|
|
#4261 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XII
Dzień dobry
to już szaleństwo - 19 C. A pomyśleć, że mogłabym być teraz w Dubaju, ale wyjazd mi przeszedł koło nosa ![]() Prestiż mi się podobał i nawet mnie zaskoczyła końcówka. Na dziś mam Kac Vegas ![]() Miłej niedzieli!
|
#4262 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
świat się kończy ![]() Z Hugh Jackmanem,Scarlett Johansson. KLIK ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() a inżyniera Teslę grał David Bowie-w ogóle go nie rozpoznałam.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-01-24 o 10:07 |
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
O filmie czytałam, ale go nie widziałam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4264 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaa..fakt no to sorry ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Prestiż widziałam wczoraj fragment jednym okiem i zastanawiałam sie czy to krystianek, a film muszę obejrzec koniecznie-z tego co widziałam na pewno mi sie spodoba-w sumie to ja tego nie oglądałam bo myślałam ze to jakaś taka współczesna sensacja będzie
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
I powiedzcie, że ten film leciał wczoraj na jakimś ogólnodostępnym kanale typu TVP
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie obejrzałam do końca bo usnęłam
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Eenax, byli u Ciebie? Bo do mnie znów nie trafili... Przyznaj się, przyszli i siatkarze i koszykarze ![]() Żeby tylko jutro tak zimno nie było, bo inaczej będę sobie musiała pysk łojem wysmarować...
|
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4269 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, gdzie mi to wzystko ucieka..
Nic, może będzie następna okazja
|
|
|
#4271 | |||
|
Zakorzenienie
|
e, nieprawda nie piją, bo nie mają Moja profesor kiedyś opowiadała mi o doświadczeniach z alkoholem na zwierzertach, Nawet jeże piły chętnie rozcieńczoną wódkę, potem sie zataczały, piły wodę, polezały zmęczone, a potem... znów do miseczki z alko biegły Cytat:
![]() usnąć na filmie z moim bossskim Hugh... ![]() Cytat:
Bale zostaje skazany na śmierć, wyrok wykonują, ale potem jego inżynier idzie do żyjącego Jackmama (który upozorował swoją śmierć za pomocą jednego z tych klonów z maszyny i teraz żyje sobie dalej jako lord jakiśtam). Zabija Jackman i przed jego smiercią przyznaje się, że Bale miał brata bliźniaka, który udawał jego inżyniera (tego z brodą) i przez całe życie zamieniali się rolami (raz jeden był magikiem, a drugi inżynierem, a raz drugi)- to dlatego jego żona miała wrażenie, że czasami jest innym człowiekiem... Zastrzelił Jackmana i zabrał swoją córeczkę ze sobą. Cytat:
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Obok, jakaś kobitka nas uświadomiła,że to polowy ołtarz jest. Gniezna prawie nie znam, to i nie wiedziałam
![]() Muszę odśnieżyć balkon, a nie chce mi się ![]() No dobra, najpierw kawa, balkon przecież nie ucieknie
|
#4273 |
|
never say no to panda
|
ale odpaść może
![]() ja nawet sobie łepetyny odśnieżaniem blakonu nie zwaracam - przyjdzie słoneczko, to samo rozpuści
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam wyjścia. Lubię moich sąsiadów, ale nie czuję potrzeby,żeby mój balkon zamieszkał u nich w pokoju Odśnieżam sobie na raty, bo za dużo napadało, śnieg jest zmarznięty i za jednym zamachem się nie da. W jednym miejscu śnieg zleciał z dachu i jest zaspa na 1,5 metra wysoka
|
|
#4275 | |
|
Zadomowienie
|
i oczywiście pełnej dyskrecji
![]() Cytat:
Jeszcze tylko drinki z parasolkami i będzie jak znalazł![]() Jeśli chodzi o muzykę to z mojej strony (i przez bułgarskie zaplecze) polecam Azisa i Malinę.....wrażenia estetyczne niezapomniane http://www.youtube.com/watch?v=4lALdtuGaHQ miłej niedzieli
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() a ja się wkurzam, jak mi na brodzie jakiś pojedynczy czarny włosek się pojawi...
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest chłop???? o ja pierdziu...
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę do Peru!
Nadal główkujemy z tż-tem jakby tu się skurczyć do rozmiarów bagażu podręcznego kumpla bu!Jedyne pocieszenie ,że jak z każdej wyprawy przywiezie świetne zdjęcia
|
#4279 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a mnie się w nocy sniła Madziczka i Midnight Poison
![]() idę czynić leniwe pierogi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak przy okazji gotowania, pieczenia - w pracy męczą mnie, żebym coś upiekła i przyniosła, tak w żartach trochę proszą Wyłuszczyłam mój stosunek do gotowania i pieczenia, ale tak sobię myślę, że będę łaskawa i upichcę kiedyś tam jakieś ciasteczka. Chyba poszukam jakiegoś banalnego przepisu kiedyś![]() Vesenko - ja chcę do Londynu, ewentualnie rozglądam się, gdzie by się tu w maju udać na urlop w Polskę.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-24 o 11:45 |
|
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A londym w maju, fajny pomysł. I bilety na samolot tanie. Ja chcę jeszcze do Pragi.
|
|
#4282 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() La też ja też ! ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- do Londynu sie wybieram i wybrac sie nie mogę- nie mam kiedy , bo TZ ma wakacje tylko w wakacje a wtedy trza jechać na wakacje a nie do Londynu....
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do urodzin np. jeszcze trochę czasu![]() Co do Lądka - bilety mam jeszcze niezaklepane, bo nadal na 100% nie wiem, czy pojadę. A trzeba by się było zebrać do kupy.
|
|
|
|
#4284 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a na ile sie wybierasz do lądka? Spanie u znajomych czy na mieście? zastanawiam sie czy tam sie da jakoś tanio przekimać ![]() jeszcze jedno-jakie tanie linie latają z krakowa do Londynu-gdzie to mozna sprawdzić?
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - mam tam wujka. Ale muszę z nim ustalić, czy im pasuje, czy nie będę tam przeszkadzać itd. Dodatkowo mój chrześniak ma komunię, nie znam jeszcze dokładnego terminu. Planowałam wypad od pon do pon, więc nie wiem jak się to uda zgrać i zaplanować tak do końca.
Najwyżej pojadę gdzieś w Polskę, sama, żeby się "odciąć". Wisła mi się np. też marzy... A co do tanich linii. Wiem, że w Katowicach lata np. taki Ryanair - i to na ich stronie zamawiałam bilety w zeszłym roku. Albo na stronie lotniska sprawdź, co tam u ciebie lata i w jakich cenach. http://www.krakowairport.pl/pl/15/2/175/Linie-lotnicze Z tego co widzę, Ryanair u ciebie też jest Choć jak sprawdzałam, już nie taki tani, jak w zeszłym roku....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-24 o 12:19 |
|
|
|
#4286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
osobiście załamałam się gładkością jego nóg,w Bułgarii jest bardzo znany wystąpił nawet w ichszym Big Brotherze
|
|
#4287 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzięki ![]() fajnie masz z wujkiem ![]() Cytat:
ło jesuuuu...no to to mnie zabiło
|
|
|
#4288 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oni tam takiego transwestytę mają popularnego?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

świat się kończy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, bo TZ ma wakacje tylko w wakacje a wtedy trza jechać na wakacje a nie do Londynu....