Tarnowskie Panny Mlode cz.III - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-08, 14:04   #4261
Natuś
Przyczajenie

Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III

Cytat:
Napisane przez iwona7777 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak z terminami, ale jak my byliśmy załatwiać sale rok temu to na 2012 na sezon letni był tylko jeden wolny termin który oczywiście wzięliśmy. Wiem że na maj i na wrzesień jeszcze były wtedy terminy.
Jeśli chodzi o ceny to w 2010 od osoby było 130zł, a na 2012 właścicielka mówiła że wzrośnie maksymalnie 5-10 zł, więc liczymy jakieś 140zł od osoby. Dla dzieci do 8 lat chyba są jakieś zniżki, i chyba jak masz powyżej 120 osób to też jakieś zniżki są. Dodatkowo jakbyś chciała paczki z ciastami to 12 zł od osoby i 8 zł na stół. Zapłaciliśmy zaliczkę 1500zł kolor budynku nam się nie podoba ale wszystko inne jest ok

Pozdrawiam
Dziękuję za informacje

Kolorystyka budynku i sali tanecznej nie powala, ale zobaczymy jak to będzie się prezentowało na żywo
Natuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:44   #4262
86martina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cynaaa Pokaż wiadomość
POLECAM panią Justynę! Chodzę do niej od około półtora roku i jeszcze nigdy nie wyszłam z salonu niezadowolona albo z niedosytem, jest świetna, dlatego też Ona będzie robiła mi fryzurę ślubną, trzeba troszkę zapłacić, ale za takie efekty warto i opłaca się.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Przepraszam Was, post dotyczy fryzjerki... dopiero zaczynam jak widać, ale mam nadzieję, że uda mi się tutaj zagrzać troszkę miejsca
Mam pytanko, czy już rezerwowałaś sobie termin u pani Justyny. Też słyszałam, że jest świetna i chciałabym sobie zrobić fryzurkęślubną u Niej ale nie wiem z jakim dużym wyprzedzeniem czasowym pasuje zamawiać termin .
86martina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 15:10   #4263
Ona__88
Raczkowanie

iwona7777 nam napisała 135 ale 5/10 zł na 2013 będzie więcej i do 6 lat dzieci za pół ceny, tą cena mamy jak będziemy mieć 100 osób ale wychodzi nam ponad 120 wiec mam nadzieje ze będzie coś mniej od osoby, z ciastem to samo co u ciebie ale nie wiem jak z tortem zapomniałam spytać
Ona__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 19:41   #4264
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim po dłuższej nie obecności
Mam do was pytanie. Poszukuje lokalu na wesele. Gdzie polecacie pod względem ceny,sali,jedzenia i ogólnie ? Jeśli możecie to napiszcie orientacyjne ceny za osobe za wesele i np. za poprawiny Z góry wam bardzo dziękuje
Ponawiam moją prośbę bo nikt mi nie odpisał
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 22:00   #4265
zaaaabcia
Zakorzenienie

ane3kaa - my mielismy wesele w Ciezkowicach w lokalu "Relax" i oczywiscie bardzo polecam Super jedzenie , obsluga . Bardzo odpowiadal nam wyglad lokalu w srodku w 2009 roku za osobe placilismy 160zl

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 22:07   #4266
rinco
Wtajemniczenie

ane3kaa ja miałam w 2010 w Bristolu i też wszystko bez zastrzeżeń (szerzej pisałam o tym lokalu wcześniej, na tym wątku albo na poprzedniej edycji), a cena była wtedy 160zł/os.
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 08:30   #4267
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja będę mieć w Agawie w Tuchowie. Właśnie szykują się tam wielkie zmiany!!
Powiększona sala taneczna i remont całego lokalu jak i również nowy hotel który właśnie został dobudowany.
Z opinii ostatnio słyszałam że mają bardzo dobre jedzenie jak i ciasto. Ale tak naprawdę okażę się po weselu ale mam nadzieję że będzie tak jak wszyscy mówią.
Cena od osoby na 2012 rok ja mam 150zł. Co do poprawin to musiałaby być połowa osób z wesela a cena w granicach 80-90zł od osoby

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 09:50   #4268
iwona7777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ona__88 Pokaż wiadomość
iwona7777 nam napisała 135 ale 5/10 zł na 2013 będzie więcej i do 6 lat dzieci za pół ceny, tą cena mamy jak będziemy mieć 100 osób ale wychodzi nam ponad 120 wiec mam nadzieje ze będzie coś mniej od osoby, z ciastem to samo co u ciebie ale nie wiem jak z tortem zapomniałam spytać
Z tortem z tego co wiem to musisz sobie sama zamowic. Ona nam mowila ze ciasta piecze babka ktora mieszka w Szczepanowicach, ale my sobie sami wszytkie ciasta zamawiamy i torta tez

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Nie byłam w zbyt wielu lokalach w Tarnowie na weselu, ale moja przyjaciółka miała np. wesele w Taurusie w Ładnej. Z zewnątrz budynek się fajnie prezentuje, w środku dość duża sala do tańczenia, jedzenie tez było smaczne. jeśli chodzi o ceny to niestety nie wiem ile teraz liczą od osoby. Mogę polecić jeszcze lokal w Łętowicach, ale sala maksymalnie na 100 osób jedzenie dobre i tam jest nawet dość tanio My wybraliśmy Szczepanowice ze względu na dużą sale do tańczenia - będziemy mieć ok. 120 gości, a nie chcemy żeby było ciasno na parkiecie cena nas zadowala bo ciężko jest znaleźć coś za 140zł od osoby no i blisko z kościoła mamy - tylko 10 km W samym centrum Tarnowa na ten rok było 160zł od osoby.
iwona7777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:30   #4269
marsjanka_87
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny! Też jestem na etapie szukania fryzjerki. Przeczytałam wiele dobrych opinii o pani Justynie z Awangardy i pewnie wybiorę się do niej na próbną fryzurę. Wiecie może ile kosztuje taka próbna fryzura i w ogóle do ślubu? Pozdrawiam
marsjanka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 11:11   #4270
cynaaa
Raczkowanie

es
Cytat:
Napisane przez Kasia_Mar Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała czy też zamierza kupić buty w tym oto sklepie?
http://www.butyslubne.com.pl/buty_slubne-k-2-pl.jsp
Cześć dziewczyny, czy któraś zakupiła buty w tym sklepie? Nie wiem czy warto bez przymiarki, nie chodzi mi o rozmiar tylko czy są wygodne, dobrze wyprofilowane itd.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez 86martina Pokaż wiadomość
Mam pytanko, czy już rezerwowałaś sobie termin u pani Justyny. Też słyszałam, że jest świetna i chciałabym sobie zrobić fryzurkęślubną u Niej ale nie wiem z jakim dużym wyprzedzeniem czasowym pasuje zamawiać termin .
Cześć, jeszcze nie rezerwowałam terminu, ale powiedziała mi, że 3, 4 miesiące wcześniej pasuje się zapisać.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Przy okazji...możecie mi polecić jakiś dobry salon kosmetyczny? Do wesele mam jeszcze grubo ponad pół roku, ale cera...pozostawia wiele do życzenia i pasuje się nią zająć, a teraz w zimie jest chyba na to najlepsza pora
cynaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 20:54   #4271
Emir1994
Zakorzenienie

Właśnie dostałem maila z ofertą dla wystawców - znowu będą targi ślubne, 22 stycznia.

http://www.targislubne.tarnow.pl/start
Stary 2011-12-11, 21:01   #4272
m_rysia
Raczkowanie

Witam Was wszystkich po dłuższej przerwie, piszę, ponieważ mamy ogromny problem z naszymi fotografami - pp. Łakoma z Tarnowca ślub mieliśmy 20.08. i do dziś nie mamy zdjęć i filmu... podobno przy dobrych wiatrach będą na Święta... czy ktoś inny z Was też miał takie problemy???? Czy to jest standard, żeby czekać aż 4 miesiące.... goście są wściekli, DJ Willy ciągle do m nie pisze z pytaniem, czy już są zdjęcia, bo chce je umieścić jako reklamę na stronce (taka była zabawa ) a tu nic....
m_rysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 21:33   #4273
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_rysia Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkich po dłuższej przerwie, piszę, ponieważ mamy ogromny problem z naszymi fotografami - pp. Łakoma z Tarnowca ślub mieliśmy 20.08. i do dziś nie mamy zdjęć i filmu... podobno przy dobrych wiatrach będą na Święta... czy ktoś inny z Was też miał takie problemy???? Czy to jest standard, żeby czekać aż 4 miesiące.... goście są wściekli, DJ Willy ciągle do m nie pisze z pytaniem, czy już są zdjęcia, bo chce je umieścić jako reklamę na stronce (taka była zabawa ) a tu nic....
Hej, moja kumpela ma taki sam problem,wesele mieli tydzień po Tobie i zdjęć dalej nie mają, 2 na stronce i to wszytko.Nie wiem o co dokładnie chodzi,napisała mi tylko że to długa historia.Też jest wkurzona, ile można czekać!

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 21:39   #4274
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
To nie jest standard - a co masz w umowie zapisane?
Stary 2011-12-11, 22:29   #4275
AnnaSmot
Przyczajenie

witam
planuje ślub we wrześniu przyszłego roku
i rozpoczynam poszukiwania
czy możecie polecić mi kilku fotografów, kamerzystę i zespół ?

pozdrawiam
AnnaSmot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:59   #4276
wolf85
Raczkowanie

hej!Długo mnie nie było,ale dzis nadrabiam zaległosci .Niedawno wróciłam z Tarnowa,zwiedziłam 2 z 3 moich obstawianych lokali (rest.Artie, rest.Osteria), poniewaz nie mogłam sie umówic z Pania z Hotelu Marion,w sumie nie wiem dlaczego nie miała czasu ,no cóz. Nasuwaja mi sie pewne wnioski :

1.Osteria - sala fajna, ale dosc mała(rzekomo na 120 osób ?) na mniejsze wesela spoko, stoliki na 4 osoby,łacza w jeden lub kilka wiekszych(chyba widac bybyło łaczenia ?) fajny hol na przywitanie gosci- a i jeszcze mój TZ mówi ze mu smierdziało troszku chlorem z basenu,ja nic nie czułam!
2. Artie - sala fajna,ale znowu na zdjeciach wydaje sie wieksza, nie wiem czy wiejski stół sie zmiesci,bo o słodkim i alkoholowym nie wspomnesuper klimat,szatnia,ktos pisał kiedys ze smierdzi papierosami -nieprawda,minus-chyba wielkie schody i zawiłe korytarze!

3.Szkoda ze nie udało mi sie zobaczyc saliw hotelu Marionie,a nawet na stronce nic nie jest zamieszczone, widziałam tylko zdjecia kolezanki,ale jak wiadomo nie oddały tego co chciałam zobaczyc :/ Moze macie jakies wiesci na ten temat ?

Ona_88 Ja sie przymierzam do grudnia, mozna naprawde fajny klimat stworzyc,ceny atrakcyjniejsze, makijaz nie spłynie za szybko, goscie sie nie beda rozchodzic,zawsze zimna wódka (haha) i mniejsze koszty dekoracji -ogólnie plusów duzo, choc i minusy sie oczywiscie znajda!

Marsjanka_87 co do cenny za fryzure,to pytałam jak byłam ostatnio i pytałam,ale wszystko zalezne od długosci, ozdób i rodzaju fryzury,która dobierzecie wspolnie pod sukienke.Zawsze mozesz zadzwonic,podejsc i zapytac. A własnie byłam niedawno i siedziałam 6h bo sciagałam kolor,dziewczyna jest niesamowita!!!

M_rysia bardzo bym prosiła o namiary na Dj Willi-ego,jak mozna na priv.

Mam pytanko do dziewczyn z zagranicy,jak sobie dajecie ze wszystkim rade,bo ja przyznam,ze jestem przerazona wszystkimi załatwieniami,nie wiem czy zdaze,porazka normalnie. Ostatnio sie tez pokłóciłam z moja przyszła tesciowa,bo sie babsko wtraca wszedzie,normalnie mam jej dosc. I jeszcze szukam od dłuzszego czasu jakiejs firmy,która sie zajmuje sie dekoracja swiatłem,gdzie tylko zapytałam w jakimslokalu,to nikt nie miał pojecia o co biega?Chodzi mi o uzyskanie takiego efektu jak na zdjeciu ponizej. z góry dzieki

Miłego wieczorku!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg deko.jpg (37,4 KB, 38 załadowań)
wolf85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 03:19   #4277
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wolf85 Pokaż wiadomość
Mam pytanko do dziewczyn z zagranicy,jak sobie dajecie ze wszystkim rade,bo ja przyznam,ze jestem przerazona wszystkimi załatwieniami,nie wiem czy zdaze,porazka normalnie. Ostatnio sie tez pokłóciłam z moja przyszła tesciowa,bo sie babsko wtraca wszedzie,normalnie mam jej dosc. I jeszcze szukam od dłuzszego czasu jakiejs firmy,która sie zajmuje sie dekoracja swiatłem,gdzie tylko zapytałam w jakimslokalu,to nikt nie miał pojecia o co biega?Chodzi mi o uzyskanie takiego efektu jak na zdjeciu ponizej. z góry dzieki
Jest ciezko ... ale da rade zrobic My zalatwialismy wszystko przez net i tel Duzo nerwow stracilismy ale wiesz jaka pozniej satysfakcja jest Napewno sobie poradzicie!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 10:34   #4278
Inka1985
Raczkowanie

Cytat:
My też ich mieliśmy- ślub był we wrześniu, ale z góry Państwo Łakoma z góry nam powiedzieli że trochę trzeba będzie poczekać na zdjęcia i film bo się nie wyrabiają(mówili o 3 m-cach) ja na razie się nie stresuje. Po dłuższym czasie będzie Wam się lepiej oglądało Cierpliwości
A dzwoniłaś do Nich?
Inka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 11:06   #4279
Strazaksam
Raczkowanie

GG do Strazaksam

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałem maila z ofertą dla wystawców - znowu będą targi ślubne, 22 stycznia.

http://www.targislubne.tarnow.pl/start
To organizują Ci co mieli targi w hotelu "Tarnowia",a ciekawe czy będzie któraś z galerii coś organizować w tym roku?

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez wolf85 Pokaż wiadomość
2. Artie - sala fajna,ale znowu na zdjeciach wydaje sie wieksza, nie wiem czy wiejski stół sie zmiesci,bo o słodkim i alkoholowym nie wspomnesuper klimat,szatnia,ktos pisał kiedys ze smierdzi papierosami -nieprawda,minus-chyba wielkie schody i zawiłe korytarze!
My mieliśmy tam wesele na 120 osób i stół wiejski stał koło baru,nie było problemu z miejscem dla niego
A co do schodów to jest tego też plus - goście nie rozchodzą się nie wiadomo gdzie i jest pusta sala byłem świadkiem kiedyś takiej sytuacji gdzie wjechał na salę tort agości można było policzyc na palcach bo wyszli na zewnątrz
Strazaksam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 15:38   #4280
motylek8915
Raczkowanie

Witam wszystkie przyszłe Panny młode, jak i szczęśliwe mężatki Jestem tutaj nowa, ale juz od dłuższego czasu wczytuje się w zamieszczone tutaj posty. Wraz z moim narzeczonym zarezerwowaliśmy już lokal i teraz przyszła pora na poszukiwanie zespołu, fotografa i kamerzysty. Przedślubne przygotowania wymagają mocno usadzonej głowy na karku, niemniej jednak przyda mi się dobra rada każdej z WasI tutaj moja prośba czy możecie polecić mi jakis dobry zespół, który nie jest strasznie drogi a potrafi porwać gości do tańca. Zależy mi na tym, żeby był w nim taki konferansjer, który poprowadzi jakieś zabawy.
motylek8915 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 15:50   #4281
motylek8915
Raczkowanie

Witam wszystkie przyszłe Panny młode oraz szczęśliwe mężatki Jestem tutaj nowa, ale już od dłuższego czasu przeglądam zamieszczone posty. Wraz z moim narzeczonym zarezerwowaliśmy lokal, a teraz przyszła pora na zespół, fotografa i kamerzystę. Przedślubne przygotowania wymagają mocno osadzonej głowy na karku, niemniej jednak przyda mi się dobra rada każdej z Was Czy mogłybyście polecić mi jakiś dobry zespół, niezbyt drogi, ale potrafiący porwać gości do tańca. Zależy mi również, aby był w nim taki konferansjer, który poprowadzi jakieś zabawy. Z góry dziękuje za pomoc!
Stary 2011-12-12, 18:02   #4282
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Wolf85 Mam pytanko do dziewczyn z zagranicy,jak sobie dajecie ze wszystkim rade,bo ja przyznam,ze jestem przerazona wszystkimi załatwieniami,nie wiem czy zdaze,porazka normalnie. Ostatnio sie tez pokłóciłam z moja przyszła tesciowa,bo sie babsko wtraca wszedzie,normalnie mam jej dosc. I jeszcze szukam od dłuzszego czasu jakiejs firmy,która sie zajmuje sie dekoracja swiatłem,gdzie tylko zapytałam w jakimslokalu,to nikt nie miał pojecia o co biega?Chodzi mi o uzyskanie takiego efektu jak na zdjeciu ponizej. z góry dzieki

Ja mam tak samo.. . Podstawy załatwione<lokal, muzyka, fotograf> a brakuje prawie wszystkiego :kamerzysta, SUKNIA, alkohol, obrączki, zaproszenia no i całej reszty. Czasami myślę, że nie damy z tym wszystkim rady Pracujemy za granica i pewno przyjedziemy do Pl na miesiąc przed weselem<więcej wolnego raczej nie dostanę.. :/ kaszanka!! Przepraszam, że tak pesymistycznie ale jak zaczynam nadawać do Mojego A to ten mówi, żebym nie przesadzała, że jest czas i heh że wszystko juz prawie mamy załatwione i gadaj tu z takim elementem Buszuje po necie jak mam czas ale pewne rzeczy trzeba zobaczyć, dotknąć na żywo. Na szczęście wybieramy sie do Polski na BN Teraz to juz konkretnie rozglądnę się za suknią, koniecznie muszę wkońcu jakąś zmierzyć Aaa propos sukni moja wymarzona z Cymbeline kosztuje 4300 zł - sporo!! A najgorsze jest to,że w Krakowie jej nie mają a do Warszawy nie będę jechała żeby mierzyc suknię.. ktora nie wiadomo jak bedzie leżała. Tyrkne jeszce do Rzeszowa, może tam ją mają. Dziś to cos wszystko na nie jest :// Dobrze, że juz po pracy i teraz z kawką w ręcę mogę śledzić Wizaż Pozdrawiam

Edytowane przez CarrieBradshaw86
Czas edycji: 2011-12-12 o 18:03
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 23:07   #4283
Rapi
Raczkowanie

CarrieBradshaw, motylek - ja mogę polecić wam Art Pixel Studio z Krakowa jeżeli chodzi o filmowanie http://vimeo.com/user2461728/videos , fotografów w Krakowie jest mnóstwo , robią cudowne zdjęcia (S.Gubała, Dziedzic, Iwaszko...) , a jeśli chodzi o zespół to jak szukaliśmy to większość z nich organizuje zabawy a niekoniecznie ma konferansjera, po prostu jedna osoba z zespołu pełni taką niby funkcję.
Rapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 09:10   #4284
AnnaSmot
Przyczajenie

witam ponownie
odnośnie zespołu mój ukochany obiecał coś znalesć i mi pozostawił fotografa i kamerzystę
mam kilka namiarów na fotografów z Tarnowa
będe Wam wdzięczna za opinie o nich
1. www.m-fot.pl
2.
www.gregsolak.pl
3.http://www.fotomagda.pl
4.http://www.maciejlozinski.com/#/Gallery
lub jak możecie jeszcze kogoś polecić
AnnaSmot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 12:21   #4285
Kgwiazda
Przyczajenie

AnnaSmot napisz coś więcej, gdzie planujecie przyjęcie i jaka jest wasza magiczna data ?
Kgwiazda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 14:09   #4286
motylek8915
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rapi Pokaż wiadomość
CarrieBradshaw, motylek - ja mogę polecić wam Art Pixel Studio z Krakowa jeżeli chodzi o filmowanie http://vimeo.com/user2461728/videos , fotografów w Krakowie jest mnóstwo , robią cudowne zdjęcia (S.Gubała, Dziedzic, Iwaszko...) , a jeśli chodzi o zespół to jak szukaliśmy to większość z nich organizuje zabawy a niekoniecznie ma konferansjera, po prostu jedna osoba z zespołu pełni taką niby funkcję.
Dziękuje za wszelkie informacje! Przejrzałam zamieszczone filmiki i na prawdę bardzo mi się podobają. A jeśli chodzi o zespól to byłam na wielu weselach i powiem szczerze, że trafiały się zespoły gdzie wcale nie było żadnych zabaw, bądź były jedna lub góra trzy. Dlatego zapytałam o taki już sprawdzony.
Stary 2011-12-13, 16:17   #4287
mmhym
Zadomowienie

..

Edytowane przez mmhym
Czas edycji: 2011-12-14 o 17:04 Powód: Zdublowanie
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:35   #4288
Alebara
Przyczajenie

AnnaSmot - ja wraz z TŻ wybraliśmy Maćka Łozińskiego. Robi niesamowite zdjęcia i jest bardzo kontaktowy. Widać po nim, że to co robi jest jego pasją. Jaki będzie efekt - zobaczymy po ślubie i weselu

Zespół jaki wybraliśmy to ORION ze Szczepanowic - w razie potrzeby mogę zamieścić nr telefonu, bo chyba nie mają strony internetowej

Bardzo proszę o dopisanie do mojej listy kamerzysty - MSM FILM

Dzisiaj wpłaciłam zaliczkę za moją suknię Swoją wymarzoną znalazłam w Alis Bridal na ul Bema.
Jeżeli jesteście na etapie poszukiwania sukni to polecam najpierw iść do salonów pooglądać, przymierzać. Jeżeli nic nie znajdziecie to szukajcie w necie określonych modeli Bo naprawdę wiele sukni wygląda na żywo o wiele ładniej niż na zdjęciach.
Alebara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:49   #4289
pedri
Raczkowanie

Dziewczyny powiedzcie mi gdzie mozna kupic najtaniej zwykłe klasyczne obrączki!!!!!!!
pedri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:09   #4290
mmhym
Zadomowienie

Cześć Wam
Nie wiem czy dobrze działam, bo napisałam już wiadomość ale się nie wyświetliła...
W każdym razie chciałam się przywitać i dołączyć do grona tarnowskich PMek.
Ślub 12 maja 2012, wesele w Bristolu, fotograf D. Pałucki, zespół Feniks (nie do końca jestem przekonana, ale to poniekąd z powodu znajomości, więc...). Oprócz tego mam kupioną suknię i wybrane zaproszenia. Reszta przede mną.

Obrączki są dość tanie u jubilera na górze Krakowskiej u takich miłych Pań.
Pozdrawiam
(mam nadzieję, że nie dubluję)
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości