Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 07:35   #4261
ananna
Raczkowanie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Hm, a może spytaj go, jak sobie wyobraża wasz związek za dwa, pięć lat? Czy sądzi, że już wtedy będziecie małżeństwem/rodziną, czy jeszcze nie? Jeśli nie, to dlaczego?
Powody mogą być rozmaite, ale z tego, co piszesz, chyba on nie jest zagorzałym przeciwnikiem małżeństwa, nie jest też przeciwny małżeństwu konkretnie z Tobą. Czyli chce, ale nie teraz? Tak ci mówi?
Z tym dziadkiem to bez przesady
A Ty sama zastanów się, czy potrzebujesz zaręczyn/małżeństwa, bo chcesz być już narzeczoną, żoną, czy dlatego, że chcesz z nim dzielić życie i nie wyobrażasz sobie tego z kimkolwiek innym?

Właśnie takie pytania, jak sobie wyobraża nasz związek za 2 - 5 lat, kończą się u niego stwierdzeniem, że 'mam parcie'. Po prostu nie pytam już o to.
Nie wydaje się być przeciwnikiem małżeństwa, ale dziwi mnie, że nic nie robi, tym bardziej, że w zeszłym roku kupiliśmy pierścionek zaręczynowy, po czym, gdy dowiedział się, że apart = daleko od siebie/oddzielnie, 'obrział się' na pierścionek, i stwierdził, ze jest niewłaściwy....
Chciałabym być Jego żoną, i móc stworzyć z nim już rodzinę, bo jak mówię, Tż jest tradycjonalistą (najpierw ślub, potem dziecko), chociaż kiedyśtam powiedział, że 'gdybyśmy mieli dziecko, to tragedii by nie było'. Ale nie chcę opierać swojego związku na jakichś pojedynczych słowach, i braku Jego czasu. Myślę, ze gdyby był gotowy, nie byłby tak zajęty (albo nie sprawiał takiego wrażenia).
Stary 2013-02-05, 19:49   #4262
kinia656
Zadomowienie

piszesz, że jest tradycjonalistą więc może chodzi też o to, że nie jest jeszcze gotowy na ślub (?) A może chodzi o to, że jeśli pierścionek zaręczynowy to i data ślubu odrazu, wybieranie sali, obrączek itp? a nie że narzeczeństwo kilka lat a potem dopiero ślub. Tylko zaręczyny i zaraz ślub i może chodzi o kasę na wesele że trzeba uzbierać co nieco na ślub, wspólne życie itp?

Pisałaś że jesteście 3 lata razem ale nie mieszkacie ze sobą.

Więc może też najpierw chce z tobą zamieszkać? potem oświadczyny potem ślub..?
Chyba że mieszkanie wspólne też po ślubie..
Ale już ma tyle lat ... to mi się wydaje że może mu tak dobrze, tyle lat już żył "sam" a tu nagle w tym wieku ma się zaręczać, ślub brać? :P Nie wiem co ma w głowie :P

Edytowane przez kinia656
Czas edycji: 2013-02-05 o 19:51
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 06:04   #4263
ananna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kinia656 Pokaż wiadomość
piszesz, że jest tradycjonalistą więc może chodzi też o to, że nie jest jeszcze gotowy na ślub (?) A może chodzi o to, że jeśli pierścionek zaręczynowy to i data ślubu odrazu, wybieranie sali, obrączek itp? a nie że narzeczeństwo kilka lat a potem dopiero ślub. Tylko zaręczyny i zaraz ślub i może chodzi o kasę na wesele że trzeba uzbierać co nieco na ślub, wspólne życie itp?

Pisałaś że jesteście 3 lata razem ale nie mieszkacie ze sobą.

Więc może też najpierw chce z tobą zamieszkać? potem oświadczyny potem ślub..?
Chyba że mieszkanie wspólne też po ślubie..
Ale już ma tyle lat ... to mi się wydaje że może mu tak dobrze, tyle lat już żył "sam" a tu nagle w tym wieku ma się zaręczać, ślub brać? :P Nie wiem co ma w głowie :P
W sumie to wydaje mi się, że nie jest gotowy i/lub nie ma czasu. Kwestią pieniędzy akurat ani ja, ani on nie musimy się martwić.
Mieszkanie wspólne też po ślubie.
I fakt, może być mu tak po prostu wygodniej, że bez zobowiązań, chociaż kiedy się poznawaliśmy, nie ukrywał, ze chce się żenić. O ironio, wtedy bałam się, ze się oświadczy na drugiej, trzeciej randce, a teraz...
Stary 2013-02-06, 13:53   #4264
kinia656
Zadomowienie

A dlaczego "nie ma czasu"? praca czy co?

Hm.. a może jak on uważa że mu tak trujesz o ślubie to daje sobie luz a jak przestaniesz to będzie chciał? Moja koleżanka ciągle gada swojemu facetowi "no kiedy mi się oświadczysz, już tyle lat jesteśmy razem, no kiedy" i on się wkurza i jej odp cały czas że jak będzie odpowiedni czas to się oświadczy i że dla niego oświadczyny = ślub a nie oświadczyny długo długo nic i ślub.

Ale oni mieszkają razem itp

Tak w ogóle trochę przerażałoby mnie że mieszkanie dopiero po ślubie.. nie wiem jak inni ale ja wolę sprawdzić faceta jaki jest na codzień, w domu w codziennych obowiązkach itp..
Jak taki tradycjonalista to seks też po ślubie? czy tego już się tradycja nie tyczy?

On jest kawalerem czy miał kiedyś żonę/ dziewczynę?
Stary 2013-02-06, 15:33   #4265
angellisia
Wtajemniczenie

mój facet był z dziewczyną 3,5 roku i też mu ciągle gadała , że chce już żeby jej się oświadczył przez co były wieczne kłótnie , popsuło się w ich związku i się rozstali .

a mam takie inne pytanko : co kupujecie swojemu facetowi na walentynki ?

ja znalazłam na internecie taką poduszkę rękawice bokserską (on jest trenerem boksu) z napisem "love punch" i sercami , co o tym myślicie ?
angellisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:00   #4266
kinia656
Zadomowienie

my raczej nic nie kupujemy, mieliśmy jechać do kina ale że młody jest chory to nigdzie nie idziemy ;/

Myślę że rękawica poduszka może być ok Już myślałam że przeczytam że poduszka serce ale bokserska czemu nie

Edytowane przez kinia656
Czas edycji: 2013-02-06 o 23:46
Stary 2013-02-07, 06:38   #4267
ananna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angellisia Pokaż wiadomość
mój facet był z dziewczyną 3,5 roku i też mu ciągle gadała , że chce już żeby jej się oświadczył przez co były wieczne kłótnie , popsuło się w ich związku i się rozstali .

a mam takie inne pytanko : co kupujecie swojemu facetowi na walentynki ?

ja znalazłam na internecie taką poduszkę rękawice bokserską (on jest trenerem boksu) z napisem "love punch" i sercami , co o tym myślicie ?
Sęk w tym, ze ja mu nic takiego nie 'gadam' - nie latam za nim i nie mówię "oświadcz mi się, oświadcz się wreszcie".

Ja na Walentynki z Tżtem mam już tradycję - kupujemy sobie perfumy

EDIT: Jak się Wam udały Walentynki dziewczyny??

Edytowane przez ananna
Czas edycji: 2013-02-15 o 07:41
ananna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:49   #4268
paulinika
Zakorzenienie

Hello zyje tu ktos :P
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:31   #4269
Talantea
Zakorzenienie

Zyje

Huh dlaczego ja tylko w domu potrafie gadac swobodnie z moim TZ-tem.
Poszlismy do restauracji i rozmowa sie nie kleiła O.o'' a w domu juz było ok.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:53   #4270
klatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Zyje

Bardzo dziwne. Masz jakieś przypuszczenia, dlaczego tak się może dziać?

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 19:06   #4271
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Zyje

No dziwne. My np jak wychodzimy na piwo raczej delektujemy sie jedzeniem i piwem.
Stary 2013-02-19, 19:21   #4272
angellisia
Wtajemniczenie

to u nas jest odwrotnie jak idziemy na pizze czy bilard to wtedy możemy normalnie pogadać a jak jesteśmy w domu to najczęściej leżymy, przytulamy się i oglądamy filmy i nie ma ochoty na rozmowę . U mnie walentynki kompletna porażka , nic nie wyszło tak jak miało być . A prezent walentynkowy mam dopiero dostać w czwartek jak pójdziemy na zakupy .
Stary 2013-02-19, 21:35   #4273
kinia656
Zadomowienie

u mnie też z TŻ lepiej w domu sie gada niż w restauracji czy gdzieś.. mam wrażenie że nie mamy o czym gadać synek nas ratuje bo ciągle nawija i w ogóle tyle radości wprowadza.
U nas walentynki- TŻ zaprosił nas do restauracji na deser, dostałam jeszcze kwiatka a synek misia :P

A teraz..cisza.. chyba się pokłóciliśmy Wczoraj się zdenerwował na mnie, rozłączył się i od tamtej pory cisza. No cóż.. poczekam ..
Stary 2013-02-19, 22:25   #4274
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Heeej, zyjemy

Wprawdzie ja z tż-tem nie widziałam sie juz miesiac... i tak tesknie strasznie.
Ciagle cos wypada, no ale mysle ze w tym tyg juz sie spotykamy
W weekend mamy podobno na jakies wesele iść
Stary 2013-02-20, 07:20   #4275
paulinika
Zakorzenienie

Moje Walentynki tez nieciekawe dzien przed i dzien po skoczylismy se do gardel

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 08:24   #4276
Talantea
Zakorzenienie

Moze dlatego, ze jak wychodzimy to MUSIMY rozmawiac, bo co nie mozna milczec, a w domu własnie moge sie zrelaksować, usiasc z nim na kanapie i wlasnie wtedy mam ochote na gadanie.

Chyba ja po prostu nie lubie byc zmuszana moralnie do rozmowy gdzie są ludzie naokoło ? O.o

W Walentynki dostałam duzo czekolady, miały być kwiatki, ale jak chciał kupić to juz nic w sklepie nie było, a TZ wraca zwykle póżno do domu Było mu bardzo przykro z tego powodu więc poglaskałam i powiedziałam, że może mi dać kwiatki w naszą miesiecznice 25 lutego

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2013-02-20 o 08:27
Stary 2013-02-20, 08:29   #4277
klatka
Zakorzenienie

Przecież jak się wychodzi do restauracji, na wystawę czy cokolwiek to też właśnie po to żeby się zrelaksować. Nie ma przymusu rozmowy, nic nie musisz ale ja uważam to raczej za dziwne troszkę jeśli nie ma się o czym rozmawiać z partnerem bo się człowiek krępuje ludźmi naokoło. Chyba powinniście wychodzić częściej, trenować taką formę relaksu.

Stary 2013-02-20, 08:39   #4278
Talantea
Zakorzenienie

To prawda, że dawno nie wychodziliśmy z kwestii finansowych Dodatkowo ja jestem dosc niesmiała jak jestem na zewnatrz. Ogolnie to czasami brakuje nam tematów, ale nie nudzimy sie razem. Mój TZ nie potrafi zaczac rozmowy, jak milczy to milczy póki ja cos zaczne. Zwykle tak jest. Tłumaczy sie tym, że w pracy musi duzo mysleć, wiec jak jest ze mną to mu sie nie chce. Ja rozumiem, on wraca pozno z pracy i chce odpoczac od ludzi więc daje mu zwykle chwile spokoju. Mamy okazje normalnie porozmawiac tylko w weekendy, zwykle wtedy jestesmy na zakupach bo zawsze czegos braknie, a nie wszystko moge kupic w trakcie tygodnia. Mówi pozniej ze jest zmeczony zakupami. OK no dobra, to próbuje z nim rozmawiac jak juz idziemy spac. Mówi, ze on chce spac nie gadac.
To nie tak, ze w ogole nie rozmawiamy. To tylko powazniejsze rozmowy on odkłada na pózniej i pózniej. Chciałabym by jego praca nie meczyła go tak bardzo

Stary 2013-02-20, 11:41   #4279
Narrhien
Zakorzenienie

Praca go męczy, zakupy go męczą... czy nie jest czasem tak, że to jego wymówka? Bo wiesz, do rozmowy wiele sił nie trzeba, można rozmawiać siedząc sobie wygodnie, przy relaksującym winku czy herbatce...
Dla mnie to jest mocno dziwne, że on do tego stopnia nie chce rozmawiać.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 13:10   #4280
Talantea
Zakorzenienie

Czasami chciałabym żeby powiedział coś więcej o naszych planach. Co chce zebysmy zrobili. Ja pytam go co robimy, to on pyta "To co ja chce".
Chciałabym, żeby od czasu do czasu on o czyms zdecydował bo czuję, że on wszystko przyjmie tak jak ja tego pragnę. Wiem, że chciałby, abym ja była zadowolona ze wszystkich decyzji no ale jak ja mam sie decydować jak sama nie wiem.
Tak jest tez z małymi sprawami. Zawsze mówi niech bedzie jak ja chce. Zaprasza do restauracji, ja musze wybrac, kupujemy cos, ja musze wybrac. Cokolwiek zawsze ja. To nie tak, ze on jest obojetny czy cos w tym stylu. Tylko, aż tak chce mnie zadowolić, że moja decyzja jest swieta i on pójdzie na wszystko co sobie wymyślę. Czasami mam tego dosc.

Przykład :
Ja :Jaki chcesz oglądnąc film?
TZ: Nie wiem, a ty jaki chcesz?
Ja: Co chcesz na obiad?
TZ:Nie wiem, zjem wszystko co zrobisz.
Ja: Gdzie jedziemy na zakupy?
TZ:A ty gdzie chcesz jechac?
I tak w kółko, cokolwiek zapytam. Wtedy ja musze wszystko proponować i on jak ten sługa się mnie słucha XD

Wazniejsze decyzje w większosc są podejmowanie przeze mniebo on nie potrafi sie namyslic.

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2013-02-20 o 13:11
Stary 2013-02-20, 14:01   #4281
angellisia
Wtajemniczenie

a ja miewam ostatnio dziwne sny , niby takie błahostki , ale ... śniło mi się , że stłukłam ekran w telefonie , który od niego dostałam na urodziny , że zgubiłam buty do których on mi dołożył , że chcemy jechać na wakacje razem , ale zawsze coś nam przeszkadza , że nie mogłam zasnąć i on też (on leżał w łóżku z jakąś kobietą ) i ja mu powiedziałam , że nie mogę zasnąć , bo mi jego brakuje i on przyszedł do mojego łóżka , przytulił mnie i już czułam się bezpieczna i zasnęliśmy razem . wiem , że to tylko sny , ale może w ten sposób mam się o czymś dowiedzieć ?

ostatnio nie ma prawie czasu dla mnie , bo w sobotę miał walkę i w niedziele się nie widzieliśmy , bo on odpoczywał , wczoraj się mieliśmy widzieć , ale stwierdził , że jak mu "makijaż" zejdzie (podbite oczy itp) to się spotkamy , ale na co dzień pokazuje się tak wśród ludzi i nie ma problemu a mnie się tak pokazać nie chce . jak wyczuł , że jestem zła to zadzwonił do mnie , pytał jak się czuje itp .
Stary 2013-02-20, 14:13   #4282
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
Czasami chciałabym żeby powiedział coś więcej o naszych planach. Co chce zebysmy zrobili. Ja pytam go co robimy, to on pyta "To co ja chce".
Chciałabym, żeby od czasu do czasu on o czyms zdecydował bo czuję, że on wszystko przyjmie tak jak ja tego pragnę. Wiem, że chciałby, abym ja była zadowolona ze wszystkich decyzji no ale jak ja mam sie decydować jak sama nie wiem.
Tak jest tez z małymi sprawami. Zawsze mówi niech bedzie jak ja chce. Zaprasza do restauracji, ja musze wybrac, kupujemy cos, ja musze wybrac. Cokolwiek zawsze ja. To nie tak, ze on jest obojetny czy cos w tym stylu. Tylko, aż tak chce mnie zadowolić, że moja decyzja jest swieta i on pójdzie na wszystko co sobie wymyślę. Czasami mam tego dosc.

Przykład :
I tak w kółko, cokolwiek zapytam. Wtedy ja musze wszystko proponować i on jak ten sługa się mnie słucha XD

Wazniejsze decyzje w większosc są podejmowanie przeze mniebo on nie potrafi sie namyslic.
Czyli po prostu chciałabys, żeby czasem przejął inicjatywę. Doskonale cię rozumiem, bo ja z kolei byłam trochę podobna do twojego partnera, ale już dawno to zaczełam zmieniać i chociaż dalej wolę, jak partner decyduje o restauracji w której zjemy (bo jest bardziej obyty niż ja) lub o tym co będzie na obiad (lepiej niż ja gotuje ), to staram się w zamian inicjować jakieś inne rzeczy (typu kino, przekąska, spacer itd.).

Próbowałaś mu powiedzieć o tym wprost? Że trochę cię męczy ciągłe podejmowanie decyzji i chciałabyś, żeby on czasem wykazał inicjatywę, zaskoczył cię czymś albo po prostu zrzucił z ciebie ten ciężar decyzji? To naprawdę nie jest trudne, mi wystarczyła rozmowa, bo nie zdawałam sobie sprawy z tego, że dla partnera to może być problem

W jaki sposób on okazuje swoje uczucie do ciebie?

Stary 2013-02-20, 14:57   #4283
klatka
Zakorzenienie

Cytat:

Przykład :

Wcześniej też taki był? Dla mnie to by była mordęga. Ale może ja jestem inną osobowością niż Ty. Niezależnie- myślę, że każda kobieta potrzebuje stanowczego mężczyzny. Ja np. lubię jak facet mnie gdzieś kieruje, ma siłę przebicia, żeby się trochę porządzić, podejmować decyzje. Nie mówię, że każdy mężczyzna musi być zawsze na wszystko zdecydowany i stanowczy ale czasem zdrowo poczuć jego dominującą moc. Też tak myślicie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 15:12   #4284
Talantea
Zakorzenienie

Tylko teraz musze pomyslec jak i kiedy mu napomknac o tym. Moglby sie bardzo zasmucić jakbym mu powiedziała, ze cos w nim mi nie pasuje. Jest bardzo czuły jesli mu wypominam jakąs rzecz.
Pare razy mu mówiłam przy okazji, gdy nie chcial czego postanowić, ale znów zawsze jest tak samo. Zwykle taki był.
To nie tak, że na niego narzekam, ale coraz bardziej czuje, ze jego obiecanki zostana tylko w jego głowie. Jak slub, dzieci czy dom, bo nie potrafi podjac meskiej decyzji. Pewnie na zareczyny bede czekała wiecej niz dziesiec lat =.=.

Zawsze wiem co kiedy zrobi, jest bardzo przewidywalny, nasze dni są bardzo przewidywalne, wkrada sie rutyna. Teraz wyciagnelam go ostatnio na spacer. Było tak.
Chcesz isc na spacer?
TZ: Jak ty chcesz. Gdzie chcesz iść?
Zaproponuj.
TZ: Nooo nie wiem...

Za kazdym razem daje mu szanse by cos wymyslił, a on to samo.

Nigdy mi nie mówi co mam zrobic. Nawet jak zapytam go o opinie jak powinnam postąpić. On nic nie wie.

Co do uczuć to jest ich na prawdę wiele, w tej kwestii nie jest obojetny. Przytula, całuje, mówi, że kocha, trzyma za ręke itd. Jest baardzo czuły.

Ostatnio tez miałam dziwny sen , bardzo realistyczny

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2013-02-20 o 15:15
Stary 2013-02-20, 15:19   #4285
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klatka Pokaż wiadomość
Wcześniej też taki był? Dla mnie to by była mordęga. Ale może ja jestem inną osobowością niż Ty. Niezależnie- myślę, że każda kobieta potrzebuje stanowczego mężczyzny. Ja np. lubię jak facet mnie gdzieś kieruje, ma siłę przebicia, żeby się trochę porządzić, podejmować decyzje. Nie mówię, że każdy mężczyzna musi być zawsze na wszystko zdecydowany i stanowczy ale czasem zdrowo poczuć jego dominującą moc. Też tak myślicie?
Nie każda. To zależy od charakteru, nie od płci. Tak samo jak faceci, są i kobiety, które uwielbiają dominować i podejmować decyzje

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Tylko teraz musze pomyslec jak i kiedy mu napomknac o tym. Moglby sie bardzo zasmucić jakbym mu powiedziała, ze cos w nim mi nie pasuje. Jest bardzo czuły jesli mu wypominam jakąs rzecz.
Pare razy mu mówiłam przy okazji, gdy nie chcial czego postanowić, ale znów zawsze jest tak samo. Zwykle taki był.
To nie tak, że na niego narzekam, ale coraz bardziej czuje, ze jego obiecanki zostana tylko w jego głowie. Jak slub, dzieci czy dom, bo nie potrafi podjac meskiej decyzji. Pewnie na zareczyny bede czekała wiecej niz dziesiec lat =.=.

Zawsze wiem co kiedy zrobi, jest bardzo przewidywalny, nasze dni są bardzo przewidywalne, wkrada sie rutyna. Teraz wyciagnelam go ostatnio na spacer. Było tak.
Chcesz isc na spacer?
TZ: Jak ty chcesz. Gdzie chcesz iść?
Zaproponuj.
TZ: Nooo nie wiem...

Za kazdym razem daje mu szanse by cos wymyslił, a on to samo.

Nigdy mi nie mówi co mam zrobic. Nawet jak zapytam go o opinie jak powinnam postąpić. On nic nie wie.

Co do uczuć to jest ich na prawdę wiele, w tej kwestii nie jest obojetny. Przytula, całuje, mówi, że kocha, trzyma za ręke itd. Jest baardzo czuły.

Ostatnio tez miałam dziwny sen , bardzo realistyczny
Wiesz co, ale nie możesz się bać przeprowadzić normalnej rozmowy tylko dlatego, że on się może zasmucić. No to się zasmuci, tak jak ty się zasmucasz tym, że on nie wykazuje inicjatywy. Co to znaczy, że jest bardzo czuły pod tym kątem, to znaczy, że nie można mu zwrócić uwagi?

Nie chcesz się kłócić, ani wypominać nic, chcesz zwyczajnie zwrócić jego uwagę na to, że ten aspekt związku cię nie satysfakcjonuje i chciałabyś, aby wykazał większą inicjatywę. Nic strasznego. On nie ma się o co smucić, związek to nie tylko spijanie sobie z dzióbków, ale także poważne rozmowy, które przeprowadzać trzeba no bo jak inaczej się porozumieć, czytaniem w myślach?

Stary 2013-02-20, 15:45   #4286
Talantea
Zakorzenienie

Masz racje. Cóż, zobacze jak to wyjdzie. Gdy nadarzy sie okazja i moment to mu o tym porozmawiamy.
Dzięki

Stary 2013-03-06, 19:20   #4287
ananna
Raczkowanie

Ale cisza na wątku.. co u Was Dziewczyny??
Stary 2013-03-06, 19:24   #4288
elane
Rozeznanie

Średnio, ale co zrobić ;-)

Every day I love U more!

Per aspera ad astra
elane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 21:34   #4289
Philadephia11
Raczkowanie

U mnie też średnio.

Mieliśmy kilka poważnych rozmów z Tż i emocje w związku opadły, są jakby przytłumione, choć to pewnie też przez problemy z pracą tż i moją szkołą...
No i brak u nas (a może bardziej u niego) namiętności. Bardziej potrzebujemy się teraz poprzytulać, pocałować w czółko niż gorąco bawić się ze sobą. Nie powiem, trochę mi to powoli przeszkadza, ale pohamuję swoje libido i uszanuję jego zdanie. Każdemu przytrafia się gorszy humor.

Postanowienia noworoczne:
- ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!!
- nos w książki --> "Już za rok matura..."
- cieszyć się życiem!

Skalpel: 5
Killer: 3
Turbo: 5
Tiffany R. : 19
Mel B abs: 6
Philadephia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 00:11   #4290
misticartistic
Przyczajenie

Witam
Otóż to mój pierwszy post, choć jestem już na wizażu prawie 6 lat.
Przeglądałam forum w poszukiwaniu odpowiedniego miejsca i chyba znalazłam. Nie do końca wiem jak opisać o co mi chodzi. Otóż zadłużyłam się w w wykładowcy. Starszym o 29 lat... Staram się o nim nie myśleć, zapomnieć. Ale to tak trwa od półtora roku i nic. Najzabawniejsze, że on zupełnie nie zwraca na mnie uwagi w ten sposób. Właściwie piszę to wszystko, bo potrzebuje porządnego otrzęsienia. Przepraszam, że się tak nad sobą użalam, ale jakoś nie mam z kim o tym porozmawiać.
misticartistic jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości