|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle dziś jak już wspominałam chciałam kupić 2 True Matcha, bo stwierdziłam, że będę solidarna z R. i nie będę czekać na kupon w SP, bo i tak by wyszło drożej i w ogóle przyczepił się do mnie ochroniarz... Najpierw podszedł do mnie ostentacyjnie jak stałam pod szafą Wibo, bo szukałam tego zielonego tuszu, (a wszystkie 6 poza 1 były używane) i zaglądnął mi do koszyka i patrzył na mnie centralnie, na ręce, a to na koszyk, potem chciałam zapłacić w kasie głównej to powiedział, że mam (a nie że mogę!) zapłacić w tej małej przy kolorówce i zadzwonił dzwonkiem po kasjerkę i tak przy mnie stał... Dopóki nie zapłaciłam i nie zobaczył, że mi wyszło prawie 60 zł tak przy mnie stał. A potem się do mnie uśmiechał przepraszająco i chyba mu głupio było. Było mnóstwo dziewczyn, dziś naprawdę był tłok, a przyczepił się do mnie, pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Raczkowanie
|
Niestety trzeba się spieszyć z kupnem, bo do końca promocji będzie sprzedawane tylko to co pozostało na półkach i ewentualne zapasy dokładane z szuflady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4264 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci szczerze, że raczej nie wchodzą one na kasę, bo promocja nie może nakładać się jedna na drugą. Ja osobiście nie kasowałam tych produktów, więc nie mogę potwierdzić. Najlepiej będzie jeśli weźmiesz te produkty na kasę i poprosisz Panią o sprawdzenie. Ja jutro to zweryfikuję i dam znać!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
szef wszystkich szefów
|
Ktoś wspomniał na wcześniejszych stronach o odlewkach podkładów w R. To jest dobra wola ekspedientki czy w każdym R. można dostać taką próbkę? U mnie nigdy nie odlewaja do pojemniczków podkładów z testerów, takze jestem zaskoczona
![]()
#4266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4267 |
Raczkowanie
|
Nie ma takiego przyzwolenia, że każdemu klientowi należy odlewać tester. Idąc tą drogą można by ciągle chodzić do różnych sklepów R. i malować się za darmo nie kupując podkładu. Po to są testery w sklepie, żeby właśnie sprawdzić kolor! Testery też są w ograniczonej ilości i nie mamy ich pod dostatkiem. U mnie w sklepie nikt tak nie robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
szef wszystkich szefów
|
Właśnie zaskoczyło mnie to, bo u mnie też się tak nie dzieje.
#4269 |
Raczkowanie
|
Nie można dać sobie wejść na głowę, no bez przesady. Może gdzieś był ktoś nadgorliwy i dlatego taka sytuacja miała miejsce. Myślę, że w D. nie byłoby problemu, bo to firma, która ma tego mnóstwo, próbek, miniatur. U Nas są przyzwoite ceny, dlatego nie można mieć wszystkiego. Dasz palec, a chcą rękę... :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Skoro trwa tu dyskusja dotycząca otwierania produktów to i ja dorzucę swoje 3 grosze. W piątek byłam świadkiem jak stała jakaś kobieta przy lakierach i wszystkie, które oglądała po kolei otwierała
![]() Ja natomiast raz wróciłam do domu z całkowicie zaschniętym tuszem- to mnie nauczyło bardziej uważać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj gdy kupowałam tusze do rzęs starałam się wybierać te od końca. Mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś je macał.
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od tego czasu staram się wybierać mnie więcej po środku i też robię tak jak któraś z Was - jeśli jestem zdecydowana kupić jakiś tusz to go otwieram i sprawdzam czy był macany. Jeśli nie to wrzucam do koszyka a jeśli był już wcześniej otwarty to nie zrobi mu różnicy to, że też go otworzyłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Raczkowanie
|
kupowałam dzisiaj kredkę i weszłam w promocję, jak wszystko z szaf to wszystko
![]() Edytowane przez anika1111 Czas edycji: 2012-11-25 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() I witam się pierwszy raz w tym wątku ![]() Edytowane przez lele Czas edycji: 2012-11-24 o 22:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś poszłam do Rossmanna ze swoim słoiczkiem, żeby wziąć próbkę podkładu. Nie było nikogo, żeby zapytać o pozwolenie, więc obsłużyłam się sama. W końcu co to za różnica czy tę kroplę rozetrę na ręku czy wezmę do domu? Ross zarobił, bo wróciłam po ten podkład.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam w piątek (mały tłoczek był przy szafach):
-wibo pomadka eliksir nr uwaga... ani 5 ani 7, tylko 4 ![]() -wibo bibułki matujące 3,39zł -wibo lakier do paznokci express growth nr 299 2,99zł -miss sporty korektor w sztyfcie 6,59zł -i kolczyki wkręty, różyczki, bez promo ;P 12,99 zł JUŻ NIEAKTUALNE btw, mam dwa kody na OS do oddania, dajcie znać na PW, daję pierwszej osobie/osobom ![]() Edytowane przez Borsuszi Czas edycji: 2012-11-24 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
BAN stały
|
ja tez dolaczam sie do osob ktore kupily stary tusz
mam max factora z 2010r (poczatku) ale jestem zla... dzis bylam jeszcze po lakiery i wiekszosc mialo wytracony osad tluszcowy na gorze butelki (fuj) od razu widac bylo ze byly stare. W zyciu nie kupie juz kolorowki w Rossmanie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
wczoraj kupowałam 2 cienie Lovely, pytam się Pani czy kredki nadal są w promocji dodawane do cieni, pani stwierdziła, że ta promocja już nie obowiązuje
![]() Byłam dzisiaj po jeszcze jeden cień, była inna sprzedawczyni więc pytam o to samo okazało się, że oczywiście dodawane są gratis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4285 |
Wtajemniczenie
|
Na allegro można kupić ten max factor IVORY, najjasniejszy ktorego w Polsce nie ma w sprzedazy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Raczkowanie
|
Jeśli wszystko z szaf jest na promocji, to ja od razu lecę po tusz z Bourjois
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zadomowienie
|
Czy dostanę może w szafie jakąś dobrą bazę pod cienie? Jeśli jakąkolwiek dostanę. Znaczy, żeby obejmowała ją promocja.
Jakie odżywki do paznokci polecacie np. Lovely? Bo wybiorę się dzisiaj, spróbuję wymienić szminkę dla teściowej i żal by było nic nie kupić ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- A! I jeszcze polecacie jakieś cienie np. Manhattanu, Loreal, tych droższych firm, może jakieś palety, bo postanowiłam sobie kupić coś, co normalnie przekraczałoby mój budżet, jakieś lepsze cienie. Swoją drogą bez promocji nie wydałabym prawie 150zł na kosmetyki w dwa dni ![]()
Edytowane przez MalaMalaMi Czas edycji: 2012-11-25 o 07:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Znalazłam ciekawe i drogie jak na moją kieszeń paletki: Co o o nich myślicie? Ma może któraś?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.