|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
winyl, właśnie tak jak mówiłaś tak zrobiłam i torebka jest u mnie
jest śliczna, wrzucę zdjęcia potem jak dorwę aparat!![]() SlodkoOstra to będziesz miała dietę jak Kate Middleton przed ślubem, ona podobno zrzuciła 7 kg, by dobrze wyglądać w sukience ![]() Lilly47 gratuluję spadku! ![]() agniesikk no i super że waga spada ![]() psyhe666 haha, ale numer. Więc R. już nie odpuścisz? Co do figury która wrzuciłaś- zgadzam się z Monią, jest mało kobieca jak dla mnie. twoja fajneijsza![]() Cindy90 No i super, ze tak się układa! ![]() moooniaaaa Jaka sukienka i jaki żakiet? Też bym poszła na jakieś wesele...![]() agnesuk Fajnie, że nie siedzisz w domu, korzystaj z wolnego ![]() Czemu nie chcesz pracy w sklepie? ![]() A u mnie jak zwykle, lubię takie tempo Gdyby sie to przekładało na chudnięcie...
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnes, no fakt, sklep spożywczy to marna kasa, dużo wysiłku, wstawanie wcześnie rano itp., ale to jest w Polsce problem, żeby bez studiów znaleźć dobrze płatną pracę. W Call Center nie jest taka ciężka robota, no ale płace też jak w sklepie spożywczym. W restauracjach i kawiarniach zapierdziel, za dużo jak na kobietę w ciąży, bo sama wiesz... |
|
|
|
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli się dobrze czujesz to bierz pracę Takie czasy,że mało kto może sobie pozwolić na 9m-cy przerwy,potem 2 lata macierzyńskiego. A w up nie wiedzą,że jesteś w ciąży?
|
||
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
myślę tak jak Monia, jasne, że praca może nie być docelową i wymarzoną, ale po co robić sobie takie przerwy w CV
![]() i na koniec apel ![]() |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Twarz to ona ma taką sobie-jak mimoza :P
ale slogan fajny ![]() Czekam i czekam na Tż aż załatwi swoje sprawy i doczekać się nie mogę
|
|
|
|
#4266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest torebka Zdjęcie robione telefonem, w tle bałagan i w rogu jest laptop z wizażem na ekranie![]() jakoś się dziwnie klapa zagięła, normalnie zapięcie nie jest tak krzywo. W każdym razie kolory, fason, połączenie materiałów- super ![]() http://imageshack.us/photo/my-images...jcie0296v.jpg/ |
|
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4269 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
APROPO, UWAGA! Słuchajcie ![]() Jak wiecie moja waga jest zepsuta. wczoraj miałam możliwość zważenia się na innej. 59,5! 59,5! 59,5! Ma-sak- ra. Przypomnę, że co prawda mam 176, więc waga ta nie jest zadną tragedią i w ogóle, ale skąd to się wzięło?! No skąd?! O_O Także już mam przed oczami wizję siebie jako małego słonia, snowmana, albo innego paszteciaka . Jak już Wam się zwierzam, to napiszę jeszcze, że fizycznie co prawda wiedziałam że bebech mi rośnie, ale nie czułam się jakoś grubo, brzydko, dzień paszteta - miałam też nie za często. Dużo ludzi w koło chwaliło mnie, że ładnie wyglądam, wiosna służy, bla, bla. A ta waga mnie zabiła ![]() No ale co, w końcu jestem na odpowiednim wątku, jak tu weszłam po raz pierwszy ważyłam jakieś 55 KG Cytat:
![]() Fajnie ze się udało Praca hm, myślę, że warto spróbować! ja wiem, że ambicje są o wiele większe i nie obejmują osiedlowego spożywczaka Ale tak jak piszą dziewczyny, warto się czymś zająć, wpadnie Ci dodatkowa kaska, miej ją choćby na ciuchy dla samej siebie, kosmetyki. Po drugie nie będziesz siedziała już ani ze swoją, ani z TŻa mamą Wyjdziesz do ludzi. Pomyśl jeszcze ![]() Cytat:
Jaki ona ma rozmiar. z 42 ![]() Cytat:
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-05-14 o 20:50 |
||||
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie Scarlet ma 38/40
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Przybijam!
![]() Jak to fajnie mieć kogoś podobnego ![]() A Ty się właściwie odchudzasz, czy ujędrniasz, hm? Ja teraz chciałabym zrzucić ze 2 kg, chociaż wiem, że właśnie te 2 kg są takie ruchome w organizmie, także chyba odpuszczam. Albo - maleńkimi kroczkami ; możliwe że ten wzrost był spowodowany spowolnionym metabolizmem,ostatnio moja dietka bywała różna a jutro grill Scarlett - czytałam gdzieś, że jej wymiary to 90-60-90 ![]() w sumie, cyc to ona ma, może i to prawda. Ja sobie zaczynam rozkminiać jak by tu o siebie zadbać ? ;/ zaczynam mieć poczucie dyskomfortu, że cośw sobie zaniedbałam.
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niemożliwe,zeby miała takie wymiary |
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mając taki obwód biustu, sam biust już sporo waży :P
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię swój![]() monia, a jaki masz wzrost? ania, przecież masz normalną wagę, skoro sama nie zauważasz w sobie tej różnicy to po co się przejmować ![]() W ogóle coraz bardziej mam wrażenie, że na tym wątku po prostu NIE MA dziewczyn, które faktycznie potrzebują diety
|
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ja mam w cycach 92 chyba
Dziewczyny chyba mam nr do R. Skoro mi wtedy pomachał to co??? Mogę napisać? Nic nie tracę niby... Ale jak coś to dopiero jutro bo dziś pewnie imprezuje...
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
R to w końcu który?
|
|
|
|
|
#4278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. no i zawsze to jakaś kasa . Ja bym brała Cytat:
Edit: SUPER TA TOREBKA!!! Cytat:
Cytat:
![]() Ale przyznam Ci rację, ten wątek jest okropny, jak tu przyszłam ważyłam 57, a teraz? 63-65
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to wątek o 5kg. w dół,więc nic dziwnego że żadna z nas nie ma 20kg. nadbagażu
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winyl, też myślę, że to nie jest jej najfajniejsze zdjęcie, ale podoba mi sie przesłanie
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I młodszy i żony na pewno nie ma
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego zaczęłam się udzielać w wątku dziewczyn o podobnych gabarytach do moich :P.
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak szczerze mówiąc kiedy czytam te opsiy każdej dziewczyny, że są chwile załamania itd, to zakodowałam sobie, że takie porażki są całkiem normalne i kiedy myślę zjeść-nie zjeść, stwierdzam- każda ma słabsze momenty, i zjadam. Np nigdy wcześniej nie zjadałam calej czekolady, ale od kiedy jestem na odchudzaniowych wątkach i zauważyłam, że to całkiem normalne, zaczęłam to robić |
||
|
|
|
#4285 |
|
Rozeznanie
|
Spoko, ja też jednak potrzebuję
Bo inaczej do końca zycia będę sobie wyrzucać "a mogłam schudnąć przed ślubem"....Nie mówię, że jestem mega gruba, ale na pewno wyglądałabym duuuuuuuuużo lepiej po schudnięciu 5 kg ![]() :roll eyes:
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym żeby w dzisiejszych czasach tak wyglądały ideały tumblr_ll1rtxMOQU1qhaitco1_500_large.jpg
|
#4287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ty też wkleiłaś fotkę z jej "najgrubszego" okresu, ona miewała czas że wyglądała dużo szczuplej. No i to też zależy od wzrostu. Ja mam figure myślę podobną do tego co wkleiłaś, ale jestem niska, i nie wygladam zbyt sexy póki co ![]() EDIT: Jeszcze relacja dietowa: dziś poszło ŹLE :P a mianowicie po poludniu było spotkanie rodziców TŻ-a i moich - próbowaliśmy wina które mają być na weselu. Było 11 różnych win i każdego trzeba było spróbować....Przyjechałam autem ale poprosiłam rodziców zebyśmy jednak wracali taxówką, i piłam...i jadlam... bo takie pyszne koreczki i sery były do tych win...
Edytowane przez SlodkoOstra Czas edycji: 2011-05-15 o 00:58 |
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh mogłam się urodzić za czasów mody na rubensowskie kształty :P.
|
|
#4289 |
|
Rozeznanie
|
Ale za to żyłabyś o 30 lat krócej :P
|
|
#4290 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio kupiłam w calzedonii strój kąpielowy i moja młodsza siostra skomentowała to: "eeee a te nasutniki to co.?" ;| A z tym, że się przejmuje, to chyba jest tak jak napisała monia, z odchudzaniem się dla samej świadomości cyferek wyświetlanych na wadze ![]() Wiem że to głupie, dlatego konsekwentnie będę starała przekonać się do do ćwiczeń, zamiast do niejedzenia czegoś tam konkretnego, ograniczania kalorii.Myślę że to już mam opanowane do perfekcji ![]() Odchudzać tomy się rzeczywiście nie musimy! Wątek jest bardziej plotkowo- facetowy - nimfomański - kosmetyczny - itd.Ale nie umiałabym go opuścić ![]() Jesteśmy tu dla Winyla Cytat:
czy to właśnie ten młodszy ma .:P Cytat:
Winyl, łobuzie, wyciągnęłaś już ten rower?! zacznij jeździć, zobaczysz jak szybko wrócisz do 57 Cytat:
wcześniej co prawda jadłam całe czekolady, no problem ale było mi z tym źle, głupio, myślałam, że tylko ja tak mam, a teraz się nie przejmuję i myślę, że ee, przecież to normalne ![]() Cytat:
![]() Myślę, że troszkę już się zmieniło, ale jeszcze rok, dwa lata temu polska telewizja miała chyba na celu promocję anoreksji w ramach edukacyjnej misji telewizji, brawo ![]() Ostatnio widziałam program w którym polskim celebrities ( ![]() ) wypowiadały się o Beyonce, że gruba, że jakie wielkie nogi, że się nią wcale nie zachwycają i w ogóle.. ech ![]() Cytat:
A masz już wybraną fryzurę? Mi się wydaje,że ciężko jest wybrać coś pięknego - żeby było efektownie, ale niezbyt przesadzone..
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-05-15 o 06:14 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

jest śliczna, wrzucę zdjęcia potem jak dorwę aparat!

Gdyby sie to przekładało na chudnięcie...

całymi dniami jestem na dworze, albo ze znajomymi. dzisiaj tez jedziemy i zostajemy na nocke
ale bym zjadła, oooj