![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
Moim zdaniem wystawianie rzeczy z wymianki w swoim wątku mimo, że moja paczka jeszcze nie dotarła ... hmmm to chyba jednak trochę za szybko, ale w zasadzie dużej szkody nie ma. Ale to korzystanie ze zdjęć bez zgody właścicielki? Ludzie się o takie rzeczy do sądu pozywają także tego
![]() ![]()
#4263 |
Zakorzenienie
|
Chciałam was prosić o radę, umówiłam sie z jedna wizażanką na wymiane mój pierścionek za jej bluzke+ tusz do rzęs. Dogadalyśmy sie na PW że obie jesteśmy z Krakowa więc spotkamy się osobiście, miałyśmy tylko dogadać się co do dnia. Napisałam jej kiedy mogę i czekałam tylko na informacje kiedy ona da radę. Dlugo sie nie odzywała wiec napisalam wiadomosc z zapytaniem kiedy sie mozemy spotkac. Odpisala ze nie może znaleźć bluzki i dlatego nie pisała. Miala jej jeszcze poszukac i odezwac sie jak znajdzie. Minęło sporo czasu więc dziś znowu pytałam czy znalazla ona na to że nie i raczej nie znajdzie. Napisalam jej że moim zdaniem nalezy jej sie negatyw i jestem zmuszona go wystawic, dziewczyna jest zdziwiona i twierdzi że przecież nie wymienilyśmy się adresami. Tylko po co skoro miałysmy sie spotkać osobiście?!?!?!?! Co o tym sądzicie dziewczyny czy negatyw który zamierzam wystawić jest uzasadniony? Naprawde bardzo nie lubie dawać negatywnych przekupek, ale nie lubię tez ludzi którzy marnują mój cenny czas. Skoro ktoś nie jest pewien czy poosiada dany ciuch to po co go wystawia do wymiany? Proszę o opinie
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Przepraszam za częściowy brak pl znaków, pisz z tel i mam mały problem z przyciskami...
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym wystawiła neutralną przekupkę bo w koncu do wymiany adresów nie doszło ![]() ![]() Wiecie co?Kupiłam na szafie prawie NOWE kilka razy założone spodnie bez wad i dla samej oceny wklejam fotki TYCH spodni,albo Pani nie wie co oznacza słowo "niezniszczone" albo ja jestem jakaś kosmitka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może na przyszłość warto byłoby pomyśleć naduściśleniem regulaminu targowiska w tej kwestii?
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Jeśli między Wami nie doszło do wymiany mimo ustaleń to i tak możesz wystawić tylko neutralną przekupkę a nie negatywną. I to moim zdaniem byłaby naciągana ocena wymianki, która nie doszła do skutku. Umówiłyście się, ale jednak nie na konkretny dzień, miejsce i godzinę - gdyby tak było a Wizażanka by nie przyszła to inna para kaloszy. Zgadzam się, że zmarnowała Twój czas a Ty cierpliwie czekałaś, zgadzam się, że to trąca chamówką no ale cóż, takie życie i takie wymianki
![]()
![]() |
#4268 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady
![]() ![]()
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
np.Balsam...... Nowy tylko testowany ![]() albo Nowy albo testowany dla mnie kosmetyk testowany już nie jest taki Nowy w końcu jest już otworzony i używany jak widzę niektóre opisy to mnie trafia ![]() ps.,dzisiaj np.widziałam ,, swoje'' perfumy które oddałam wizażance ,były przez mnie użyte raz czy dwa,wizażanka pewnie też użyła a dzisiaj patrzę a ona ma w opisie Nowe brak słów ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Takie sytuacje można zgłaszać...
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Mnie spotkały dwie dośc spędzające mi sen z powiek sprawy...
Z jedną wizaznka umowiłam się na wymiane 11.04 tzn wtedy juz nastapila wysylka z mojej strony , z jej podobno tez. Umawialysmy się na pol. prior, ale w yniku pomyłki wysłała mi pol. ekonomicznym - ok, pomyłka rzecz ludzka! Ale na paczkę czekam juz 2 tygodnie, podejrzanie dług.. i dziewczyna od 22.się nie loguje ![]() Kolejna wizaznka natomiast opoznila wysylke o tydzien (twierdzi ze wysylala mi wiadomosc, i dziwi sie ze nic do mnie nie doszo - nie wiem czy da sie to jakoś sprawdzić) Reasumujac czekam na pol. ekonomiczną (po nadaniu ponad tydzien od .15.04) Poprosiłam numer nadania niestety nie ma paczki o podanym identyfikatorze. Na moja prosbę o udaniu sie na poczte i wyjasnieniu sprawy gdzie paczka moze sie znajdować, spotkał mnie brak odpowiedzi. Dodam ze z obiema wizazankami juz sie wymienialam |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Szef ds. Wymianek
|
Podaj mi, proszę, jaka to Wizażanka, odezwę się do niej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Kurde, dziewczyny ale jestem zniesmaczona calą sytuacją.
Przekopałam PW, umowiłam się z dziewczyną na wymianę 04.04.2013, początkowo umowilysmy się na wysyłkę 08.04 (ja dokładnie tego dnia wysłałam paczkę) mysłalam ze wizaznka także. Czekałam, czekałam paczki nie bylo, lekko zdenerwowana napisałam z zapytaniem czy paszka już zostala nadana. 16.04.2013 dostałam odpowiedz ze marynarka juz poleciała, i mam dac znac jak dojdzie do mnie. Czekałam znow... i napisałam z prośbą o numer nadania, dostalam go i okazało się ze paczka została nadana WCZORAJ !!! Napisalam teraz do dziewczyny, zeby wyjasnila mi cala sytuacje czy pomimo tego ze paczka juz podobno zostala wyslana, jest nadana dopiero wczoraj? napisala mi "daj znac jak dojdzie..." Napisalam jej ze to bezczelne z jej strony, ze tyle czasu czekania, zero wyjasnien, i jeszcze takie zbywanie mnie. Napisalam tez ze wystawie odpowiednia przekupke za te klamstwa i zwlekanie. Dostalam odpowiedz ze wyslala mi marynarke i wraz z nia odeslala moje spodnie ![]() Ze spodniami wszystko było ok, zreszta doszły do wizaznki juz dawno i nie mialam zadnej wiadomosci ze cos jest nie tak, odeslala je z powodu zwloki czasowej? Czy w takiej sytuacji mam prawo wystawić komentarz negatywny? Za te kłamstwa ze paczka zostala nadana, a w rzeczywistosci czekam na paczkę miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Mam to samo, umowione bylysmy na wspolna wysylke prawie 2 tygdonie temu, ja wyslalam, ona nie. Po tygodniu napisala, ze wyslala w piatek (czyli tydzien po terminie). Paczki nadal nie mam, poprosilam o nr nadania, wczoraj rano napisala, ze poda mi go wieczorem, oczywiscie nie podala. Logowala sie ostatni raz dzisiaj po 11.
Siarko, czy w zwiazku z tym moglabys interweniowac?
Książki&SH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=840827 kosmetyki ![]() Moje blogowe wypociny ![]() BodyUnderConstruction ![]() Edytowane przez katja_24 Czas edycji: 2013-04-25 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Abstrahując od całej sytuacji chciałam tylko napisać, że mi też się to kiedyś zdarzyło - moja wiadomość nie doszła do Wizażanki mimo, że jestem pewna na 100%, że ją wysłałam. Była w wysłanych z tego co pamiętam, ale Wizażanka jej nie dostała. Po prostu błąd systemu.
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALE ten fakt juz pomijam, najbardziej jestem zirytowana faktem, ze dziewczyna 16.04 (wtorek) napisala mi ze w poniedziałek paczka poleciała juz do mnie... a okazało się ze została wysłana wczoraj, wczoraj napisalam wiadomosc z prośbą o podanie numeru nadania, dzis ponowiłam prosbe, dostałam numer ale własnie nadanie widnieje przy dacie wczorajszej ![]() ![]() ![]() A czy ktoś umawiał się na wymiane Ta_ z krainy czekOlady ? Paczka podobno została wysłana 11.04 a do tej pory jeszcze do mnie nie dotarła, od trzech dni wizaznka się nie loguje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
A.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
redroses nie wiem czy nie wymieniłyśmy się z tą samą wizażanką (o której z resztą tutaj pisałam), miałam wysłać pierwsza, wysłałam, dostałam PW, że wszystko okej, gdy poprosiłam o przekupkę to wizażanka stwierdziła, że mi ją wystawi, dopiero wtedy kiedy ja dostanę paczuchę. Okej, szanuję
![]() po kilku dniach napisałam czy paczka została wysłana, dostałam PW, że zostanie wysłana we wtorek lub w środę, a jeśli nie to w czwartek priorytetem. czerwone światełko zaświeciło mi się w głowie kiedy zobaczylam u niej w wątku MOJĄ rzecz, którą otrzymała, do tego z MOIMI zdjęciami, na których kopiowanie nie wyrażam zgody o czym jest adnotacja u mnie na profilu. Napisałam jej o tym, to było kilka dni po tym jak paczka miała do mnie pójść priorytetem, dodatkowo wizażanka twierdziła, że została wysłana ![]()
#4282 |
Zakorzenienie
|
redroses i asos_ - bardzo jestem ciekawa czy kołuje Was ta sama Wizażanka i przemyślcie sprawę czy nie podać tutaj jej nick'a, ja lubię być ostrzeżona, zapamiętuję sobie takie akcje i Wizażanki, które lecą w takie dziwaczne sytuacje.
#4283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozliwe, ze nie loguje sie z premedytacja, w koncu na prywatna poczte przychodzi info, ze ma sie nowe PW na Wizazu, wiec na wszelki wypadek lepiej tu nie wchodzic ![]() Aha, listonosz byl, przesylki rzekomo wyslanej tydzien temu, niet.
![]() |
#4285 | |
A.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- podaj nick Wizażanki chyba ,że Siarkajuż interweniowała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i tak sie zastanawiam, co dalej?
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dostałam marynarkę (pomijam juz fakt ze ma lekko szwy na plecach rozlałe...) ale dostałam tez moje spodnie które wysłałam. Z racji tego zastanawiam się co do komentarza, ale jednak to kłamstwo perfidne ze paczka została juz wysłana, a wczoraj okazało się ze jednak nie została nadana w terminie (drugim juz ustalonym) i brak jakiejkolwiek chęci wyjasnienia skąd taka sytacja i skąd się wzięlo to kłamstwo i meeega wydłuzony czas wysylki, zostaje przy negatywie. Bedzie on wystawiony za kłamstwo, okropnie perfidnie. Mam podstawe do jego wystawienia? I w razie odwetu będę się ubiegać o jego usunięcie, bo z mojej strony wszystko było jak najbardziej ok ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
W sumie, u mnie też nie było łatwo wymienić się jeżeli chodzi o tą wizażankę. Dostałam gratis jakąś brudną bluzkę :/ Chyba najgorsza wymiana jaka do tej pory mi się przytrafiła. Dlatego nie zamierzam się wymieniać już z nią.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.