Odżywki do włosów

Alterra Feuchtigkeits - Spulung Granatapfel & Aloe Vera Nawilżająca odżywka `Granat i aloes`

Nasi użytkownicy zostawili 869 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 marca 2025 o 17:39
    Spoko odżywka
    Jak miałam blond zniszczone włosy , to sprawdzała się rewelacyjnie! Obecnie mam naturalne, zdrowe włosy , więc ten efekt jest zdecydowanie mniej spektakularny. Uważam , że to naprawdę dobra odżywka w dobrej cenie. Bardzo ładnie pachnie. Polecałabym ją jednak bardziej zniszczonym włosom :)
    Zalety:
    • świetny zapach
    • super sprawdza się na zniszczonych włosach
    • bardzo dobra cena
  • 17 lutego 2025 o 18:35
    Ratunek dla suchych zniszczonych włosów alterra
    Alterra Feuchtigkeits – Spulung Granatapfel & Aloe Vera: Odżywka Alterra Granatapfel & Aloe Vera to świetny wybór dla osób z suchymi i zniszczonymi włosami, które szukają naturalnego, wegańskiego produktu. Działa delikatnie, ale skutecznie, choć dla bardzo wymagających włosów może być potrzebna dodatkowa kuracja. Polecam!
    Zalety:
    • Skutecznie nawilża i odżywia suche, zniszczone włosy,
    • Formuła bez silikonów, parafiny i produktów naftowych,
    • Wegański, bez syntetycznych aromatów, konserwantów i barwników,
    • Przyjemny zapach granatu i aloesu,
    • Łatwy w aplikacji, dobrze rozprowadza się na włosach,
    • Wzmacnia i regeneruje włosy, pozostawiając je miękkie i błyszczące.
    Wady:
    • Może być niewystarczająco intensywny dla bardzo mocno zniszczonych włosów,
    • Opakowanie (tubka) może być mniej wygodne w użyciu pod koniec,
    • Cena może być nieco wyższa w porównaniu do innych odżywek w podobnej kategorii.
    crayola
    17 lutego 2025 o 9:21
    Tania i dobra
    Tania i naprawdę fajna odżywka. Mam długie do pasa włosy, które lubią się puszyć na długości i przesuszać na końcach. Jednocześnie są cienkie i delikatne i łatwo je obciążyć. Odżywkę nakładam codziennie po myciu włosów na czas bliżej nieokreślony (raczej na chwilę, niż na 5 minut) i po spłukaniu włosy są miękkie, gładkie, lśniące. Nie obciąża moich włosów, ale dociąża je na tyle, że wyglądają na zadbane i wypielęgnowane. Przyjemnie pachnie i zapach utrzymuje się na włosach. Jest przy tym tania i łatwo dostępna.
    Zalety:
    • ładnie dociąża włosy
    • nawilża je i odżywia
    • zmniejsza elektryzowanie
    • przyjemny zapach
  • 16 lutego 2025 o 22:59
    świetna odżywka
    Odżywka, która naprawdę robi różnicę! Przez ostatnie tygodnie regularnie używałam Alterra Feuchtigkeits Granat i Aloe Vera i jestem zachwycona efektami. Moje włosy są z natury dość suche, zwłaszcza na końcach, a ta odżywka zdziałała cuda! Po pierwsze – konsystencja jest odpowiednia, nie za ciężka, ale wystarczająca, żeby dobrze pokryć całe włosy. Aplikacja jest łatwa, a zapach odżywki subtelny, świeży i naturalny – zupełnie niechemiczny, co bardzo mi odpowiada. Zaraz po użyciu włosy stają się wyraźnie gładsze i nawilżone, a do tego mniej się puszą. Aloes i granat robią świetną robotę – nawilżają, regenerują i nadają włosom zdrowy wygląd. Dodatkowo, włosy są bardziej elastyczne, nie łamią się przy rozczesywaniu, a końcówki wyglądają na mniej zniszczone. Alterra nie zawiera silikonów ani parabenów, więc nie obciąża włosów, a raczej naturalnie je pielęgnuje i wzmacnia. Zauważyłam, że moje włosy stają się bardziej błyszczące, a skóra głowy nie jest podrażniona, co często mi się zdarza przy bardziej chemicznych produktach. Podsumowując – świetna odżywka, jeśli chcesz zadbać o swoje suche, zniszczone włosy w sposób naturalny. Jest idealna dla tych, którzy stawiają na wegańską pielęgnację i produkty wolne od sztucznych dodatków. ????
  • 9 lutego 2025 o 13:32
    Tanie, a dobre
    Odżywka kupiłam sobie z czystej ciekawości, szczerze mówiąc cena mnie do niej przekonała. Jak już było moje zdziwienie po jej zastosowaniu. Moje włosy ze skały mega fajnego nawilżania, blasku, były wypielęgnowane. Odżywka nie obciążyła włosów, sprawiła że włosy są sypkie i gładkie.
    Zalety:
    • Cena, opakowanie, zapach, działanie
    Wady: