|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
niewiem czy w 8 jest ale bodajrze w 10 napewno za chyba 14,90 olejek przyspieszajacy i wzmacniajocy opalenizne-bronze tan maximsing...250ml. jest poprostu cudny i ma boskie opinie na KWC...zreszta sama zobacz... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
napewno jest blyszczyk do ust nude 6ml w kat.8 za 16,90...a szminki czekaj juz patrze...o jest.... nude gold 3,6g w kat.8 str.45 za 21,90. jest tez never so nude 3,6g w kat8 str51 za 28zl. no yo chyba tyle.... apowiedz mi o jaki efekt ci chodzi to moze wtedy bede ci mogla bardziej pomoc... ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
a jesli koniecznie potrzebujesz z kat8 to polecam ci zlocisty balsam wzmacniajacy opalenizne-200ml.... w tym kat.kosztuje 20zl ale potem chyba bedzie tajszy takze ja bym poczekala...no chyba ze ty niemozesz... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanko odnośne innego olejku wzmacniającego opaleniznę, tego w brązowym opakowaniu, jest teraz w k8 na str 29. Czy to się używa przed opalaniem czy po???
![]()
#4265 |
Zakorzenienie
|
Na nowej stronie na poczatku wybiera sie czy dostawa regularna czy na cok itp. a na samym koncu jest wybor konkretnego coku, czy wpisanie konkretnego adresu na dostawe regularna czy kuriera
Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-05-23 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zestaw( tusz, błyszczyk, kosmetyczka) według mnie warto kupić chociażby ze względu na samą kosmetyczkę ![]() ![]() a mgiełkę malinową również bardzo lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny a co myślicie o nawilżającym samoopalaczu do jasnej karnacji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy Wam też przyszła na maila niedawno ankieta składająca się z 15 pytań? Co to w ogóle ma być? Pytania o sieciówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Raczkowanie
|
Miał może ktoś z was tę połyskującą mgiełkę do ciała Bali Bliss zostawia ona jakiś połysk na ciele czy tylko tak ją nazwali a jest taka sama jak perceive czy LBB?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz co ja ci niemoge odpowiedziec na 100% ale wydaje mi sie ze jesli chodzi o ten poblysk to moze to byc cos takiego jak maja te balsamy do ciala z CARE ten taki cale opakowanie rozowe co jest (w kat8 go niema) ... on zostawia tk jakby taka warstwe jakby takiego leciutkiego bardzo drobniutkiego brokaciku...ale nieda sie ukryc ze pachcnie bosko ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
sluchaj sama nazwa mowi-balsam oprzyspieszajacy i wzmacniajacy opalenizne,czyli dla przyspieszenia opalenizny musisz go stosowac przed wyjsciem na sloneczko ale zeby wzmocnic opalenizne po opalaniu nalezy sie posmarowac nim po przebywaniu na sloncu... jak ci sie spieszy to kup go za 22 zł ale wydaje mi sie ze potem bedzie on tajszy jzeli ten wolisz...zajrzyj na katalogowy...a przepraszam ze spytam ty jestes konsultantka czy lientka??? ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
ja tu widze ze teraz wszyscy maja zapotrzebowanie na cos do opalania...haha...ja juz dla sieb\ie kupilam... a moglabys napisac ktory to ten samoopalacz jest(katalog ktory i ktora stronka) wtedy ci powiem a juz sie domyslam moze ci chodzic o samoopalacz ten na 29str... wiesz co ja cie niechce zniechecac ale ja kupilam raz samoopalacz z avonu i potem stradsznie zalowalam(ja wogole samoopalaczy nielubie) wole juz przuyspieszacz do opalania kupic i bedzie ladniej...po pierwsze ten samoopalas\cz co mialam to za szybko mi skora brazowiala i wygladalo to nienaturalnie a pozatym kilka razy zostawil mi smugi mimi pilingu...takze ja odraczam i polecam przyspieszacz z avonu ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
mi jak narazie nic nieprzyszlo |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Wtajemniczenie
|
to kiedy będzie można zobaczyć nową ofertę specjalną? pewnie dopiero w czwarek jak wejdzie nowy katalog czyli 8, dobrze myślę?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zadomowienie
|
Do mnie przyszła. Wymiękłam w połowie i zamknęłam stronę. Pytania były mega nudne i strasznie podobne do siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak na razie nic mi nie przyszło |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, chciałam zamówić balsam z tej serii ale kiedyś ktoś tu pisał że podobno wcale nie pachnie, próbował go ktoś jeszcze??? Proszę o odpowiedzi ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-23 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Przyczajenie
|
Witam
Jakimś cudem dobrnęłam do końca ![]() Jestem nową konsultantką Własnie dzis poszło pierwsze zamówienie na 560zł to chyba nie tak zle ![]() Dziekuje Wam za cenne informacje Stronkę juz dodaje do ulubionych bo juz teraz wiem ze będe tu często zaglądać Pozdrawiam !!i terazmykam na katalogowy bo tam mnie jeszcze nie bylo ![]() Edytowane przez ANIELKA0924 Czas edycji: 2010-05-23 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 560zł to moim zdaniem bardzo ładne zamówienie, szczególnie na pierwszy raz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Limit nowej kk to 650zł
#4282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4283 |
Rozeznanie
|
Mam go i wg mnie pachnie bardzo intensywnie. Nawet powiedziałabym, ze jest trwalszy niż woda z tej serii, bo jak się nia popsikam to po krótkim czasie w ogóle jej nie czuję (na ubraniu również), a jak się pobalsamuję to czuje ten zapach długo na skórze. Balsam szybko się wchłania, z tym że jest rzadki (lotion)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Przyczajenie
|
Dziękuje !!!
W sumie to sama byłam zaskoczona tym bardziej ze umowe podpisałam tydzien temu wiec nie miałam zbyt wiele czasu na zebranie zamówienia no a na rodzinke nie mam zabardzo co liczyc ![]() ![]() ![]() Wiem wiem ze sa limity ale sprawdziłam najpierw czy wszystko ok ![]() Traktuje to jak zabawe i mozliwosc wyboru kosmetyków dla siebie za upust ![]() Jestem na wychowawczym wiec rózne pomysły przychodza mi do głowy a Avon jest jednym z nich mam nadzieje ze jak najbardziej uanym ![]() POzwolicie ,ze będe Was tu nachodzic częsciej ![]() Obiecuje nie zadawać głupich pytań przed sprawdzeniem czy nie ma juz na nie odpowiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem nową konsultantką, w tym tygodniu będzie moja pierwsza dostawa
![]() Co do tych limitów, co jeśli zostałby on przekroczony ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Raczkowanie
|
Czy zdarzyło Wam się kiedyś, żeby paczkowy z dostawą regularną był wcześniej niż określony termin dostawy??
![]()
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dla mnie chyba najgorsze teraz to czekanie na paczkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.