Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część XV ;) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-05, 09:50   #4261
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
O tej godzinie?! Damy nie piją przed 12:00
O tej porze Już nawet wróciłam. Szybkie chlup i jestem

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 09:55   #4262
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Remedios to super, że wreszcie spędzicie trochę czasu razem

Ja właśnie spławiłam mojego kuzyna, który chciał się zabrać z nami do Krakowa. No kurcze, nawet mi "cześć" nie mówi, jak moja mama szła do pracy na piechotę na 8:00 bo miała problem z samochodem, to ją tylko minął i pojechał dalej odwieźć moją kuzynkę do szkoły, a moja mama pracuje w szkole :/ Ściemniłam, że jedziemy najpierw do B. a stamtąd do Krakowa i mamy miejsce, ale niech robi co chce. B. mieszka 30 km ode mnie więc raczej wyboru mu nie dałam
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 09:57   #4263
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Nie. Tylko miałam lepszy humor
Oj a co się stało?? przez noc nic nie przeszło??

Cytat:
O tej godzinie?! Damy nie piją przed 12:00

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Czeeeeść
nadrobiłam, ale nie napiszę zbyt wiele, bo muszę iść na śniadanko, a potem do babci P.
wpadnę wieczorkiem, buziaki (zwłaszcza dla Med i Polki)
smacznego

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
hej

TŻ będzie u mnie za niecałą godzinkę i idziemy na 12:00 do kościoła

fajnie...

lecę do klubu
Hej co nie cieszysz się,że z Tż do koscioła idziesz?

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
u mnie z rana padało, teraz się uspokoiło, ale jest pochmurno i zimno
coś się tam przebija, ale nie wiem czy wyjdzie

ale marudzę, zaraz przychodzi TŻ i spędzimy sobie cały dzień razem... no w końcu
wyjdzie słoneczko pewnie jak Tż przyjdzie
Stary 2010-04-05, 09:59   #4264
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Oj a co się stało?? przez noc nic nie przeszło??
No właśnie nie przeszło przeżywam wstrętny moment zwątpienia w związku z tematem wątku. Nie cierpię się tak czuć
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:00   #4265
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie spławiłam mojego kuzyna, który chciał się zabrać z nami do Krakowa. No kurcze, nawet mi "cześć" nie mówi, jak moja mama szła do pracy na piechotę na 8:00 bo miała problem z samochodem, to ją tylko minął i pojechał dalej odwieźć moją kuzynkę do szkoły, a moja mama pracuje w szkole :/ Ściemniłam, że jedziemy najpierw do B. a stamtąd do Krakowa i mamy miejsce, ale niech robi co chce. B. mieszka 30 km ode mnie więc raczej wyboru mu nie dałam
oj to wrednie zachował się Twój kuzyn przecież mógł podwieźć Twoją mamę...dobrze,że tak mu odpowiedziałaś,należy mu się

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
No właśnie nie przeszło przeżywam wstrętny moment zwątpienia w związku z tematem wątku. Nie cierpię się tak czuć
Ale rozmawiałaś o tym z Tż??
Stary 2010-04-05, 10:02   #4266
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

Hej co nie cieszysz się,że z Tż do koscioła idziesz?
a cieszę

to "fajnie..." było do ogólnej sytuacji mojego dzisiejszego humoru...
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:04   #4267
_Remedios
Zadomowienie

Carmi i bardzo dobrze zrobiłaś

hmmm, miałam dziś coś jeszcze naskrobać do pracy lic. ale robię sobie dzień leniucha... od rana słucham sobie u2, a za chwilkę wskoczę do wanny...

ech a jutro do roboty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 10:05   #4268
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
a cieszę

to "fajnie..." było do ogólnej sytuacji mojego dzisiejszego humoru...
już Ci na to odpisałam w klubie

Cytat:
hmmm, miałam dziś coś jeszcze naskrobać do pracy lic. ale robię sobie dzień leniucha... od rana słucham sobie u2, a za chwilkę wskoczę do wanny...

ech a jutro do roboty
Kochana relaksuj się w wannie a nie tam myślisz o pracy pracą to się jutro będziesz martwić
Stary 2010-04-05, 10:06   #4269
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Ale rozmawiałaś o tym z Tż??
Nie rozmawiałam. Założyłam sobie, że nie dam się wciągnąć w żadne dyskusje na ten temat przynajmniej do czerwca. Mam na chwilę obecną serdecznie dość jego sugerowania na ten temat... poza tym rozmowa w tym momencie, kiedy mam do niego naprawdę OGROMNY żal o wkręcanie mnie, mogłaby przynieść zupełnie odwrotny skutek.
Mam nadzieję, że mi jakoś samo przejdzie.
Stary 2010-04-05, 10:07   #4270
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:

Kochana relaksuj się w wannie a nie tam myślisz o pracy pracą to się jutro będziesz martwić
no ale sama wiesz jak to na relaksie czas upływa

a Ty co robisz dzisiaj?
Stary 2010-04-05, 10:13   #4271
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozmawiałam. Założyłam sobie, że nie dam się wciągnąć w żadne dyskusje na ten temat przynajmniej do czerwca. Mam na chwilę obecną serdecznie dość jego sugerowania na ten temat... poza tym rozmowa w tym momencie, kiedy mam do niego naprawdę OGROMNY żal o wkręcanie mnie, mogłaby przynieść zupełnie odwrotny skutek.
Mam nadzieję, że mi jakoś samo przejdzie.
domyślam się jak się czujesz..mam nadzieję,że szybko ten humor Ci przejdzie nie możesz się tak zadręczać

Cytat:
no ale sama wiesz jak to na relaksie czas upływa

a Ty co robisz dzisiaj?
no właśnie wiem..wszystko co dobre...

jaaaa..czekam na Tża bo kończy pracę o 14 i jedziemy gdzieś z pieskiem o ile nie będzie padać a jak będzie to będziemy u mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 10:17   #4272
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
już Ci na to odpisałam w klubie
wiem Madziu dziękuję
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:20   #4273
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
domyślam się jak się czujesz..mam nadzieję,że szybko ten humor Ci przejdzie nie możesz się tak zadręczać
Też mam taką nadzieję... najgorsze, że przez to nie jestem w stanie się ogarnąć do robienia pracy magisterskiej a tak jakby zostały mi na nią dwa miesiące. Jeśli nie zdążę to niestety, ale to będzie JEGO wina.
Ciekawe czy On w ogóle zdaje sobie sprawę do czego mnie doprowadził.
Jego ostatnia wypowiedź, chociaż poprzedzona stwierdzeniami, że chce ślubu i że będzie tak jak chcę nie poprawia mi nastroju. A powiedział wtedy "Miałem się oświadczyć w święta, ale wyjechałaś z tą sprawą z olką i mi się odechciało". Tak. Tylko, że to było jakoś w listopadzie a on mi naprawdę mocno sugerował, że to będzie w święta aż do połowy grudnia Po cholerę, pytam się
Już nie gadam, bo smęcę, a tu święta i powinien być nastrój optymistyczny.

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2010-04-05 o 10:25
Stary 2010-04-05, 10:25   #4274
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Gwizdak, śniłaś mi się I miałaś zrobione pasemka (jaśniejsze), byłyśmy w klubie, a potem "założyłyśmy zespół". Grałaś na skrzypcach, ja na gitarze, na wystawie sklepowej. Faaajny sen

Dzięki dziewczyny

Rain, doskonale Cię rozumiem... To całe rozgoryczenie. Takie wkręcanie, a dosadnie mówiąc okłamywanie okropnie boli Chrzań to wszystko, skup się na sobie. Jak nie to marzenie, to inne....

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-04-05 o 10:27
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:27   #4275
yogu
Raczkowanie

dzień dobry
ale smęty od rana, ja chyba też ustawię sobie suwaczek kiedy mam po raz kolejny uderzyć, ostatnia rozmowa była w walentynki - bardzo romantycznie
niby wiadomo, że kropla drąży skałę, ale ja powoli tracę szacunek do samej siebie po tych rozmowach
yogu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 10:32   #4276
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Rain, doskonale Cię rozumiem... To całe rozgoryczenie. Takie wkręcanie, a dosadnie mówiąc okłamywanie okropnie boli Chrzań to wszystko, skup się na sobie. Jak nie to marzenie, to inne....
Ech... to może głupio zabrzmi, ale wszystkie moje marzenia wiążą się właśnie z Nim. Stworzenie rodziny, dzieci...
Bo głupota w stylu zobaczenia na żywo tego czy tamtego zespołu jakoś bardzo mało ważna się przy tym wydaje.
Stary 2010-04-05, 10:35   #4277
yogu
Raczkowanie

Cytat:
Ech... to może głupio zabrzmi, ale wszystkie moje marzenia wiążą się właśnie z Nim. Stworzenie rodziny, dzieci...
czy to już jest uzależnienie?? mam to samo
to są moje marzenia - wszystkie mniej lub bardziej związane z Nim, zwodzenie i mówienie, że będzie dobrze i On doskonale zna moje marzenia i pamięta o nich tylko pogarsza sprawę....
Stary 2010-04-05, 10:40   #4278
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yogu Pokaż wiadomość
Uzależnienie? To nie nasza wina, że najpiękniejsze rzeczy buduje się we dwoje.
Owszem - chciałabym zobaczyć na żywo duet Edge of Dawn. Chciałabym, żeby z tego mojego pisania o perfumach wynikło coś większego. Chciałabym, żeby ktoś się zainteresował moją pracą. Chciałabym...
To wszystko są rzeczy, które mogę spełnić w pojedynkę (z wyjątkiem numeru jeden, bo tu akurat większych szans nie ma). Przez to wydają mi się mniej ważne.
To nie jest uzależnienie.
Stary 2010-04-05, 10:43   #4279
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry
ale smęty od rana, ja chyba też ustawię sobie suwaczek kiedy mam po raz kolejny uderzyć, ostatnia rozmowa była w walentynki - bardzo romantycznie
niby wiadomo, że kropla drąży skałę, ale ja powoli tracę szacunek do samej siebie po tych rozmowach
widzisz do czego to doszło żeby kobiety namawiały swoich męzczyzn do takich rzeczy , kiedy oni zaczną ruszać tymi swoimi mózgownicami

Cytat:
to są moje marzenia - wszystkie mniej lub bardziej związane z Nim, zwodzenie i mówienie, że będzie dobrze i On doskonale zna moje marzenia i pamięta o nich tylko pogarsza sprawę....
ja też mam takie same marzenia..w końcu życie po to jest by odnaleźć drugą połowę,zalożyć rodzinę,mieć dzieci.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 10:47   #4280
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Żebyście dziewuszki (rain, yogu) nie zwariowały, to może niech marzeniem będzie 5 z magisterki, odjechane wakacje czy coś?
Jeśli ich marzenia sprowadzają się do rzeczy, ze m.in. chcą ślubu, a dla was to jedyne marzenie to trochę dziwne nie?

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-04-05 o 10:49
Stary 2010-04-05, 10:50   #4281
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Żebyście dziewuszki (rain, yogu) nie zwariowały, to może niech marzeniem będzie 5 z magisterki, odjechane wakacje czy coś?
O pierwszym marzę, ale coraz bardziej się obawiam, że zwyczajnie nie zdążę z tym projektem w dwa miesiące
Wakacje... hmm - sama na nie nie pojadę, a paradoksalnie nie mam z kim jechać
Na razie pomarzę sobie o zlocie Zazdrośnic
Stary 2010-04-05, 10:52   #4282
yogu
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli ich marzenia sprowadzają się do rzeczy, ze m.in. chcą ślubu, a dla was to jedyne marzenie to trochę dziwne nie?
żeby nie było - mam inne marzenia i krok po kroku je realizuję, ale co mi po super wakacjach, pracy itd. kiedy nie będę miała się z kim dzielić tą radością
Stary 2010-04-05, 10:55   #4283
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Yogu, nie mówię przecież, że masz z tego marzenia zrezygnować, o pierścionku, zaręczynach. Tylko najzwyczajniej przesunąć na dalszy plan - bez pierścionka czy z jesteś z tym gościem i cieszysz się wzlotami i upadkami, dzielisz z nim te swoje radości i smutki. Po prostu chodziło mi o to, że takie wkrecanie, jak u Rain boli okropnie, a jedynym wyjściem jest zaczać realizować siebie, inne marzenia, a te właśnie troszku odsunąć, na chwilę obecną przestać do niego tak mocno dążyć. Skupić się na innych rzeczach

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-04-05 o 10:56

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 11:01   #4284
yogu
Raczkowanie

Cytat:
Yogu, nie mówię przecież, że masz z tego marzenia zrezygnować, o pierścionku, zaręczynach. Tylko najzwyczajniej przesunąć na dalszy plan - bez pierścionka czy z jesteś z tym gościem i cieszysz się wzlotami i upadkami, dzielisz z nim te swoje radości i smutki. Po prostu chodziło mi o to, że takie wkrecanie, jak u Rain boli okropnie, a jedynym wyjściem jest zaczać realizować siebie, inne marzenia, a te właśnie troszku odsunąć, na chwilę obecną przestać do niego tak mocno dążyć. Skupić się na innych rzeczach
wiem wiem
ile razy ja sobie to już tłumaczyłam
a wiesz w co ja się wkręciłam?
w minione wakacje rozmawiałam z tż o ślubie i powiedziałam że chcę ślub przed swoimi 30tymi urodzinami i on się zgodził - powiedział że jest to dość realny termin i co? mija 7 miesiąc i nic
a do urodzin już bardzo mało czasu (sierpień)
i takie obiecanki mnie irytuja ponad wszystko
Stary 2010-04-05, 11:10   #4285
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

hej hej

lecę poczytać do klubu ale mamy lany poniedziałek sika... tylko że deszczem ;p
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:22   #4286
madziamacius8786
Zakorzenienie

to masz tą swoją wielką sikawkę

Uciekam się szykować a później z Tż miłego dnia !!

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-04-05 o 11:27
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:30   #4287
najfajniejsza
Zakorzenienie

zapomniałam przywitać nasze nowe zazdrośnice WITOJCIE!

jejku, jak tak czytam nas tutaj i klub, to mi tak smutno. czemu Ci faceci są tacy głupi czasem...?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:30   #4288
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
to masz tą swoją wielką sikawkę
jest enormous nawet się takiej nie spodziewałam

przed chwilką rozmawiałam z TŻ przez tel i dziś do mnie wpadnie jak tylko wróci ze wsi kiedyś się widywaliśmy rzadziej i jakoś nie odczuwałam że potrzebujemy więcej, a teraz się widujemy często czasem codziennie na parę chwil i chyba bardziej za sobą tęsknimy

znacie jakieś coś żeby schudnąć trochę brzuch i boczki? czy pływanie mi w tym pomoże? bo to nie kwestia diety... nie chcę schudnąć tylko mi brzuch przytył i np mieszczę się w moje spódnice ulubione ale nieraz ciężko z brzuchem zawsze mi idzie w brzuch i boczki i piersi, a tyłek mam taki sam i nogi
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:32   #4289
carmelova
Zakorzenienie

No dobra, jednak w tym roku tradycja została podtrzymana - dostałam kilkoma wiadrami lodowatej wody ze studni. A skoro już byłam mokra, to wzięłam udział w bitwie podwórkowej. Cała ulica pływa, leje się ok 30 osób, ale ja już spasowałam. Fajny taki powrót do dzieciństwa, bo nawet moja mama, wujek i ciocia się lały
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 11:40   #4290
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
jest enormous nawet się takiej nie spodziewałam

przed chwilką rozmawiałam z TŻ przez tel i dziś do mnie wpadnie jak tylko wróci ze wsi kiedyś się widywaliśmy rzadziej i jakoś nie odczuwałam że potrzebujemy więcej, a teraz się widujemy często czasem codziennie na parę chwil i chyba bardziej za sobą tęsknimy

znacie jakieś coś żeby schudnąć trochę brzuch i boczki? czy pływanie mi w tym pomoże? bo to nie kwestia diety... nie chcę schudnąć tylko mi brzuch przytył i np mieszczę się w moje spódnice ulubione ale nieraz ciężko z brzuchem zawsze mi idzie w brzuch i boczki i piersi, a tyłek mam taki sam i nogi
też tak mamy z tęsknotą - to jest niesamowite, bo odkąd mieszkamy razem, to jak P. ma nocki, a ja tego samego dnia uczelnię i pracę, to cały dzień nie widzimy się nawet chwilki (no bo co to za widzenie, kiedy on przychodzi, idzie spać, ja wstaję, na uczelnię, do pracy, wracam, a on już w pracy jest...), to dostaję (i wysyłam ) SMS-y z tęsknotą. :P
co do brzucha, to przede wszystkim aerobik lub pływanie PLUS brzuszki

Cytat:
No dobra, jednak w tym roku tradycja została podtrzymana - dostałam kilkoma wiadrami lodowatej wody ze studni. A skoro już byłam mokra, to wzięłam udział w bitwie podwórkowej. Cała ulica pływa, leje się ok 30 osób, ale ja już spasowałam. Fajny taki powrót do dzieciństwa, bo nawet moja mama, wujek i ciocia się lały
ale faaaajnie ja ostatni raz byłam oblana kilka lat temu
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości