|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
|
|
#4232 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Bylismy u lekarza, Oliverek ma katarek od tygodnia i podaje mu kropelki do noska.Dzisiaj lekarz przepisal mu antybiotyk Nie wiem czemu od razu tak ostro, bo mowil ze nic poza katarkiem nie widzi i ze takie male dziecko moze czesto miec zatkany nosek.Narazie nie bede mu dawala antybiotyku.Zobacze jeszcze 2-3 dni, czy z katarkiem bedzie lepiej po kropelkach.Poza tym od rana Oliverek powrocil do mnie jako moj kochany,wesoly chlopczyk sprzed 2 tygodni Nie placze, nie rzuca sie przy cycusiu, poprostu jak rekal odjal
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
Przyszłam tylko powiedzieć, że żyję, ale mam doła i nic mi się nie chce. Zaczęłam plamić i brzuch mnie boli ![]() dziękuję wszystkim za życzenia dla męża nie wiem czy się pojawię na weekend bo jadę do szkoły wiec Bika trzymaj się jakby co, lekkiego porodu tasia trzymam kciuki za ciebie
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musi panować jakiś wirus bo WOjtek od rana dzis miał 6 kup i ma teraz tak odparzony tyłek jak nigdy dotąd! oby mu przeszło szybko :/ ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- no to super
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() weekend na jutro mam plan umyć okna Bika się rozdwoiła, czy jeszcze nie? ![]() mój małż dzisiaj wypowiedzenie złożył, bo idzie do policji ![]() Maleństwo mi też wszystko leci z rąk, dzisiaj wylałam herbatę w pracy i telefony mi upadły, raz służbowy a raz mój
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2012-10-19 o 19:01 |
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja dokładnie o taki przepis chodzi
![]() Bikuś Onyk ![]() Zabcia aaa to jak bezglutenowa to inna bajka. Przy karmieniu piersią tak czy siak do końca 6 m-ce trzeba podać gluten. Niektóre kobiety karmią długo więc bez sensu aby czekały ![]() Stokrotko ech...
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dziś padam z nóg kamieniarz zamontował mi blat
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu super
eee tam bałagan, blat jest ![]() A ja coś mam przygnębiony humor... Niech mnie ktoś przytuli |
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Po kursie na temat doskonalenia zawodowego czyli awansu
a dokładnie po pierwszej części, kolejna w środę ![]() Co dalej... pisałam czy nie nie pamiętam że mam wyniki i nie mam już tej wstrętnej bakterii ani mąż ani ja ![]() ![]() więc super!!I z nowości, skończyli dach ![]() ![]() a żeby nie było za słodko to przekręcił mi się kręg (drugi raz, babka mi go nastawiła i z powrotem to samo ) dusi mnie w klatce i nie mogę wytrzymać... w poniedziałek jadę do niej... nie wiem jak dożyje...Mona gratulacje!!! wszystkiego dobrego dla młodego Today ale przeszliście... Bika doczekasz się |
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo
![]() Ana super z dachem i wynikami. Ale współczuję kręgu ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Jaka cisza... akurat jak ja mam chwilkę wolną. Męża nie ma, bo pojechał do ojca na chwilę , Maja śpi a sobie siedzę. Dziś złapałam się na tym, że ryczę bez powodu. Bez sensu ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Maleństwo wybraliście już jakiś wózek?? |
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia nie...przestałam szukać narazie...mnie się podoba ten Tako...wkurza mnie trochę to, że tak w ciemno trzeba coś będzie wybrać, bo nigdzie tych wózków nie można obejrzeć...
![]() A co ty dzisiaj taki humorek? Stało się coś? Ja dziś znowu chodzę jakaś podminowana....wkurza mnie wszystko..heh...
|
|
|
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym poczekalam z tym antybiotykiem ... super ze z karmieniem lepiej ![]() Cytat:
Ja wlasnie posprzatalam w domu jeszcze tylko podlogi musze umyc , wypisalam podziekowana dla gosci a Domino smacznie sobie spi. Chyba zaprosimy na jutro znajomych z dzieciaczkami.
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstwo szkoda, że tak w ciemno będzie trzeba brać ech.. Wklej link do wózka, z chęcią zobaczę. Widze, ze ty też w nienajlepszym humorze
Zabcia nie wiem... chyba jakaś depresja jesienna. Jakiś dzień paszteta mam i w ogóle Rano z tego wszystkiego prawie całe mieszkanie generalnie posprzątałam, potem byłam z małą na spacerku (4 godziny), wpadłam nakarmiłam ją i na zakupy z mężem pojechaliśmy. teraz mąz u ojca a ja siedze u ryczę.
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bika w depresyjnym humorze, ty Madzia też...ja jakiegoś nerwosola mam... ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Madzia taki: http://allegro.pl/3w1-wozek-blizniac...714590589.html Moja koleżanka go ma...wiec mogę go jak coś zobaczyć...i ona sobie go chwali...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo możemy iśc się we 3 napić "kubusia" może nam sie lepiej zrobić
![]() Fajny ten wózek. Ja ostatnio widziałam x-landera dla bliźniaków na żywo, tez fajny. |
|
|
|
#4247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze szybko Ci minie ![]() A wlasnie .. Majka dalej je co 3h czy robi juz wieksze przerwy? Bo u nas Domino teraz je co 4-5h ![]() Cytat:
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Zabciu
Maja w dzień jada tak co godziny, ale po marchewce to 4 godzinki spokojnie wytrzymała (wczoraj i dziś). W nocy budzi sie raz na karmienie ok 3. A tak to od 20 do 7-8 śpi. Tylko, że ona sie strasznie szybko najada. Bo je 2-5 min. Pediatra mówiła, ze muszę mieć konkretne mleko skoro tak mało jej trzeba.
|
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żabciu dzięki...chociaż to jeden z droższych wózków... ale z drugiej strony wydaje mi się, że jeden z solidniejszych...:rolleye s:
|
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo, a ten jest tańszy od tako
może Ci się spodoba ![]() http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się wkurzę to kupie dwa pojedyncze wózki i tyle...bo i tak chyba będę musiała z kimś chodzić... |
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wróciłam do domu. Mąż już wyjechał. I od razu mi się humor zepsuł. wczoraj wrócił bardzo późno, mimo że miał być na obiad i był tak zmęczony że prawie od razu położył się spać. Dzisiaj po mojej pracy widzieliśmy się chyba 3 godziny a i tak w tym czasie cały czas jeździliśmy i załatwialiśmy różne sprawy więc nawet nie było czasu pogadać... męczy mnie już strasznie ta sytuacja...chciałabym żeby przyjechał na trochę do domu i pobył jak normalny mąż.a ja ciągle sama. I byłam na chwilę u bratowej. Jej maluszek ma już 2 miesiące. nie wiem kiedy to zleciało. Jest przesłodki. Ale oczywiście przy okazji uświadomiłam sobie że u nas nic i że mąż ciągle pracuje i nie prędko będę miała swojego brzdąca. Wiem że wydaje się wam że przesadzam, ale ja po prostu wiem jak pracuje mój mąż...i 2-4 dni w miesiącu nie wróżą nic dobrego. tym bardziej że coś cykl mi się rozregulował
Edytowane przez (t)asia Czas edycji: 2012-10-19 o 21:44 |
|
|
|
|
#4253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moj synus po kapieli to tak czasem nawet 5 h wytrzyma bez jedzenia, a potem to co 3 godz. sie budzi
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co tu takie humory podłe?
Ja zobaczyłam z chrześnicą Shreka, a teraz się uczę... Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, wszystkie rzeczy dla dzieciaków są taaaaakie drogie... ![]() Żabciu, a jak ma się ten maluszek tak wcześnie urodzony? Mam nadzieję, że dobrze ![]() Tasiu, nie smuć się, Wam na pewno też się uda
|
||
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
tylko, ze ja chodze spać ok 1 nad ranem Chyba dlatego, że generalnie wyspana jestem. Butter raczej dobrze. oo inaczej, takie poprawne stosunki. Tasiu przytulam cię słonko. Mi jest troszkę lepiej. Mąz wrócił i poprawił mi humorek. Tylko.... mam mały problem ---> Po porodzie mam suchości Używamy żelu. Dziś kochałam się z mężem i po patrzę a mi krew poleciała. Teraz jest ok, tylko podczas stosunku. Nie wiem o co biega.
|
|
|
|
#4256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaby wszystkiego naj kochana Cytat:
![]() ![]() 24.10 - strippi ma połówkowe ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- a ja po 22:00 zorientowałam się, że nie jadłam dziś obiadu i kolacji Cytat:
teraz tylko leżeć z nogami do góry i byczyć się a powiedział od czego to plamienie?
|
|
|
#4257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygode masz z tym karmieniem piersia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ciezko tak trafic w "ten" dzien jak maz pracuje tak ... ![]() Cytat:
W ciagu dnia je co 4-5h po 180ml ... a w nocy jak usnie po kapaniu tak budzi sie 3-4 na jedno jedzonko i pozniej rano ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
żabciu - jak tam przygotowania do Halloween? Idziecie z Domino??
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze w tym roku chudziak zalejemy i prąd robiliśmy, mamy już podciągnięty do domu ze skrzynką, właśnie w tym tyg. pan skończył teraz tylko zgłosić do zakładu i będziemy mieć swój prąd, bo wcześniej braliśmy od sąsiada. Najgorsze to, że już będą przychodzić za niego rachunki ![]() A co do wyników to też się ogromnie cieszę, jakby się okazało, że bakteria przetrwała to nie wiem... nie przeżyłabym drugiego leczenia, bo uczulona chyba jestem na jakichś składnik tych leków
|
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
co za noc
![]() poszłam spać ok 23:00 obudziłam się o 2:30 i nie mogłam spać
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

Nie wiem czemu od razu tak ostro, bo mowil ze nic poza katarkiem nie widzi i ze takie male dziecko moze czesto miec zatkany nosek.Narazie nie bede mu dawala antybiotyku.Zobacze jeszcze 2-3 dni, czy z katarkiem bedzie lepiej po kropelkach.
Nie placze, nie rzuca sie przy cycusiu, poprostu jak rekal odjal 

eee tam bałagan, blat jest

nie pamiętam