Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-08, 13:07   #4261
nina90
Zadomowienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
nina90 witaj

Nawet sobie nie wyobrażacie jaka jestem wściekła!!! Utopiłam telefon w umywalce Leży i się suszy na grzejniku teraz.. Mam nadzieję, że jak go włączę za jakieś 2 dni to zadziała..
Coś ten 2013 rok dla mnie pechowy.. Dzisiaj telefon, 2 dni temu popsułam suwak w kozakach, ale tutaj na szczęście obędzie się bez kupna nowych bo szewc mi go wymieni za 25 zł

Co do wieczoru panieńskiego to jakoś mnie ten temat specjalnie nie rajcuje.. Pewnie skończy się na wieczorze z mamuśką, teściową i szwagierką I faceci pewnie też się przyplączą, ale tylko Ci nasi Zresztą pożyjemy, zobaczymy

Jeśli chodzi o ognistego jeźdźca to ja jestem jakaś niewyżyta ostatnioNawet P. stwierdził że wykończę go w końcuTeraz ubolewam bo mam @ i jeszcze parę dni będę musiała wytrzymać
U mnie chyba będzie podobnie, tyle że bez teściowej a z siostrami. TŻ nawet mówił że może zrobimy połączone wieczory żeby też nasze rodzeństwo i znajomi lepiej sie poznali przed weselem Jak to mówia % zacieśnia kontakty

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:09   #4262
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
nina90 witaj

Nawet sobie nie wyobrażacie jaka jestem wściekła!!! Utopiłam telefon w umywalce Leży i się suszy na grzejniku teraz.. Mam nadzieję, że jak go włączę za jakieś 2 dni to zadziała..
Coś ten 2013 rok dla mnie pechowy.. Dzisiaj telefon, 2 dni temu popsułam suwak w kozakach, ale tutaj na szczęście obędzie się bez kupna nowych bo szewc mi go wymieni za 25 zł

Co do wieczoru panieńskiego to jakoś mnie ten temat specjalnie nie rajcuje.. Pewnie skończy się na wieczorze z mamuśką, teściową i szwagierką I faceci pewnie też się przyplączą, ale tylko Ci nasi Zresztą pożyjemy, zobaczymy

Jeśli chodzi o ognistego jeźdźca to ja jestem jakaś niewyżyta ostatnioNawet P. stwierdził że wykończę go w końcuTeraz ubolewam bo mam @ i jeszcze parę dni będę musiała wytrzymać
Jak żeś Ty to zrobiła?

Myślałby kto, że Twój TŻ tak cierpi z Twojej nie wyrzytości mhm
Stary 2013-01-08, 13:21   #4263
klaudia1534
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Jak żeś Ty to zrobiła?

Myślałby kto, że Twój TŻ tak cierpi z Twojej nie wyrzytości mhm
Rozmawiałam z P. i telefon przy uchu podtrzymywałam sobie ramieniem i chciałam umyć ręce i jakoś mi się wyślizgnął i wpadł do umywalki
No sierota ze mnie jak nie wiem co..

Oj tak bardzo "cierpi"

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:22   #4264
aszuelka
Zakorzenienie

Wam to jakies leki na uspokojenie trzeba wyslac, bo zajezdzicie tych swoich TZ-tow do 2014 i nici beda z nocy poslubnej

nina witaj

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:22   #4265
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Piąteczka

Tak ja od lutego planuję z kumpelą zapisać się na fitness wszystko zależy od tego, czy ten facio będzie mi dokładał czy nie...

Piankka udanego dnia w pracy, niech Ci szybko zleci!
Dziadzio ma benefita?

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ja na cateringu nie znam się, więc nie pomogę niestety

TASIULEK GRATULUJĘ!!!! Widziałam na I do Twojego bloga!!!!
Tzn nie wiem czy jest co gratulować :P póki co tylko zapełniam przestrzeń, kilka tematów rozpracowuje dokładnie i dlatego takie zapchajdziury wysyłam. Nawet się z księdzem umówiłam na spotkanie żeby pogadać o wszystkich sprawach które trzeba zrobić i wrzucę video

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Czytam i czytam i już sama nie wiem... Którą odżywkę mogę użyć do laminowania?
Alterrę granat i aloes czy może vatikę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ditioning.html ??

Jestem totalnie zielona, jeżeli chodzi o składy i nie wiem, którą mogę
Ja się boje już teraz laminowania bo mi przeproteinowało włosy i byłą tragedia Ale pamiętam że robiłam to chyba na Alterrę.

Ależ mnie jedna babcia wkurzyła w sklepie!!! Gdyby nie to że była stara to bym jej pizgła z paczki chrupek. Stoję przeglądam sobie sosy do makaronu a ta zobaczyła że chłopak z obsługi wnosi dostawę ziemniaków i przejechała mi wózkiem a później przeszła po butach! mam teraz takie piękne czarne pasy a pani wzięła sobie 2 słownie DWA KARTOFELKI
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:27   #4266
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmawiałam z P. i telefon przy uchu podtrzymywałam sobie ramieniem i chciałam umyć ręce i jakoś mi się wyślizgnął i wpadł do umywalki
No sierota ze mnie jak nie wiem co..

Oj tak bardzo "cierpi"
Faktycznie sierota z Ciebie a tak serio, każdemu się zdarza mojej koleżance telefon wpadł do zupy

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Wam to jakies leki na uspokojenie trzeba wyslac, bo zajezdzicie tych swoich TZ-tow do 2014 i nici beda z nocy poslubnej

nina witaj
Właśnie, powiem dzisiaj TŻ jak wróci z pracy, że od jutra koniec z , następny dopiero w noc poślubną na pewno będzie ZA

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Dziadzio ma benefita?

Tzn nie wiem czy jest co gratulować :P póki co tylko zapełniam przestrzeń, kilka tematów rozpracowuje dokładnie i dlatego takie zapchajdziury wysyłam. Nawet się z księdzem umówiłam na spotkanie żeby pogadać o wszystkich sprawach które trzeba zrobić i wrzucę video

Ja się boje już teraz laminowania bo mi przeproteinowało włosy i byłą tragedia Ale pamiętam że robiłam to chyba na Alterrę.

Ależ mnie jedna babcia wkurzyła w sklepie!!! Gdyby nie to że była stara to bym jej pizgła z paczki chrupek. Stoję przeglądam sobie sosy do makaronu a ta zobaczyła że chłopak z obsługi wnosi dostawę ziemniaków i przejechała mi wózkiem a później przeszła po butach! mam teraz takie piękne czarne pasy a pani wzięła sobie 2 słownie DWA KARTOFELKI
Benefita tzn. zasiłek? chyba tępa jestem

Co za baba ludzie starsi są często gorsi niż młodzi, a tak na młodych narzekają! 2 kartofelki
Stary 2013-01-08, 13:33   #4267
tasiulek
BAN stały

Benefit to system motywacji pracowników
Często pracodawcy pokrywają cały koszt a zdarza się że trzeba dopłacić 1/4 lub połowę i można korzystać z objętych Benefitem siłowni, basenów i takie tam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 13:34   #4268
klaudia1534
Raczkowanie

Cytat:
Faktycznie sierota z Ciebie a tak serio, każdemu się zdarza mojej koleżance telefon wpadł do zupy

Właśnie, powiem dzisiaj TŻ jak wróci z pracy, że od jutra koniec z , następny dopiero w noc poślubną na pewno będzie ZA
Do zupy mówisz?

A TŻ pewnie powie: "Kochanie świetny pomysł! Poczekajmy z tym do nocy poślubnej" E hee już widzę jaki będzie zadowolony

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:38   #4269
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:

Też się trochę boję, ale jeszcze nigdy nie robiłam więc spróbować trzeba
a może zrobię na waxie bo leży już u mnie x miesięcy i zapomniałam o nim totalnie dostałam na święta maskę organic shop avokado i miód i jestem nią zachwycona na razie inne odeszły na bok
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 13:58   #4270
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Benefit to system motywacji pracowników
Często pracodawcy pokrywają cały koszt a zdarza się że trzeba dopłacić 1/4 lub połowę i można korzystać z objętych Benefitem siłowni, basenów i takie tam
Aaa to nie mam pojęcia czy coś takiego ma jedyna droga żeby się dowiedzieć to zapytanie jego, nie?

Cytat:
Do zupy mówisz?

A TŻ pewnie powie: "Kochanie świetny pomysł! Poczekajmy z tym do nocy poślubnej" E hee już widzę jaki będzie zadowolony
już widzę minę mojego TŻ i słowa ''Chyba Cię poje.bało!''
Stary 2013-01-08, 14:49   #4271
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Ech, kolejny dzień szukam zespołu, który nam się spodoba i nie krzyknie zbyt dużej stawki. Jestem już tak wypluta i wściekła!
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 15:28   #4272
tasiulek
BAN stały

Waniliowa, na ogół pracodawcy sami o tym mówią bo oni po prostu za to płacą, ale możesz spytać za jakiś czas

ZASYPAŁO NAS!!! Od 2 godzin sypie non stop... już widzę jak TŻ będzie do domu wracał tańcząc
Stary 2013-01-08, 15:30   #4273
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Waniliowa, na ogół pracodawcy sami o tym mówią bo oni po prostu za to płacą, ale możesz spytać za jakiś czas

ZASYPAŁO NAS!!! Od 2 godzin sypie non stop... już widzę jak TŻ będzie do domu wracał tańcząc
Mhm, ok

U nas teraz nie sypie, ale wczoraj dużo sypało i jest bielutko

Kishlaczkowa nie dziwie się, ja na razie dałam sobie spokój z szukaniem, ale też mam tego dość
Stary 2013-01-08, 15:49   #4274
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:

Daj mi tego śniegu!!! Ja mam tak wisielczy humor, że szkoda słów... A to wszystko przez @. Misiadelko zabierz mnie do siebie, do ŚNIEGU!!!
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 15:50   #4275
monikkad
Wtajemniczenie

Waniliowa, przesyłam Ci zdjęcia parasolki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biała parasolka 2.jpg (98,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biała parasolka.jpg (86,6 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-01-08, 15:54   #4276
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Mnie też - TŻ dzwonił, że zima znowu zaskoczyła drogowców
Stary 2013-01-08, 16:00   #4277
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Daj mi tego śniegu!!! Ja mam tak wisielczy humor, że szkoda słów... A to wszystko przez @. Misiadelko zabierz mnie do siebie, do ŚNIEGU!!!
Mnie, Misiadełko i Agu dzielą po mniej więcej 3-4 kilometry mieszkamy w jednym epicentrum śnieżnym
Stary 2013-01-08, 16:02   #4278
adziia13
Rozeznanie

nina90 witaj

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
ja nie jestem lepsza, na pierwszy rzut oka myślałam, że to jakieś serducho czy coś w ten deseń a nigdy się nie przyglądałam

dzwoniłam do innego cateringu i ci chcą 130 zł za os, napoje bez limitów, obsługa w cenie, 5 ciepłych posiłków - takich jak sobie wybierzemy. Stół wiejski od 1500 zł. Myślę, że lepiej niż tamten bo tam chcieli 140zł za osobę i do tego 300 zł za każdego kelnera, napoje były wydzielone 1,5/os - a wątpię by w połowie sierpnia to starczyło. Do tego wynajem sali z mediami max 2300.

Teściu proponuje by wódkę załatwiać ze strefy bezcłowej bo tam zawsze była smaczna i nikt sie nie pochorował. Mam nadzieję, że znajdzie taką by można było zwrócić niezaczęte skrzynki.
W takim układzie to jasne, że lepiej tą opcję za 130zł.

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
U mnie chyba będzie podobnie, tyle że bez teściowej a z siostrami. TŻ nawet mówił że może zrobimy połączone wieczory żeby też nasze rodzeństwo i znajomi lepiej sie poznali przed weselem Jak to mówia % zacieśnia kontakty
Ja napewno będę miała panieński znając moje koleżanki, a kawalerskiego TŻ już się boję - kawalerski jego kumpla jest owiany zmową milczenia po dziś dzień, a minęło 3 lata.

Cytat:
Ech, kolejny dzień szukam zespołu, który nam się spodoba i nie krzyknie zbyt dużej stawki. Jestem już tak wypluta i wściekła!
Mam to samo, ale na szczęście TŻ ma jutro pogadać z kumplem, który ślubował w zeszłym roku, może miał fajny zespół, zobaczymy.

Cytat:

U mnie też sypie i w końcu zrobiło się ładnie biało. Zobaczymy ile ten śnieg wytrzyma.

Dziewczyny, martwię się bo bardzo mnie boli moje chore kolano i to tak dziwnie, nigdy mnie nie bolało w tym miejscu i w taki sposób :/
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:13   #4279
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Mnie, Misiadełko i Agu dzielą po mniej więcej 3-4 kilometry mieszkamy w jednym epicentrum śnieżnym
Gdańsk?
Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Ja napewno będę miała panieński znając moje koleżanki, a kawalerskiego TŻ już się boję - kawalerski jego kumpla jest owiany zmową milczenia po dziś dzień, a minęło 3 lata.
Ja dostałam najbardziej romantycznego sms od TŻ jak był na kawalerskim swojego brata Ale wiem co tam się działo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 16:16   #4280
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Waniliowa, przesyłam Ci zdjęcia parasolki
Oooo, superancka jest! też chcę taką

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość

Mam to samo, ale na szczęście TŻ ma jutro pogadać z kumplem, który ślubował w zeszłym roku, może miał fajny zespół, zobaczymy.

U mnie też sypie i w końcu zrobiło się ładnie biało. Zobaczymy ile ten śnieg wytrzyma.

Dziewczyny, martwię się bo bardzo mnie boli moje chore kolano i to tak dziwnie, nigdy mnie nie bolało w tym miejscu i w taki sposób :/
Hmmm, nie znam się na bólach, więc Ci nie pomogę

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Gdańsk?

Ja dostałam najbardziej romantycznego sms od TŻ jak był na kawalerskim swojego brata Ale wiem co tam się działo
Tzn. jakiego?
Stary 2013-01-08, 16:26   #4281
Kate Noir
Zakorzenienie

W końcu dowiedziałam się, że wczoraj teściu zaklepał nam datę na sali
Jeszcze nie opłacił bo zamierza się targować Za wynajem ma być 1600 + max 700zł (media). A że z niego jest straszna przekupa to myślę, że coś utarguje - gdyby o mnie chodziło to pewnie bym po prostu zapłaciła.

Znacie może jakieś inne fora ślubne gdzie można dowiedzieć się o np o cateringu w danym rejonie? Szukam czegoś na gazecie bo tam dużo piszą ale akurat temat jest sprzed 4 lat.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:29   #4282
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Tzn. jakiego?
O losie, już nie pamiętam dokładnie, bo to dawno było, ale coś w stylu, że jestem dla niego wszystkim, że mnie kocha i chce spędzić ze mną całe życie, a byliśmy ze sobą wówczas niecały rok
Mojemu TŻ po alkoholu "miłość" się włącza okropnie
Ale nie narzekam na to

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2013-01-08 o 16:30
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:29   #4283
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Hej piękne

Jestem zabiegana, ale znalazłam czas, żeby Was nadrobić, bo na szczęście już nie pędzicie jak szalone

Co do wódki to moja mama pracuje w sklepie spożywczo-monopolowym więc już mi powiedziała, że załatwi jaką będziemy chcieli po cenie hurtowej od przedstawiciela, więc będzie dużo taniej niż w makro czy innych sklepach Tym bardziej, że często mają tam promocje Tylko zastanawiam się nadal jaką wódkę wybrać (Stock/Palace...czy jeszcze coś innego ) i kiedy zamawiać... Jak to u Was wygląda? Na kiedy planujecie zakup alkoholu?

Wieczoru panieńskiego raczej też nie planuję Więc prawdopodobnie zorganizujemy z TŻ-tem wspólny wieczór przedślubny Myślałam, żeby zaprosić kilku naszych znajomych gdzieś do klubu i się tam razem pobawić, ale to jeszcze wszystko do przemyślenia

klaudia1534 ja też kiedyś utopiłam telefon, ale w wannie z płynem do kąpieli Na szczęście wystarczył cały dzień na kaloryferze i pomoc suszarki do włosów i śmigał jak ta lala Za to mój TŻ kiedyś na całą noc zamoczył spodnie w misce z płynem do prania i dopiero rano zorientował się, że w kieszeni miał telefon Niestety tego telefonu już nie dało się uratować

U nas też śnieży cały dzień i jest tak fajnie biało

Muszę napisać pracę zaliczeniową a tak kompletnie mi się nie chce, że chyba sobie daruję na dziś Idę postepperować

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:48   #4284
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
O losie, już nie pamiętam dokładnie, bo to dawno było, ale coś w stylu, że jestem dla niego wszystkim, że mnie kocha i chce spędzić ze mną całe życie, a byliśmy ze sobą wówczas niecały rok
Mojemu TŻ po alkoholu "miłość" się włącza okropnie
Ale nie narzekam na to
Hehe aha mój TŻ często pisał i pisze mi takie smsiaki

kwiatuszek10031989 mnie też się strasznie nic nie chce
Stary 2013-01-08, 16:50   #4285
wenedka
Zakorzenienie

Co do wódki, moja mama już szykuje poczęstunek, w trakcie którego ma zapaść decyzja
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 17:08   #4286
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
A ja dziś pierwszy raz będę laminować włoski Ciekawa jestem efektu na moich. Mam nadzieję, że trochę je ujarzmię i się wygładzą
I ciekawe jak to wpłynie na moje hennowanie, za dużo informacji nie znalazłam na ten temat, mam nadzieję, że będę mogła później normalnie nakładać papkę.

Czym hennujesz?
Możesz coś powiedzieć o efektach ?

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość

Wiecie co ten facet mi zaproponował? Śmiech na sali Śmieciowa umowa, warunki śmieszne, a zarobki jeszcze lepsze Chyba za paliwo musiałabym dopłacać do tego interesu, pffffff
Szkoda

Cytat:
Myślicie, że 140 zł za catering to spoko? + sala 2300 (już z mediami) bez placków, alko

Cena akurat

Cytat:
Pisałyście o wódce i moje pytanie - kiedy zamierzacie kupić (jeśli już nie macie ), no i czy macie jakieś dojścia, że uda Wam się taniej... Ja kombinuję popytać może jacyś znajomi będą mieć możliwość.
Sama nie wiem kiedy kupować alko. Na pewno chcę wcześniej, bo sporo tego będzie. Nie tylko czysta wódka, ale szampany, wódki kolorowe, jakieś wina, likiery. My mamy możliwość przez salę z hurtownii. Mam też kolegę co ma swój sklep z alkoholami i może jakiś rabacik da

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Warto też się przejść po marketach, tam zdarzają się promocje lepsze niż ceny w makro
Dokładnie. Moja koleżanka ślubująca w tym roku kupiła za 16,99 pół litrowe butelki w Auchan. Z kolei siostra mojego tż kupowała w biedronce, podobnie z napojami 0,2. Było taniej nić w hurtownii

Cytat:
Cześć dziewczyny, można dołączyć do Was?

Jestem szczęśliwą narzeczoną od 6 grudnia 2012r, ślub planujemy na 19 lipca 2014
Gratulacje ! Witaj

Cytat:

dzwoniłam do innego cateringu i ci chcą 130 zł za os, napoje bez limitów, obsługa w cenie, 5 ciepłych posiłków - takich jak sobie wybierzemy. Stół wiejski od 1500 zł. Myślę, że lepiej niż tamten bo tam chcieli 140zł za osobę i do tego 300 zł za każdego kelnera, napoje były wydzielone 1,5/os - a wątpię by w połowie sierpnia to starczyło. Do tego wynajem sali z mediami max 2300.

O widzisz, to jeszcze lepsza oferta

Cytat:
Też nie lubiłam tego robić! Kolejne wyjce doprowadzały mnie do rozpaczy,, podobnie jak wysokie ceny. Na szczęście to już za mną

Cytat:

U mnie też biało i mroźno ! W końcu! Prawdziwa zima, a nie jakaś plucha i pełno bakterii na około

Cytat:
Jeszcze nie opłacił bo zamierza się targować Za wynajem ma być 1600 + max 700zł (media). A że z niego jest straszna przekupa to myślę, że coś utarguje - gdyby o mnie chodziło to pewnie bym po prostu zapłaciła.

Znacie może jakieś inne fora ślubne gdzie można dowiedzieć się o np o cateringu w danym rejonie? Szukam czegoś na gazecie bo tam dużo piszą ale akurat temat jest sprzed 4 lat.
A z jakiego regionu jesteś ?

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2013-01-08 o 17:11
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 17:08   #4287
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

ajj...ja się jesczze tak nie znam i niewiedziałam, że za media też sięosobno płaci...czy to zależy od sali?
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 17:08   #4288
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym epicentrum to racja, zasypało nas porządnie Obok mojej pracy jest dosć stromy zjazd w dół, do szkoły. Wyobraźcie sobie, że był nieodśnieżony, wyślizgany przez samochody i stało na nim kilkanaście aut, ustawionych w poprzek ulicy. Ciekawe jak im sie udało wyhamować, bo żadne auto nie było stuknięte.. Mieli farta

Witam nowe Pmki Wątek rośnie nam w zawrotnym tempie
Stary 2013-01-08, 17:08   #4289
myboyismine
Zakorzenienie

a u mnie zimy nie ma niemal wiosna
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 17:13   #4290
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja też mam pracę już
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ja za to mam jej za dużo chcesz troche?
Ja bardzo chętnie kawałek przygarnę

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Nie wiem jak wy ale ja bym np. nie chciała miec striptizera na wieczorze panieńskim jakoś mnie to mało ciekawi ;p juz bym wolała żeby mój tz mi zatańczył hehe [COLOR="Silver"]
Też bym nie chciała. Według mnie, to nie w porządku jest wobec TŻta
Mi tam na wieczór panieński zwykłe spotkanie z przyjaciółkami wystarczy. Jakiś babski wieczór, z domowym spa

Cytat:
Cześć dziewczyny, można dołączyć do Was?

Jestem szczęśliwą narzeczoną od 6 grudnia 2012r, ślub planujemy na 19 lipca 2014
Pewnie! Witaj

Pożyczcie trochę tego śniegu, co?

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości