|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Ogarnę trochę pokoje, bo bałagan na sto dwa... i biorę się za pisanie pracy i generalnie dzisiaj poświęcam się temu
Blonde pisałaś, że kupiłaś w lidlu ozdoby haloweenowe, a co tam ciekawe było?? ![]() a i Madzia nie zazdroszczę tej suchości, wiem co to znaczy bo kilka razy miałam, jak dla mnie tragedia |
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
padlam xxKasiax zdrowka dla Oliwierka, stokrotko Malensstfo wozek fajny chociaz ja do tych szerokich nie jestem przekonana, a oddzielnych to juz wogole bym nie kupowala, Aaa*** powodzenia w pisaniu, ja w pracy, po poludniu chyba na basen jedziemy
|
#4263 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To fajnie,z e szybko sie najada, nie wisi na Tobie przynajmniej długo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czesc
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-10-20 o 09:24 |
||||
|
|
|
#4264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Śniadanko zjedzone..mężuś zrobił Ogarniamy się i spadamy na usg!![]() Bika widzę jest na pasku |
|
|
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Ale u nas dzisiaj piękna pogoda!!! robię pranie, sprzątnę i jadę na działkę. miłego dnia dziewczyny!
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Ana*** dokladnie
Cytat:
|
|
#4268 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudny widok ![]() Jedziemy do lasu na zdjęcia jesienne z Julią bo muszę kilka zrobić, bo robimy w tym roku znowu kalendarz ze zdjęciami naszymi, a koleżanka ma jeszcze taniej niż w tamtym roku to bez zastanowienia kupujemy
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pięknie, ale podobno za tydzień w weekend pierwsze opady śniegu...
|
|
|
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
Taka piękna polska złota jesień, a tu jakieś dziwne klimaty depresyjne hehehe. Jak tam u was dziewczęta na dzisiaj? Ja mam pierwszy normalny dzień od niepamiętnych czasów. Od momentu umowy mam taki zapierdziel w robocie, że nie mogę!!!Robię po 14h i śpię i tak w kółko....uff. To ponarzekałam;D
![]() ![]() Stokrotko, głowa do góry, właśnie sama się boję mojej reakcji na następne testowanie, a to już w przyszłym tygodniu. Maleństwo- też widziałam te demotki wczoraj na necie i strasznie mnie rozckliwiły. Jak ja mam was nadrobić kochane...;-( A z planów na weekend to dziś idę na nockę do pracy, a jutro leniwa niedziela samej w domu. Może się odsprzątam i odpiorę- w ramach wyjątku w niedzielę
|
|
#4272 |
|
Rozeznanie
|
hej Kobietki!
W nocy bylam na IP ;( mialam mocne bole w miejscu prawej nerki, przyczyna prawdopodobnie jest uciskajaca ja macica, pojawily sie bakterie w moczu i maz jechal wykupic antybiotyk. W dodatku ciagle chce mi sie na kibelek na dluzsze posiedzenie, ale nic z tego jesli to pedzenie nie przejdzie w ciagu 2 h to mam wstawic sie znowu do szpitala. Strasznie sie boje ![]() ![]() szyjka ok 2,3 mm zamknieta, maluszek wazy ok 2300.
|
#4273 |
|
Zadomowienie
|
tynkusiu, będzie dobrze, nie stresuj się! i jak najszybciej daj znać co z tobą.
W ramach nadrobienia kolejnych nadrukowanych nie wiem kiedy przez was ponad dwudziestu stron hehehe. Tomalinko- kto to wie z tym wstrętem, może po prostu mój organizm czyści się z toksyn. Nie chcę się napalać zwłaszcza, że miałam bardzo ciężki i pracowity miesiąc, który dał mi się we znaki. Ale dziękuję za troskę i kontakt z twojej strony;-* I że się tak spytam jakiej firmy test zakupiłaś ten po sześciu dniach? Bom ciekawa! Butter- ale słodziak ta kocinka, szkoda że ja mam alergię;/ Mnie wczoraj moja Dakota uciekła i wyobraźcie sobie, że wyła pod domem o 4 nad ranem, bo chciała wejść;D ![]() ![]() A co do meczu kochane...to ja pracuję w gastronomii i mieliśmy full lokal na mecz, każdy już jadł i piwo pił, a tu d.upa, meczu nie było hehehe. To była komiczna sytuacja! Olusia....co za szef!!! jak ja nie lubię takich taboretów! Teraz muszę lecieć, potem czytam dalej
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawaj nam znać co u was!
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Stokrotka, tasia Ja jestem mega wkur....!! Babska w prlani zepsuł mi płaszcz!!! Poszlismy z TZ na cemntarz umyc grób a potem w dordze powrotnej do pralni po jego marynarke i mój jesenny płaszcz. Na co Pani do mnie ,ze musze reklamowac, bo na metce napisane jest ze mozna prac chemicznie a on sie spierniczył po takim praniu![]() ☠☠☠☠...!!! Ten płaszcz ma taka wystajaca podszewke u gołu i przy rekawach i zrobiła sie po praniu z niej jakas i ten materiał po praniu zrobił sie jak papier!! Sztywny i paskudny. No szlag mnie trafi. TZ odrazu spisał oswiadczenie i powiedział ze nie odpusci im tego i odda płaszcz do rzeczoznawcy. Strasznei sie tą babka pokłócił, na dodatek guziki w jego marynarce wypłowiały po praniu Płaszcz był juz rok temu prany i sie nic z nim nie stało. Strasznie mi sie humor popsuł, bardzo lubie ten płaszcz, a teraz to dup.a![]() Ide troszke ogranac mieszkanie, gosci mamy wieczorem chociaz powiem szczerze , ze terz to mi sie odechciało. Bika :coje st:
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze: Dopiero wróciliśmy....
Po drugie: Nie mam żadnych wieści od Biki! Po trzecie: NIE ZNAM płci!!! ![]() Resztę napiszę, jak zjem o ogarniemy trochę chałupkę... ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- tynkusiu będzie dobrze, bądź dobrej myśli...ja trzymam kciuki za was!! mysia przykro mi Moja mama jak pracowała w pralni, to niektóre guziki odcinały, żeby się nie popsuły właśnie
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
tynkusia musi byc dobrze,
mysia wspolczuje, tez bym nie darowala, kolezanki mam pracowala w pralni to tez odcinaly albo kazaly samemu odcinac guziki, Malensstfo szkoda ze nie znamy plci ![]() Strippi podunelas mi pomysl z tym kalendarzem, moze tez taki zrobimy z szymciem ![]() ja juz w domku, mlody sie wyspi i jedzemy na basen,
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cały czas leżę i się oszczędzam, wczoraj wieczorem miałam bóle brzucha, ale plamienia nie było...dziś jest ok. A lekarz po przebadaniu mnie nie mógł znaleźć konkretnej przyczyny... Today, Tynkusia trzymajcie się Tomalinko i co z tym testem, robiłaś? Stokrotko, a Ty? Bika, jak tam? Mysia, też bym się wkurzyła ![]() Maleństfo, mi się podobają wózki jak jedno dziecko siedzi za drugim bo takim bym się bała, że nie wjadę w sklepie itp.....Ale jeśli Tobie ten odpowiada i możesz na żywo zobaczyć to super ![]() Przepraszam, że nie odpisuję wszystkim, ale nadrobilam bardz pobieżnie. Całusy dla Was wszystkich ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Mrowinko, jak Twoja dzisiejsza temp? Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-10-20 o 14:16 |
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm...po usg...to tak:
Generalnie było troszkę zamieszania na początku, bo była jakaś babka do tego usg, jak usłyszała, który to tydzień, to stwierdziła, że dzieci mogą być za małe i może lepiej za 2 tyg. przyjść Na co ja do niej, że ja byłam umówiona za 2 tyg. ale mi przesunęli na dziś...![]() Więc się wyjaśniło, że w sumie ona dzisiaj się dowiedziała, że ten profesor odwołał wizyty z 3.11. i ona się zapisała na jego miejsce, więc to usg można by było zrobić za te 2 tyg. Zgłupiałam...miałam już dzwonić do mojego gina, co tu zrobić, ale babka powiedziała, że podejrzy dzieciaczki i oceni...a jak się dowiedziała, że to bliźniaki, to stwierdziła, że dziś to jednak usg zrobimy, bo w sumie to powinno się bliźniaki co 2 tyg. sprawdzać ![]() Wszystkie narządy są na swoim miejscu, serduszka ładnie biły, itd. "Lewy" dzidziol jest główką w dół...a "prawy" nóżkami w dół ![]() Prawy jest troszeczkę mniejszy, ale różnica jest nieduża, więc powiedziała, że o "podkradaniu" raczej nie ma mowy...a generalnie wszystko zgadza się z wiekiem z OM ![]() Jest tylko mały problem z jedną nerką "prawego" dzidziolka Tzn. stwierdziła, że jest powiększona...ale mieści się jeszcze w normie, ale będzie ona do obserwacji Ale nie kazała się denerwować, bo zazwyczaj okazuje się, że wszystko potem jest ok...być może "szybciej" tylko urosła... Wody płodowe też w normie...Płci nie chciała określać, twierdziła, że nie mogła się za bardzo dopatrzeć...a w ogóle to zewnętrzne organy dopiero teraz się "tworzą", więc to jeszcze za wcześnie... Chociaż niby siusiaki widać wcześniej...a ja niczego takiego nie widziałam Ale poczekam grzecznie jeszcze Mamy płytkę z filmikiem ![]() Teraz czekam do wizyty u gina za 2 tyg. zobaczymy co on powie na tą nerkę, bo babka kazała powtórzyć to usg...
|
|
|
|
#4280 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Tak planujemy isc z Domino do naszych sasiadow po cukierki i do znajomych w nastepna sobote mamy zaproszenia na dwie imprezy jedna to impreza dla dzieci a druga dla rodzicow i jeszcze nie podjelismy decyzji gdzie pojdziemy... A no i w naszym miescie bedzie "Pumpkin Fest" beda jakies konkursy , wybieranie najlepszego przebrania i bedzie zaswiecone ponad 1,500 dyn w jednym momencie takze na to tez planujemy sie wybrac ![]() Cytat:
![]() albo jakis wirus Cie lapie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Twoj maz dobry Cytat:
Napewno wszystko sie unormuje nie martw sie , skoro miesci sie w normie Cytat:
Witajcie Dzisiaj mialam zamiar wprowadzic malemu kaszke wiem ze powinno sie to robic w ciagu dnia ... tylko ze moj maz poszedl do pracy na 13sta mam wrocic ... I tak sie zastanawiam czy moge poczekac do 13stej czy jednak dac dopiero jutro z rana . ![]() Czekamna meza bo chce byc przy tym waznym momencie ![]() najwazniejsze ze plamienia juz nie ma
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test i nic;/ i albo 26 dc to za krótko, albo w tym cyklu wynik testu owulacyjnego nic mi nie pomógł;P
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Maleństwo, gratulucję kolejnego USG;-) z nerką na pewno w porządku. Bliźniaki mają prawo w różnym tempie rozwijać takie narządy. A płci zapewne dowiesz się niebawem;-) Kasia87- ciąża?;D ![]() ![]() ![]() A co z naszą mrowinką
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na test mogło być za wcześnie nie przekreślaj niczego
Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-10-20 o 16:29 |
|
|
|
|
#4283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę i pochwal się fotką Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
Porób dużo fotek, bo będę chciała zobaczyć
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Malensstfo ale fajnie ![]() uwielbiam te opisy z usg sama już się nie mogę doczekać bicia serca a z tą nerkę to oby nic poważnego... musi być dobrze!
|
|||
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
strippi, Ana...oby, oby...
![]() Zaraz zobaczę te fotki...bo w sumie tam dużo nie ma :P może coś wybiorę i wrzucę do profilu swojego...
|
|
|
|
#4286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A plec moze przy blizniakach pozniej widac ![]() Cytat:
![]() Akurat tak fajnie u Nas sie skalda bo Seba w srody do 2 przedszkoli idzie To sie chociaz ubierze![]() Ja bym poczekala z kaszka do rana
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Widzicie u mnie w profilu nowe zdjęcia?? Dodałam 2 ciążowe
z mega brzucholem
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki muszę Wam napisać co tam u mnie...... już się biorę za mały elaborat
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
czyżby się coś ruszyło??
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Maja w dzień jada tak co godziny, ale po marchewce to 4 godzinki spokojnie wytrzymała (wczoraj i dziś). W nocy budzi sie raz na karmienie ok 3. A tak to od 20 do 7-8 śpi. Tylko, że ona sie strasznie szybko najada. Bo je 2-5 min. Pediatra mówiła, ze muszę mieć konkretne mleko skoro tak mało jej trzeba.

jesli to pedzenie nie przejdzie w ciagu 2 h to mam wstawic sie znowu do szpitala. Strasznie sie boje 

Chociaż niby siusiaki widać wcześniej...a ja niczego takiego nie widziałam