Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 20:59   #4171
smerfetka25
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie mi powiedzieć czy to ja taka jestem ślepa czy już nie ma funkcji wysyłania wiadomości ze strefy ?
Tyle razy było wałkowane Wszystkie pozostałe funkcje są na samym dole na czarnym pasku białym drukiem napisane: skontaktuj się z nami. Są tam również pliki do pobrania i regulamin. Nic tylko...

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez karolla90 Pokaż wiadomość
Mam pytanko Co możecie powiedzieć na temat wód toaletowych Ice Sheers? Bo tak się zastanawiam czy wziąć wszystkie 3 z demo. Jeśli się da, to czy mogłybyście podać w przybliżeniu to do jakich innych wód toaletowych badź perfumowanych są podobne. Byłabym bardzo wdzięczna. I z góry dziękuję.
Jeszcze ich nie niuchałam ale myślę że za tą cenę warto wziąć wszystkie
Stary 2010-05-21, 21:10   #4172
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Smaerfetka no widzisz. Akurat to pzegapiłam. Nawet tą prezentacje dziś obejrzałam i tego tam nie umieścili, a szkoda, bo z moją ślepotą by sie przydało.

Kiedyś Wam pisałam o tej pustej buteleczce z odżywki do paznokci. Odpisali maila i kazali kilka numerów podac i oczekiwania co do rozwiązania sprawy. Napisałam i nic. W paczce z 07 tez nic nie przyszło. Dziś napisałam jeszcze raz i zobaczymy. Ile też można czekać
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 21:25   #4173
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić bo odpisali mi na mejla w sprawie tych brakujących katalogów i wybrakowanego scrubu no i rozwiązali to tak, że wysłali już katalogi pocztą a ten scrub doślą BEZPŁATNIE przy następnym zamówieniu (czyli ten mogę sobie zostawić nic nie muszę odsyłać) no i nawet mnie przeprosili bardzo miło mnie zaskoczyli bo ostatnio jak reklamowałam wodę toaletową ChLR bez atomizera to musiałam napisać formularz zwrotu ( dosłownie napisać bo nie miałam gotowego arkusza a w drukarce nie mialam tuszu zeby wydrukowac wiec wszystko pisalam odrecznie) no i trza bylo zwrocic ta wadliwą wodę. Dostalam tez wraz z nową wodą nową fakturę do zapłaty, fakt że przy nastepym zamowieniu mi to odjeli ale musialam najpierw drugi raz za nia zapłacić( bo pierwszy raz kiedy przyszla ta wadliwa) i na szybko wykombinowac kasę a ta woda tania nie jest... a teraz proszę jaka miła niespodzianka
Widzisz, bo to zależy na kogo się trafi...
Stary 2010-05-21, 21:43   #4174
Starlett
Wtajemniczenie

Mam wrażenie, że woda Bali Bliss jest nieco podobna do Blue Rush dla niej...czy też Wam się tak wydaje?

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 22:05   #4175
Dagusiac
Zakorzenienie

Właśnie złożyłam zamówienie pierwszy raz na nowej stronie! Jak dla mnie jest bombowa, tamta była prymitywna, a ta - klasa na obcasach Bardzo mi się podoba, że opis produktu wyskakuje od razu po wpisaniu kodu, co uniemożliwia pomyłkę, a potem te oferty dodatkowe. Dzięki temu zamówiłam sobie miniaturki z Planet SPA, a przeoczyłam to w katalogu! No po prostu super. W dodatku w ostatniej chwili posypały się zamówienia od klientek i mamy upust 30% . Niestety znów trochę przesadziłam z kosmetykami dla siebie - pomadka Sequin, olejek kwiat lotosu, minaturki, szampon, lakier niebieski, spray do paznokci, tonik

Sheryl ja myślę, że to kwestia zwracanego/uszkodzonego produktu. ChLR to jednak drogi produkt, dorobili atomizer i poszło na sprzedaż a że peeling tańszy to nie chcieli robić zamieszania
Stary 2010-05-21, 22:15   #4176
filutek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez POLKA84 Pokaż wiadomość
Czyli nie dla mnie
Szukam właśnie jakiegoś ostrego.
Polecam ten oliwkowy z Planet Spa jest gruboziarnisty naprawdę rewelacja i w katalogu 7 ma dzwonek.
filutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 22:32   #4177
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że woda Bali Bliss jest nieco podobna do Blue Rush dla niej...czy też Wam się tak wydaje?
A mi się wydaje, że Blue Rush była taka świeża, fajna. To jest za słodkie i strasznie przypomina mi Island Vibe...
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 22:33   #4178
ololufe
Zakorzenienie

Czy Wy mozecie sie bez problemu zalogowac do strefy? Ja probuje i wyskaauje mi blad - skontaktuj sie z biurem obslugi klienta. Juz nawet uzylam funkcji, ze zapomnialam haslam, ustawilam nowe, ale nadal pojaeia sie ten sam blad.
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 22:38   #4179
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Czy Wy mozecie sie bez problemu zalogowac do strefy? Ja probuje i wyskaauje mi blad - skontaktuj sie z biurem obslugi klienta. Juz nawet uzylam funkcji, ze zapomnialam haslam, ustawilam nowe, ale nadal pojaeia sie ten sam blad.
Ja mam to samo...
Wystąpił błąd. Prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta.

Co oni sobie myślą że my będziemy teraz na swój koszt do nich dzwonić?
Eee, mam nadzieję że jutro już będzie wszystko ok

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-05-21 o 22:40
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:24   #4180
ololufe
Zakorzenienie

@smerfetka25
A juz myslalam, ze to u mnie cos nie tak...

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
jak dla mnie bardzo dobry jest ten z serii Clearskin, nie tylko maskuje ale też skutecznie wysysza"niespodzianki", więcej opinii o korektorach znajdziesz na KWC
Idealny kolor fair tez ladnie wysusza drobne krostki, a mi sie wydaje nawet lepszy od tego clearskin, choc ten clearskin ostatni raz wyprobowalam jakies 8lat temu wiec cos sie moglo zmienic w jego skladzie.

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

@RoOxAnKaA
Fair jest najjasniejszy
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:48   #4181
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
A mi się wydaje, że Blue Rush była taka świeża, fajna. To jest za słodkie i strasznie przypomina mi Island Vibe...
mi też przypomina to island vibe ale nie znam zapachu blue rush dla porównania...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:57   #4182
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Według mnie ona jest podobna do Island Vibe. Jest bardziej owocowa i słodka, taka landrynka....

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość

Sheryl ja myślę, że to kwestia zwracanego/uszkodzonego produktu. ChLR to jednak drogi produkt, dorobili atomizer i poszło na sprzedaż a że peeling tańszy to nie chcieli robić zamieszania
No tak, z perfumami faktycznie nie zauważyłam, żeby pozwolili sobie zostawić wadliwy, hehe.
Ale przy przeciętnym produkcie avonowym zachowują się jednak różnie. Np.te felerne diamentowe tusze - jednej kazali wadliwy zwracać, innej nie - dosłali właściwy. Któraś tu pisała, że miała problem z czymś wadliwym i za piewszym razem jej się nie udało załatwić sprawy, za drugim tak, bo już ktoś inny po drugiej stronie.

.... eee, a jak to atomizer dorobili i poszło na sprzedaż? przecież to wadliwe idzie do utylizacji, a koleżanka dostała nowe...

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2010-05-22 o 00:06
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 00:14   #4183
Agniecha1978
Raczkowanie

Witajcie Serdecznie dziewczyny
3 dni temu dostałam zamówienie od klientki na katalog 8 po czym wczoraj zrezygnowała , a zamówienie za 300 zł więc jednak nie będzie mnie stac na zaplacenie za dodatkowe zamowienie a ja już do zaplaty mam 500 zł
Wyskrobałam więc maila do avonu czy może uda się jednak anulowac to zamowienie choc w to wątpie mam nadzieje że się uda . trzymajcie kciuki
pozdrawiam
Agniecha1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 00:49   #4184
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
.

.... eee, a jak to atomizer dorobili i poszło na sprzedaż? przecież to wadliwe idzie do utylizacji, a koleżanka dostała nowe...
Jesteś pewna?
Stary 2010-05-22, 07:42   #4185
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Mi Island Vibe pachnie dużo bardziej słodko.

Mi kiedyś wodę uszkodzoną kazali sobie zostawić i dosłali nową, ale ona kosztowała ok 20 zł
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 08:57   #4186
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

GG do emocjonalna_maskochistka

Cytat:
Napisane przez Agniecha1978 Pokaż wiadomość
Witajcie Serdecznie dziewczyny
3 dni temu dostałam zamówienie od klientki na katalog 8 po czym wczoraj zrezygnowała , a zamówienie za 300 zł więc jednak nie będzie mnie stac na zaplacenie za dodatkowe zamowienie a ja już do zaplaty mam 500 zł
Wyskrobałam więc maila do avonu czy może uda się jednak anulowac to zamowienie choc w to wątpie mam nadzieje że się uda . trzymajcie kciuki
pozdrawiam
Ale co nagle z wszystkiego zrezygnowała?
Jak mnie wkurzają tacy ludzie
Stary 2010-05-22, 10:16   #4187
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Tyle razy było wałkowane Wszystkie pozostałe funkcje są na samym dole na czarnym pasku białym drukiem napisane: skontaktuj się z nami. Są tam również pliki do pobrania i regulamin. Nic tylko...

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Jeszcze ich nie niuchałam ale myślę że za tą cenę warto wziąć wszystkie
ja uważam ze nie warto, mam tą żółta zapach jest strasznie słaby, taka cytrynka ledwo wyczuwalna, byle mgiełka pachnie mocniej, w życiu bym tego nie kupiła!!
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 10:39   #4188
kaha_akro
Raczkowanie

czy już się zaczął katalog 08 bo chyba sobie coś przegapiłam przez tą nową stronke

już wiem.. znalazłam na stronie.. trochę się zakręciłam

Edytowane przez kaha_akro
Czas edycji: 2010-05-22 o 10:44
kaha_akro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 11:00   #4189
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Jesteś pewna?
No chyba żartujesz.... Naprawdę uważasz, że oni wadliwe produkty naprawiają i wystawiają na sprzedaż? Albo nawet minimalnie zużyte?
To co ma iść do utylizacji idzie do utylizacji. Mam nawet kolegę (kontroler, jeździ też do Avonu) i powiedział, że mało która firma tak stosuje się do norm jak Avon i jest tam porządeczek jak mało gdzie (akurat chodzi o oczyszczalnie i utylizacje).

Tak wiec o ile jestem w stanie uwierzyć w wynoszenie produktów przez pracowników i takie tam... (to a propos krążących plotek), to w to, że produkty ze zwrotów idą do masowej sprzedaży, do konsultantek - nie wierzę. Tak wielka firma nie może sobie na pewne rzeczy pozwolić. Mam na myśli sprzedaż masową, a nie jakieś indiwidualne podbieranie sobie do kieszeni na sprzedaż.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 11:34   #4190
201608040942
Konto usunięte

Witajcie ponownie.

matko jak wy plodzicie te posty, nienadarzam za wami hihihi.

Nie wiem czy juz bylo takie pytanie, ale nie krzyczcie jak sie powtorze.
Chodzi mi o pedzle Avonu. na zdjeciu ladnie wygladaja. na tej amerykanskiej stronce co ktos mi wczesniej podal( zapisalam ja sobie zeby moc sklady sprawdzac) sa calkiem dobre recenzje tych pedzli, dostaja sporo gwiazdek. fakt ze nie wszystkie u mnie sa, ale tak sobie pomyslalam, ze moze bym kiedys zamowial w pormocji pedzel do pudru.

Moje kulki brazujace nie maja w sobie juz pylku, wiec nie boje sie, ze przesadze i zrobie z siebie solariowa skwarke, czy narobie sobie plam, ale kulki sa na tyle twarde ze moj mieciutki pedzelek slabo nanosi mi produkt na buzie. Owszem jak omiatam cala twarz to jest to jak najbardziej pozadany efekt, ale jak nakladam wiecej na policzki, czy na mniejsc ktore chce optycznie zmniejszyc, to musze sie namachac. Pomyslalam sobie ze pewnie twardszy pedzel bedzie lepszy, ale tez zeby nie byl na tyle twardy co by mi buzi nie podraznil. No i pomyslalam o Avonie. Czy ten pedzel do pudru z Avonu nadaje sie do kulek brazujacych? Uzywa ktos z was i jest zadowolony? warto?
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:00   #4191
crescent
Zakorzenienie

Dziewczyny czy wam tez notorycznie peka pudelko od kulek ? ja co mam nowe to 3 tygodnie i nie moge go zamknac bo odlamie sie czesc
na ktorej sie "zakreca" wieczko...denerwuje mnie to strasznie...;/
Stary 2010-05-22, 12:05   #4192
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Witajcie ponownie.

matko jak wy plodzicie te posty, nienadarzam za wami hihihi.

Nie wiem czy juz bylo takie pytanie, ale nie krzyczcie jak sie powtorze.
Chodzi mi o pedzle Avonu. na zdjeciu ladnie wygladaja. na tej amerykanskiej stronce co ktos mi wczesniej podal( zapisalam ja sobie zeby moc sklady sprawdzac) sa calkiem dobre recenzje tych pedzli, dostaja sporo gwiazdek. fakt ze nie wszystkie u mnie sa, ale tak sobie pomyslalam, ze moze bym kiedys zamowial w pormocji pedzel do pudru.

Moje kulki brazujace nie maja w sobie juz pylku, wiec nie boje sie, ze przesadze i zrobie z siebie solariowa skwarke, czy narobie sobie plam, ale kulki sa na tyle twarde ze moj mieciutki pedzelek slabo nanosi mi produkt na buzie. Owszem jak omiatam cala twarz to jest to jak najbardziej pozadany efekt, ale jak nakladam wiecej na policzki, czy na mniejsc ktore chce optycznie zmniejszyc, to musze sie namachac. Pomyslalam sobie ze pewnie twardszy pedzel bedzie lepszy, ale tez zeby nie byl na tyle twardy co by mi buzi nie podraznil. No i pomyslalam o Avonie. Czy ten pedzel do pudru z Avonu nadaje sie do kulek brazujacych? Uzywa ktos z was i jest zadowolony? warto?
Ja mam ten gruby pędzel mniej więcej od 3 miesięcy. Kupiły go u mnie 4 moje klientki i wszystkie jesteśmy zachwycone. Jest mięciutki, bardzo ładnie i delikatnie rozprowadza w moim przypadku puder w kamieniu i róż w kamieniu. Nie zostawia plam tylko obsypuje delikatnie buzie. Ja i 4 moje klientki serdecznie polecamy!
Stary 2010-05-22, 12:13   #4193
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez POLKA84 Pokaż wiadomość
Czyli nie dla mnie
Szukam właśnie jakiegoś ostrego.
ostry będzie nowy scrub z planet spa oliwkowy, w 07 był po 17.90

nie mam porównania do innych scrubów a ten próbowałam póki co tylko na dłoni ale ma małe i ostre drobinki
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:13   #4194
Dagusiac
Zakorzenienie

Ten długi pędzel do pudru na pewno się nie nadaje do kuleczek. Jest zbyt miękki.
A co do pękania opakowań od kulek - zawsze mi pękało, ale to ostatnie dzielnie się trzyma

Sheryl ok ok, nie denerwuj sie Po prostu są teraz takie cyrki w tych wszystkich firmach, że nic mnie nie zdziwi, a nie wiedziałam, że nasz Avon taki sumienny i przepisowy. Ale powiedz mi jeszcze jedno? Dlaczego drogi zapach, który latwo da sie naprawić ma iść do utylizacji? Takie są procedury?
Stary 2010-05-22, 12:23   #4195
201608040942
Konto usunięte

Dagusiac a jaki pedzel bys polecala do kulek brazujacych?
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:23   #4196
MaT
Wtajemniczenie

Na katalogowym podaję link do strony z rosyjskimi broszurami kolorówki (szminek, błyszczyków, korektorów i podkładów)

Ciekawa jestem, czy nasze trendujące mają szanse zamówić je, czy tylko w Rosji są one dostępne.

Czy ewentualnie ktoś ma zeskanowany plik z ofertami dodatkowymi i próbkami do10/2010 i mógłby go umieścić na katalogowym ?

Czy w katalogu 8 jeszcze nie umieścili oferty internetowej, czy ja nie potrafię do niej wejść wg tych nowych zasad ?

Edytowane przez MaT
Czas edycji: 2010-05-22 o 12:37
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:24   #4197
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
ostry będzie nowy scrub z planet spa oliwkowy, w 07 był po 17.90

nie mam porównania do innych scrubów a ten próbowałam póki co tylko na dłoni ale ma małe i ostre drobinki

scrub jest stary i nawet jest przy nim dzwoneczek... wycofują go.

nowa jest myjka oboj scrubu
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 12:59   #4198
kingusiusia
Rozeznanie

crescent przepraszam że dopiero dziś, nie miałam internetu.
Mierzyłam okularki SABLE i mają rozmiary takie jak te podane w katalogu, czyli:
- szerokość to 18cm.
- długość zauszników to 12,3cm.
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 13:06   #4199
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingusiusia Pokaż wiadomość
crescent przepraszam że dopiero dziś, nie miałam internetu.
Mierzyłam okularki SABLE i mają rozmiary takie jak te podane w katalogu, czyli:
- szerokość to 18cm.
- długość zauszników to 12,3cm.
nic sie nie stalo przeciez

no czyli zobaczymy hehe lubie wielkie muchy ale zeby mi nie odstawaly po kilka cm myslalam ze dostane paczuche...bo juz mnie to oczekiwanie zniecierpliwia..ale jednak musze weekend przeczekac
Stary 2010-05-22, 13:07   #4200
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emocjonalna_maskochistka Pokaż wiadomość
Ale co nagle z wszystkiego zrezygnowała?
Jak mnie wkurzają tacy ludzie
Ja bym jej powiedziała, że już złożyłam zamówienie i teraz to sobie może

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wam tez notorycznie peka pudelko od kulek ? ja co mam nowe to 3 tygodnie i nie moge go zamknac bo odlamie sie czesc
na ktorej sie "zakreca" wieczko...denerwuje mnie to strasznie...;/
Ja mam już długo kulki i mi nie pękło
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości