|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
ja ostatnio kupiłam mężowi na urodziny zegarek, a na imieniny sweterek i kufel do piwa bo mu się zbił
Był bardzo zadowolony, oboje lubimy kupować sobie praktyczne prezenty ![]() Znowu paskudny dzień jeśli chodzi o pogodę
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Dzień dobry
![]() Dzień paaasssskudny aż się nic nie chce.... ja już siedzę w pracy i popijam kawkę wczoraj byłam zaprosić tą moją koleżankę... i wiecie co, przyjdą 4 osoby Jestem niewyspana, zmęczona i wogole... JA CHCE SPAĆ !!
|
|
|
|
#4263 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale sie wkurzylismy ,bo po to specjalnie pojechalismyCytat:
![]() Cytat:
cos z takich rzeczy do chodzenia
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
jak widac wszystko zalezy od charakteru ![]() na prawde dzis brzydko dlaczego tak tu pusto
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się zastanawiam.... nikogo praktycznie od rana ;/ |
|
|
|
|
#4267 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawe jak tam nasz asiulek po rozmowie
Ja dzisiaj w końcu po trzech dniach wyszłam z domu, bo się kurowałam. Pojechałam na zakupy i oczywiście nic dla siebie nie znalazłam Kupiłam parę pierdółek kosmetycznych i odebrałam leki z apteki. Niestety przez sezon chorobowy troszkę pieniędzy na to idzie ![]() Teraz siedzę i walczę z CV. Od dzisiaj wdrażam w życie plan Każdego dnia będę wyszukiwać firmy z jakiejś branży i słać CV jak leci - czy szukają czy nie. Może coś się poszczęści |
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek jak tylko się pojawisz to daj znać!! jak po rozmowie?!!!!!!!
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
nic nie zaszkodzi a może akurat się trafi
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak siedząc dzisiaj w pracy kupiłam sobie butki na poprawiny
![]() I takim oto sposobem jesteśmy ubrani obydwoje i to na 2 dni
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym wysyłaniem cv to uwazam ze bardzo dobry pomysł, czasem nawet jak nie potrzebuja nikogo w danej chwili to odkladaj podanie a potem nagle moga zadzwonic agulaaabar kupiłas je przez internet? tak bez mierzenia bardzo ładne i bardzo wysokie
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam czasu biegać po sklepach, w których i tak nic nie ma...... a tak to na spokojnie, w biurze, przy kawce i moje wymarzone buciki kupione
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Wtajemniczenie
|
ja raz kupiłam buty przez allegro i mi się nie udało i strasznie się zraziłam do tego typu zakupów
![]() matko jaka dzisiaj zimnica u mnie i jeszcze na dodatek te choróbsko wczoraj cały dzień od 16 przeleżałam w łóżeczku a TZ ładnie o mnie dbał
|
#4273 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ogólnie to właśnie mam mieszane uczucia. Wysyłaj cv, jak najbardziej, nic nie tracisz, a może się coś trafic fajnego Cytat:
Tak jak napisałam wyżej, mam mieszane uczucia, nie powiem żeby poszło mi źle, ale mogło być lepiej.Dziewczęta, mój TŻ bardzo mnie wczoraj zaskoczył
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ze swoimi slubnymi to byłam tak zdesperowana(bo wlasnie jest tak jak mowisz w sklepach nic ciekawego, musialam jechac do sasiedniego miasta) ze tez chcialam kupic przez neta ale takich wysokich to bym sie chyba nie odwazyla
|
|
#4275 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio chciałam spełnić marzenie TŻta i na Gwiazdkę kupiłam mu worek do boksowania, a on użył go może ze 3 razy, a później worek leżał i tylko miejsce zajmował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też jestem ciekawa jak tam Asiulek ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() Kurde poryczałam się jak przeczytałam jaką niespodziankę zrobił Ci Twój TŻ dla niego.Nam się niezbyt fajnie ostatnio układa, ale mam nadzieję, że to przejściowe - ta paskudna pogoda, do tego chora jestem (kaszel mnie męczy i osłabiona jestem) i stresuję się nową pracą, a TŻ jest jakiś wiecznie rozdrażniony
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiulek na pewno wszystko poszło lepiej niż ci się wydaje
trzymam mocno kciuki a kiedy maja być wyniki ??
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
asiulek1705 trzeba byc dobrej mysli
![]() piekna niespodzianka od tz
|
#4278 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas też różnie bywało, nawet tuż po ślubie....Ale tak to jest, są gorsze dni, ale po nich zawsze wychodzi słońce Cytat:
Trochę się teraz podbudowałam, skoro spośród wszystkich zostały dwie osoby w tym ja. A TŻ na prawdę mnie zaskoczył, winko pyszne było
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-09-29 o 15:34 |
||
|
|
|
#4279 |
|
Konto usunięte
|
Asiulek też trzymam kciuki teraz za odpowiedź na TAK!!
Danaeee84 ja mam dla Ciebie jeszcze 2 pomysły ...o ile jeszcze oczywiście ich nie wykorzystałaś Zarejestruj swój profil na portalach: goldenline.pl pracuj.pl profeo.pl ja szczególnie z goldenline dostaję oferty i druga to rejestracja i wysłania CV do agencji które prowadzą rekrutację dla różnych firm: podrzucę Ci namiary: 1. www.workservice.pl 35. www.tpa-horwath.pl2. www.antal.com 3. www.diversa.pl 4. www.hr.pl 5. www.yellow-heads.com 6. www.intercadr.pl 7. www.progres.gda.pl 8. www.sigmapoland.pl 9. www.simpika.com 10. www.straight.pl 11. www.hrk.pl 12. www.labor-eu.pl 13. www.bcsystems.pl 14. www.hays.pl 15. www.apc.biz.pl 16. www.adecco.pl 17. www.zak.home.pl 18. www.chronosconsulting.com 19. www.grupatempo.pl 20. www.psipolska.pl 21. www.cpljons.pl 22. www.devonshire.pl 23. www.grafton.pl 24. www.wakat.com.pl 25. www.aims.pl 26. www.andersossonlupa.com 27. www.bigram.pl 28. www.ep-personel.com 29. www.hill.com.pl 30. www.selectone.com.pl 31. www.hudson.com 32. www.pichaelpage.pl 33. www.ranstad.pl 34. www.stantonchanse.com jest co robić, żeby ten plan zrealizować ![]() |
|
|
|
#4280 |
|
Wtajemniczenie
|
to dobrze, ze sie ucieszyla
fajne butki na poprawiny asiulek: no robi furrore , mnostwo wycieczek tam przychodzi to nawet niezle Ci poszla rozmowa ? za miesiecznice , ale z Twojego tz romantyk, ja od mojego kwiatka chyba na dzien kobiet ostatnio dostalam ![]() martoolka:wlasnie u nas tez nie bylo kolorowo ale sobie wczoraj pogadalismy i wiele rzeczy" wygarnelismy" i narazie jest lepiej W sobote idziemy do znajomej na urodziny i ona urzadza impreze tematyczna pt. dżungla i safari ma ktoras pomysl? albo np. jak samemu zrobic..---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- guska: ja wlasnie tez ostatnio sie zarejestrowalam na tym goldenline, ale wiadomo, nie mam ukonczonych jeszcze studiow to mi nikt zadnej oferty nie wysyla...
|
#4281 |
|
Konto usunięte
|
a pamiętacie, że jutro dzień chłopaka? jakieś pomysły??
|
|
|
|
#4282 |
|
Konto usunięte
|
Guśka dziękuję za strony! Skorzystam na pewno
![]() Na goldenline byłam zarejestrowana, ale usunęłam konto. Miałam je kilka lat, zero ofert dostałam :P Poza tym ja się mało udzielałam gdziekolwiek, bo nie potrafię się wkręcić w rozmowy i wiecznie gadać o niczym
|
|
|
|
#4283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tam są fora ale ja też się nie udzialam. Jak wpiszesz odpowiednie Tagi to wtedy będziesz widoczna w wyszukiewarce jak ktoś szuka ludzi do pracy. Ja kilka zaproszeń dostałam, a mój TŻ to średnie raz w miesiącu dostaje ofertę. Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-09-29 o 16:15 |
|
|
|
|
#4284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój TŻ na początku związku o wiele częściej czymś mnie zaskakiwał romantycznym. Później już rzadziej niestety Ale wczoraj spisał się na medal.NIezły pomysł na imprezę. Kurczę nie mam pomysłu jak można by samemu wykonać taki strój. [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;22381647]a pamiętacie, że jutro dzień chłopaka? jakieś pomysły??[/QUOTE] dziękuję za przypomnienie Nie mam pomysłu
|
|
#4285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiulek, normalnie się wzruszyłam niespodzianką Twojego Tzta I trzymam kciuki mocno, żeby do Ciebie zadzwonili z pozytywną infomacją o pracy ![]() Martoolka, to na pewno przez pogodę Cytat:
Dziewczyny , ja dziś nie byłam w pracy, bo rano pojechaliśmy z TZ do Krakowa po samochód mojego szefa (zepsuł się w niedzielę, stał w serwisie, szef pojechał w delegację i nie miał go kto odebrać - padło na mnie ). Ale powiem Wam, że masakra w ciapki - do KRK mam 150 km, a jechaliśmy prawie 4 godziny ... taki był korek po drodze, że szok ... i jak wracaliśmy to dalej był nie rozładowany, a wracaliśmy dalej - bo do Rzeszowa - i też ponad 4 godziny. TZ miał być na 15:00 w pracy, oczywiście nie zdążył, a na dodatek u nas w mieście też stał w korku pół godziny |
||
|
|
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
guska: ja juz krawat kupilam, taki ladny i oczywicie zaraz go wreczylam mezowi
![]() agawoo:tez wlasnie wczoraj bylismy w krakowie i tez stalismy w korkach ... masakra jest na drogach przez to ze caly czas gdzies remont jest
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny za słowa otuchy
Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;22381647]a pamiętacie, że jutro dzień chłopaka? jakieś pomysły??[/QUOTE] Ja TŻtowi placek upiekę, bo przez to przeziębienie nawet mi się nie chciało wyjść z domu, żeby cokolwiek kupić
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Konto usunięte
|
a jeszcze Wam powiem, że jak się paszport wymieni do 60 dni po ślubie to odliczają za pozostały okres ważności i płaci się mniej a jak już później to 140 zł i koniec.
|
|
|
|
#4290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podejrzałam buty, bardzo ładne a i obcas też ładny ale do odważnych świat należy a co ![]() Cytat:
zobaczysz na pewno się poszczęści ![]() no straszne te choróbska teraz, co chwilke coś ![]() Cytat:
Cytat:
trzymam nadal kciuki oby wybrali Ciebie ![]() ale piękna niespodzianka masakra, az się sama wzruszyłam ![]() z tymi niespodziankami to u mojego tż'ta różnie bywa, potrafi być mega romantyczny, ale też czasami jak mi coś palnie i powie to klękajcie narody Martoolko, każdy ma czasem gorsze dni, pogoda nie sprzyja teraz za bardzo nikomu, Ty jesteś zestresowana a dla tż'ta też to jest nowa sytuacja i też na pewno jest tym zestresowany ![]() Właśnie, jutro dzień chłopaka musze dla tż'ta wymyśleć jakiś fajny drobiazg może już z rana zrobie mu niespodzianke zobaczymy ![]() Jutro mam spotkanie z moją nową szefową, ciekawe czego się dowiem ciekawego a od poniedziałku zaczynam na dobre nową prace
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-09-29 o 22:33 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

Był bardzo zadowolony, oboje lubimy kupować sobie praktyczne prezenty

Zakończone: 2
ale sie wkurzylismy ,bo po to specjalnie pojechalismy

cos z takich rzeczy do chodzenia
Kupiłam parę pierdółek kosmetycznych i odebrałam leki z apteki. Niestety przez sezon chorobowy troszkę pieniędzy na to idzie