|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
|
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
witam
mam pytanie czy ktos był u tej pani z poradni co polecaja ja na karczówce?????jesli tak to prosze napiszcie czy jest"wymagajaca"czy tez chce wspołpracowac D :
|
|
|
|
#4263 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a z zaiksem to muszę się dopytac bo może oś źle zrozumiałam ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
|
|
#4264 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki :0 Wracam po tygodniowej przerwie i co zastaje????? kilkanaście nowych stron
![]() Niestety tyle wątków poruszyłyście, że nie jestem w stanie wszystkich zapamiętać a więc po krótce: Cytat:
Cytat:
Meana 1- nie my nie kupiliśmy w Aparcie ponieważ mieliśmy swoje złoto więc szkoda mi było kasy na aparta jak mogłam sobie zaoszczędzić ale kurcze nie wiem niestety jeszcze jak wyjdą bo dopiero zobacze je tydzień przed ślubem...cholern.. odległość ale mam nadzieję, że będą równie śliczneCytat:
![]() Dziewczyny kupujące biżu w Emmi Mariage wklejać zdjęcia bo umieram z ciekawości co wybrałyście ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z takimi włosami zasłużyłaś na swoją ksywkę a welon naprawdę śliczny.Cytat:
Cytat:
no ijest jeszcze jeden powód..ja chcę troszkę inną sesję (bardziej zwariowaną) a na takiej moja suknia może ulec dużym zmianom![]() Co do Waszych zwierzaczków to poprostu cudowne Ja również nie wynajmuję żadnego auta- wujka auto do tego wykorzystamy- suzuki grand vitara i za free.. hmm...o czym jeszcze zapomniałam? :ro lleyes:
|
|
#4265 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
Mamy wreszcie auto do ślubu ![]() Przede mną pracowity weekend, bo jedziemy rozdać pierwsze zaproszenia. Mam nadzieję, że będzie ok ![]() Jutro mnie tu pewnie nie będzie, więc... elusia20 Powodzenia jutro Życzę dużo szczęścia, uśmiechu na twarzy i udanej zabawy oraz miłości na długie długie lata A Wam wszystkim udanego weekendu majowego
|
#4266 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, elusia20, powodzenia jutro
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
No to i ja sie dołączam do życzeń Elusia20 wszystkiego naj naj naj na nowej drodze Waszego wspólnego życie oby wszystko było dokładnie tak jak sobie to wymarzyliscie
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Elusia20 no to ode mnie imienniczko kochana
też wszystkiego naj na tej nowej drodze
|
#4269 |
|
Raczkowanie
|
widzialyscie cos takiego na zywo?
|
#4270 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hej.byłam u tej kobitki na którą dają namiar księża z Karczówki (z klasztoru na górze)spoko babeczka. Jesli o tej samej mówimy. w kosciele w Józefie ma spotkania.to takie wykłady raczej.mialam tylko na koniec taka rozmowe indywidualna.ale spoko było.
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Rozeznanie
|
Widzieć nie widziałam, rozmawiałam tyko o tym w kwiaciarni nad którą się zastanawiam bo coś w tym stylu będzie mieć zamiast bukietu moja świadkowa.
A ty myślisz coś takiego dla siebie mieć?
|
#4272 | ||
|
Rozeznanie
|
Napisz coś więcej, masz może stronkę?
Cytat:
Cytat:
http://www.vita.kielce.org/index.htmElusia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
||
|
|
|
#4273 |
|
Przyczajenie
|
hej super ta bransoletka. będziesz miała taką na ślubie?wygląda rewelacyjnie.ile takie cudo kosztuje?i kto ci będzie to robił?
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- hej. ile kosztuje takie cudeńko? i jaka kwiaciarnia Ci będzie robić bukiet i tą bransoletkę?a jaki będziesz Ty miała bukiet? ze storczyka pewnie, jak bransoletka ze storczykiem |
|
|
|
#4274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zastanawiałam się jeszcze czy dla siebie, narazie zwróciłam uwagę i myślę, że nie będzie to bardzo praktyczne.emalgorzata nie wiem ile kosztuje, ale skoro wzbudziło zainteresowanie postaram się dowiedzieć ![]() Meana1 dziekuje kochana chciałam w prezencie bon podarunkowy zakupić w salonie, w którym pracuje, ale jednak z powodu braku czasu trafiłam do Blanche i widziałam p. Tusień - niepozorna a takie cuda robi
|
|
#4275 |
|
Zadomowienie
|
e małgorzata na ta co nam dali namiar ma na imie teresa z. no to fajnie ze nie jakas jedza
musimy to z łobuziakiem załatwic niby nie cały rok został ale.... jak narazie za szybko mija czas bardzo dziekuje za odpowiedz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
znalazłam więcej, ale nie są robione u nas w ck, obie kosztuja 28 zł + Vat
nie wiem czemu tak śmiesznie mogę na priva wysłać linkInfo dot weolonow: "Ostatnia rada dla wszystkich panien młodych: welonów się nie prasuje! Wystarczy tylko na dwa tygodnie przed ślubem wyciągnąc go i rozwiesić w łazience tak, by miały kontakt z parą powstałą podczas kąpieli. To wystarczy, by welon sam rozprostował się i ładnie ułożył"
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez oliffka2 Czas edycji: 2010-04-30 o 22:08 |
|
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze foty
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
Elusia20 najlepszego na nowej drodze życia. Życzę udanej zabawy i pięknej pogody! Powodzenia
Koleżanki kochane! Potrzebuję namiaru na Panią Marię (tą od poradni małzeńskiej) dla koleżanki. Ona musi szybko załatwić nauki i jej facet też - a szczególnie, że on nie jest z kielców. Wiem ze gdzieś to jest na forum ale znaleźć nie mogę
wielki dzień 29.05.2010 godz. 18 Edytowane przez kajcia82 Czas edycji: 2010-04-30 o 22:17 |
|
|
|
#4280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Meana masz moze przykladowe menu z Bohemy? Wybralam poczatkowo menu za 160, zmienilam 1 danie z menu za 180 i jeszcze troche pozmienialismy ale nie na jakies ekskluzywne i mi wycenil wlasnie menu na 180 zl i wydaje mi sie sporo, ale nie mam tych kartek z przykladowymi menu.
A propo zwierzatek to wlasnie przyjechalam do rodzicow i sie okazalo ze nasz kotek ma bardzo spuchniete przednie lapy i jak jutro tak bedzie to musimy szukac dyzurujacej przychodni...
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
|
|
|
#4282 |
|
Przyczajenie
|
Mam do was pytanko. Słyszała może któraś z was o zespole Kwant z końskich? Proszę o info i z góry dziękuję!!!
|
|
|
|
#4283 |
|
Przyczajenie
|
fjnie ze akurat coś wiedziałam.mam nadzieję ,ze Wam też babeczka podpasuje. jak tam byliśmy to fajny album o dzidziusiach nam pokazywała.tak apropos macierzyństwa to było. pewnie kojarzysz takie pocztówki z dzidziusiuami śpiącymi w kwiatuszkach itp. fajne to było.
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- to fajnie tak ze słonecznikami.też lubię te kwiaty.a robi ci ta kwiaciarnia salę? kompozycje na stół itp.?a ile płacisz za bukiet ze słoneczników?bo moja koleżanka akurat chce taki i trochę się pytałam po kwiaciarniach ,ale jakoś niebardzo nam narazie podpasowały te kwiaciarnie. gadałam z takimi dekoratorkami - fajne rzeczy dziewczyny robią ,ale mają zajęty termin.powiedziały , ze nie wiedzą czy dadzą radę salę zrobić ,bo mają wtedy masę roboty.---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- to fajnie tak ze słonecznikami.też lubię te kwiaty.a robi ci ta kwiaciarnia salę? kompozycje na stół itp.?a ile płacisz za bukiet ze słoneczników?bo moja koleżanka akurat chce taki i trochę się pytałam po kwiaciarniach ,ale jakoś niebardzo nam narazie podpasowały te kwiaciarnie. gadałam z takimi dekoratorkami - fajne rzeczy dziewczyny robią ,ale mają zajęty termin.powiedziały , ze nie wiedzą czy dadzą radę salę zrobić ,bo---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- do niunia_leyla to fajnie tak ze słonecznikami.też lubię te kwiaty.a robi ci ta kwiaciarnia salę? kompozycje na stół itp.?a ile płacisz za bukiet ze słoneczników?bo moja koleżanka akurat chce taki i trochę się pytałam po kwiaciarniach ,ale jakoś niebardzo nam narazie podpasowały te kwiaciarnie. gadałam z takimi dekoratorkami - fajne rzeczy dziewczyny robią ,ale mają zajęty termin.powiedziały , ze nie wiedzą czy dadzą radę salę zrobić ,bo mają wtedy masę roboty.no i tak szukamy nadal.---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- oliffka2 fajne te rzeczy znajdujesz. bardzo mi się takie dodatki podobają.widziałam jeszcze takie torebki kwiatowe. fajne , do jakiejś awangardowej sukni super.a jak jest z bukietem ? chyba już tylko bransoletka ., bez bukietu.czy nie? albo dla świadkowej taka bransoletka. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- sorki dziewczyny.nie wiem czemu tyle razy mi się to wklepało.coś mi się pomyliło w kompie
|
|
|
|
#4284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- wysłałam Ci na PW menu, które dostaliśmy przy podpisaniu umowy w grudniu. Menu było na 2009/2010 rok |
|
|
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
Kochane....nie uwierzycie..jak zwykle kciuki pomogły..Tż dostał pracę...AAAAA nie mogę w to uwierzyć.Dziękuję Wam...
elusia-wszystkiego najlepszego!!!
Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-05-01 o 00:04 |
|
|
|
#4286 |
|
Zadomowienie
|
wmałgorzata to brzmi zachecajaco duzo razy trzeba isc i czy jest jakas stała opłata czy co łaska??? mam zamiar po długim weekendzie sie z nią skontaktowac
|
|
|
|
#4287 |
|
Przyczajenie
|
płaciliśmy za takie książeczki.chyba 20 czy 30 zl.i tyle.
|
|
|
|
#4288 |
|
Raczkowanie
|
kajcia82 dziękuję za wykresik
![]() elusia20 wszystkiego najlepszego na nowej drodze !!
|
#4289 |
|
Zadomowienie
|
e małgorzatadzieki bardzo mi pomogłas i uspokoiłas teraz wiem jaks ie przygotowac
![]() D:![]() miłego dnia zycze mimo tej pogody
|
|
|
|
#4290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eulsia20 życzę Ci bardzo udanego dnia, cudownych i niezapomnianych chwil, dużo uśmiechu i szczęścia i wszystkiego co tylko najlepsze na nowej drodze życia Wszystkim życzę udanego długiego weekendu Ja dzisiaj imprezuje (wieczór panieński ) ale przesadzić nie mogę bo jutro znów impreza, tym razem idziemy na chrzciny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

Mam nadzieje że się przyda.
mam pytanie czy ktos był u tej pani z poradni co polecaja ja na karczówce?????jesli tak to prosze napiszcie czy jest"wymagajaca"czy tez chce wspołpracowac
nie będę klęła. Po pierwsze oni nie są od oceniania, bo to BÓG jest! Jak oni robią se dzieci z gosposiami to jest oki, tak??!! Nam ksiądz na Karczówce powiedział że obowiązkiem księdza jest dać nam rozgrzeszenie nawet za współżycie przed ślubem. Nie mogą dać rozgrzeszenia w przypadku seryjnego mordercy (a czasem taki dostaje), jesli (UWAGA) ksiądz zrobi dziecko itd. Za bardzo ciężkie grzechy się nie dostaje a nie jak oni głupoty gadają - za współżycie przed ślubem! Tak za przeproszeniem: moja du...

U nas jesttak że mój tż jest pracocholikiem straszliwym i nie lubi brać urlopów (on twierdzi, że jest inaczej) i też pewnie będziemy dluuuuuugo z tym zwlekać ;(
:ro lleyes:

Życzę dużo szczęścia, uśmiechu na twarzy i udanej zabawy oraz miłości na długie długie lata