|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 16,28% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
3 | 6,98% |
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
0 | 0% |
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
2 | 4,65% |
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
13 | 30,23% |
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
1 | 2,33% |
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
4 | 9,30% |
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
1 | 2,33% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
0 | 0% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
6 | 13,95% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
2 | 4,65% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
0 | 0% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
nic złego! świetne źródło siarki na przykład, która jest ważna (tylko już nie pytaj dlaczego, bo nie pamiętam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() babcia ratowała mnie z kolei z opresji w nocy - dziadek słuchał buczącego radia całą noc, jak je wyłączałam, to on się budził i włączał jeszcze głośniej ![]() ![]() z kolei mój brat więcej czasu spędzał u dziadków od strony taty, bo tam mógł już od łebka traktorem jeździć i przy żniwach pomagać ![]() ![]()
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wrzucam Wam Mulatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale masz fajnie w ogóle, ja to się mogę opalać 100 lat i dalej jestem blada blondi.. nigdy się nie opalam na intensywny odcień, ale na szczęscie też nie na czerwono brrr.... chciałam tylko dodać, że nie wiem jak wasze, ale moje cycki urosły mi już o 2 rozmiary i może bym się z tego cieszyła, gdyby nie to, że już wiem, jak dzięki temu będą wyglądać po okresie karmienia... ![]() idę zjeść te moje cytrynki i lulu, bo padam... Edytowane przez metropolitan Czas edycji: 2012-12-02 o 20:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje piersi są ciut większe, mieszczę się w dwa staniki ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mulatka piękna, uśmieszek ma jak moja bratanica- ona ma ciemną karnację i jasne blond loczki. A jej braciszek też blondynek ale biały jak mąka ![]() Moje dziecko to na 100% będzie miało ciemne włoski i mam nadzieje że po mnie karnację ![]() Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2012-12-02 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje cycki też troszkę urosły, a raczej w końcu coś mam, bo tak byłam prawie płaska ![]() ![]() a no chyba, że tak ![]() ![]() a gdzie byliście podczas podróży poślubnej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
jej juz się weekend konczy... ja nie chce jutro iśc do pracy
![]() Edytowane przez maarchewka Czas edycji: 2012-12-02 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Na Chorwacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
nie tylko Ty
![]() ale pocieszam się myślą, że może to już ostatnie dni ![]() mam tyyyyleee roboty w domu ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- nie byłam, ale wiem że jest tam pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() była też jedna piaszczysta prywatna ale nie chodziliśmy tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||||
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam pobieżnie:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, długo przepraszał ![]() Cytat:
W glowie mi się kręci ... Jeszcze tydzień-dwa i idę po L4, muszę odpocząć od tego mojego "wariatkowa". Gdzieś chyba przeoczyłam, gdzie się podaje adres pobytu? bo u mnie będą 2 do wyboru ...
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, z zusem to najważniejsze, żeby się nie poddać!
moja mama w tym roku walczyła o rentę... należała się jej jak nic! lekarze jej od 15tu lat mówili, że musi coś zrobić, bo się wykończy. ma reumatoidalne zapalenie stawów. w tym momencie to już wiele stawów jej nie działa w ogóle - ścięgna się doszczętnie pozrywały podczas ataków choroby, bo mama pracowała na umowę zlecenie za marne pieniądze i musiała jakoś robotę zrobić. wiecznie na sterydach i chemii ![]() no i w końcu wybrała się na komisję, chociaż była niechętna - ale zmusiliśmy ją w końcu, dokumentacja pozbierana... mówiła, że strasznie nieludzko traktują człowieka, ale przebrnęła. przyznali jej rentę, nawet wyższą niż się na początku spodziewała... po czym... miesiąc później dostała pismo z zusu, że decyzję SWOJEJ WŁASNEJ KOMISJI podważają!!! ![]() i poszła na kolejną komisję, która stwierdziła, że należałoby się jej jeszcze więcej kasy ![]()
#4276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idź na to L4, idź ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |||||||
Wtajemniczenie
|
wróciłam ... ledwie żyję.
obiad u teściów, zakupy (dwugodzinne ![]() mąż pyta, czy już się pochwaliłam, jakie ładne kupił zabawki, więc go chwalę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czytam dalej ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawa dla męża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
No właśnie troszkę mnie nastraszyli, w tym kuzynka, tylko troszkę starsza ode mnie, powiedziała, że ćwiczyła tylko to co na szkole rodzenia pielęgniarka pokazała, a tak to nie ryzykowała. Dziewczyna bardzo wysportowana.
Na L4 idę chyba 13tego, albo jakoś nastepny poniedziałek. 12 mamy wigilię z pracy popołudniu, więc na L4 nie bardzo, a chcę iść, poza tym dostałam podwyżkę (malutko, ale zawsze coś) od grudnia, więc jak pójdę od połowy miesiąca to może 30zł więcej niż zwykle wpadnie ![]() ![]() Byłam w czwartek u teściowej, tak pokrótce nakreśliłam jej mój plan czyli poród+macierzyński 12 miesięcy + zaległe urlopy i dziecko do żłobka na 4h żeby wśród maluchów było, bo widzę, że to lepsze później dla nawiązywania kontaktów. Powiedziała " no ostatecznie to mogę jeździć i odbierać to dziecko" ale bez żadnego podtekstu czy coś, tylko jako oferta taka odruchowa. Dzisiaj siedzimy u mojej mamy (teściowa tez była) no i mówię, to samo, a teściowa z wyrzutem, że ona może się zając dzieckiem, a ja chcę do złobka, szkoda dziecka i takie tam ... zgłupiałam. W sumie fajnie, bo wiem, że mogę liczyć na odbieranie, ale nie chcę żeby mi wychowywała dziecko, bo ona z takich bardzo rozpuszczających babć, co można wejść na głowę, a później ja bym sobie nie poradziła. No i chcę maluszka z dziećmi oswajać, bo widzę po kuzynie, że ciocia była 3 lata na wychowawczym, a młody do tej pory z dużo młodszymi kontakt nawiąże (taka zywa zabawka) z dorosłymi też, ale z rówieśnikami ma problemy, zawsze miał. Vil brawa dla męża.
Mam tylko jedno skrzydło ... A Ty masz skrzydło drugie ... Szczęścia nie trzeba szukać, spotyka się je przy okazji ![]() Edytowane przez xal Czas edycji: 2012-12-02 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
musi być ![]() ![]() Justi, axella, happy blue --> gratuluje pierwszych ruchów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do teściowej - dziwne zagranie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ejjjj.... podmienili mi go dziś chyba ![]() chciałam odpisać, że wrzucę fotki jutro, bo dziś już nie mam siły się bawić, a mąż zanim zdążyłam cokolwiek napisać zapytał czy zrobić fotki ![]() a potem patrzę, a wrzucił to na facebooka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zadomowienie
|
I ja bezczelnie się podłączę
![]() ![]() ![]() ![]() Nie sposób Was Dziewczyny nadrobić- chciałam być na bieżąco ale z Wami się normalnie nie da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
szczurek mi umiera..
czuje sie jak potwór bez serca bo nie moge na to patrzeć.. jego rodzice i 2jka rodzenstwa tez odeszla.mialy wade genetyczna.. ale nie mój Mały ![]() ![]() on nie może.. jak do jutra nie zaśnie będę musiałą go uśpić.. nie dam rady ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, że serduszko bije i z maluszkiem wszystko ok ![]() Mam nadzieję, że więcej nie będzie Was straszył ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że już ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
trzymaj się, przykro mi ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.