Drogerie Hebe - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-11, 18:43   #4261
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Drogerie Hebe

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam L'Biotica do rzęs, jednak jestem w fazie testów, więc trudno mi coś więcej powiedzieć.

Wczorajsze zakupy Bourjois:
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/201...-bourjois.html
Ja testuje chyba z dwa miesiace już l'bioticę na rzęsy i brwi,odstawiłam ją właśnie na rzecz starego,dobrego olejku rycynowego,dał o wiele lepsze efekty w tydzień (teraz stsosuje jedynie l biotica na dzien do układania brwi

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:45   #4262
Selfish Girl
Life is a drink ...

ja również stosowałam l'biotic - mam krem na noc i serum na dzień ... - jedynie co zauważyłam to na brwiach, że odrastają włoski alę efektów na rzesach to jeszcze nie widze :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:54   #4263
Madziulek_91
Raczkowanie

Witam
Czy któraś z Pań orientuje się w jakiej cenie są w Hebe błyszczyki Rimmel Stay Glossy?
Madziulek_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:58   #4264
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Ja testuje chyba z dwa miesiace już l'bioticę na rzęsy i brwi,odstawiłam ją właśnie na rzecz starego,dobrego olejku rycynowego,dał o wiele lepsze efekty w tydzień (teraz stsosuje jedynie l biotica na dzien do układania brwi
Może to głupie pytanie, ale jak nakładasz ten olejek? Szczoteczką z tuszu? Nie szczypią Cię później oczy?

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 19:00   #4265
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzanka3 Pokaż wiadomość
Też bardzo lubię tego Rimmelka. Od siebie mogę polecić również Max Factor Creme Puff, podczas wczorajszych zakupów widziałam w swoim Hebe zestaw Creme Puff + mascara 2000 kalorii w cenie 49.99 zł, w niedziele ze zniżką -40% do dostania za 29.99 zł.
weź pod uwagę, że przed tymi zniżkami -40% podwyższają ceny standardowe I tak ostatecznie na tych zniżkach rzeczywista cena to około 25-30% mniej niż cena, która była wcześniej. Przykłądowo puder, którego zazwyczaj używam kosztuje 20zł. W dniu -40% kosztuje po przecenie 16zł, a jego cena standardowa wzrasta nagle do około 25zł

Właśnie w związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które już dzisiaj albo wczoraj cos kupowały - jak cenowo to wychodzi?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 19:42   #4266
cosmetix
Makeup challenge winner

Wypowiem się co do tego zestawu MF. Kupiłam go na poprzednim -40% i ceny nie podwyższyli i kupiłam dokładnie za 29,90. Niestety Creme Puff tylko w odcieniu transparentnym, który jest dość ciemny. A swoją drogą dziwne, że te zestawy ze świąt jeszcze u Was dostępne.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-02-11 o 19:43
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 19:43   #4267
simone2010
Zakorzenienie

Ja też nie zauważyłam podwyższania cen w Hebe przed -40%

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:27   #4268
Vegetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
weź pod uwagę, że przed tymi zniżkami -40% podwyższają ceny standardowe I tak ostatecznie na tych zniżkach rzeczywista cena to około 25-30% mniej niż cena, która była wcześniej. Przykłądowo puder, którego zazwyczaj używam kosztuje 20zł. W dniu -40% kosztuje po przecenie 16zł, a jego cena standardowa wzrasta nagle do około 25zł

Właśnie w związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które już dzisiaj albo wczoraj cos kupowały - jak cenowo to wychodzi?
Ja kupiłam dziś korektor revlon 46,99 - 18,80
masełka do ust 39,99 - 16,00
misslyn korektor 29,00 - 11,60

sprawdzałam, ceny takie same jak przed promocją
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:35   #4269
Ivory
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Ile normalnie kosztuje tusz Max Factor False Lash Effect?
49,99 zł, specjalnie sprawdzałam, bo wybieram się po niego w niedzielę.
Ivory jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:36   #4270
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez Ivory Pokaż wiadomość
49,99 zł, specjalnie sprawdzałam, bo wybieram się po niego w niedzielę.
Dziękuję. Ja pewnie sobie daruję, bo nie chce mi się specjalnie jechać w niedzielę.
Stary 2014-02-11, 21:38   #4271
visionAM
Zakorzenienie

No to mnie w sumie pocieszyłyście, może miałam taki jednorazowy przypadek z tym pudrem
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:38   #4272
Sasabina
maskott

miniraport dla warszawianek - celtica się w międzyczasie nigdzie nie pojawiła

ja dziś wzięłam lakier misslyn dający efekt skórzany(), nic z tej marki nie miałam, to na próbę tego dziwaka kupiłam, wg dołączonego obrazka ładnie może to wyglądać, boję się sprawdzić swatche w necie

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

hm, strona hebe na fb nie działa ...
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:57   #4273
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
hm, strona hebe na fb nie działa ...
Załozyli nową
https://www.facebook.com/hebe?fref=ts
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 00:24   #4274
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
dzięki na stronie jeszcze mieli przekierowanie na starą
Stary 2014-02-12, 10:16   #4275
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Jakie plany zakupowe na dziś?

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 10:31   #4276
wskazówka
Zakorzenienie

Czy w hebe jest dostępny krem Pilarix? O ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...niu-skory.html
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 11:05   #4277
minthema
Zakorzenienie

Dziewczyny, kojarzycie jakie korektory (szczególnie w płynie) są teraz w szafie Bell? Czy np. ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ineralami.html dostanę?
Też zauważyłam, że niektóre produkty bell do twarzy są dostępne na półkach poza szafą, myślicie, że też będą się zaliczały do promocji -40%? Bo w Rossmannie produkty z półek się nie zaliczały ale tutaj chodzi o markę więc nie wiem

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 11:12   #4278
Selfish Girl
Life is a drink ...

nie jestem pewna czy przypadkiem ten korektor nie został zamieniony z korektorem BB z Bell bo sama używałam ten korektor i jakby nie mogę go już nigdzie dostać.
Stary 2014-02-12, 11:23   #4279
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
nie jestem pewna czy przypadkiem ten korektor nie został zamieniony z korektorem BB z Bell bo sama używałam ten korektor i jakby nie mogę go już nigdzie dostać.
Szlag Ale mi się wydawało że korektor BB nie jest dostępny w hebe... czy już jest? Na stronie Bell widziałam że mają dostępne dwa w płynie (w tym Multi Mineral) plus BB, reszta w sztyfcie Ale jakby multi mineral zastąpili na rzecz BB to chyba nie byłoby go na stronie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-12, 11:46   #4280
Vegetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość

Cytat:
tylko dwa lakiery z rimmel salon pro : new romance i coctail passion

Trochę mnie martwi stan szafy loreal w moim hebe - nie ma korektora lumi, cienie infallible po jednym odcieniu a testery twarde jak kamień
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 11:57   #4281
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Czy w hebe jest dostępny krem Pilarix? O ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...niu-skory.html
Nie kojarzę go

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kojarzycie jakie korektory (szczególnie w płynie) są teraz w szafie Bell? Czy np. ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ineralami.html dostanę?
Też zauważyłam, że niektóre produkty bell do twarzy są dostępne na półkach poza szafą, myślicie, że też będą się zaliczały do promocji -40%? Bo w Rossmannie produkty z półek się nie zaliczały ale tutaj chodzi o markę więc nie wiem
Zdaje mi się że jest ta wersja w szafie

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
Trochę mnie martwi stan szafy loreal w moim hebe - nie ma korektora lumi, cienie infallible po jednym odcieniu a testery twarde jak kamień
U mnie z serią Lumi podobnie, jedynie podkłady i puder, korektor i baza jakby zanikła

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:58   #4282
Sasabina
maskott

Cytat:

mnie chyba kusi apocalips w kolorze też żarówiastej czerwieni big bang 400
Stary 2014-02-12, 13:00   #4283
Bela03
Zadomowienie

Cytat:
Szlag Ale mi się wydawało że korektor BB nie jest dostępny w hebe... czy już jest? Na stronie Bell widziałam że mają dostępne dwa w płynie (w tym Multi Mineral) plus BB, reszta w sztyfcie Ale jakby multi mineral zastąpili na rzecz BB to chyba nie byłoby go na stronie...
Ja na ostatnim -40% kupiłam. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło od tego czasu
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:26   #4284
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
ja go oglądałam z miesiąc temu. czaiłam się na niego chyba ze 3 lata ale żaden odcień mi nie podpasował niestety
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:32   #4285
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Z tego co ja wiem to ten BB jest bardziej kryjący od tego Multi Mineral więc jak w ogóle chcesz coś bardziej kryjącego ... ja teraz poluje na tego BB ale ciężko go dostać - widziałam go tylko w Naturze
Stary 2014-02-12, 15:15   #4286
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bela03 Pokaż wiadomość
Ja na ostatnim -40% kupiłam. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło od tego czasu
Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ja go oglądałam z miesiąc temu. czaiłam się na niego chyba ze 3 lata ale żaden odcień mi nie podpasował niestety
Dzięki za info

Moja siostra go ma, ostatnio jej podbieram i mi pasuje więc z kolorem nie będzie problemu.
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Z tego co ja wiem to ten BB jest bardziej kryjący od tego Multi Mineral więc jak w ogóle chcesz coś bardziej kryjącego ... ja teraz poluje na tego BB ale ciężko go dostać - widziałam go tylko w Naturze
No właśnie ja się bardzo czaiłam na ten BB ale słyszałam że ponoć jest bardzo mało wydajny co trochę mi nie leży. A korektor chcę tylko pod oczy gdzie nie mam dużych cieni więc ten Multi Mineral starczy
Jakby co to ten BB widziałam jeszcze w drogeri Dayli
edit: i właśnie zobaczyłam że tam też jest -40% na kolorówkę Bell od 10.02 do 23.02

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2014-02-12 o 15:22
Stary 2014-02-12, 15:25   #4287
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
edit: i właśnie zobaczyłam że tam też jest -40% na kolorówkę Bell od 10.02 do 23.02
o dzięki za info
pójde tam na łowy w sobotę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-12, 17:29   #4288
teklaem
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie - jak pewnie wiecie teraz wyszedł nowy tusz z Max Factor (ten dwustronny excess volume extreme impact chyba się nazywa) i jest na niego teraz promocja w hebe (w rossmannie i superpharm tez!) kosztuje 40 zł z tego co pamiętam (cena regularna ok. 55 zl) i czy wiecie jak to będzie w niedzielę (-40% na max factor)?

Wiem, nie jesteście wróżkami, ale może któraś z Was kupowała np. podkład z Revlona Colorstay (też jest akurat w promocji teraz) i czy wtedy jest też ta zniżka -40% ? Podejrzewam, że nie, bo to już za dobrze by było Więc ten tusz pewnie będzie w tej cenie promocyjnej 40 zł w niedzielę. A gdyby nie był akurat na promocji to jeszcze taniej by wyszedł przy -40% od regularnej ceny :P No trudno, muszę go mieć, bo kusi mnie ta strona, która ponoć nadaje taki efekt błyszczący/mokry/skórzany- uwielbiam taki efekt, ale niestety żaden tusz mi go nie zafundował jak dotąd Widziałam natomiast takie rzęsy na pewnej pani - niestety nie ośmieliłam się zapytać jaki to tusz bo byłam jej podwładną (na pewno był to tusz, a nie sztuczne bądź przedłużane rzęsy). Znacie może jakiś tusz dający taki efekt??
teklaem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 17:39   #4289
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teklaem Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie - jak pewnie wiecie teraz wyszedł nowy tusz z Max Factor (ten dwustronny excess volume extreme impact chyba się nazywa) i jest na niego teraz promocja w hebe (w rossmannie i superpharm tez!) kosztuje 40 zł z tego co pamiętam (cena regularna ok. 55 zl) i czy wiecie jak to będzie w niedzielę (-40% na max factor)?

Wiem, nie jesteście wróżkami, ale może któraś z Was kupowała np. podkład z Revlona Colorstay (też jest akurat w promocji teraz) i czy wtedy jest też ta zniżka -40% ? Podejrzewam, że nie, bo to już za dobrze by było Więc ten tusz pewnie będzie w tej cenie promocyjnej 40 zł w niedzielę. A gdyby nie był akurat na promocji to jeszcze taniej by wyszedł przy -40% od regularnej ceny :P No trudno, muszę go mieć, bo kusi mnie ta strona, która ponoć nadaje taki efekt błyszczący/mokry/skórzany- uwielbiam taki efekt, ale niestety żaden tusz mi go nie zafundował jak dotąd Widziałam natomiast takie rzęsy na pewnej pani - niestety nie ośmieliłam się zapytać jaki to tusz bo byłam jej podwładną (na pewno był to tusz, a nie sztuczne bądź przedłużane rzęsy). Znacie może jakiś tusz dający taki efekt??
-40% od ceny regularnej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 19:33   #4290
lorek1
Rozeznanie

Dziewczyny skąd wy bierzecie numer telefonu do sklepu? Na stronie nie ma, a jak znalazłam w necie to mi się odzywa biuro że czynne do 18tej. To jak się dodzwonić do sklepu?
lorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości