Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-06, 21:16   #4261
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
No cóż, zaręczam, że działają antycellulitowo Choć nie dokończyłam serii i trochę mi wróciło tego dziadostwa, ale dzisiaj wieczorem robię od nowa masaż, koniecznie

Postanowiłam, że zbieram na aparat ortodontyczny. Rozmawiałam dzisiaj z mamą, poparła moją decyzję, tylko muszę pieniądze sama załatwić, więc rozpoczynam akcję oszczędzanie
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:18   #4262
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

W swetrach-tunikach, ewentualnie jak nie ma dużego mrozu to cienka koszulka na ramiączkach + cienka koszulka z długim rękawem + jakiś rozpinany cardigan/marynarka
Aha gdzie kupujesz swetry-tuniki? Chciałam sobie tej zimy kupić jakieś ładne, całe allegro przekopałam i nic
Cytat:
Aysell, gdzie kupujesz bieliznę ?
Majtki - na targu zamierzam w najbliższym czasie przegrzebać allegro, bo niestety byłam ostatnio i nie było niczego odpowiedniego A biustonosze kupowałam niestety w sklepach z taką tańszą bielizną, ale tak już nie będzie

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:20   #4263
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Aha gdzie kupujesz swetry-tuniki? Chciałam sobie tej zimy kupić jakieś ładne, całe allegro przekopałam i nic

Majtki - na targu zamierzam w najbliższym czasie przegrzebać allegro, bo niestety byłam ostatnio i nie było niczego odpowiedniego A biustonosze kupowałam niestety w sklepach z taką tańszą bielizną, ale tak już nie będzie
Moja ciocia kiedyś pracowała w małym odzieżowym butiku i się zaopatrzyłam. Niestety przydałyby mi się jakieś nowe i też nie wiem gdzie teraz kupić

I znajdujesz na targu tak idealnie leżące majtki bez problemu ?
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:31   #4264
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja ciocia kiedyś pracowała w małym odzieżowym butiku i się zaopatrzyłam. Niestety przydałyby mi się jakieś nowe i też nie wiem gdzie teraz kupić

I znajdujesz na targu tak idealnie leżące majtki bez problemu ?
Aha No niestety nie ma wyboru nigdzie, przynajmniej ja nie znalazłam Najczęściej coś mi się podoba, ale jest na mnie zbyt szerokie.

Chyba nigdzie nie wolno mierzyć majtek? niestety znajduję z problemem - zdarzyły mi się niewypały i to dużo. Oglądam "na oko". Nie mam innego wyjścia zazwyczaj wszystko jest ok, oprócz wcinania się w pośladki na środku przez te węższe części/gumki, a tego nie znoszę, nawet minimalnie. Staram się wybierać te delikatnie zakończone w tych miejscach, ale nie zawsze mi się udaje. Na jakieś 50, powiedzmy że nie trafię z 10 Wydaje mi się, że będą ok, a nie są

Stary 2013-07-06, 21:42   #4265
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Aha No niestety nie ma wyboru nigdzie, przynajmniej ja nie znalazłam Najczęściej coś mi się podoba, ale jest na mnie zbyt szerokie.

Chyba nigdzie nie wolno mierzyć majtek? niestety znajduję z problemem - zdarzyły mi się niewypały i to dużo. Oglądam "na oko". Nie mam innego wyjścia zazwyczaj wszystko jest ok, oprócz wcinania się w pośladki na środku przez te węższe części/gumki, a tego nie znoszę, nawet minimalnie. Staram się wybierać te delikatnie zakończone w tych miejscach, ale nie zawsze mi się udaje. Na jakieś 50, powiedzmy że nie trafię z 10 Wydaje mi się, że będą ok, a nie są
A na targu nie ma takich sweterków ?

Chyba nigdzie, ale nie chodziło mi o mierzenie Po prostu się zastanawiałam czy z Twoimi wymaganiami na targu naprawdę da się znaleźć dobre majtki Przydałoby mi się wymienić sporo par
Stary 2013-07-06, 21:50   #4266
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
A na targu nie ma takich sweterków ?

Chyba nigdzie, ale nie chodziło mi o mierzenie Po prostu się zastanawiałam czy z Twoimi wymaganiami na targu naprawdę da się znaleźć dobre majtki Przydałoby mi się wymienić sporo par
Niestety oczywiście zdarzy mi się coś kupić raz na jakiś czas, ale ciągle mam ich zbyt mało...
Tak, oczywiście, że się da z jakieś 20 par mam całkowicie idealnych, bez wad reszta to fajne, takie sobie i niewypały moje wymagania wynikają z bzika na punkcie dobrze wyglądających pośladków tak samo krytycznie dobieram spodnie.

Stary 2013-07-06, 21:52   #4267
Vinnga
Zakorzenienie

Ty to w ogóle musisz chyba wyglądać idealnie w każdym calu Masz bzika na punkcie uniesionych u nasady włosów, idealnie wyglądającego biustu, idealnie wyglądających pośladków, idealnie podkreślonej figury, idealnie zrobionych brwi...
Jak uprawiasz sport, to też się tak przejmujesz ? Bo wtedy raczej trudno o zachowanie perfekcyjnego wyglądu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 21:59   #4268
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Ty to w ogóle musisz chyba wyglądać idealnie w każdym calu Masz bzika na punkcie uniesionych u nasady włosów, idealnie wyglądającego biustu, idealnie wyglądających pośladków, idealnie podkreślonej figury, idealnie zrobionych brwi...
Jak uprawiasz sport, to też się tak przejmujesz ? Bo wtedy raczej trudno o zachowanie perfekcyjnego wyglądu
też jestem ciekawa

ja jutro idę na plac, może coś kupię
dziś dostałam od mamy masło i żel z TBS, przyda się na wyjazd
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:07   #4269
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość

Postanowiłam, że zbieram na aparat ortodontyczny. Rozmawiałam dzisiaj z mamą, poparła moją decyzję, tylko muszę pieniądze sama załatwić, więc rozpoczynam akcję oszczędzanie
Nie będziesz żałować
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4167137 5]też jestem ciekawa

ja jutro idę na plac, może coś kupię
dziś dostałam od mamy masło i żel z TBS, przyda się na wyjazd [/QUOTE]

O, jakie ?
Stary 2013-07-06, 22:17   #4270
Konto usunięte

Cytat:

O, jakie ?
o zapachu brzoskwinki - Vineyard Peach

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2013-07-06 o 22:18
Stary 2013-07-06, 22:22   #4271
Konto usunięte

a i powiem Wam, że mleczko z tesco za 3,50zł jest super. Pachnie pięknie, nie podrażnia, zmywa cały makijaż. Kupiłam, bo zostawałam na noc u TŻ a szkoda mi było kupować w aptece za prawie 30zł moje z iwostinu mleczko. Miłe zaskoczenie
Stary 2013-07-06, 22:33   #4272
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Chciałabym, naprawdę Rzeczywiście, teraz widzę, że dużo tych bzików mam ale nie wszystkie są osiągalne - choćby podniesione u nasady włosy - nie mam, bo nie potrafię tego uzyskać. Czasem się czegoś więcej wyciągnąć nie da, mimo najszczerszych chęci Ale fakt, raczej się przejmuję staram się w miarę możliwości, żeby to, czego mi brakuje/co nie jest takie jak być powinno, wyglądało jak najlepiej tylko może w stanie obecnym
Sport - ćwiczę w domu, a np. kiedy chodziłam na aerobik to dbanie o wygląd przejawiało się chyba tylko dobrze dobranym strojem [takie same zasady jak zawsze ] . Nie mam szalonej potrzeby wyglądania perfekcyjnie, nawet nigdy tak o tym nie pomyślałam To słowo nawet do mnie nie pasuje w najmniejszym stopniu Ciągle bym chciała coś poprawić lub zmienić, perfekcja nie jest osiągalna w moim przypadku.

Dopisuję : mój bzik nie polega na przejmowaniu się cały dzień, czy moje pośladki i włosy wyglądają odpowiednio pięknie Bo chyba tak został odebrany Dobiorę idealne spodnie i tu się kończy mój bzik itd itp.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4167157 3]o zapachu brzoskwinki - Vineyard Peach [/QUOTE]
Oooo, zamierzam kupić to masło - napiszesz jakie jest, jak wypróbujesz? Zbieram opinie

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-07-06 o 22:37
Stary 2013-07-07, 07:37   #4273
Konto usunięte

Cytat:
Oooo, zamierzam kupić to masło - napiszesz jakie jest, jak wypróbujesz? Zbieram opinie
dopiero w sierpniu je otworzę na razie mam jeszcze żurawinowe z zimowej edycji. Ale o zapachu papai skończyłam i było mega, te teraz też jest dobre, więc brzoskwinka również będzie, zwłaszcza, iż ona bardziej odżywcza. A promocja -50% na dane produkty z tego, co wiem jest do 12 lipca
Stary 2013-07-07, 08:32   #4274
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będziesz żałować
Na to liczę

Mam zakwasy po wewnętrznej stronie ud po wczorajszych ćwiczeniach

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-07-07 o 08:44
Stary 2013-07-07, 08:50   #4275
Vinnga
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4167157 3]o zapachu brzoskwinki - Vineyard Peach [/QUOTE]
Oo, lubię zapach brzoskwinki
Cytat:
Chciałabym, naprawdę Rzeczywiście, teraz widzę, że dużo tych bzików mam ale nie wszystkie są osiągalne - choćby podniesione u nasady włosy - nie mam, bo nie potrafię tego uzyskać. Czasem się czegoś więcej wyciągnąć nie da, mimo najszczerszych chęci Ale fakt, raczej się przejmuję staram się w miarę możliwości, żeby to, czego mi brakuje/co nie jest takie jak być powinno, wyglądało jak najlepiej tylko może w stanie obecnym
Sport - ćwiczę w domu, a np. kiedy chodziłam na aerobik to dbanie o wygląd przejawiało się chyba tylko dobrze dobranym strojem [takie same zasady jak zawsze ] . Nie mam szalonej potrzeby wyglądania perfekcyjnie, nawet nigdy tak o tym nie pomyślałam To słowo nawet do mnie nie pasuje w najmniejszym stopniu Ciągle bym chciała coś poprawić lub zmienić, perfekcja nie jest osiągalna w moim przypadku.

Dopisuję : mój bzik nie polega na przejmowaniu się cały dzień, czy moje pośladki i włosy wyglądają odpowiednio pięknie Bo chyba tak został odebrany Dobiorę idealne spodnie i tu się kończy mój bzik itd itp.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

To Cię rozbawiłam Wybacz, że tak Ciebie odebrałam, ale naprawdę sobie wyobrażam, że musisz wyglądać bosko na każdą okazję
Przyznam, że tak, pomyślałam właśnie w ten sposób, że cały dzień się zamartwiasz czy odpowiednio stoją Ci włosy, czy odpowiednio wyglądasz w spodniach itp Dziękuję za wyjaśnienie
Wiesz, ja też miałam kiedyś coś takiego, że mój biust musiał wyglądać dobrze, cała sylwetka podkreślona itd. Ale ostatnio odpuściłam, bo przez to wiele naprawdę fajnych ubrań sobie odpuszczałam. I stwierdziłam, że kurczę, dosyć, mam świetną figurę i to widać nawet w luźniejszych ubraniach, więc nie zawsze muszę podkreślać ją całą. Oczywiście jak idę na jakąś imprezę to obcisła sukienka na ramiączkach z głębokim dekoltem jak najbardziej wskazana, mój strój do ćwiczeń to również krótkie spodenki i dopasowany top, ale jednak na co dzień przestałam się tym tak przejmować i jestem zadowolona, że kupuję też inne ubrania, bo tak nudno się już czułam ciągle w tym samym A jakby nie patrzeć żeby biust wydawał się większy, a wcięcie w talii było podkreślone, to zawsze nosiłam gładkie, obcisłe topy A podoba mi się wiele luźniejszych, fajnych koszul i zauważyłam, że np. luźniejsza koszula, ale za to legginsy i też widać ładną sylwetkę
Co do spodni, to uwielbiam mieć je bardzo obcisłe (gorzej z moim TŻ, który mówi, że takie spodnie tylko zachęcają, a później się je trudno ściąga, haha) , ale niestety ostatnio tylko jedne na mnie pasują Btw kupione na targu i nie zamieniłabym je na żadne markowe Muszę sobie kupić jakieś nowe.
Ale nigdy nie doszłam do jakiejś obsesji na punkcie majtek i tu już mnie zaskoczyłaś . Dla mnie jak majtki są ładne (z reguły koronka) i wygodne, to mnie to zadowala
Cytat:
Na to liczę
Ja liczę na to, że niedługo ściągnę Już mam dość tego jedzenia między zamkami Ale gdybym miała drugi raz podjąć decyzję o założeniu, to bym się nie wahała Powiem więcej, żałuję, że dołożyłam tylko 600zł rodzicom do tego aparatu. Mogłam dołożyć jeszcze więcej i wziąć oba ceramiczne (mam ceramiczny na górze i metal na dole), ale generalnie jestem zadowolona

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:

Mam zakwasy po wewnętrznej stronie ud po wczorajszych ćwiczeniach
Co ćwiczyłaś ?

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-07-07 o 08:53
Stary 2013-07-07, 09:04   #4276
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:

Ja liczę na to, że niedługo ściągnę Już mam dość tego jedzenia między zamkami Ale gdybym miała drugi raz podjąć decyzję o założeniu, to bym się nie wahała Powiem więcej, żałuję, że dołożyłam tylko 600zł rodzicom do tego aparatu. Mogłam dołożyć jeszcze więcej i wziąć oba ceramiczne (mam ceramiczny na górze i metal na dole), ale generalnie jestem zadowolona

Co ćwiczyłaś ?
Ja się obawiam, że będę się go wstydziła i nie będę się w ogóle uśmiechać. Też chciałabym ceramiczny, założę chyba jak uzbieram mniej więcej na pierwszy rok leczenia, a później myślę, że jakoś pociągnę.

Ćwiczyłam z fitappy ćwiczenia na dolne partie ciała, mel B na nogi i brzuch i przysiady
I pokręciłam trochę hh, bo moja talia, a raczej jej brak to teraz moja zmora
Stary 2013-07-07, 09:19   #4277
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się obawiam, że będę się go wstydziła i nie będę się w ogóle uśmiechać. Też chciałabym ceramiczny, założę chyba jak uzbieram mniej więcej na pierwszy rok leczenia, a później myślę, że jakoś pociągnę.

Ćwiczyłam z fitappy ćwiczenia na dolne partie ciała, mel B na nogi i brzuch i przysiady
I pokręciłam trochę hh, bo moja talia, a raczej jej brak to teraz moja zmora
No coś Ty, ja się w tym roku znacznie częściej uśmiechałam niż zwykle Ale to pewnie przez ceramiczny aparat, bo jakbym miała metal, to trochę bym się wstydziła. Jednak wiem, że wiele osób kocha swoje metalowe aparaty i szczerzą zęby ile się da To tylko się tak wydaje, że będzie się wyglądało okropnie, a jak już patrzysz później na siebie, to stwierdzasz, że wcale nie jest źle
Ostatnio się mnie koleżanka spytała czy dalej noszę aparat czy już nie Dodam, że była obok mnie! Ludzie się tak przyzwyczajają, że już nawet nie zauważają złomka

No to brawo
Ja na szczęście od zawsze miałam wcięcie w talii, więc nawet jak brzuch był większy, to i tak spoko wyglądałam. Ale czasami zdarza mi się coś poćwiczyć czy pokręcić HH, bo boję się, że brzuch sobie "ubiję" i talia zniknie, choć do końca nie wiem czy to możliwe

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Tak w ogóle czy któraś z Was wie jak wyglądają zajęcia na uczelni z nauki pływania ? Widziałam taką opcję na uniwersytecie. Na stronie było napisane, że lekcje prowadzone są dla całkowicie początkujących i uwzględniają oswojenie się z wodą, naukę leżenia na wodzie itp. Oczywiście tego typu rzeczy umiem i z wodą już się oswoiłam, dzięki TŻ, tak jak Wam ostatnio pisałam Tylko zastanawia mnie co potem - ile trzeba pływać basenów, czy uwzględniany będzie ewentualny brak kondycji i na jakiej zasadzie się to zalicza. I czy jest wycisk
Chodziła któraś z Was na to albo się orientuje ? Będę miała w-f i chciałabym wybrać takie zajęcia, które mi coś dadzą, ale boję się, że nie podołam
Stary 2013-07-07, 09:20   #4278
Konto usunięte

Cytat:
Ja na szczęście od zawsze miałam wcięcie w talii, więc nawet jak brzuch był większy, to i tak spoko wyglądałam. Ale czasami zdarza mi się coś poćwiczyć czy pokręcić HH, bo boję się, że brzuch sobie "ubiję" i talia zniknie, choć do końca nie wiem czy to możliwe
jak za bardzo rozbuduje się mięśnie skośne, to może obwód się zwiększyć i kształt zrobić bardziej prostokątny , ale chyba jakieś tam lekkie wcięcie zostaje

ja czekam na TŻ i idziemy na plac, pominę fakt, że czekam od 9 gotowa
Stary 2013-07-07, 09:23   #4279
Vinnga
Zakorzenienie

A czemu się spóźnia ?
Stary 2013-07-07, 09:37   #4280
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
No coś Ty, ja się w tym roku znacznie częściej uśmiechałam niż zwykle Ale to pewnie przez ceramiczny aparat, bo jakbym miała metal, to trochę bym się wstydziła. Jednak wiem, że wiele osób kocha swoje metalowe aparaty i szczerzą zęby ile się da To tylko się tak wydaje, że będzie się wyglądało okropnie, a jak już patrzysz później na siebie, to stwierdzasz, że wcale nie jest źle
Ostatnio się mnie koleżanka spytała czy dalej noszę aparat czy już nie Dodam, że była obok mnie! Ludzie się tak przyzwyczajają, że już nawet nie zauważają złomka

No to brawo

Tak w ogóle czy któraś z Was wie jak wyglądają zajęcia na uczelni z nauki pływania ? Widziałam taką opcję na uniwersytecie. Na stronie było napisane, że lekcje prowadzone są dla całkowicie początkujących i uwzględniają oswojenie się z wodą, naukę leżenia na wodzie itp. Oczywiście tego typu rzeczy umiem i z wodą już się oswoiłam, dzięki TŻ, tak jak Wam ostatnio pisałam Tylko zastanawia mnie co potem - ile trzeba pływać basenów, czy uwzględniany będzie ewentualny brak kondycji i na jakiej zasadzie się to zalicza. I czy jest wycisk
Chodziła któraś z Was na to albo się orientuje ? Będę miała w-f i chciałabym wybrać takie zajęcia, które mi coś dadzą, ale boję się, że nie podołam
Zazdroszczę, że już masz aparat, jesteś do niego przyzwyczajona i ludzie też się przyzwyczaili Miałaś problemy z mówieniem, a raczej seplenieniem na początku?

Ja zawsze miałam takie średnie wcięcie, teraz się zmniejszyło, a chciałabym takie mega
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4167344 8]jak za bardzo rozbuduje się mięśnie skośne, to może obwód się zwiększyć i kształt zrobić bardziej prostokątny , ale chyba jakieś tam lekkie wcięcie zostaje

ja czekam na TŻ i idziemy na plac, pominę fakt, że czekam od 9 gotowa [/QUOTE]
To ja przykładam się do skośnych bo mam nadzieję, że to coś pomoże na moją talię, ale co ja poradzę, że z jednej strony chcę mieć wąską talię, a z drugiej ubóstwiam brzuchy z zarysowanymi mięśniami

Taa postanowiłam, że będę oszczędzać i dostałam propozycję wyjazdu ze znajomymi w góry lub nad morze. Jestem rozdarta wewnętrznie
Stary 2013-07-07, 09:47   #4281
Konto usunięte

Cytat:
A czemu się spóźnia ?
bo zaspał, a potem kierowca autobusu przed nosem zamknął mu drzwi i musiał czekać 30min na nast.
Cytat:
To ja przykładam się do skośnych bo mam nadzieję, że to coś pomoże na moją talię, ale co ja poradzę, że z jednej strony chcę mieć wąską talię, a z drugiej ubóstwiam brzuchy z zarysowanymi mięśniami

Taa postanowiłam, że będę oszczędzać i dostałam propozycję wyjazdu ze znajomymi w góry lub nad morze. Jestem rozdarta wewnętrznie
na początku pomoże, bo mięśnie się zbiją i spalisz tłuszczyk po bokach, dopiero później się mogą zmieniać na niekorzyść, ale nie warto przesadzać

jedź! Każdemu należy się odpoczynek!

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2013-07-07 o 09:51
Stary 2013-07-07, 10:24   #4282
Vinnga
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Zazdroszczę, że już masz aparat, jesteś do niego przyzwyczajona i ludzie też się przyzwyczaili Miałaś problemy z mówieniem, a raczej seplenieniem na początku?

Ja zawsze miałam takie średnie wcięcie, teraz się zmniejszyło, a chciałabym takie mega

Nie, wcale
Spokojnie, musiałabyś naprawdę długo i intensywnie ćwiczyć, żeby wcięcie się zmniejszyło Tak samo jak uda mogą się rozbudować, ale też trzeba bardzo dużo ćwiczyć żeby tak się stało.

Co do wyjazdu to musisz zdecydować co wolisz Wakacje to na pewno świetna zabawa i później wspomnienia, ale im szybciej założysz aparat, tym szybciej będziesz miała proste zęby, które zostaną już takie całe życie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4167372 5]bo zaspał, a potem kierowca autobusu przed nosem zamknął mu drzwi i musiał czekać 30min na nast.

na początku pomoże, bo mięśnie się zbiją i spalisz tłuszczyk po bokach, dopiero później się mogą zmieniać na niekorzyść, ale nie warto przesadzać

jedź! Każdemu należy się odpoczynek![/QUOTE]

Uwielbiam kierowców mpk
Stary 2013-07-07, 10:31   #4283
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:

Postanowiłam, że zbieram na aparat ortodontyczny. Rozmawiałam dzisiaj z mamą, poparła moją decyzję, tylko muszę pieniądze sama załatwić, więc rozpoczynam akcję oszczędzanie.
O fajnie Ja bym chciała też bo ostatnio zauważyłam że mi się robi szpara między jedynkami (to znaczy: dawniej były blisko siebie, a teraz robią się luźniejsze ). Ale oprócz aparatu to tyle rzeczy bym chciała A teraz namawiam rodziców na motor To znaczy, tata sam mi kiedyś to zaproponował zamiast prawa jazdy, że mi kupi motor/skuter żebym sobie jeździła i chyba tak zrobię. Z tym że żeby zrobić karte motorową to musze mieć rowerową?
Stary 2013-07-07, 11:29   #4284
IzzieSt
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4167372 5]

jedź! Każdemu należy się odpoczynek![/QUOTE]
Przesadzić na pewno nie przesadzę, zbyt leniwa jestem
Cytat:
Nie, wcale
Spokojnie, musiałabyś naprawdę długo i intensywnie ćwiczyć, żeby wcięcie się zmniejszyło Tak samo jak uda mogą się rozbudować, ale też trzeba bardzo dużo ćwiczyć żeby tak się stało.

Co do wyjazdu to musisz zdecydować co wolisz Wakacje to na pewno świetna zabawa i później wspomnienia, ale im szybciej założysz aparat, tym szybciej będziesz miała proste zęby, które zostaną już takie całe życie
Uff, bo koleżankę miałam, która po założeniu strasznie sepleniła, w ogóle w szkole nie była o nic pytana dopóki nie nauczyła się mówić

Muszę przeanalizować wszystkie za i przeciw, ustalić maksymalną kwotę jaką mogę przeznaczyć na wyjazd i podejmę decyzję
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
O fajnie Ja bym chciała też bo ostatnio zauważyłam że mi się robi szpara między jedynkami (to znaczy: dawniej były blisko siebie, a teraz robią się luźniejsze ). Ale oprócz aparatu to tyle rzeczy bym chciała A teraz namawiam rodziców na motor To znaczy, tata sam mi kiedyś to zaproponował zamiast prawa jazdy, że mi kupi motor/skuter żebym sobie jeździła i chyba tak zrobię. Z tym że żeby zrobić karte motorową to musze mieć rowerową?
Motor, ale chyba bym się bała
Wydaje mi się, że nie, ale to tylko moje przypuszczenia
Stary 2013-07-07, 11:34   #4285
Vinnga
Zakorzenienie

Może miała założony ekspander (łuk podniebny). Od tego się sepleni. Jednak nie każdy go dostaje, wszystko zależy od wady

Pewnie, przemyśl to Jeśli uda się załatwić wyjazd tanio, to a nuż będziesz mogła zjeść ciastko i mieć ciastko
Stary 2013-07-07, 11:50   #4286
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Może miała założony ekspander (łuk podniebny). Od tego się sepleni. Jednak nie każdy go dostaje, wszystko zależy od wady

Pewnie, przemyśl to Jeśli uda się załatwić wyjazd tanio, to a nuż będziesz mogła zjeść ciastko i mieć ciastko
A możliwe, nie wiem.

Właśnie przeglądamy oferty na Gruponie i wychodzi dość tanio, około 100 zl za 3 dni za osobę, można łączyć oferty, więc fajnie by było wyjechać na tydzień
Ani słowa o ciastkach! Wczoraj wróciłam do ćwiczeń i dbania o to co jem

Pytałaś o basen. Ja nie chodziłam, ale koleżanki chodziły i to było tak, ze grupa początkująca faktycznie uczyła się wszystkiego od podstaw, wolno, spokojnie, a w grupie zaawansowanej pływali na dłuższe dystanse, skoki, szybkie wychodzenie z basenu i wskakiwanie itd, według nich męczące, ale te moje koleżanki nie należą do osób wysportowanych, raczej nie robią nic poza tym co muszą, poszły na basen tylko dlatego, że było to 45 minut tygodniowo, a zwykły wf 1,5h, więc ja myślę, że osoba, która coś tam ćwiczy poradziłaby sobie
Stary 2013-07-07, 11:58   #4287
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
A możliwe, nie wiem.

Właśnie przeglądamy oferty na Gruponie i wychodzi dość tanio, około 100 zl za 3 dni za osobę, można łączyć oferty, więc fajnie by było wyjechać na tydzień
Ani słowa o ciastkach! Wczoraj wróciłam do ćwiczeń i dbania o to co jem

Pytałaś o basen. Ja nie chodziłam, ale koleżanki chodziły i to było tak, ze grupa początkująca faktycznie uczyła się wszystkiego od podstaw, wolno, spokojnie, a w grupie zaawansowanej pływali na dłuższe dystanse, skoki, szybkie wychodzenie z basenu i wskakiwanie itd, według nich męczące, ale te moje koleżanki nie należą do osób wysportowanych, raczej nie robią nic poza tym co muszą, poszły na basen tylko dlatego, że było to 45 minut tygodniowo, a zwykły wf 1,5h, więc ja myślę, że osoba, która coś tam ćwiczy poradziłaby sobie
A, no to bardzo by się opłacało Mogłabyś mi wysłać linka do tych ofert, bo sama bym chciała gdzieś na 3 dni pojechać z koleżanką ?

Dziękuję za info
Stary 2013-07-07, 12:14   #4288
IzzieSt
Zakorzenienie

Jasne
Nie mam już dostępu do ofert z Groupona, bo siostry nie ma, ale z okazika te bierzemy pod uwagę:
http://okazik.pl/krakow/deal/od-199-...strz%C4%99biej
http://okazik.pl/krakow/deal/od-135-...odkryj-g%C3%B3
http://okazik.pl/krakow/deal/od-198-...ch%E2%80%9Egol
http://okazik.pl/krakow/deal/od-129-...u.-mo%C5%BCliw
http://okazik.pl/krakow/deal/od-179-...D-w-%C5%82ebie
http://okazik.pl/krakow/deal/od-129-...%B3wce-k.-kryn
http://okazik.pl/krakow/deal/od-129-...w-klimatycznej

Trochę rozstrzał jest, ale same jeszcze nie wiemy gdzie byśmy chciały
Stary 2013-07-07, 12:16   #4289
Vinnga
Zakorzenienie

Dzięki To tak samo jak ja z koleżanką Ja wolę góry i aktywny wypoczynek, ale ona by chciała nad wodę. Zobaczymy która z ofert nam się spodoba, któraś musi pójść na ustępstwo
Stary 2013-07-07, 12:21   #4290
lexie42
Zakorzenienie

Hej Wczoraj byłam na grillu, który był imprezą panieńsko-kawalerską pojadłam karczku i kurczaka generalnie mimo plagi komarów to było fajnie. Nawet usłyszałam komplement, że schudłam

A dzisiaj byłam już na targu, kupiłam sobie buty w których pójdę na wesele i na co dzień do pracy też się przydadzą no i nakupiłam duuużo owoców
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości