|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Czesc. Pisze do Was zkomorki i calego posta mi zjadlo
![]() U mnie dzisiaj tez piekna pogoda i od razu lepszy humor. Tiny ale Ci pysznosci zaserwowano. Dzisiaj mam zamiar pojsc na zakupy i kupic sobie cos ladnego a potem spotykam sie z przyjaciolka tak ze zapowiada sie mile popoludnie.
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Tż o ile gotuje dobrze, tak ze śpiewem już na bakier stoi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie też już wiosennie, pomimo tego, że słońca brak, jednak powietrze jest cudne. Ja ostatnio jakaś przemęczona chodzę i tylko bym spała ![]() ![]() ![]() Jutro idę do ginekologa i mam nadzieje, że przchylnie spojrzy na moją propozycję plastrów. Mam też nadzieję, że nie będę po nich miała tak wilczego apetytu jak teraz ![]() Zabieram się za pracę, a potem pójdę chyba spać. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Często. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio w ogóle mnie mocno na zupy wzięło, a jakąś wielką fanką ich nigdy nie byłam. ![]() Następny w kolejce który za mną już chodzi jakiś czas to barszcz czerwony z pasztecikami. ![]() ![]() Nic szczególnego nie panuję. Zaraz wraca A. więc obiadek i planujemy otworzyć sezon rowerowy. ![]() ![]() ![]() Myślę, że na pierwszą, nawet krótką przejażdżkę w sam raz. ![]() Na wieczór planów brak. Mam trochę do podziałania przy komputerze, poza tym może jakiś film. ![]() Serio, od razu człowiekowi lepiej jak słońce wyjdzie! ![]() ![]() ![]() Wstałam dość przyzwoicie, zjadłam sycące śniadanko, przyodziałam mega krótką spódniczkę i ruszyłam w świat. ![]() Byłam w PUPIE ( ![]() ![]() Później odrobina ruchu z użyciem hula-hop, obiadek zarządziłam i tyle. ![]() W planach miałam co prawda siłownię, ale ramiona nadal dają mi się we znaki, więc stwierdziłam, że jeden dzień odpoczynku dobrze im zrobi. ![]() Zmęczę za to dzisiaj nogi - na rowerze. ![]() ![]() W poniedziałek rozmowa!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
jak dobrze ze juz koniec tygodnia bo troche mam dosc jednak weekend tez bedzie na wysokich obrotach bo babcia ma urodziny i to okragle, a ze babciom sie pomaga wiec sobota minie na kucharzeniu a niedziela na obslugiwaniu gosci aaa wreszcie popelnie zbrodnie na oknach bo jutro u mnie ma byc 18 stopni wiosna, wiosna, wiosna ach to ty milego dnia niech szybko minie
#4266 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ala ja wczoraj popelniłam zbrodnie na oknach ![]() ![]() A dzis u mnie jest słonencznie i chyba cieplutko, bo jak wypuszczałam Tifiego to czułam ten wiosenny wiaterek ![]() Dzis ide do fryzjera i mam straszna ochote coś zmienic z kolorem ![]() ![]() marzy mi sie taki miodowy odcien z ciemniejszymi refleksami, ale trudno wytlumaczzyc fryzjerowi, zdjecia zadnego nie mam i boje sie ze mi spierniczy ![]() A w niedziele mamy chrzciny wiec dobrze byłoby wyglądac jak człowiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() strasznie mi przykro ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a ja właśnie mam od jakiegoś czasu fazę na lekkie warzywne zupy na bazie rosołu/bulionu, u mnie w domu się takich nie gotowało bo były mało konkretne więc zawsze dodawało się jakąś śmietanę, zasmażkę, kiełbasę do środka i dużo mięsa ![]() ![]() sciskam kciuki! ![]() Cytat:
dobra z Ciebie wnuczka ![]() ![]() ![]() Cytat:
trzymam kciuki żebyś była zadowolona z efektu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2012-03-16 o 07:35 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Konto usunięte
|
czeeeeść! ![]() witam piątek, piątek weekendu i chyba wiosny początek ![]() ![]() ale jest pięknie na dworze ![]() ![]() wczoraj czas po pracy minął mi błyskawicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nic miłego dnia Kochane, niech tak jak Ala mówi czas w pracy szybko nam minie i obowiązkowo wyganiam Was na świeże powietrze! ![]() wiosna, wiooosnaaaaaaaaaaaaa ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2012-03-16 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Dzieeeń dobry!
![]() Korzystając z wolnego piątku postanowiłam się przypomnieć ![]() Kash- ja ponoć też gadam przez sen ![]() ![]() ![]() Haniula- daj znać jak już będziesz po wizycie u fryzjera ![]() ![]() ![]() Kraven- jak się czujesz w ciąży? ![]() ![]() Ijaa- w poniedziałek trzymam kciuki! A lakier faktycznie fajny ![]() ![]() A co u mnie? Bez zmian... uczelnia męczy okropnie ![]() ![]() ![]() W planach na dziś spotkanie z przyjaciółką na kawce ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co dziś serwujecie na obiadek? ![]() ![]()
#4271 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Konto usunięte
|
u nas tak jak pisałam zupa kalafiorowa
![]() która też sponsoruje mój 3000 post na wizażu ![]() ![]() Duszka co do wakacji to na razie nic kupuję, oszczedzam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Aaaa, ja też gadam przez sen. ![]() ![]() ![]() Spaghetii z ostrym sosem pomidorowym i filetem z kurczaka. ![]() U mnie dzień jak co dzień! ![]() ![]() ![]() Wczoraj rower nam jednak nie wypalił: zajęliśmy się czymś innym po obiedzie ![]() ![]() Trudno się mówi, jutro też jest dzień! Weekend zapowiadają iście przepiękny, wiec.. jest nasz! ![]() Z atrakcji w dniu dzisiejszym rozwaliłam całą torebkę cukru na podłodze! ![]() ![]() Zaraz machnę małe odkurzanie, mopowanie i inne duperele i w związku z powyższym weekend będzie wolny od wszelkich prac domowych i caaaaaaaaały dla nas! ![]() ![]() Pogoda jest tak cuda, że urządzę sobie niemały spacer - wprost na siłownię. Tak w ramach rozgrzewki, przed gorącą saaaaalsą! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć ![]() Piękny dziś dzień. Jak wyszłam po 8, tak dopiero wróciłam. Byłam u ginekologa, potem w aptece, u rodziców na kawce i poszłam połazić z mamą i oglądać kuchnie ![]() Wypluta trochę jestem, ale zaraz biorę się za robotę. Mam pisanie, robienie notatek i naukę i ogromne sprzątanie wraz z myciem okien. Oczywiście ze wszystkim się nie uwinę dziś, ale chcę zrobić jak najwięcej. Kashmirka ja wiem, że wiosna i że będzie cudnie, ale jak ktoś ma kłopoty zdrowotne, to mało co cieszy ![]() Aha możecie mnie zabić! Kupiłam lakier- piękny lazurowy, no nie mogłam się oprzeć ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Ja już po pracy, za chwile zmykam do fryzjera. A jak wróce to idę spać bo padam.
Duszko od 2 tygodni mam mdłości. Przez 2 ostatnie dni było dobrze, ale dzisiaj już czuje, że wracają. Oprócz tego mam nadprodukcje śliny co jest strasznie wkurzające. U mnie na obiad ziemniaki z kwaśnym mlekiem bo nic innego nie przełknę.
#4276 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a za lakier bić nie będę ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze tylko 40min i do domuuuuuu ![]() a dzisiaj chyba powyjmuję już wiosenne ciuchy i pochowam grube swetrzyska ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za beszamelem nie przepadam, nie pamiętam kiedy robiłam ostatnio. Zwyczajnie nie przekonuje mnie ten sos. A carbonara w mojej kuchni występuje w pewnej wariacji - z serkiem topionym i mimo braku śmietany jest przepyszna. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do lakieru, to nawet nie chodzi o cenę, ale o sam fakt, że trochę ich mam ![]() ![]() Nie dobry dziś dzień. Tż w poniedziałek zaczyna nową pracę, a w środę jedzie w delegacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Spędziłam cudowny weekend z Tż ![]() ![]() ![]() A Wy jak tam spędziłyście weekend? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
wreszcie koniec weekendu cały na obrotach wczoraj z rana pobudka, 2 h na zakupach, potem mycie okien, zmiana firan, pranie - nawet przy tak pięknej pogodzie wyschło na dworze, potem pieczenie ciasta, robienie sałatki, sprzątanie mieszkania i mały spacer, a wieczorem 30 min ćwiczeń z Jillian Michaels (masakra, zakwasy gwarantowanie) a dziś od rana czekało mnie prasowanie a potem odbiór tortu i wyprawa do babci kości dużo, a ja cały dzień na zmywaku spędziłam i nogi do tyłka mi włażą ale babunia zadowolona, goście też a teraz czekam w kolejce na mycie, bo znów 30 min ćwiczeń odwalone polecam jak któraś z Was chce sobie poćwiczyć a nie może się na siłownię wybrać, 3 dzień robię je a zakwasy nieziemskie Cytat:
ja tez mam dużo a co rusz kupuję nowe A co do pracy Tż to będzie dobrze, jeśli chce się rozwijać to nie można mu bronić, lepiej tak niż miałby przed tv całe dnie siedzieć a jak będzie w delegacji to trochę zatęsknicie do siebie i może będzie fajnie ![]() a przecież od razu nie poleci do innej, trzeba mu zaufać a jak plasterki? masz? ijaa kciuki na poniedziałek zaciśnięte ![]() kraven jak wizyta u fryzjera? ja idę na koniec marca, coś musi mi fryzjerka wymyślić, jednak dalej na etapie zapuszczania jestem, choć kompletnie się nie układają dziady Haniula jak chrzciny? zdjęcia jakieś nam zapodaj jak to małą Lenka cudnie wyglądała kash babunia moje cudowna, choć czasem za długo nie można z nią posiedzieć ![]() a nadgodziny to się chyba nigdy nie skończą ![]() no a teraz znikam się pluskać, malować pazury i spać miłego poniedziałku ![]()
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Aktywnie. ![]() Wczoraj rower, dużo rowerowania. Otwarcie sezonu i ponad 20 km za nami. ![]() Zacznij przed 12:00 - z góry dziękuję ![]() ![]() Hania, jak chrzciny? Pokaż Lenkę odstrojoną w biel? Najlepiej z mamusią w niebieskiej kiecce w duecie. ![]() A no i zdjęcia nowej fryzury jeśli sie taka pojawiła też chcęnie zobaczymy. ![]() Dodaja, mam nadzieję, że weekend pod względem zdrowotnym u Ciebie lepszy. ![]() Oj, cudny to był weekend. Pogoda - marzenie! ![]() ![]() Wczoraj moooooooocno aktywnie w ciągu dnia, a wieczór we dwoje milusi i romantyczny. ![]() Dzisiaj leniwy poranek, obiad u rodziców A. meeeega długaśny spacer po lesie, pyszna kawa i duuuuuuużo rozmów. Normalnie.. zakochałam się na nowo. ![]() ![]() Tyłki nas bolą ![]() Właśnie obejrzałam najnowszy odcinek Chirurgów i.. chyba pierwszy raz poważnie, jestem zawiedziona. Zaczyna mnie lekko rozczarowywać ten serial. ![]() ![]() Poczytam jeszcze chwilę i zmykam do łóżka. Coś dziwnie oczy mi się kleją. ![]()
![]() |
#4282 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas weekend ok- w sobotę tesciowa wzięła Juleczkę na spacer, to mogłam spokojnie posprzątać(powiedzmy że spokojnie, bo latałam po chałupie jak huragan, żeby szybko wszystko zrobić ![]() ![]() Cytat:
![]() Hania jak po chrzcinach? Ijaa trzymam kciuki za rozmowę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas też dużo rozmów i snucia wspólnych planów na przyszłość ![]() ![]() no racja, chociaż po tym jak mnie dziś przewiało mam wrażenie, że wiosna się jeszcze wstrzymała z nadejściem ![]() ![]() Hania ja też koniecznie poproszę relację z chrzcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodaja jak było u gina? Będziesz stosować Evrę? ![]() witam! ![]() nasz weekend też był bardzo udany ![]() ![]() ![]() ![]() mam masę roboty ale postaram się jeszcze do Was zajrzeć! ![]() miłego dnia Kochane! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja tak na szybko bo nie ze swojego komputera,od jutra mam nadzieję będę już aktywna,komputer mi padł i jutro ma być naprawiony bo jak nie to kolejny wydatek.
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie Haniula, ale co do chrzcin, to na całej mszy Julcia leżała w foteliku samochodowym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Hej. To odezwij się jak już będziesz miała kompa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() milo ze pamietałyscie ze mielismy chrzciny i ze jestescie ciekawe relacji ![]() Zatem jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegło pomyslnie i sprawnie ![]() ![]() Było 3 dzieci, dwóch chłopców i Lena. Nasza była najmniejsza- pozostałe około półroczne. I sie tym utwierdziłam ze dobrze ze zrobilismy tak szybko chrzciny bo te starsze dzieciaczki zwyczajnie sie nudziły tyle czasu ![]() Kash u nas jest tak ze przed ołtarzem sa ławki- z przodu siedza rodzice a za nimi rodzice chrzestni. dziecko moze trzymac matka ojciec biologiczna/ albo lezec na takim stole. Ja wzielam małą w foteliku samochodowym na stelazu wózka i obok siebie ją miałam. Mała myslala ze jest na spacerze, bo troche ja bujałam i spała ![]() Pozostali tez mieli foteliki, ale ze to byly wieksze dzieci to trzymali na kolanach bo itak by nie usiedzieli. W ogole mamy bardzo zimny duzy piwniczny kościoł, a jedna kobieta ubrała synka w taki jakby garniturek tylko ![]() ![]() ![]() Normalnie niepoważni ludzie ![]() Pozniej obiad i kawa w restauracji. Lenka grzecznie kimała w wozku. Było miło naprawde ![]() A dzis jeszcze przyjdzie tesciowai moi rodzice na obiad bo tyle zostało jedzenia ![]() A moja mała fruzia dostała złote kolczyki i złoty łancuszek z medalikiem świetym i kasiore aaa i misia takiego duzego ![]() Ijaa w ostatecznosci nie odwazylam sie na zmiane fryzury wiec mam tylko odświeżone blond pasemka i delikatnie obciete koncowki ![]() Zdjec nie mamy za wiele, bo tym zajal sie moj mąz i te co zrobil to w polowie są nieostre albo nadajace sie tylko do wyrzucenia ![]() Dobrze ze moj tata filmował, to chociaz zostanie jakas pamiatka Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2012-03-19 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja też przespała całą mszę-my chrzciliśmy jak miała miesiąc-więc była bardzo malutka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
edit dodałam pare fotek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Konto usunięte
|
Hania dzięki za relację
![]() ![]() co do zdjęć to mała cudowna ![]() ![]() tort przeboski! ![]() no i Ty też fajnie wyglądałaś ![]() ![]() Oliwka dzięki za info dot. Chrztu ![]() Marta czekamy na Ciebie! ![]() ciekawe jak tam Ijaa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taką szatke powinna kupic chrzestna, a chrzestny świecę, ale u nas nikt się nie pokwapił( w dzień chrztu się pytali, czy mamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.