|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrocław ;-) cz. 3
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41268107]Znacie jakiegos dobrego masazyste lub gabinet masazu? Od jakiegos czasu jestem praktycznie przyklejona do biurka i mnie odcinek ledzwiowy boli. Musze sie wymasowac wiec porzadnie, bo szalu juz dostaje
.[/QUOTE]ja Ci mogę polecić Magdę Adamowską, dojeżdża do klienta. Wyślę Ci namiary na PW, może Cię to zainteresuje.
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę też prosić ?
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy gdzieś w okolicach rynku są lody kręcone? Takie jak nad morzem
. W Warszawie co krok są takie butki a u nas jakoś ich nie widzę.
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi Ci o takie jak w załączniku to zaraz przy McDonald na rynku są.
Dziewczyny, mam pytanie donośnie pkp i biletów miesięcznych mpk. Jeśli mam zakodowany bilet miesięczny na legitymacji studenckiej i jadę pociągiem regio na przykład do Łodzi Kaliskiej przez stacje: Mikołajów, Nadodrze, Sołtysowice, Psie Pole to mogę kupić bilet dopiero od Psiego Pola, tak? Na Głownym da się kupić bilet z Psiego pola do Łodzi, czy tylko w tego w opcję wchodzi zakup biletu przez internet?
|
#4265 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
są, są! koło mcdonalda, koło restauracji Bernard i dalej za bernardem w czymś co się nazywa "dziooopla" :d i nie wiem,czy na oławskiej jeszcze nie ma gdzies:P
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu chyba chodzi o to czy wtedy bilet na urban będzie ważny wewnątrz miasta a potem dopiero od psiego pola ten pkp.
|
|
|
|
#4268 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny polecicie mi jakiegoś dobrego i taniego optyka?
|
|
|
|
#4269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sprawdzałam na stronie pkp to cena jest taka sama przy wpisaniu jako początkową stację głównego lub psiego pola.poza tym zachęcam do zakupu biletów przez internet tak czy siak! super sprawa i oszczędność czasu. edit: sprawdziłam i zaoszczędzisz w ten sposób dokładnie 1,03 zł ;p polecam na krynickiej za biedronką Edytowane przez trocka8 Czas edycji: 2013-06-13 o 11:29 |
|
|
|
|
#4270 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem ogólnie jak z jakością, bo jeszcze nie przetestowałam, ale w feniksie na I pietrze jest optyk, koło papierniczego. i mają fajny wybór oprawek.
takie grubsze oprawki, bez antyfrefleksu, z robocizną pani mi policzyła na 200 zł.
|
#4272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przejdę się tam w poniedziałek ![]() a ile czekałaś na okulary? |
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie napisałam, że jeszcze nie korzystałam z tego optyka. nie dawno w sumie wymieniałam okulary akurat (ale mi się ta oprawka już nie podoba
) i zapytałam przy okazji. jednak za miesiąc idę do okulisty, to może zmienię akurat szkła. ale w takich małych, niesiecówkowych to szybko robią. podejrzewam, że kwestia 1-3 dni.
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam http://lookoptyk.pl/ wymieniałąm szkła z antyrefleksem, 100 zł, zaniosłam rano po południu do odebrania
|
|
|
|
#4276 |
|
Zadomowienie
|
możecie polecić jakąś dobrą, sprawdzoną knajpę z azjatyckim jedzeniem (poza susharniami, bo mam swoją ulubioną) chodzi mi głównie o jedzenie tajskie/indyjskie
|
#4277 |
|
Zadomowienie
|
czy któraś z was jest klientką La Beaute Clinique i miała umówione zabiegi po dacie rzekomej awarii?
|
|
#4278 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Dziewczyny, wiecie gdzie kupie banki chinskie? Jakies konkretne wroclawskie apteki/sklepy moze ktoras z Was polecic?
![]() Edit: Nieaktualne, juz zakupilam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez czokled Czas edycji: 2013-06-15 o 22:06 |
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4280 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Wiesz co, koniec koncow poza Wroclawiem dorwalam
Ale w pierwszej odwiedzonej aptece, i to w miescie sporo mniejszym od Wroclawia, wiec chyba nie ma az takich problemow z dostaniem ich jak poczatkowo sadzilam ![]() Takze juz dzisiaj rozpoczelam tak polecane przez znajoma masaze antycellulitowe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie dostanę kosmetyki Fitomed we Wrocławiu? Najbardziej zależy mi na żelach do mycia twarzy.
|
#4282 |
|
Klientka w krawacie
|
Żele do mycia twarzy, szampony i odżywki dostaniesz w zielarskim na Krupniczej oraz w aptekach DOZ (raczej na zamówienie, ale np. w Galerii widziałam też jakieś produkty Fitomed na miejscu).
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie może jakieś sklepy z butami, które warto odwiedzić? Zwiedziłam galerie, ale niestety nic konkretnego nie wypatrzyłam. Podobnie z torebkami, wiecie, gdzie znaleźć coś prostego, bez ćwieków, cyrkonii, średniej wielkości z możliwością noszenia na długim pasku?
|
#4284 |
|
Konto usunięte
|
Furla? Ewentualnie Batycki, ale to tylko online.
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę nigdzie wątku dla studentek UE, nie mam pojęcia gdzie indziej zapytać
![]() W tym roku zdawałam maturę, chcę złożyć papiery na kierunek "Bachelor studies in Finances". Wiem, że jest forum studentów UE, ale co wizaż to wizaż ![]() Chodzi mi o rozmowę rekrutacyjną, jak ona mniej więcej wygląda, możecie powiedzieć coś więcej, dać radę osobie, która na razie naprawdę się tym przejmuje?
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244117 proszę wujek Google wszystko znajdzie
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#4289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
Moja znajoma uwaza, ze po kilku zastosowaniach nie ma juz cellulitu (a miala spoory), nie chcialo mi sie w to wierzyc, ale jak tak patrze na moje uda to sa serio jakies fajniejsze Chociaz to pewnie sila sugestii (mimo ze nie tylko ja widze roznice w ich wygladzie) no i na pewno skora jest fajnie napieta dlatego ladniej to wyglada.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrocław ;-) cz. 3
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

.[/QUOTE]

?
. W Warszawie co krok są takie butki a u nas jakoś ich nie widzę.

jak sprawdzałam na stronie pkp to cena jest taka sama przy wpisaniu jako początkową stację głównego lub psiego pola.

) i zapytałam przy okazji. 

Ale w pierwszej odwiedzonej aptece, i to w miescie sporo mniejszym od Wroclawia, wiec chyba nie ma az takich problemow z dostaniem ich jak poczatkowo sadzilam