|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 16,67% |
W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa |
2 | 4,76% |
Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy |
2 | 4,76% |
Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku |
17 | 40,48% |
Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy |
11 | 26,19% |
Mamusie i dzidziusie VII-VIII |
3 | 7,14% |
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
I dupka..napisalam się i aplikacja się wywaliła..
EWUSIA: 1 póki brat z nami mieszka Igorek nie będzie miał swojego pokoiki 2. Nie mamy jeszcze nocnika CYBAMONKOWA brawa dla Adasia! Prześcignął juz Igiego ![]() ONA strasznie mocno przytulam. Mam nadzieje że się uda! Trzymam kciuki EDYTKA z kim zostawiasz Kacperka jak wrócisz do pracy? FIAZO u Ciebie mama się opiekować tak? Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#4263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie mało bo mam rodzinny czas i wykorzystuje go do oporu Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Jestem mega padnieta dzisiaj.. Chyba przez to ze Igoi przez ostatnie kilka dni orzyzwyczail mnie do spania do 9a dzisiaj przed 7 pobudka byla..
SAMMI strasznie się cieszę z tego autka..teraz tylko wyczekac do kwietnia/maja... FIAZO nie dziwie się ze nie chcesz aby tesciowa się zajmowała skoro Piotr płacze na jej widok i ta akcja po której mały wymiotował. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#4265 |
Zakorzenienie
|
sammi ale super sylwester! kurcze ale musieliście odżyć
![]() ![]() ![]() ![]() To ja nie wiem czemu daję Małemu rano 3 krople Cebionu i wieczorem 2..coś mi się ubzdurało, że 5 dziennie ![]() ![]() Dzięki Ci za słowa otuchy, że to może być jednak skok.. ![]() ![]() A Kubusiowi według mnie możesz ileś razy dziennie podać ręce do siadu.. dla niego to też jakieś ćwiczenie.. a kilka razy dziennie nie będzie przesadą..krzywdy mu nie zrobisz ![]() skylie przypomniałaś mi, że też muszę po raz kolejny szczepienie przełożyć.. Oluś jeszcze troszkę katarku ma, już sporo lepiej, ale wolę żeby się zupełnie oczyścił z wirusów. ![]() ![]() cynamonko a nie możecie przyjechać wszystkie i mu każda takiego kopa zasadzić? jakby go tak dupsko z rok pobolało, to by pamiętał jak się odnosić do żony ![]() ![]() ![]() ![]() elaine cichutko gratuluję autka, żeby nie zapeszyć do wiosny! ![]() ![]() ![]() ![]() malinka fajnie Mała Wam śpi..oby tak co noc było ![]() edytka no właśnie tylko ładnie wyglądało ![]() ![]() Oj i Ty już do pracy musisz.. fajny masz plan karmień.. Kacperek nie powinien być głodny ![]() ![]() lemurki niezły głodomorek z Jasia.. a Wy na kp tak? ile minut Mały je? Widzę, że u Was też problem z wieczornym zasypianiem.. oby to była tylko wina skoka i wszystko wróciło do normy..ja się tej myśli trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
DZOAN czyżby Olus spal? Jak dzisiaj zasypianie? Na autko cena też dobra
![]() ![]() A właśnie kto się orientuje ile kosztuje przerejestrowanie auta? Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#4267 |
Zakorzenienie
|
fiazo Twój plan karmień też wygląda mi ok
![]() Perse ![]() ona ja do męża niby też gadam co jest nie tak.. ale co z tego jak on ma to w d albo często odszczekuje i obraca kota ogonem.. jeszcze dzisiaj w 'dzień dobry tvn' był temat co najbardziej denerwuje facetów w kobietach i jedna przemądrzała babeczka powiedziała, że faceci nie lubią jak kobiety marudzą i dyktują co mają zrobić.. i tak wyszło, że lepiej nie mówić niczego wprost.. bo jeszcze facet poczuje obrzydzenie.. bzdury.. ![]() A z teściem przykre ![]() ![]() Ewusia Oluś nadal z nami i póki co nie planuję przenosić go do osobnego pokoiku.. choć to co napisałaś jest zastanawiające, że u Tymusia taka różnica w długości drzemek..aż kusi by sprawdzić u naszego Potworka ![]() Z nocnika też nie korzysta, bo jeszcze nie siedzi i chyba na tę umiejętność też przyjdzie nam troszkę poczekać. Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2014-01-07 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze ja nie wiem..mąż by wiedział, ale nie odzywamy się do siebie..wrócił i zlewka.. nawet lepiej . ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- elaine no właśnie najlepsze, że nic w tym aucie już nie musicie robić i wiadomo z góry, że facet o nie dbał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
Jak się nie mylę to około 250 zł albo trochę więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny przechwalilam... Ja juz sie nic nie odzywam bo przynosi to odwrotny skutek...
Ale powiem Wam ze jestem tak zmeczona ze jutro ide do lekarza :-( pewnie znowu mam anemie, glowa boli mnie codziennie, wlosy wychodza garsciami i noca mam temp. ok 37,5-38 :-( Odnosnie spacerow to u nas na odwrot. Tz robi wszystko zeby mnie odciazyc i zebym cos w domu porobila i wlasnie sam chodzi niekiedy na spacery. Niekiedy ja sama, czesto razem... Ale tez nie chce go chwalic bo sie zepsuje! :-P Dzoan wspolczuje bardzo, proponuje pogadac z tz, bo Ty sie kochana denerwujesz a musisz miec sily dla dziecka! Ostatnio czytalam taki artykul, w sumie duzo w nim prawdy http://twardamatka.blog.pl/by-dzieck...e-rozdzielilo/ Magolinko!!!!!! Zdrowka z czlego serca! Wracajcie szybko do domu!!!!! Ps. Ja nie ogladam tv ani filmow w ogole, nie mam czasu przejrzec gazety ani czytac ksiazek... Nie mam czasu niekiedy sie przebrac rank i uczesac- dzisiaj o 11 odbieralam paczke od listonoszki rozbeltana w koszuli :-\ Sama juz nie wiem czy smiac sie czy plakac :-\ Oby jutro byl lepszy dzien! Dobranoc
#4273 |
Wtajemniczenie
|
MAGOLINA jak tam Adaś? Lepiej już? Mniejszy kaszel?
ELAIN oglądałam kiedyś program o 6-raczkach i tam jedzenie kladli im rodzice na stole i one jadły łapkami. No, ale z 6 to im się nie dziwię ![]() MAGDA zdrowia dla Ciebie i Tżta ![]() DZOAN Tztowi należy się wpier**l porządny ![]() ![]() SAMMI ![]() EWUSIA hu hu Tymus już dorosły chłopak. To się chwali ![]() Hej. Wyniki kolokwium będą dopiero w piątek. Także trzeba czekać. Sama nie wiem jak mi poszło. Nawet nie pamiętam co pisałam ![]() Jutro mamy rehabilitację. I chwalę moje dziecko: zasypia sam bez bujania i Kolysania. Ekstra ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Ja idę spać w końcu muszę odespac te zarwane nocki. Śpijcie dobrze. Dobranoc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4274 |
Zadomowienie
|
Jako matka wariatka mówię dziś"dzień dobry"O ósmej mamy szczepienie,a ja ze strachu nie śpię od dwóch godzin
![]() Dzoan-my niestety na mm,bo dzieć mi się na piersi męczył i lekarze odradzili kp,ale budzi się ciągle w nocy;mimo rozszerzenia diety mleko ciągle rządzi ![]() Sylwia-zdrowia życzę ![]() Ewunia-Twój synuś już taki dorosły się wydaje ![]() Komuś jeszcze miałam....skleroza,kurczę ... ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Agrafka-zazdrościmy zasypiania,szczerze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
Witamy sie
![]() dziewczynki przepraszamy ze nas tak mało ale w klubie juz dałam usprawiedliwienie ![]() zarobiene jestesmy masakrycznie. mała juz zdrowa chociaz katar 2 tyg nas meczył i zakupiłam katarek i po kilku próbach dala sobie wreszcie sciagnac. Sylwek w domu spokojnie bez szalenstw. Bianka szamie dynie z ziemniakiem i narazie to jedynie jest w stanie przełknac . musze zgłębic odwieczny temat glutenu ![]() Spi coraz dłuzej zeby ida nie przewraca sie jeszcze co najwyzej na boki ale swiadomie łapie juz zabawki i siega sobie po nie sama. nie wiem jak z waga bo teraz odpusciłysmy szczepienie ze wzgledu na chorubsko ale za tydz, idziem to sie wszystkiego dowiemy. Trzymajcie sie ciepło i czasami cos tam was ponadrabiam i skrobniemy co u nas. Niestety tak bedzie przez 2-3 miechy ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- eeeeeeeeeeee laski pomocy!!!! Wyautowałam sie sama z klubu ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- ONA współczuje. Niestety wiem co to jest... Magnolinka kciuki za Adasia cynamonki rosnijcie zdrowo ![]() dzoan tylko rece opadaja elaine my na spacerki zawsze same z siersciami. W weekend Tz bierze sierscie ja wózek i wtedy spacerujemy razem. ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- a i nawiedziła mnie @ . w 19 rocznice mojej pierwszej @ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstaliśmy po 7. Nawet ja, a zwykle śpie do 9. Łapie stresa jutro pierwszy dzień egzaminów a ja nie jestem przygotowana. Wczoraj coś przejrzałam, ale mój poziom wiedzy nigdy nie był tak niski. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- A co to wszystkie śpią? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Nie śpię właściwie od 6. Obudziło mnie dziecko sąsiadów.. najpierw odgłosy jakby w chodziku jeździło, choć to dziecko już dawno chodzi..więc musi mieć jakiś inny środek transportu, później bieganie, tupanie i walenie po kaloryferze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Humorki mam od rana. Mężowi się oberwało. Ale co tam, czasem można być troszkę wredną. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry wszystkim....my wczoraj zaliczylismy szczepienie-Leo wazy juz 8,155kg....
juz malo go karmie ale jeszcze starcza mi mojego mleka na 3-4karmien ale raz dziennie jest sloiczek-szpinak rzadzi....no i od pon wprowadzilam kaszke bezglutenowa na sniadanko.... Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#4280 | |||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Padłam ok 22, ale przynajmniej mam wrażenie,że trochę odespałam. Znowu mamy 2-3 pobudki w nocy, mam wrażenie że w cyckach jakoś mało mleka, więc pewnie kryzys mnie dopadł a dziecko rośnie.. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() z autem to taaaak - dokładnie, to ogromny plus i krok do przodu. Teraz to już się normalnie nie mogę doczekać. dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A z tym wyautowaniem, to chyba musisz do En napisać na priv albo jakoś na fb bo nie zagląda tutaj od jakiegoś czasu. Agraffka: na pewno będzie dobrze i wyniki w piątek będą pozytywne. Co studiujesz?
![]() |
#4281 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam opiekunkę. Tzn. to jest żona mojego kuzyna. Ale odpłatnie oczywiście. Jeszcze się nie umówiłyśmy na żadną stawkę... Ile teraz tak mniej więcej płaci się za opiekunkę? Kurczę to tylko ja daję kaszkę na kolację a nie na śniadanie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Fiazo: masz lepsze info o En
![]() edytkac: w 3miejscie 1200-1500zł miesięcznie za opiekunkę Ita: piękne wymiary, ale LEoś rośnie
#4284 |
Zadomowienie
|
no to pisze po raz kolejny. kto ma mozliwosc dopisywania do fb?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Na fb roxi lub domi
U nas z nianie min 6zl za h Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Wtajemniczenie
|
LEMURKI dlaczego źle? Nam chwilę zajęła nauka zasypiania. Teraz leży, daję pieluche jak krzyczy to glaszcze i w końcu zasypia. Powolutku i Tobie się uda. Jak po szczepieniu i jak waga?
DZOAN bezstresowe wychowanie ![]() ITA mój szpinakiem wymiotuje dalej niż widzi. Hej. I tyle bo idę ogarnąć dom ![]() Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
#4287 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() My juz po 40 min spacerze.Kupiłysmy chleb,powłoczyłysmy sie i do domku bo zaczęło padac :/ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie korzystamy z nocnika,nawet o tym jeszcze nie myslałam. Ona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
My naszą starą cytrynkę zezłomowaliśmy-dla naszego bezpieczenstwa.Przeglad sie skonczył,nie przeszłaby go i tak i tak a pokusa była zeby gdzies blisko chociaz podjechac.A auto w rozsypce.Teraz jestesmy bez ale mamy dobrą komunikację więc na razie jest ok. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wspołczuje @ Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Elaine - ![]()
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
roxy i domi.
![]() Edytowane przez Anulka_p Czas edycji: 2014-01-08 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Aga Plast-fajne te twoje usprawiedliwienie
![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.