|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50147 ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Wtajemniczenie
|
Cześc Dziewczyny ,
Szukam jakiegoś błyszczyka, który w miare długo utrzymuje się na ustach . Może któras z Was mogłaby mi pomóc ?
#4233 |
Zakorzenienie
|
a propo macania, co robicie gry np nie ma testera ale ewidentnie jest otwary np. w moim rpzypadku byl to korektor loreala, widac bylo porywane plomby i pedzelek byl brudny, sprawdzace wtedy nim kolor?
bo ja sie musze przyznac ze sprawdzilam i ochroniarzdo mnie, zep rosze uzywac testerow, a ja na to ze to wszystko jest pootiwerane i zaschniete, a on nic.. eh kiedy sie doczekamy takiej polityki jak w usa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Porównaliśmy z innymi i w sumie dobrze mi doradził (wzięłam w końcu w ciemno ten podkład). Trafił z kolorem w 100%. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-11-24 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Raczkowanie
|
Nie fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w 4 rossmannach, ale oczywiście nigdzie nie było cieni Lovely w odcieniach, które chciałam. Patrząc po ich stronie stwierdzam, że raczej już ich nie dostane, bo zmieniły się kolory.
Kupiłam: -osławioną pomadkę Wibo Eliksir w kolorze 7 5,19zł(jaki jeszcze polecacie, bo wydaje mi się, że za tę cenę jest super) -eye liner lovely brązowy mat 4,19zł -lakier rimmel 60sec. w kolorze caramel cupcake 5,99zł (polecam, kolor piękny) -błyszczyk Miss Sporty Hollywood w kolorze California Dream (też całkiem nieźle się zapowiada) Tak zastanawiam się, co by jeszcze dokupić, bo coś mało poszalałam ![]() ![]()
#4241 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj wydałam 50zł, a dzisiaj ponad 90zł ![]() W ogóle chciałam kupić szminkę dla teściowej i tak wybierałam. Kolor już wybrałam ( z Loreala-wygląda na drogą, choć tania normalnie nie jest, bo 45zł chyba-ja zapłaciłam 26zł) i wzięłam z półki, a one mają takie lekko przezroczyste opakowanie, ale na górze mają zamalowane i patrze, że jakaś taka krzywa. Więc otworzyłam, patrze, macana, następna to samo, wzięłam gdzieś ze środka, patrzę, o w końcu dobra. Ale w domu ją wysuwam patrzę, a ona z góry gładka, ale z dokoła taka jakby ją ktoś tak dokoła palcem przejechał i teraz trochę lipa, bo to prezent dla teściowej na święta, a jak sobie pomyśli, że jakaś używana czy cuś ![]() ![]() Mi mówiła w piątek babka, że mają dostawę w nocy, ale nie wie czy będą to wystawiać przed końcem promocji, bo możliwe, że będą nowe wystawiane dopiero po 28 listopadzie
![]() |
#4243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
świetny pomysł, może w końcu skończyło by się to testowanie...
#4245 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny rozumiem, że cała kolorówka jest -40%?? Czy tylko te produkty ze strony rossnet??http://www.rossnet.pl/promocja/kosmetyka.htm
Bo interesuje mnie tusz do rzęs MF 2000calorie,ale na stronie nie ma go w ofercie. Wybieram się jutro do rosmana - z rzeczy "niekoniecznych" skusiłabym się na szminki np kate moss ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle Pani mi powiedziała, że na czas promocji -40% nie obowiązuje promocja z kredkami. I teraz nie wiem jak to jest, bo piszecie, że u Was wchodzi, a chciałam się załapać na i to i to ![]()
![]() |
#4247 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja raz byłam 'zmuszona' wziąć używany produkt (no ale to z własnej woli). w moim mieście nie ma dużej szafy wibo, a chciałam wypróbować żelowy eyeliner. wszystkie, dosłownie wszystkie były zmacane ![]() ![]() nie rozumiem tego, że skoro już jeden produkt jest otwarty i zniszczony, to czemu macaczki nie mogą używać tego jednego tylko otwierają wszystkie po kolei. nawet jak testery są. np. te nowe podkłady Miss Sporty z pompką. stoją sobie ładnie w rządku, przed nimi stoją testery z naklejką TESTER, a każda jedna butelka upaćkana. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się czy przez tą promocję nie chcą się pozbyć kosmetyków, które są na granicy przydatności lub nawet po??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam mój MF 2000 Calorie na kalkulatorze i też wyszedł mi sierpień 2009, ale wydaje mi się to niemożliwe, bo poszukałam w necie informacji o zmianie opakowania, a te pojawiły się dopiero na początku tego roku - zmiana opakowania związana była z 20 rocznicą istnienia firmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
April 2005 General shelf life: 36 months ![]() także średnio. Ja zapasów nie robię, tylko nie wiem czy ta strona taka wiarygodna i czy ja dobrze wpisuję. Choć jak wpisałam pomadkę dla teściowej to pokazuje styczeń 2012
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja używam revlona 150 buff, MF 3w1 jest na ręce ciemniejszy, na mojej twarzy ładnie się wtapia, a po przypudrowaniu Rimmel Stay Matte 001 wygląda idealnie ![]() a już na pewno nie ma żadnych pomarańczowych tonów ![]()
![]() |
#4254 |
Zadomowienie
|
Swoją drogą dlatego lubię politykę jak w Wibo, "najlepiej zużyć przed: i data", a nie jakieś kody i dopiero po zakupie okazuje się, że produkt stracił ważność 5 lat temu. Może producenci myślą, że drogerie same to sprawdzają i dane serie wycofują/wyprzedają i często w Niemczech np. się spotkałam, że nie było daty, ale kończył się termin i wyprzedaż, w Polce np. tak nie robią i można się nadziać.
#4255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To jednak zakupy ograniczę jedynie do zakupy szminki, o ile mi wpadnie coś w oko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Na Kochanowskiego
![]() Widziałam to samo w czwartek. Ekspedienta otwierała wszystkie ! tusze jakieś babeczce żeby sobie szczoteczki pooglądała i jak jedna chciała kupić to jej ekspedientka z szafy nówkę sztukę wyciągnęła a druga nic nie kupiła tylko poszła sobie dalej pochodzić z hasłem może wrócę i coś kupie .... Masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
DLA WĄTPIĄCYCH RABATEM OBJĘTE SĄ WSZYSTKIE PRODUKTY Z SZAF KOLOROWYCH BEZ WYJĄTKU!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.