|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczynki z Irlandii!!!!
sushi..? Sushi (jap. 鮨, 鮓 lub 寿司) - potrawa japońska. Przygotowuje się ją z ryżu oraz najróżniejszych owoców morza, ryb, warzyw, grzybów i jajek. Przygotowuje się je na wiele sposobów, niezależnie jednak od sposobu przygotowywania, niezmienne jest to, że ryż do tej potrawy zakrapia się octem ryżowym. Mięsne składniki najczęściej są surowe, ale nie muszą takie być i nie jest to cechą charakterystyczną sushi. W przypadku sushi ze składnikami mięsnymi zaleca się jego spożycie w przeciągu maksymalnie trzech godzin od momentu przygotowania.* wikipedia ![]() uuuu.... toz to niezdrowo.. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Kellyss to super ze maly zdrowiutki ale dobrze ze bylas u lekarza, przynajmniej spokojniejsza bedziesz teraz
![]() ja tez bede czerwone ![]() dobra to ja siadam na rower i jade... a malzon juz daje znaki ze idzie no ja juz pojezdzilam uff jak goraco... mezulek tez juz jest takze zegnam sie z Wami ![]() sweet dreams
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-05-12 o 23:40 |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
dobrej nocki kobitki
|
|
|
|
#4264 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilko jutro zaczynam dietke DR.DUKANA
![]() 1wsza faza uderzeniowa nie jest za ciekawa...kuracja oparta wylacznie na proteinach i trzeba jesc jedynie produkty dozwolone ![]() wiec ja teraz sobie popijam martini bo od jutra nie bede mogla..... ![]() Wiem ze bedzie mi ciezko bo ja wole zjesc malo ale za to to co lubie....a tu na obiadzik np wolno mi sama rybke lub miesko zadnych ziemniakow,makaronow czy warzyw.... Ogolnie chce zmienic swoje nawyki zywieniowe na stale zobaczymy co z tego wyjdzie.... SORRY za tego offtopa ![]() Jutro do pracy boszeeeeeeee jak mi sie nie chce....nie tyle do samej pracy jak rano wstac .ja ja nie nawidze rano wstawac
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy kochane moje. Sweet dreams ...
|
#4266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a apropo LA tzw legalnych akoholiczek to pije sobie tyskie ![]() ktos sie przylacza??
|
|
#4267 | |
|
Wtajemniczenie
|
A co tak szybko
![]() Kolorowych senkow Cytat:
![]() zdrowko!!!!!!!I POSZLY WSZYSTKIE SPAC....to i ja ide....Dobranoc!!!
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2009-05-13 o 00:37 |
|
|
|
|
#4268 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
, a ile piłyście Przyznam, ze nie mam teraz sił nadrabiać w czytaniu wszystkiego, cały dzień biegaliśmy po urzędach, teraz robię mały eksperyment i nakładam farbę niby blond ale wpada w rudawy może zrobię się na lisiczkę Dziś TZ zgolił juniorowi włosy póki jeszcze nie ma upałów i w chuście chodzi by posilić i zagęścić jego włosy bo są bardzoooo słabe , no i tak w porywie fantazji zgolił ale nie wszystko i mamy półtorarocznego punka z irokezem Módlcie się za mnie bo nie wiem co to na tej mojej głowie wyjdzie, pierwszy raz od stuleci sama farbę nakładam.... Jutro kolejny dzień spraw urzędowych więc nie ma mnie od rana, ale postaram sie wieczorkiem nadrobić zaległości i dotrzymać Wam towarzystwa przy kielonku ![]() Miłej nocki!!!!!! |
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko wpadam powiedziec wam dobranoc
odrosty zrobione,drink wypity teraz letymy cosik podupcyć hahahakolorowych snow i do juterka,jutro tez postaram sie was doczytac szajbuski moje !
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki...
A co tu taka cisza, śpicie jeszcze czy co ? ![]() Milusiego dnia
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
po wczorajszym piciu trzeba odespac troche
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Fiu fiu fiu...ktos tu zaszalał
Odespać? Chyba poprawic
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
no przyznam ze troche tak
![]() ![]() kurcze mialam isc na zakupy a widze ze pogoda znowu do do..... i znajac zucie jak wyjde to zacznie lac a parasolka jest na jeden razi do smieci idzie masakra |
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do Twoich wloskow mam nadzieje ze z farba wszystko sie udalo ![]() odespac to ja musze dzisiaj bo spalam tylko cztery godziny bynajmniej nie z powodow naukowych
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
No witam witam moje pijaczki...
![]() Ja tez chcialam sie własnie wybrac na małe zakupki... Ale Alan spi i musze czekac ... Jak wstanie to idziemy do the squera... Tz wolne ma dzisiaj i tez spi... ![]() Ale nudy... Mam sterte prasowania i przydałoby sie posprzatac... A co mnie to... mam lenia dzisiaj.... Biore off-a.... Mam pytanko do emilki... Bo Ty jestes znawczynia kaszek dla dzieci... Jakie sa najlepsze....? Jakiej marki i gdzie kupic....? No i od razu moze sie orientujesz z kleikami dla dzieci....? No bo niebawem mamy wprowadzac Alankowi.... A Ty kiedy wprowadzałas synkowi....? |
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
witam was kochane wy moje psiapsioly
![]() Cytat:
co do kaszek i kleikow widzisz ja bardzo wczesnie zaczelam dawac natankowi probowac wrecz wszystko jak mial 4 m-ce to swoje mleczko na kleiku juz dawno pil oczywiscie zaczynalam od pol lyzeczki jak mial 3 m-ce az doszlo do gestej konsystencji ktora wypija mi na noc ja kaszki naprzywozilam sobie z Pl z Nestle i Bobovity jak i kleiki,wole osobiscie Nestle bardzo duzy wybor kaszek i kleikow jest w malym ruskim sklepie(polskim jak kto woli) naprzeciw Banku of Ireland niedaleko Tallaght Village na pewno wiesz gdzie ![]() zaczynaj dawac tez Alankowi na probe te pierwsze dania dla dzieci ot tak na pol lyzeczki i obserwuj,niech smakuje chlopak ![]() moj Natan majac pol roku wcinal z nami juz prawie wszystko,ale jeszcze miksowane,a konczac 8 jadl rozdrobnione widelcem i wszystko prosto z naszego gara i zdrowiutki jest jak rybka (odpukac i dziekowac Bogu) wlosy sa dosc jasne jak patrze na efekt dzis rano,ale przyzwyczaje sie moja fryzjerka ceny sobie podniosla i jak nasz trojke wczoraj posumowala to zaliczylam zonka,ale zaplacic musialam i nic nawet sie nie odezwalam a w sumie powinnam spytac,70 euro za nasza trojke to malo teraz czy duzo??oni sciecie a ja balejaz,lekko mi podciela wlosy no i troche wymodelowala hm.. zaraz na poczte lece pozniej siostra ma wpasc,bo ma dzis wolne kto wie,moze skoczymy do Dundrum bo ona chce kupic sobie spodnie do pracy a ja jej potowarzysze ![]() milego dnia kochane i do pozniej pogoda wprawdzie bez slonka,ale nie jest zle,przynajmniej nie wieje tak jak to ostatnio czesto sie zdarza
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zakupie kleik i moze dam łyżeczke dzisiaj Alankowi ajak nie dzis to jutro juz na pewno... Z niego duzy chlopak takze zjesc tez musi.... Ma 15 tygodni i wazy juz 6900 ..... no a irlandzkich to próbowalas cos czy nie...? No i te słoiczki owocowe itd. to tez kupujesz w polskim sklepie...? Mi sie wydaje ze 70 euro to tak średnio... Balejaz niestety kosztuje... Jeszcze zalezy jak Ci zrobiła... Ja tez bym sie farbneła, ale czekam narazie do wakacji... Chce zeby te moje włosy porzadnie odpoczely od blądu.. Bo zawsze byłam blądzią a teraz mam taki jasny brąz... Zrób fotke to zobaczymy te włoski bom ciekawa ![]() No i tez musze isc na poczte po kaske
|
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
laski musze wam cos opowiedziec rozmawialm z siostra przed chwila i mowila ze wczoraj jak jechala do elblaga do szkoly to wsiadajac do pociagu parka wnosila wozek z dzieckiem 4 miesiecznym do pociagu koles stal u gory a babka na dole on podniosl wozek a ona nie mogla i w koncu on mowi ze zaminia sie i puscil raczke a ona podniosla wozek i sie przewrocil i dziecko wylecialo na beton z wozka i to glowka 4 miesieczne jak mi to opowiedziala to myslalm ze padne przeciez to jest zero myslenia logicznego mogli je zabic nawet jak uderzylo glowka
|
|
|
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie wchodzilam tylko widzialam z autobusu) a Emilka ma trzy glowy za 70. nie jest zle Cytat:
biedne dziecko....
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszy mnie to niezmiernie.. aa.. aa czy juz mowi..? Wiem ze mama juz padlo, moze czas na "Kocham Cie Madziu"..?Nastepna Ty!! Dlaczego nie poprosilas mnie o obciecie?? Chlopakow wlosy to bez problemu, mojego wlasnego cielam w poniedzialek, a co do balejazu to nie wiem jakie tu sa farby, bo tu jeszcze nie robilam.. ale nie byloby najmniejszego problemu.. I za darmo tylko za farby..No i za szarlotke ![]() ![]() na drugi raz prosze sie do mnie zglosic! |
|
|
|
|
#4281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Straszne !!!!!
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
siostra mowila ze ponoc matka dziecka ojca prawie pobila
dlatego nie lubialm nigdy jezdzic z tym malym co pilnowalm pociagiem chociaz on uwielbia bo ciezko jest wziesc do pociagu wozek |
|
|
|
#4283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje jednak za checi jestes kochana a Natanek hm... musisz go rozkochac w sobie wtedy moze cosik ci powie ![]() Cytat:
nie chce mi sie malowac heh a taka nijaką nie bede forum zasmiecac i straszyc a deserki kiedys kupowalam w tym ruskim nasze Gerbera i obiadki tez,ale kurcze drogie to jest jak nie wiem,wiec przeskoczylam na tutejszego Hipp-a tez dawalam stopniowo wszystko poczawszy od tych pierwszych sloiczkow mozesz sama scierac slodkie jabluszko i mu dawac tak na czubku lyzeczki az dojdzie do calego jablka kupuje tez z deserkow takie z Organic i z Cow&Gate w zasadzie patrz co maluszek polubi,bo to jest metoda na chybil trafil sam sobie wybierze to co chce jadac gotowalam tez sama pierwsze jego obiadki i miksowalam ![]() jak ugotowalam taki maly garnczek to mialam pomrozone na 6 razy ![]() Cytat:
błąd ,bezmyslnosc rodzicow nie raz doprowadzi nawet do smierci takiej malej niewinnej istotki ![]() Cytat:
ma wrecz wszystko ,wiec salon przychodzi do mnie ja wiem ile kosztuje balejaz na wlosy dlugie do ramion w renomowanym salonie tutaj ,bo pytalam 2 lata temu z 2 kolorow (bo mi tez troszke brazu wrzucila) z podcieciem,myciem i modelowaniem 130 euro mi zawolali ona kiedys brala najpierw 1 raz 40 e za nasza 3 pozniej kolejny raz 50 e,kolejny 60 e a teraz zaplacilam 70 e podnosi cene za kazdym razem wiec pytalam was ile taka `domowka` sie teraz liczy bo sciecie u nas w zwyklym salonie chlopakow jest po 11 euro za glowe wiec mysle,ze 8 euro w domu to norma powinna byc pogoda nam sie popsula i caly tydz ma tak padac wrrrsiostra jest u mnie ,jak Natan wstanie to wybierzemy sie po frabe dla niej czarna i ja zafarbuje tzn odrosty ![]() nie ma jak miec jeden kolorek,wtedy fryzjer nie potrzebny jak tylko dobre odzywki i szampon ![]() Natan spi w ogrodku w wozku,opatulony kocem,tyle bedzie mial dzis z dworu ok zajrze pozniej ,lece do moich ![]() a wam jak dzien mija.??
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
nuda nuda i jeszcze raz nuda pogoda do d.....pada i zimno wiec nawet nie chce sie z domu wychodzic
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
pada u ciebie?
u nas odpukac `jeszcze `nie ale tez gdyby nie siostra i maz i slodziak moj to nuda bylaby przewodnia tego dnia
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
pada przestaje na 10 min i znowu pada i tak od rana
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA! UWAGA!
Marysia dzis zaczyna sie uczyc jezdzic!!!!!!!!!! Uwazajcie na drogach....
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
od kiedy zaczynasz??warto wiedziec i na czym bedziesz testowac jazde
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
nie musialam majac prawko uczyc sie po lewej jezdzic
to tylko kwestia przestawienia i pamietania raczej juz w Pl nie tutaj w Irl,zeby na lewa strone nie zjezdzac a zdarzalo mi sie ![]() a po lewej jest mi lepiej - moje osobiste odczucia
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

zdrowko!!!!!!!

, a ile piłyście