|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Choji - myślę o Tobie cały czas! Będę pić dzisiaj za Wasze zdrowie do białego rana
![]() ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ŻEBY TEN DZIEŃ BYŁ NAJPIĘKNIEJSZYM W TWOIM ŻYCIU |
|
|
|
#4262 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Cytat:
przypomniałaś mi, że muszę się nią wysmarować widać jak te produkty działają...Miałam dziwny, ale miły sen...wiedząc, że moje sny potrafią być prorocze, wolę o tym nie myśleć... Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj! ![]() Choji Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Baw się dobrze! Oby wszystko udało się lepiej, niż zaplanowałaś!!!
![]()
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-07-13 o 12:20 |
||
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Choji wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Choji życzę Ci, żeby ten dzień był najpiękniejszy w Twoim życiu - przynajmniej jak do tej pory
...no i takiej pogody jaką mam za oknem ![]() Dla podtrzymania ślubnego klimatu - wrzuciłam na bloga zdjęcia bukietu, który wczoraj powędrował wieczorem do Panny Młodej
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
choji wszystkiego najlepszego kochana
to że ten dzień będzie cudny jetem pewna - taka data zobowiązuje
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Kciukam!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4267 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...aloe-vera.html - taka maseczka Miałam dziś przygodę, siedzę w wannie z maseczką na twarzy i na włosach...ja do spłukiwania włosów a wody nie ma ![]() ![]() byłam "szczęśliwa" ![]() ![]()
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
jest tu kto? zaczynamy wesele
http://www.youtube.com/watch?v=FBGAO6JE0JA
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przyłączam się do życzeń dla Choji - Kochana Wszystkiego Najlepszego ![]() I bawmy się. Wasze zdrowie Choji ![]() byliśmy dziś ustalić wszystko na sali i zaczynam się stresować no i zaczynam urlop
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
choji szczęścia i miłości na każdy dzień! życzę Wam żebyście byli zawsze tak radośni i pelni szczęścia jak dziś
![]() rain przepiękny ten bukiet bardzo mi się podoba "love"
|
|
|
|
#4271 |
|
MBZ♥
|
Choji jeszcze tu:miłości i wszystkiego co najlepsze dla Was Kochana
Co do tej laski obrzydliwej co sięnie goli to współczuję lekarzowi, do którego pójdzie na wizytę bleeeech.A pachy u facetów lubię ogolone ![]() Wróciliśmy z randki ![]() Ale potrzebowaliśmy chwili dla siebie
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello Piękne!
Choji mam nadzieję, że miałaś wzruszający ślub i szalone wesele! Sto lat w szczęściu i miłości! ![]() Cytat:
![]() Też lubię ogolone pachy u facetów ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Love mi wróciło!!!!! Dzisiaj jedziemy na wakacje. Pewnie nie odczuję wielkiej różnicy w pogodzie, bo w Londynie 30 st i pełne słońce
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi Cudownych wakacji Ci życzę, dolećcie bezpiecznie.
Nasza Choji już jest żoną, mam nadzieję, ze wszystko się udało i zaraz nam wszystko opowie.
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw się i wypoczywaj! By, randka rozumiem udana? to ja rozpocznę poprawiny: http://www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs ![]() Dziewczyny, dostałam fotki ze ślubu Choji - od Józi. Cała trójka wyglądała obłędnie, a Choji |
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż zdjęcia
|
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Carmi - bawcie się dobrze i odpoczywajcie ![]() Kochane chciałabym Was serdecznie zaprosić na mój ślub, który odbędzie się w sobotę, o godz. 16 w Bazylice Św. Michała Archanioła na Skałce ![]() Byłoby mi niezmiernie miło, jeśli któraś z Was by się pojawiła
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
mam na komórce, a nie umiem znaleźć kabla :/ mogę Ci przesłać, wrzuciłabyś na pocztę?
Cytat:
Mniam, placuszki bananowe dzisiaj z porzeczką Obejrzeliśmy Hydrozagadkę - uwielbiam ten film
|
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
boję się, że zapomniałam o czyms ważnym co powinnam mieć i załtwić?
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszukuję pomysłu na obiad dla dwóch mięsożerców- macie coś sprawdzonego? |
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
maja, ja dzisiaj robię pstrąga z pieczonymi ziemniakami
jako, że uważam ryby za mięso, to polecam![]() są już foty? carmi, bawcie się dobrze ![]() jest 12, ja już mam posprzątane, obiad wstawiony, 2 prania wywieszone, trzecie się robi, pies na ogródku, a ja się zaraz biorę za nową książkę z biedry żyć nie umierać żeby tylko weekend trwał chociaż 1 dzień dłużej
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-07-14 o 12:24 |
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() peach, niestety ryba nie przejdzie, bo mój brat przychodzi dzisiaj na obiad i on bez mięsa obiadu sobie nie wyobraża ![]() fot jeszcze nie dostałam więc jak będą to dam znać ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- ja muszę jechać jeszcze do sklepu i coś kupić..od biedy stwierdziłam, że najwyżej hamburgery Cz. zrobi, a ja sobie leczo przygotuję..mam straszną ochotę na warzywa więc będzie jak znalazł ![]() ja za tydzień urlop zaczynam i już się nie mogę doczekać, bo w pracy fajnie ostatnio nie jest i nie mam ochoty tam chodzić..więc byle do piątku.. |
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leczo za mną łazi od miesiąca i jakoś nie mogę się zabrać![]() żałoszczę urlopu 2 tygodnie bierzesz?
|
|
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że PM-ce też się podobał ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj nawiedzili nas Szwagrowie, było fajnie, tylko, że teraz boli mnie głowa a P. jeszcze nawet nie wstał Ja wstać musiałam o 6.00 bo na 9.00 robiłam bransoletkę kwiatową i ozdobę na świecę do chrztu. Mam nadzieję, że to wszystko wytrzyma, bo za każdym razem jak otwieram nową tubkę kleju do kwiatów to mam wrażenie, że od nowości klei trochę gorzej niż jak się przegryzie parę dni |
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam lato właśnie przez to, że są świeże pomidory i cukinie zdjęcia na poczcie
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to tak jak z tuszem do rzęs w sensie lepiej maluje po paru otwarciach
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
rain musisz się zdystansować, bo zwariujesz
uwierz w swój talent i nabierz pewności siebie, bo bukiety i ozdoby, które robisz są naprawdę śliczne..i mam wrażenie, że coraz sprawniej dajesz sobie radę, bo każdy kolejny bukiet podoba mi się bardziej
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam skrzywioną psychikę od czasu "awantury o wachlarz" ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Jaaaaa, ale nasze Dziewczyny pięknie wyglądają ).Choji prześliczna z Ciebie Panna Młoda ) !!!
|
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może pytaj od razu przy odbiorze czy to jest to czego chcieli? ewentualnie może telefon do PMki z takim pytaniem? mi byłoby miło gdyby florystka zainteresowała się opinią i skontaktowała się ze mną by upewnić, że jest dobrze.. nooo.z Choji piękna żona
|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama się sobie dziwię, że ta sprawa tyle czasu we mnie siedzi ![]() Ciężko rozmawiać o bukiecie ślubnym z Panem Młodym - odwinęłam papier, pokazałam bukiet - obejrzał, kiwnął głową, zapłacił i tyle Kazałam dzwonić jakby coś było nie w porządku - z resztą zawsze tak robię.Pannie Młodej już nie chciałam zawracać głowy przed dwoma imprezami (ślub + chrzciny), ale jutro jej napiszę maila ![]() Raz mi się zdarzyło, że tata PM-ki odebrał bukiet o 11, a o 14 z groszami (ślub o 16 - że o mnie pomyślała wtedy... ) dostałam smsa od niej z podziękowaniami - poryczałam się wtedy no i do dziś tego smsa mam a to już ponad rok - takie to miłe było Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2013-07-14 o 13:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

już pokazałm tż i powiedziałam, że chcę taki

to współczuję lekarzowi, do którego pójdzie na wizytę

) dostałam smsa od niej z podziękowaniami - poryczałam się wtedy