|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
![]()
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a z zaiksem to muszę się dopytac bo może oś źle zrozumiałam ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4264 | |||||||
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki :0 Wracam po tygodniowej przerwie i co zastaje????? kilkanaście nowych stron
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny kupujące biżu w Emmi Mariage wklejać zdjęcia bo umieram z ciekawości co wybrałyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z takimi włosami zasłużyłaś na swoją ksywkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do Waszych zwierzaczków to poprostu cudowne ![]() ![]() Ja również nie wynajmuję żadnego auta- wujka auto do tego wykorzystamy- suzuki grand vitara ![]() hmm...o czym jeszcze zapomniałam? ![]()
![]() |
#4265 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Mamy wreszcie auto do ślubu ![]() ![]() Przede mną pracowity weekend, bo jedziemy rozdać pierwsze zaproszenia. Mam nadzieję, że będzie ok ![]() Jutro mnie tu pewnie nie będzie, więc... elusia20 Powodzenia jutro ![]() ![]() ![]() A Wam wszystkim udanego weekendu majowego ![]()
#4266 |
Raczkowanie
|
Właśnie, elusia20, powodzenia jutro
![]() ![]()
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
No to i ja sie dołączam do życzeń Elusia20 wszystkiego naj naj naj na nowej drodze Waszego wspólnego życie oby wszystko było dokładnie tak jak sobie to wymarzyliscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Elusia20 no to ode mnie imienniczko kochana
![]() ![]()
#4269 |
Raczkowanie
|
widzialyscie cos takiego na zywo?
#4270 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hej.byłam u tej kobitki na którą dają namiar księża z Karczówki (z klasztoru na górze)spoko babeczka. Jesli o tej samej mówimy. w kosciele w Józefie ma spotkania.to takie wykłady raczej.mialam tylko na koniec taka rozmowe indywidualna.ale spoko było. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Rozeznanie
|
Widzieć nie widziałam, rozmawiałam tyko o tym w kwiaciarni nad którą się zastanawiam bo coś w tym stylu będzie mieć zamiast bukietu moja świadkowa.
A ty myślisz coś takiego dla siebie mieć?
![]() |
#4272 | ||
Rozeznanie
|
Napisz coś więcej, masz może stronkę?
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Elusia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Przyczajenie
|
hej super ta bransoletka. będziesz miała taką na ślubie?wygląda rewelacyjnie.ile takie cudo kosztuje?i kto ci będzie to robił?
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- hej. ile kosztuje takie cudeńko? i jaka kwiaciarnia Ci będzie robić bukiet i tą bransoletkę?a jaki będziesz Ty miała bukiet? ze storczyka pewnie, jak bransoletka ze storczykiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() emalgorzata nie wiem ile kosztuje, ale skoro wzbudziło zainteresowanie postaram się dowiedzieć ![]() Meana1 dziekuje kochana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
e małgorzata na ta co nam dali namiar ma na imie teresa z. no to fajnie ze nie jakas jedza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4277 |
Raczkowanie
|
znalazłam więcej, ale nie są robione u nas w ck, obie kosztuja 28 zł + Vat
![]() ![]() Info dot weolonow: "Ostatnia rada dla wszystkich panien młodych: welonów się nie prasuje! Wystarczy tylko na dwa tygodnie przed ślubem wyciągnąc go i rozwiesić w łazience tak, by miały kontakt z parą powstałą podczas kąpieli. To wystarczy, by welon sam rozprostował się i ładnie ułożył"
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez oliffka2 Czas edycji: 2010-04-30 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
jeszcze foty
![]()
#4279 |
Raczkowanie
|
Elusia20 najlepszego na nowej drodze życia. Życzę udanej zabawy i pięknej pogody! Powodzenia
![]() ![]() Koleżanki kochane! Potrzebuję namiaru na Panią Marię (tą od poradni małzeńskiej) dla koleżanki. Ona musi szybko załatwić nauki i jej facet też - a szczególnie, że on nie jest z kielców. Wiem ze gdzieś to jest na forum ale znaleźć nie mogę ![]() ![]()
wielki dzień 29.05.2010 godz. 18 ![]() Edytowane przez kajcia82 Czas edycji: 2010-04-30 o 21:17 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
Meana masz moze przykladowe menu z Bohemy? Wybralam poczatkowo menu za 160, zmienilam 1 danie z menu za 180 i jeszcze troche pozmienialismy ale nie na jakies ekskluzywne i mi wycenil wlasnie menu na 180 zl i wydaje mi sie sporo, ale nie mam tych kartek z przykladowymi menu.
A propo zwierzatek to wlasnie przyjechalam do rodzicow i sie okazalo ze nasz kotek ma bardzo spuchniete przednie lapy ![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Przyczajenie
|
Mam do was pytanko. Słyszała może któraś z was o zespole Kwant z końskich? Proszę o info i z góry dziękuję!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Przyczajenie
|
fjnie ze akurat coś wiedziałam.mam nadzieję ,ze Wam też babeczka podpasuje. jak tam byliśmy to fajny album o dzidziusiach nam pokazywała.tak apropos macierzyństwa to było. pewnie kojarzysz takie pocztówki z dzidziusiuami śpiącymi w kwiatuszkach itp. fajne to było.
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- to fajnie tak ze słonecznikami.też lubię te kwiaty.a robi ci ta kwiaciarnia salę? kompozycje na stół itp.?a ile płacisz za bukiet ze słoneczników?bo moja koleżanka akurat chce taki i trochę się pytałam po kwiaciarniach ,ale jakoś niebardzo nam narazie podpasowały te kwiaciarnie. ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- to fajnie tak ze słonecznikami.też lubię te kwiaty.a robi ci ta kwiaciarnia salę? kompozycje na stół itp.?a ile płacisz za bukiet ze słoneczników?bo moja koleżanka akurat chce taki i trochę się pytałam po kwiaciarniach ,ale jakoś niebardzo nam narazie podpasowały te kwiaciarnie. ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- do niunia_leyla to fajnie tak ze słonecznikami.też lubię te kwiaty.a robi ci ta kwiaciarnia salę? kompozycje na stół itp.?a ile płacisz za bukiet ze słoneczników?bo moja koleżanka akurat chce taki i trochę się pytałam po kwiaciarniach ,ale jakoś niebardzo nam narazie podpasowały te kwiaciarnie. ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- oliffka2 fajne te rzeczy znajdujesz. bardzo mi się takie dodatki podobają.widziałam jeszcze takie torebki kwiatowe. fajne , do jakiejś awangardowej sukni super.a jak jest z bukietem ? chyba już tylko bransoletka ., bez bukietu.czy nie? albo dla świadkowej taka bransoletka. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- sorki dziewczyny.nie wiem czemu tyle razy mi się to wklepało.coś mi się pomyliło w kompie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zadomowienie
|
Kochane....nie uwierzycie..jak zwykle kciuki pomogły..Tż dostał pracę...AAAAA nie mogę w to uwierzyć.Dziękuję Wam...
![]() ![]() ![]() elusia-wszystkiego najlepszego!!!
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-04-30 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
wmałgorzata to brzmi zachecajaco duzo razy trzeba isc i czy jest jakas stała opłata czy co łaska??? mam zamiar po długim weekendzie sie z nią skontaktowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Przyczajenie
|
płaciliśmy za takie książeczki.chyba 20 czy 30 zl.i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Raczkowanie
|
kajcia82 dziękuję za wykresik
![]() elusia20 wszystkiego najlepszego na nowej drodze ![]()
#4289 |
Zadomowienie
|
e małgorzatadzieki bardzo mi pomogłas i uspokoiłas teraz wiem jaks ie przygotowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Eulsia20 życzę Ci bardzo udanego dnia, cudownych i niezapomnianych chwil, dużo uśmiechu i szczęścia i wszystkiego co tylko najlepsze na nowej drodze życia ![]() Wszystkim życzę udanego długiego weekendu ![]() Ja dzisiaj imprezuje (wieczór panieński ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.