|
|
#4261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
i pokochałam Twój uśmiech, gdy wiedziałeś, że zerkam.
|
|
#4262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabieram te cuda. Cytat:
i ten też sobie biorę. ![]() ![]() nieuleczalna romantyczna, zawsze pełna nadziei. 'Moje serce, kiedyś złamane, mocniej kocha dziś..' ![]() była zmienna. raz szczęśliwa, raz zrozpaczona. pewnej chwili chciała podbić świat, a zaraz się na kogoś złościła. spontaniczna, nieprzewidywalna, twarda ale też naiwna. pesymistka - gdy świat jej się walił, po głębszych przemyśleniach wiedziała, że coś nie wyjdzie. realistka - gdy coś ją denerwowała, broniła swoich racji. optymistka - gdy bardzo czegoś chciała, kwitła w niej nadzieja, że się uda. ![]() Cytat:
kocham Kamilkę. <3
|
|
|
#4263 |
|
Zadomowienie
|
zbzikowałyście z tymi pochwałami
dziękuje. kocham was. ![]() ♥ druga gwiazda na prawo, i prosto, aż do poranka tam jestem uwierzyłam, że umiera się parami One thing is clear I wear a halo, I wear a halo when you look at me Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-08-15 o 16:53 |
|
|
|
#4264 |
|
Rozeznanie
|
Ocknęła się , obudziła z wieloletniego snu. Postanowiła spróbować na nowo nie ważne że po raz setny.
Pojawiał się i znikał kiedy tylko miał na to ochotę . Jestem pewna że nie w takiej rzeczywistości chciałaś się znaleźć ..
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
cieszę się.nie, to ta za mną. mrr. < 33miłooo. < 3& TwojaKokaina CookieCrisp deuce ciiri _patrysiowa podobacie mi się z każdym postem coraz bardziej. ![]() beMine fajnie, że jesteś. . . . . . . . . Nasza największa zaleta jest zarazem naszą największą wadą. I can forgive but I cant forget. 'Zamykam oczy. Nie chcę widzieć, nie chcę czuć...' więc nigdy, ani przez sekundę nie myśl, że jesteś niezastąpiony! 'so don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable!' ach, kooosmiczne masz oczy. 'może byłeś stworzony, by trwać tylko chwilę obok mojego serca...' a w sercu jakiś żart. nic & nikt. herbata Ci stygnie ... kochanie. 'Zakochałam się w marzeniu. Jestem stuknięta czy samotna? Zgubiłam się już w samoocenie.' . . . . . . . . opuszczam Was na kilka dni, może tydzień. < 3
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-08-15 o 17:19 |
|
|
|
#4266 |
|
BAN stały
|
i jak żadna z gwiazd, zgaśnij, razem ze mną. jest pięknie. jeszcze tylko miłość, mogłaby być tak upierdliwa, jak komary nocą. |
|
|
|
#4267 |
|
Rozeznanie
|
muah ! : - *
kk mutuellement :- D smile. it's easier than explaining why you're sad
uśmiechnij się, to prostsze niż tłumaczenie, czemu jest się smutnym i won't give my heart to anyone. but if you are brave enough you can try to steal it nie dam nikomu swojego serca ale jesteś wystarczająco odważny możesz spróbować je ukraść if you're brave to say "goodbye" life will reward you with a new "hello" jeśli jesteś odważny, by powiedzieć komuś "do widzenia" życie nagrodzi cię nowym "cześć" ps. i never told you, but i was falling in love ps. nigdy ci nie mówiłam, ale zakochiwałam się
|
|
#4268 |
|
Zadomowienie
|
czy istnieje jakiś początek przeznaczenia ? szaleńczo. obłąkańczo. nieprzytomnie. z każdym mrugnięciem tracę Cię z oczy na długi ułamek sekundy.
|
#4269 |
|
Raczkowanie
|
xxgroszek07xx - jestes mega, wiesz?
chcialam byc - nie ma za co talencie : * xxgroszek07xx Paralogiczna tfojakrulefna kamisha grise BananowaDelma ZakreconaNaMaxa - okradzione. Dajcie mi swój talent! Uwielbiała jak na nią patrzył a kiedy przestawał i patrzył przez chwilę w inną strone zasłaniała mu oczy ręką Odliczam minuty od naszego ostatniego spotkania do następnego A gdy próbowała złapać go za rękę, wyrywał się Skrywam miłośc do Ciebie w kieszeni Trzymała go za rękę i mówiła, że bedzie go tak trzymać zeby jej nie uciekł a on popatrzył na nią i powiedział " nigdy Ci nie ucieknę, bo Cie kocham. Ty tez mi nie uciekaj, proszę" ( tak jak było na spotkaniu ;o ) |
|
|
|
#4270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
__________________ 'In Your message You said, You were goin' to bed, but I'm not done with the night. So I stayed up and read, but Your words in my head, got me mixed up so I turned out the light.' W swojej wiadomości powiedziałeś, że kładziesz się spać, ale dla mnie noc się nie skończyła. Dlatego nie położyłam się i czytam, ale Twoje słowa w mojej głowie tak mnie zmieszały, że wyłączyłam światło. 'The sun just slipped its note below my door and I can't hide beneath my sheets. I know, the time has come again for me.' Słońce po prostu wyrzuciło swoje wersy pod moje drzwi i nie mogę się ukryć pod prześcieradłami. Wiem, znowu na mnie przyszedł czas.
|
|
|
#4271 |
|
Przyczajenie
|
Siemanko ! Tu Ola.T co tam? ?
|
|
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
aa , jak dużo was mnie urzekło swoimi opisami
![]() O miłości wiem więcej niż nie jedna 40 latka . Natychmiast masz do mnie wrócic , bo jak nie to pójdziesz do więzienia . Masz wrócic bo jesteś choler.n.ie potrzebny. Skoro mnie nigdy nie kochałeś to po jaką chole.rę marnowałeś swój i mój czas ? Rób co chcesz , to nie ja będę miała potem problemy. Chodź do mnie razem poszukamy miłości . Okrążyłam całą ziemię i miłości nie znalazłam , więc do chole.ry na prawdę muszę leciec w ten kosmos.
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
notcool - miło zrób pierwszy krok. jak miło. są takie rzeczy, których chciałabym nie widzieć. mam coś co kocham i kogoś z kim to dzielę. ci którzy myślą, że matematyka jest trudna, nie wiedzą jak trudne jest życie. niby głupie gadu-gadu, a nawet z niego nie potrafię Cię usunąć. zaopiekuj się mną, bo jestem jeszcze mała. dzięki Tobie skumałam, że ten brzydki świat jest piękny i nie liczy się tutaj nic, tylko momenty. nie bój się marzyć. czasem to, na co nie liczysz, podaje nowy dzień. |
|
|
|
#4274 |
|
Rozeznanie
|
Toogether93, happyend, z innej bajki -
![]() śpij moje serce on będzie tam czekać. poniedziałki mają to do siebie, że przynoszą coś nowego, czego boimy się od niedzieli wieczorem. zdejmij koszulę. pocałuję cię w serce. zawsze byłam kłótliwa i zawodziłam mężczyzn, których kochałam. pożyczyłam sobie twoją koszulę. zwrócę niedługo. całuję. Umiałam go kochać, gdy był na końcu świata lecz miałam problemy gdy wracał. Tamto było przecież łatwiejsze i nie mógł mnie zranić złapaniem za rękę. kocham cię. ale ej! poważnie. kocham.
|
#4275 |
|
Wtajemniczenie
|
no słuchaj mała, siemaneczko
tam powoli leci, a tam? ![]() wiesz chyba Ci komputerek szwankuje, bo weszłaś sobie nie na to forum co trzeba, nie martw sie, bardziej doświadczona koleżanka TiS, Ci pomoże Wyjdz na dwór, i powtórz swój tekst, gwarantuję odzew. ![]() ![]() Boże, widzisz i nie grzmisz ![]() --------- dziekuje Oluś, i groszek. < 3 Pozaszywam Ci kieszenie, żebyś miał odwagę łapać mnie za rękę. czy musze dotrzymywac Ci kroku, zeby Cię zadowolić ? O czym Ty myślisz, gdy całkiem sam wychodzisz, we mnie ponoć zakochany? ' Ale widząc mnie, wspomnienia wybuchają jak dynamit, Weź zastanów się w przerwie swoich chorych faz. ' w każdym świetle lamp, Twój uśmiech doprowadza mnie do łez. Gdy patrzę na Ciebie czuje klimat, nie wytrzymuje tempa. |
|
|
|
#4276 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję.
![]() przestrzeń, miejsce, wolność, pustka. ukrywaj się, nie pokazuj że go kochasz. najpiękniejszy sztuczny uśmiech.
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
I pomodlę się ,żeby to minęło i nie zabrało mnie na dno.
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
xxgroszek07xx- dzięki rybko
notcool- cieszę się myszko ![]() stare fascynacje pragniemy nowych doznań stara fascynacja karmi moją frustrację uwodzicielsko zaciągała się papierosem, a wydychany dym przesiąknięty był tęsknotą do mężczyzny jej życia. stała nad przepaścią pomyślała "kazali iść do przodu" rozłożyła ręce, leciała prawie jak anioł. i noce zbyt długie, i zimno tutaj bez Ciebie. przytul mnie, bo się rozpadnę.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-08-15 o 20:46 |
|
|
|
#4279 |
|
BAN stały
|
bajkowa
Chocolaaate patrycjaxpp dziękuje.dziękuje.dziękuj e ![]() ...
w nieba brami stanęła, odwróciła się w tył i zobaczyła go schodzącego w dół, chwyciła go za dłoń nie pozwalając mu odejść samemu, wspólnie wstąpili w piekielne bramy świata, bo razem przecież raźniej . w fusach miłości zgubiłeś się, błądzisz między jawą a snem . 'Mogłam z Tobą gwiazdy kraść, żyć naprawdę kolorowo, poniedziałkom śmiać się w twarz !' i nie zaprzeczę, gdy zarzucisz mi tęsknotę za sobą, nie zaprzeczę już. ... |
|
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
" Inne będą nasze dni, adresy, telefony... Kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. Kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. Twoja żona spyta: Kto to? Powiesz: Nie pamiętam...Tak nieidealni. a zarazem totalnie perfekcyjni. Jak ogień i deszcz nie dobraliśmy się ... Jak Wenus i Mars jesteśmy z innych gwiazd... Ja,Ty..Jak Niebo z ziemią...My nie spotkamy się! Ja znam jej wady, one nie odstraszą mnie. Doskonale różni. "
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Picie, bicie, no i wódka - to Twoja wizytówka.! Pamiętasz tę noc? Na niebie były tysiące gwiazd. Szliśmy razem w objęciach, a Ty co chwila szeptałeś: 'Kocham Cię!' Zapytałam: Czemu wtedy ze mną zerwałeś? Przytuliłeś mnie mocno i ze łzami w oczach powiedziałeś: 'Głupi byłem. Przepraszam.' Przeszkadzała Ci moja zazdrość o Ciebie. A sam byłeś o mnie piekielnie zazdrosny.! Mówiłeś, że jestem tą jedną jedyną na całe życie... Jeżeli tak wygląda bezgraniczna miłość aż po grób, to ja dziękuję... I mimo że nie jesteśmy razem, nasze usta świetnie współgrają, pocałunki smakują jak dawniej. A samochód z automatyczną skrzynią biegów kupiłeś po to, by móc non stop trzymać swoją dłoń na moim kolanie. Codziennie wymyślam setki bezsensownych pytań do Ciebie.
Wszystko dlatego, że chcę choć przez chwilę być w centrum Twojej uwagi.!
|
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
Czy ten uśmiech jest zadedykowany dla mnie . ? <33
Eh . . znów mi to robisz . ? Ile trzeba by pogodzić sie z rzeczywistością . ? Chce ci powiedzieć . . to słowo .. to słowa . . konkretnie to dwa słowa , na K .. ! ^^ |
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
ambicje ponad możliwości.
nie zawsze jest tak radośnie. za dużo myślę. ja już nic nie wiem. 'od stanu eurorycznej miłości po załamanie psychiczne.'
|
|
#4284 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję <3
______________ " nie chcę wiedzieć jak daleko ode mnie jesteś, w tym małym świecie kilometry nie mają znaczenia. chcę kogoś, kto z moich oczu wyczyta, że kocham konwalie. jest to możliwe ? cel w życiu? zbudować piękną, drewnianą ławkę i doczekać starości , usiąść na niej i powiedzieć. : "wszystko co zrobiłam w życiu zrobiłam najlepiej jak potrafiłam. Piję, to prawda. Nie byłam od roku u fryzjera, a moje paznokcie są nierówne. Nie rozstaję się z paczką L&M i mam dziurawe rajstopy. Tak, kochałam go. "
|
#4285 |
|
Rozeznanie
|
Chocolaaate - Ty także jesteś niesamowita i nieziemska i w ogole <3
Dziubku Ty mój ;* ![]() patrysiowa_ - ciesze się, że się podoba ![]() happyend- Nie rozbawiaj mnie, bo ja nie mam talentu istny_paradoks - miło ^^ ;* Żałować tego, że skosztowałam życia? Nigdy w życiu. Jakoś drzewa straciły szeleszczące w słońcu liście choć to dopiero sierpień, słońce przyćmiły burzowe kłęby chmur, a ja załapałam katar tęsknoty. "this was my first love she was the firs to go " " To była moja pierwsza miłość była pierwsza by odejść" Kłębią się myśli, a świat wiruje jak samolot, mdli mnie, a gdy przestaje zaczynam być słaba i zaczynam mdleć, jestem blada. Szukam silnych ramion by mnie podniosły i powiedziały " żyj". Zmęczona załamaniem nerwowym. Upadam by znowu upaść. Odejdę na zawsze, Ty zapewne nie będziesz nawet tego żałował, nie zatęsknisz, a się zachlejesz i to dla zabawy, zerżniesz kilka panienek i się zaśmiejesz, a ja wypłaczę oczy i zacznę wyzywać Cię od ch*^j. 14:13 - za wcześnie na miłość 14:14 - ktoś mnie w ch*^ja robi. 14:15 - za późno na miłość (...) Powietrze jakieś gęstsze, ziemia rozpływa się pod stopami, a jeść się nie chce. Emanuje seksapilem wyobrażają ja sobie nago, ale nigdy jako partnerkę życia. Mam zazdrościć? Wątpię. Chciałabym mieć te problemy gdzie on je ma z nią i głaska ją po policzku powtarzając " damy radę". Zasypiałam spokojna, a obudziłam się sama. Ta pobudka nie miała wyglądać tak. Irytuję ludzi gdy się uśmiecham. Napawają się moim płaczem, wiec serwuję im dawkę śmiechu i układam usta w pozytywny łuk, podać jeszcze rozbawione spojrzenie?
|
#4286 |
|
Rozeznanie
|
"
Sorry, ale mam uczulenie na pier_dolenie głupot .Wiedziałam tylko, że muszę żyć dalej. Muszę być silna. I muszę się uśmiechać .. Bo nikogo nie obchodzi, że posypał mi się świat. Mieli bardzo prosty plan. Być razem do końca życia. Plan, co do którego wszyscy z ich kręgu zgodziliby się, że jest jak najbardziej realny. Byli najlepszymi przyjaciółmi, kochankami i bratnimi duszami. Wszyscy uważali, że bycie razem jest ich przeznaczeniem. Ale tak się złożyło, że pewnego dnia przeznaczenie bezdusznie zmieniło zdanie. "
|
#4287 |
|
Raczkowanie
|
A kiedy zapomnisz.. przestań tak na mnie patrzeć.
Mówię że zapominam , lecz serce nadal pamięta. Pytasz po co te łzy, nie rozumiesz, że trudno mi z tym żyć. w brak miłości wierzę od zawsze, szkoda mi tylko tych moich marzeń. a gdy będzie Ci źle, popatrz w przeszłość, przypomnij sobie mnie..
|
|
#4288 |
|
Rozeznanie
|
'Wystarczy gest, słowo, by zranić tak boleśnie, zniszczyć szansę, cienką nić porozumienia.'
'Wszystko jest możliwe, wszystko jest bez sensu.' 'Trzeźwość bywa obrzydliwa. Życie złudzeniami jeszcze gorsze.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
facet, który chce być ze swoją dziewczyną, po prostu z nią jest. nawet, jak się boi, nawet, jak jego mama/siostra/babcia/ciotka jej nie lubią, nawet jak robi aplikację/trzeci kierunek studiów lub doktorat albo jedzie na misję do Afryki, nawet, jak ma naprawdę dużo pracy i naprawdę mało pieniędzy.
taki ze mnie dziwny przypadek, że jak komuś na mnie zależy to mam to gdzieś, a jak już się nie stara to nagle zaczynam się przejmować. bo wiesz, nieważne czy to prawdziwa miłość, szalone zakochanie, totalne złudzenie, czy moglibyście być razem do końca życia, czy tylko 10 minut-boli tak samo, kiedy ktoś ci to odbiera. bo tak samo umiera nadzieja. a nadzieja jest zawsze prawdziwa Może istnieć sto sposobów komunikowania się we współczesnym świecie, ale nic nie zastąpi ludzkiego spojrzenia. 'nigdy', nigdy nie lubiłam tego słowa. trzeba wiedzieć jak użyć, żeby nigdy nie żałować. 'zawsze', jeszcze gorzej. 1. Nigdy nie wpadać w panikę. Zatrzymać się, oddychać, myśleć. 2. Nikt o tobie nie myśli. Wszyscy myślą wyłącznie o sobie, tak samo jak ty. 3. Nigdy nie zmieniać fryzury ani koloru włosów przed ważnym wydarzeniem. 4. Nigdy nie jest ani tak dobrze ani tak źle jak się wydaje. 5. Rób innym co tobie miłe np. nie zabijaj. 6. Lepiej kupić jedną drogą rzecz, która ci się podoba, niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę. 7. Mało co ważne jest naprawdę. Jeśli jesteś przygnębiona spytaj sama siebie: 'Czy to rzeczywiście aż takie ważne?' 8. Klucz do sukcesu tkwi w sposobie, w jakim podnosisz się z porażki. 9. Bądź uczciwa i dobra. 10. Kupuj tylko takie ubrania, na widok których chce ci się tańczyć. 11. Ufaj swojemu instynktowi, nie swojej rozbuchanej wyobraźni. 12. Kiedy spotyka cię jakaś tragedia, sprawdź, czy aby na pewno jest ona tragedią, w następujący sposób: a) pomyśl: 'oh, pieprzyć to', b) poszukaj jasnych stron, a jeśli to nie skutkuje, poszukaj stron zabawnych. Jeżeli żaden z powyższych nie odnosi skutków, może rzeczywiście spotkała cię tragedia, więc wróć do punktów 1 i 5. 13. Nie spodziewaj się, że świat będzie bezpieczny, a życie fair. 14. Czasami trzeba dać się ponieść prądowi. 15. Nie żałuj niczego. Pamiętaj, że nic innego nie mogło się wydarzyć, biorąc pod uwagę, kim wtedy byłaś i jak wyglądał wówczas świat. Zmienić możesz jedynie chwilę obecną, więc z przeszłości musisz czerpać naukę. 16. Gdy zaczniesz czegoś żałować i myślisz: 'Powinnam była....'. zawsze sobie pomyśl: 'Mogła mnie przejechać ciężarówka albo wysadzić w powietrze japońska ludzka torpeda'.
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-08-16 o 00:00 |
|
|
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
Popatrzyła na niego. Pocałowała Go w usta tak jak za pierwszym razem.
Powiedziała słodkie ' Kocham Cię ' po czym zapadła w sen, z którego nigdy się nie obudzi... ' Patrz mi na ręce, bo za siebie nie ręczę! Miłość - dlaczego to tak do cholery boli?! ' Ej książę! Kup sobie BMW bo na tym Twoim koniu daleko nie zajedziesz. ' ![]() Jeden Twój dotyk może zmienić wszystko.. Owszem mam na wszystko i wszystkich wy.je.ba.ne, jeszcze coś? Gdyby nawet zaczął walić się Tobie świat, a marzenia przestały mieć jakikolwiek sens pamiętaj, że jest zawsze ktoś dla kogo znaczysz najwięcej na świecie. Ktoś, kto tęskni za Tobą każdej nocy...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

zabieram te cuda.
i ten też sobie biorę. 

kocham Kamilkę. 

cieszę się.