|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
a wiesz co jest najśmieszniejsze- że moj west śpi na plecach jak człowiek ![]() żeby nie być gołosłowną wklejam zdjęcie dziewczyn w mojej poduszce ciążowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi weterynarz powiedział, że właśnie psy, które są w domu trzymane lenią się cały rok, bo mają trochę tą jakąś swoją gospodarkę zaburzoną co do zmian pór roku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to super że już przywykliście do córki ![]() Trzymam kciuki za wizytę ! Cytat:
Wczoraj widziałam mojego bratanka przez skypa, wrócili już ze szpitala. Mały nawet machał do cioci ![]() Kurdę ja nie wiedziałam że takie maluchy to ciągle jedzą, on jak się przyssał do cyca to jadł 2 godziny! Apetyt mu dopisuje ![]() Bratowa opowiadała mi o porodzie-ogólnie akcja krótko trwała bo takie mega skurcze to miała może z godzinę ,a wcześniej określiła to jak bóle miesiączkowe. Gorzej było z urodzeniem łożyska-2 godziny po porodzie nie mogło wyjść, i potem jej jakby"wyciskali" leki przeciwbólowe jej dali, a potem szycie miała już miała na śpiocha, bo mimo że ją przecięli to i tak ją porozrywało i bardzo głeboko musieli ją szyć. Ale mówi że nie taki diabeł straszny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko, że on nie jest cały czas w domu, bo mu za gorąco i wtedy się kłądzie pod drzwiami i wzdycha ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Ja niedawno wstałam wykąpałam się włosy umyłam i teraz będę sobie przygotowywała śniadanko ![]() Potem jadę do SR a następnie do koleżanki na ploteczki ![]() ![]() Do usłyszonka wieczorem miłego dnia ![]()
#4269 |
Wtajemniczenie
|
o mammoooo jak ja Wam zazdroszczę tych psów!
![]() Jak ja mieszkałam z rodzicami to też miałam pieski bo mieliśmy podwórko i tam sobie mieszkały, przez moje życie przeiwnęło się już tyle psiaków a teraz nie mam żadnego i mi smutno ![]() Najbardziej kochałam owczarka podhalańskiego, rotwailera(nie wiem jak to się pisze) i mojego leniwego bernardyna - wszystkie już w psim niebie urzędują ![]() Właśnie biszkoptowy labradorek mi się teraz marzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczęta
![]() ![]() ![]() dziś chyba będę mieć dzień lenia ![]() Hania chyba też ma dzień lenia bo coś mało się rusza... może śpi....
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chce dziś ogólnie ambitnie podziałać, ale nie wiem co z tego będzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ja się lenię i tylko waspodczytuję. Chyba jakaś infekcja mnie dopadła, stąd ta opryszczka. Wczoraj dodatkowo piekły mi oczy i ciągle mibyło zimno. Twarz mam jakby zlaną potem, taką tłustą jakby organizm pozbywał się czegoś na zewnątrz. Na noc zjadłam czosnek i dzisiaj jest duuuuzo lepiej. Na szczęście mały mi humor poprawia co chwilę kopa da jak zaczynam się smutać, żeby matka się uspokoiła i przestała wkręcać
![]() Pisałyście o porodach - ja wolę nie czytać i nie słuchać, próbuje wmówić sobie poprostu, ze bedzie wszystko ok. Ostatnio nawet koleżankę ochrzaniłam, bo co spotkanie to ona tylko przeżywa jak to będzie w styczniu i tylko opowiada jak koleżanka koleżanki... I to same złe przypadki. Powiedziałam, że mnie nie interesują mnie złe historie porodowe i niech przestanie wynajdywać nowych opowieści jak to źle było. Ale ona taka panikara straszna i według niej zawsze coś się źle wydarzy.
#4273 |
Zakorzenienie
|
a ja już znam rytm mojego dziecka
![]() jak tylko wstaje na siku 6-6.30 to gnojek mały budzi się razem ze mną ![]() po południu nie liczę ale wieczory 18 potem 20 i 22 to czas na regularne fikanie ale powiem Wam,że od wczoraj dostałam kilka takich kopów,że aż powiedziałam ałłłłłł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez mitabe Czas edycji: 2012-10-24 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Jejku Elllmi biszkoptowy labrador, aaaaaa
![]() ![]() Ciagle przesiaduje na warcie goldena jak tylko bedziemy mieli mozliwosc chcemy zaadoptowac jakas psinke ![]() Przezylam noc!!! Straszliwie sie boje sama spac w mieszkaniu, maz pojechal wczoraj na delegacje i dzisiaj wraca, ale polozylam sie spac o 2.
#4277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
sałatka ![]() moja mama ostatnio robiłą ja dziś robię dorsza pieczonego w folii z warzywami na zupę jeszcze nie mam pomysłu najgorsze jest to,że wieczorami straszny głód mnie łapie i mam ochotę buszować po kuchni- kurde nie wiem czemu, właśnie wieczorem nachodzą mnie zachcianki a TZ ich nie spełnia ![]() przykro mi jak piszecie o soczkach i innych pierdołach,że Wam TZ robią ja muszę liczyć sama na siebie- biedak wczoraj do 23 na budowie siedział i kończył naszą sypialnie ja go rozumiem bo robi to dla nas ale kurde ja potrzebuję troszkę atencji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() elmii, ale ten twój elmo kochany. Rozumiem co znaczy duży pies w domu, bo nasz to czarny golden jest, a labki i goldeny to jeszcze na dodatek takie przylepy, że masakra i plujoki. Mój się ślini strumieniami za każdym razem jak coś jemy. Szok.
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś miałam boksera, to wystarczyło do lodówki podejść i już z kufy się ślińsko ciągło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Co do porodu to ja sie w ogole nie boje ze wzgledu na siebie, przerazliwie za to sie boje o Maluszka.
Dziewczyny ja nie wiem co to bedzie, wstaje w srodku nocy do kota jak tylko glosniej czy inaczej zamiauczy biore na rece i uspokajam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Moj kot ma zapedy do lodowki ![]() ![]()
#4282 |
Zakorzenienie
|
jeju dziewczyny czy Wy tez macie lenia w ciąży?????
miałam na dziś zaplanowane tyyyle rzeczy a w ostatecznosci zrobiłam tylko zakupy i byłam w hurtowni po znicze :/ no szok po prostu :/ Miłego dzionka lejdis
#4283 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę Wam-ciągle jakieś ciasta któraś piecze- a mnie się nie chce ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37224525]Spokojnie, grawitacja działa ![]() Jak brzuch opada na bok to i dzieciątko, to siłą rzeczy zmienia pozycję. A ja zamówiłam od mojej mamy lego duplo dla Agatki, ale będzie zabawa ![]() Hihi Mama się cieszy bardziej niż Agatka ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra też ma westa, Ozzy się nazywa ![]() Która mi narobiła smaka na sok z sokowirówki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
maluchna ale słodziak
![]() ![]() ![]() ![]() Narzekałam że się Hania nie rusza to se trampoline zrobiła ![]() ![]()
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli ja to proszę o wybaczenie
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Ja nie tyle lenia, co brak sił.... ciagle gdzieś mnie niesie, a okazuje się ze po 30 minutach marze żeby wrócić do domu bo wszystko mnie boli :/ szczególnie odchodzenia i ta miednica i kolka mnie łapie :/
#4290 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post18750784 Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.