|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
BAN stały
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
A no długo, więc gdybym mu przeszkadzała to by mnie raczej już dawno kopnął w tyłek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jesli Cie obrazilam z tym facetem, czujesz sie obrazona czy cos to przepraszam. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie gniewam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Raczkowanie
|
Niechże ten Wydział Zarządzania ogłosi te listy przyjętych, noooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś z kierunku, który ma przedłużoną rekrutację do 12 września (II stopień) stara się o akademik? Termin jest do 22 sierpnia (albo 14 dni od daty otrzymania decyzji o przyjęciu - w rekrutacji na studia I stopnia przyszła mi ta decyzja w listopadzie...), no ale wtedy niby nie będę jeszcze przyjęta na studia... Jak myślicie, we wrześniu będą jeszcze miejsca w akademikach dla osób właśnie z kolejnych lub przedłużonych rekrutacji?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Raczkowanie
|
Studia - Uniwersytet Łódzki
Mam kilka pytań odnośnie wydziału Studiów Międzynarodowych i Politologicznych UŁ. Zakładam ten wątek, ponieważ miałam już nauczkę, kiedy zawoziłam tam dokumenty, na internecie był podany błędny adres przez to zabłądziłam, jedyne co się zgadzało to numer pokoju
![]() Od tej pory boję się, że wszystkie informacje będą błędne albo ich nie będzie, a ja nieznając miasta - mogę sobie nie poradzić ![]() Oczywiście nie wiem jak wygląda inauguracja roku akademickiego, ale patrzyłam na wielu forach, gdzie ten wątek już się pojawiał i ogólnie rzecz ujmując w październiku wszystko się okaże ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
BAN stały
|
Dot.: Studia - Uniwersytet Łódzki
Cytat:
![]() sama zobaczysz. plan prawdopodobnie dostaniesz jeszcze we wrześniu, pewnie będzie na stronie albo usos. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
Lament, jakby ta ekonomia była kierunkiem-marzeniem od 10 lat co najmniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2014-07-29 o 18:25 Powód: dodanie cytatu dołączonego wątku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Raczkowanie
|
Na większości wydziałów listy już są, na ek-socu od 23/24 lipca, został tylko WZ i jakieś pojedyncze kierunki na innych wydziałach. Liczyłam, że skoro w oficjalnym terminarzu ogłoszenie list przyjętych jest do dzisiaj, to jednak dzisiaj je zobaczę.
No ale cóż ... w takim razie czekam dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Co do tej kwesti, że ludzie nie fajni. Jak wszędzie i na każdym kroku znajdą się spoko ludzie, pomocni i takie tam, jak i osoby zazdrosne, które będa podkopywać dołki. Nie wiem dlaczego, ktoś z góry zakłada, że całe UŁ to takie zło.
![]() |
#4276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O to super, bo ja już zaczynam chyba niepotrzebnie panikować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- [/COLOR] Immatrykulacja na wydziałach pomijając, że to strata czasu ale wygląda tak, że siedzą sobie w większości pierwszaki i słuchają jak dziekan i inne szychy życzą im powodzenia. U nas na WZ było krótkie spotkanie gdzie dali nam legitymacje i tyle. Spotkanie z opiekunem roku było jakoś tydzień po rozpoczęciu gdzie mówili o regulaminie, wybierany był starosta i bla bla... Co do tej kwesti, że ludzie nie fajni. Jak wszędzie i na każdym kroku znajdą się spoko ludzie, pomocni i takie tam, jak i osoby zazdrosne, które będa podkopywać dołki. Nie wiem dlaczego, ktoś z góry zakłada, że całe UŁ to takie zło.[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź. Też nie mam pojęcia dlaczego ludzie mają już wyrobione zdanie nie mając pojęcia o tym Uniwersytecie tak na prawdę. Tak samo jak ktoś mi kiedyś powiedział, że ten mój wydział - WSMIP - chyba dobrze zastosowałam skrót ? ;D to brak organizacji i jeden wielki chaos |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z tego co słyszałam, to właśnie jakoś w połowie czy pod koniec września będą już listy osób którym przydzielono akademik. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Raczkowanie
|
Zgadza się.
![]() Dzisiaj otrzymałam oficjalną decyzję i tak jak mówiliście w tych dokumentach jest wszystko o inauguracji oraz co powinnam dalej zrobić. np. egzamin bhp , opłata za legitymację i wgl. Ciekawi mnie co by się stało gdyby takiego egzaminu ktoś np. ja nie zaliczył(a) . Wiem, że z bhp mamy do czynienia zawsze i wszędzie i od dawna, więc to nie może być trudne, ale tak tylko się zastanawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sytuacja faktycznie patowa, ale jeżeli uruchomią to składasz podanie i powinnaś dostać akademik. Gorzej jak nie uruchomią i zostaniesz z niczym... Cytat:
![]()
![]() |
#4286 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle super, że są w internecie dostępne odpowiedzi do testu BHP, bo powiem szczerze, że to jest takie koło ratunkowe, jednak i tak poczytam dostępne informacje, żebym miała jakieś pojęcie ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Spoko, test BHP czy biblioteczny to tylko formalność, masz bodaj 3 próby no i na internecie są odpowiedzi do nich więc poszukać i pozaznaczać ![]() 3 próby ? To sporo ! Dobrze wiedzieć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
biblioteczny 2 próby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zadomowienie
|
bhp i biblioteczne są obowiązkowe wszędzie, jest tyle pomocy naukowych, że ciężko go nie zdać.
Ogólny bałagan na WSMiP jest, ale dużo zależy od konkretnego zakładu (u mnie latynoamerykańska zobowiązuje, więc możesz sobie wyobrazić, co się czasami dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.