|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Cytat:
Kolorystyka budynku i sali tanecznej nie powala, ale zobaczymy jak to będzie się prezentowało na żywo
|
|
|
|
|
#4262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Raczkowanie
|
iwona7777 nam napisała 135 ale 5/10 zł na 2013 będzie więcej i do 6 lat dzieci za pół ceny, tą cena mamy jak będziemy mieć 100 osób ale wychodzi nam ponad 120
wiec mam nadzieje ze będzie coś mniej od osoby, z ciastem to samo co u ciebie ale nie wiem jak z tortem zapomniałam spytać
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
ane3kaa - my mielismy wesele w Ciezkowicach w lokalu "Relax" i oczywiscie bardzo polecam
Super jedzenie , obsluga . Bardzo odpowiadal nam wyglad lokalu w srodku w 2009 roku za osobe placilismy 160zl
|
|
#4266 |
|
Wtajemniczenie
|
ane3kaa ja miałam w 2010 w Bristolu i też wszystko bez zastrzeżeń (szerzej pisałam o tym lokalu wcześniej, na tym wątku albo na poprzedniej edycji), a cena była wtedy 160zł/os.
|
|
|
|
#4267 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja będę mieć w Agawie w Tuchowie. Właśnie szykują się tam wielkie zmiany!!
Powiększona sala taneczna i remont całego lokalu jak i również nowy hotel który właśnie został dobudowany. Z opinii ostatnio słyszałam że mają bardzo dobre jedzenie jak i ciasto. Ale tak naprawdę okażę się po weselu ale mam nadzieję że będzie tak jak wszyscy mówią. Cena od osoby na 2012 rok ja mam 150zł. Co do poprawin to musiałaby być połowa osób z wesela a cena w granicach 80-90zł od osoby
|
|
#4268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Nie byłam w zbyt wielu lokalach w Tarnowie na weselu, ale moja przyjaciółka miała np. wesele w Taurusie w Ładnej. Z zewnątrz budynek się fajnie prezentuje, w środku dość duża sala do tańczenia, jedzenie tez było smaczne. jeśli chodzi o ceny to niestety nie wiem ile teraz liczą od osoby. Mogę polecić jeszcze lokal w Łętowicach, ale sala maksymalnie na 100 osób jedzenie dobre i tam jest nawet dość tanio My wybraliśmy Szczepanowice ze względu na dużą sale do tańczenia - będziemy mieć ok. 120 gości, a nie chcemy żeby było ciasno na parkiecie cena nas zadowala bo ciężko jest znaleźć coś za 140zł od osoby no i blisko z kościoła mamy - tylko 10 km W samym centrum Tarnowa na ten rok było 160zł od osoby.
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Też jestem na etapie szukania fryzjerki. Przeczytałam wiele dobrych opinii o pani Justynie z Awangardy i pewnie wybiorę się do niej na próbną fryzurę. Wiecie może ile kosztuje taka próbna fryzura i w ogóle do ślubu? Pozdrawiam
|
|
|
|
#4270 | ||
|
Raczkowanie
|
es
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Przy okazji...możecie mi polecić jakiś dobry salon kosmetyczny? Do wesele mam jeszcze grubo ponad pół roku, ale cera...pozostawia wiele do życzenia i pasuje się nią zająć, a teraz w zimie jest chyba na to najlepsza pora |
||
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałem maila z ofertą dla wystawców - znowu będą targi ślubne, 22 stycznia.
http://www.targislubne.tarnow.pl/start
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkich po dłuższej przerwie, piszę, ponieważ mamy ogromny problem z naszymi fotografami - pp. Łakoma z Tarnowca
ślub mieliśmy 20.08. i do dziś nie mamy zdjęć i filmu... podobno przy dobrych wiatrach będą na Święta... czy ktoś inny z Was też miał takie problemy???? Czy to jest standard, żeby czekać aż 4 miesiące.... goście są wściekli, DJ Willy ciągle do m nie pisze z pytaniem, czy już są zdjęcia, bo chce je umieścić jako reklamę na stronce (taka była zabawa ) a tu nic....
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4275 |
|
Przyczajenie
|
witam
![]() planuje ślub we wrześniu przyszłego roku i rozpoczynam poszukiwania czy możecie polecić mi kilku fotografów, kamerzystę i zespół ? pozdrawiam
|
|
|
|
#4276 |
|
Raczkowanie
|
hej!Długo mnie nie było,ale dzis nadrabiam zaległosci
1.Osteria - sala fajna, ale dosc mała(rzekomo na 120 osób ?) na mniejsze wesela spoko, stoliki na 4 osoby,łacza w jeden lub kilka wiekszych(chyba widac bybyło łaczenia ?) fajny hol na przywitanie gosci- a i jeszcze mój TZ mówi ze mu smierdziało troszku chlorem z basenu,ja nic nie czułam 2. Artie - sala fajna,ale znowu na zdjeciach wydaje sie wieksza, nie wiem czy wiejski stół sie zmiesci,bo o słodkim i alkoholowym nie wspomne 3.Szkoda ze nie udało mi sie zobaczyc saliw hotelu Marionie,a nawet na stronce nic nie jest zamieszczone, widziałam tylko zdjecia kolezanki,ale jak wiadomo nie oddały tego co chciałam zobaczyc :/ Moze macie jakies wiesci na ten temat ? Ona_88 Ja sie przymierzam do grudnia, mozna naprawde fajny klimat stworzyc,ceny atrakcyjniejsze, makijaz nie spłynie za szybko, goscie sie nie beda rozchodzic,zawsze zimna wódka (haha) i mniejsze koszty dekoracji -ogólnie plusów duzo, choc i minusy sie oczywiscie znajda! Marsjanka_87 co do cenny za fryzure,to pytałam jak byłam ostatnio i pytałam,ale wszystko zalezne od długosci, ozdób i rodzaju fryzury,która dobierzecie wspolnie pod sukienke.Zawsze mozesz zadzwonic,podejsc i zapytac. A własnie byłam niedawno i siedziałam 6h bo sciagałam kolor,dziewczyna jest niesamowita!!! M_rysia bardzo bym prosiła o namiary na Dj Willi-ego,jak mozna na priv. Mam pytanko do dziewczyn z zagranicy,jak sobie dajecie ze wszystkim rade,bo ja przyznam,ze jestem przerazona wszystkimi załatwieniami,nie wiem czy zdaze,porazka normalnie. Ostatnio sie tez pokłóciłam z moja przyszła tesciowa,bo sie babsko wtraca wszedzie,normalnie mam jej dosc. Miłego wieczorku!
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo nerwow stracilismy ale wiesz jaka pozniej satysfakcja jest Napewno sobie poradzicie!
|
|
|
#4278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
CierpliwościA dzwoniłaś do Nich? |
|
|
|
|
#4279 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() A co do schodów to jest tego też plus - goście nie rozchodzą się nie wiadomo gdzie i jest pusta sala byłem świadkiem kiedyś takiej sytuacji gdzie wjechał na salę tort agości można było policzyc na palcach bo wyszli na zewnątrz
|
|
#4280 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe Panny młode, jak i szczęśliwe mężatki
Jestem tutaj nowa, ale juz od dłuższego czasu wczytuje się w zamieszczone tutaj posty. Wraz z moim narzeczonym zarezerwowaliśmy już lokal i teraz przyszła pora na poszukiwanie zespołu, fotografa i kamerzysty. Przedślubne przygotowania wymagają mocno usadzonej głowy na karku, niemniej jednak przyda mi się dobra rada każdej z Was I tutaj moja prośba czy możecie polecić mi jakis dobry zespół, który nie jest strasznie drogi a potrafi porwać gości do tańca. Zależy mi na tym, żeby był w nim taki konferansjer, który poprowadzi jakieś zabawy.
|
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe Panny młode oraz szczęśliwe mężatki
Jestem tutaj nowa, ale już od dłuższego czasu przeglądam zamieszczone posty. Wraz z moim narzeczonym zarezerwowaliśmy lokal, a teraz przyszła pora na zespół, fotografa i kamerzystę. Przedślubne przygotowania wymagają mocno osadzonej głowy na karku, niemniej jednak przyda mi się dobra rada każdej z Was Czy mogłybyście polecić mi jakiś dobry zespół, niezbyt drogi, ale potrafiący porwać gości do tańca. Zależy mi również, aby był w nim taki konferansjer, który poprowadzi jakieś zabawy. Z góry dziękuje za pomoc!
|
|
|
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
Wolf85 Mam pytanko do dziewczyn z zagranicy,jak sobie dajecie ze wszystkim rade,bo ja przyznam,ze jestem przerazona wszystkimi załatwieniami,nie wiem czy zdaze,porazka normalnie. Ostatnio sie tez pokłóciłam z moja przyszła tesciowa,bo sie babsko wtraca wszedzie,normalnie mam jej dosc.
Ja mam tak samo.. . Podstawy załatwione<lokal, muzyka, fotograf> a brakuje prawie wszystkiego :kamerzysta, SUKNIA, alkohol, obrączki, zaproszenia no i całej reszty. Czasami myślę, że nie damy z tym wszystkim rady Buszuje po necie jak mam czas ale pewne rzeczy trzeba zobaczyć, dotknąć na żywo. Na szczęście wybieramy sie do Polski na BN Teraz to juz konkretnie rozglądnę się za suknią, koniecznie muszę wkońcu jakąś zmierzyć Aaa propos sukni moja wymarzona z Cymbeline kosztuje 4300 zł - sporo!! A najgorsze jest to,że w Krakowie jej nie mają a do Warszawy nie będę jechała żeby mierzyc suknię.. ktora nie wiadomo jak bedzie leżała. Tyrkne jeszce do Rzeszowa, może tam ją mają. Dziś to cos wszystko na nie jest :// Dobrze, że juz po pracy i teraz z kawką w ręcę mogę śledzić Wizaż Pozdrawiam
Edytowane przez CarrieBradshaw86 Czas edycji: 2011-12-12 o 18:03 |
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
CarrieBradshaw, motylek - ja mogę polecić wam Art Pixel Studio z Krakowa jeżeli chodzi o filmowanie http://vimeo.com/user2461728/videos , fotografów w Krakowie jest mnóstwo , robią cudowne zdjęcia (S.Gubała, Dziedzic, Iwaszko...) , a jeśli chodzi o zespół to jak szukaliśmy to większość z nich organizuje zabawy a niekoniecznie ma konferansjera, po prostu jedna osoba z zespołu pełni taką niby funkcję.
|
|
|
|
#4284 |
|
Przyczajenie
|
witam ponownie
![]() odnośnie zespołu mój ukochany obiecał coś znalesć i mi pozostawił fotografa i kamerzystę mam kilka namiarów na fotografów z Tarnowa będe Wam wdzięczna za opinie o nich 1. www.m-fot.pl 2.www.gregsolak.pl 3.http://www.fotomagda.pl 4.http://www.maciejlozinski.com/#/Gallery lub jak możecie jeszcze kogoś polecić |
|
|
|
#4285 |
|
Przyczajenie
|
AnnaSmot napisz coś więcej, gdzie planujecie przyjęcie i jaka jest wasza magiczna data ?
|
|
|
|
#4286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przejrzałam zamieszczone filmiki i na prawdę bardzo mi się podobają. A jeśli chodzi o zespól to byłam na wielu weselach i powiem szczerze, że trafiały się zespoły gdzie wcale nie było żadnych zabaw, bądź były jedna lub góra trzy. Dlatego zapytałam o taki już sprawdzony.
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Zadomowienie
|
..
Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2011-12-14 o 17:04 Powód: Zdublowanie |
|
|
|
#4288 |
|
Przyczajenie
|
AnnaSmot - ja wraz z TŻ wybraliśmy Maćka Łozińskiego. Robi niesamowite zdjęcia i jest bardzo kontaktowy. Widać po nim, że to co robi jest jego pasją. Jaki będzie efekt - zobaczymy po ślubie i weselu
![]() Zespół jaki wybraliśmy to ORION ze Szczepanowic - w razie potrzeby mogę zamieścić nr telefonu, bo chyba nie mają strony internetowej Bardzo proszę o dopisanie do mojej listy kamerzysty - MSM FILM Dzisiaj wpłaciłam zaliczkę za moją suknię Swoją wymarzoną znalazłam w Alis Bridal na ul Bema. Jeżeli jesteście na etapie poszukiwania sukni to polecam najpierw iść do salonów pooglądać, przymierzać. Jeżeli nic nie znajdziecie to szukajcie w necie określonych modeli Bo naprawdę wiele sukni wygląda na żywo o wiele ładniej niż na zdjęciach.
|
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie mozna kupic najtaniej zwykłe klasyczne obrączki!!!!!!!
|
|
|
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Wam
![]() Nie wiem czy dobrze działam, bo napisałam już wiadomość ale się nie wyświetliła... W każdym razie chciałam się przywitać i dołączyć do grona tarnowskich PMek. Ślub 12 maja 2012, wesele w Bristolu, fotograf D. Pałucki, zespół Feniks (nie do końca jestem przekonana, ale to poniekąd z powodu znajomości, więc...). Oprócz tego mam kupioną suknię i wybrane zaproszenia. Reszta przede mną. ![]() Obrączki są dość tanie u jubilera na górze Krakowskiej u takich miłych Pań. Pozdrawiam (mam nadzieję, że nie dubluję)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

kolor budynku nam się nie podoba ale wszystko inne jest ok

wiec mam nadzieje ze będzie coś mniej od osoby, z ciastem to samo co u ciebie ale nie wiem jak z tortem

Duzo nerwow stracilismy ale wiesz jaka pozniej satysfakcja jest 
a do Warszawy nie będę jechała żeby mierzyc suknię..
ktora nie wiadomo jak bedzie leżała. Tyrkne jeszce do Rzeszowa, może tam ją mają. Dziś to cos wszystko na nie jest :// Dobrze, że juz po pracy i teraz z kawką w ręcę mogę śledzić Wizaż