|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50147 ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Normalnie szok, Rossmann postawili u nas rok temu i pierwszy tester Obsessiona wystawili. |
||
|
|
|
#4232 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc Dziewczyny ,
Szukam jakiegoś błyszczyka, który w miare długo utrzymuje się na ustach . Może któras z Was mogłaby mi pomóc ?
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
a propo macania, co robicie gry np nie ma testera ale ewidentnie jest otwary np. w moim rpzypadku byl to korektor loreala, widac bylo porywane plomby i pedzelek byl brudny, sprawdzace wtedy nim kolor?
bo ja sie musze przyznac ze sprawdzilam i ochroniarzdo mnie, zep rosze uzywac testerow, a ja na to ze to wszystko jest pootiwerane i zaschniete, a on nic.. eh kiedy sie doczekamy takiej polityki jak w usa...
|
|
|
|
#4234 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4236 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Porównaliśmy z innymi i w sumie dobrze mi doradził (wzięłam w końcu w ciemno ten podkład). Trafił z kolorem w 100%.
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-11-24 o 23:18 |
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu zwróciłam uwagę, że od sprzedawczyń w R. słyszy się to i owo i czasami ich komunikaty wprowadzają klienta w błąd
|
|
#4239 |
|
Raczkowanie
|
Nie fajnie
do dziewczyn z Lublina, orientujecie się może gdzie jeszcze kupię najjaśniejsze ( 51 bodajże ) odcienie HM i 123 burżuja?
|
|
|
|
#4240 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w 4 rossmannach, ale oczywiście nigdzie nie było cieni Lovely w odcieniach, które chciałam. Patrząc po ich stronie stwierdzam, że raczej już ich nie dostane, bo zmieniły się kolory.
Kupiłam: -osławioną pomadkę Wibo Eliksir w kolorze 7 5,19zł(jaki jeszcze polecacie, bo wydaje mi się, że za tę cenę jest super) -eye liner lovely brązowy mat 4,19zł -lakier rimmel 60sec. w kolorze caramel cupcake 5,99zł (polecam, kolor piękny) -błyszczyk Miss Sporty Hollywood w kolorze California Dream (też całkiem nieźle się zapowiada) Tak zastanawiam się, co by jeszcze dokupić, bo coś mało poszalałam Chyba zdecyduje się na jeszcze jeden Eliksir, jakiś podkład jasny i jakąś odżywkę/top do paznokci wibo lub lovely. Polecicie jakiś fajny cenowo podkład?
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Kupię jeszcze jedną mamie.Wczoraj wydałam 50zł, a dzisiaj ponad 90zł W ogóle chciałam kupić szminkę dla teściowej i tak wybierałam. Kolor już wybrałam ( z Loreala-wygląda na drogą, choć tania normalnie nie jest, bo 45zł chyba-ja zapłaciłam 26zł) i wzięłam z półki, a one mają takie lekko przezroczyste opakowanie, ale na górze mają zamalowane i patrze, że jakaś taka krzywa. Więc otworzyłam, patrze, macana, następna to samo, wzięłam gdzieś ze środka, patrzę, o w końcu dobra. Ale w domu ją wysuwam patrzę, a ona z góry gładka, ale z dokoła taka jakby ją ktoś tak dokoła palcem przejechał i teraz trochę lipa, bo to prezent dla teściowej na święta, a jak sobie pomyśli, że jakaś używana czy cuś Mi mówiła w piątek babka, że mają dostawę w nocy, ale nie wie czy będą to wystawiać przed końcem promocji, bo możliwe, że będą nowe wystawiane dopiero po 28 listopadzie
|
|
#4243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Może do niego pójdę i poproszę żeby mi dobrał podkład. W ogóle zauważyłam, że ochroniarze w R. się bardzo angażują.
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
świetny pomysł, może w końcu skończyło by się to testowanie...
|
#4245 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny rozumiem, że cała kolorówka jest -40%?? Czy tylko te produkty ze strony rossnet??http://www.rossnet.pl/promocja/kosmetyka.htm
Bo interesuje mnie tusz do rzęs MF 2000calorie,ale na stronie nie ma go w ofercie. Wybieram się jutro do rosmana - z rzeczy "niekoniecznych" skusiłabym się na szminki np kate moss szafy są mocno przebrane??
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle Pani mi powiedziała, że na czas promocji -40% nie obowiązuje promocja z kredkami. I teraz nie wiem jak to jest, bo piszecie, że u Was wchodzi, a chciałam się załapać na i to i to
|
|
#4247 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja raz byłam 'zmuszona' wziąć używany produkt (no ale to z własnej woli). w moim mieście nie ma dużej szafy wibo, a chciałam wypróbować żelowy eyeliner. wszystkie, dosłownie wszystkie były zmacane ![]() nie rozumiem tego, że skoro już jeden produkt jest otwarty i zniszczony, to czemu macaczki nie mogą używać tego jednego tylko otwierają wszystkie po kolei. nawet jak testery są. np. te nowe podkłady Miss Sporty z pompką. stoją sobie ładnie w rządku, przed nimi stoją testery z naklejką TESTER, a każda jedna butelka upaćkana. |
||
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się czy przez tą promocję nie chcą się pozbyć kosmetyków, które są na granicy przydatności lub nawet po??
Tym bardziej, że taka promocja kusi by zrobić zapas kosmetyków, a wtedy to już zonk
|
|
|
|
#4250 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam mój MF 2000 Calorie na kalkulatorze i też wyszedł mi sierpień 2009, ale wydaje mi się to niemożliwe, bo poszukałam w necie informacji o zmianie opakowania, a te pojawiły się dopiero na początku tego roku - zmiana opakowania związana była z 20 rocznicą istnienia firmy
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
April 2005 General shelf life: 36 months It looks like your product was manufactured more than 3 years agotakże średnio. Ja zapasów nie robię, tylko nie wiem czy ta strona taka wiarygodna i czy ja dobrze wpisuję. Choć jak wpisałam pomadkę dla teściowej to pokazuje styczeń 2012
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ja używam revlona 150 buff, MF 3w1 jest na ręce ciemniejszy, na mojej twarzy ładnie się wtapia, a po przypudrowaniu Rimmel Stay Matte 001 wygląda idealnie a już na pewno nie ma żadnych pomarańczowych tonów
|
|
#4254 |
|
Zadomowienie
|
Swoją drogą dlatego lubię politykę jak w Wibo, "najlepiej zużyć przed: i data", a nie jakieś kody i dopiero po zakupie okazuje się, że produkt stracił ważność 5 lat temu. Może producenci myślą, że drogerie same to sprawdzają i dane serie wycofują/wyprzedają i często w Niemczech np. się spotkałam, że nie było daty, ale kończył się termin i wyprzedaż, w Polce np. tak nie robią i można się nadziać.
|
#4255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jednak zakupy ograniczę jedynie do zakupy szminki, o ile mi wpadnie coś w oko Resztę standardowo zakupię na allegro
|
|
|
|
|
#4257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Na Kochanowskiego
![]() Widziałam to samo w czwartek. Ekspedienta otwierała wszystkie ! tusze jakieś babeczce żeby sobie szczoteczki pooglądała i jak jedna chciała kupić to jej ekspedientka z szafy nówkę sztukę wyciągnęła a druga nic nie kupiła tylko poszła sobie dalej pochodzić z hasłem może wrócę i coś kupie .... Masakra |
|
|
|
#4259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DLA WĄTPIĄCYCH RABATEM OBJĘTE SĄ WSZYSTKIE PRODUKTY Z SZAF KOLOROWYCH BEZ WYJĄTKU!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Normalnie szok, Rossmann postawili u nas rok temu i pierwszy tester Obsessiona wystawili. 

Moja mama nacięła się parę razy na tuszach do rzęs (w tym raz w Douglasie, zaschnięty na wiór (!), od razu poleciał do kosza bo nie miała paragonu) i teraz gdy chce jakiś kupić, bez krępacji otwiera wszystkie po kolei w rzędzie, żeby znaleźć "ten jedyny". Ja też gdy jestem na coś zdecydowana otwieram, nie będę używać kosmetyków po kimś, drogeria to nie lumpeks 
It looks like your product was manufactured more than 3 years ago