![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
![]() debrah tez bym chyba wybrala granatowa, ale obie sliczne ![]() Zdrowka dla chorowitkow i oby wszystkiemu winne byly zabki ![]() Szaja ![]() ![]() ![]() neti nie za dobrze Wam tam? ![]() Bylam dzisiaj odebrac paczke w mothercare, duuzo ladnych rzeczy poprzecenianych ale dziewczyny rozrabialy i nie daly mi nic wybrac ![]()
#4262 |
Zakorzenienie
|
Witam sie!
Przyznaje sie bez bicia ze tak w tyle to dawno nie bylam ![]() Wybaczcie ale jakos nie mam głowy do pisania, mamy maly kryzys z Tz, takze humoru u mnie brak... Dzieciaczki zdrowe, w pracy ok takze poza tym u mnie dobrze... Przeczytalam tylko ostatnia strone i teraz nie wiem czy dobrze zrozumialam czyzby Marsi byla w ciazy ???? ![]()
#4263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45706597]
a wieczorem Agatka mnie wpieniła, pomadką ochronną wymazała cały stół i pomazała ścianę ![]() ![]() O losie ![]() blogerko, pamietam jak pisalas, ze boisz sie jezdzic, a tu prosze - taka zmiana, super ![]() Yellow, moj Kuba tak samo ze spaniem jak Oli ![]() Przyzwyczail mnie do pobudek o 9:-9:30, a od hmm 2 tyg jest 6:30-7 ![]() Nie pisalam Wam co mnie spotkalo dzisiejszej nocy ![]() Spimy sobie wszyscy, nagle obudzily mnie jakies glosy. Senna bylam i nie moglam zrozumiec co to, najpierw myslalam, ze TZ przez sen gada. Wstalam i zakumalam, ze glosy dochodza z lazienki. Poszlam tam i sie okazalo, ze to gra zabawka Kuby - mamy takiego hipcia do kapieli na baterie. On "gada" ludzkim glosem, cos w stylu: "tyrytytyryty" (pisalam kiedys tu o nim ![]() A co dziwniejsze - hipcio ma wyladowane baterie ![]() Od 3 miesiecy lezy w tym samym miejscu. A dzis w nocy gral juz resztkami sil, wiecie, takie zwolnione obroty ![]() Nie moglam go wylaczyc, przyciski nie chcialy wspolpracowac. Piznelam w koncu do kosza na pranie i poszlam spac. Rano opowiedzialam o tym TZ to stwierdzil, ze mi sie snilo ![]() Ale nic z tych rzeczy - w koszu na pranie mial dowod ![]() Pytanie za 100pkt - kto go wlaczyl? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |||
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Jak dzisi było slicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak się go włącza? przycisk? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
O 23:15 na TVP 1 leci Piła 5. Warto zarwać nockę, żeby obejrzeć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
http://photos04.istore.pl/25869/photos/big/11859130.jpg to biale koleczko na jego brzuchu
![]() Nie ma czegos takiego jak np zabawki Fisher price - opcja 0 i nie ma szans, ze sie wlaczy. Juz kiedys hipcio mi sie wlaczyl jak siedzialam sama w domu ![]() Ale teraz te wyladowane baterie mnie zszokowaly!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale doczytałam - oby się szybko cos znalazło! Cytat:
![]() Tylko się cieszyć, że od razu miał dobry humorek po tym ![]() Ale... Ile Pola juz miała upadków, tylko dzisiaj chyba z 4 zaliczyła ![]() Więc wiesz, to jeszcze jest nieodzowne na tym etapie ![]() Cytat:
![]() Mnie nawet smakują ![]() Buka ![]() Maczeta lepsza ![]() Aaa, chyba Deli o czapkach pisała? Kochana, chrzanić firmówki ![]() ![]() ------------------------------ Hejo ![]() Za nami trzecia z kolei beznadziejna noc, dodatkowo dziecię zarządziło pobudkę o 5.40. ALE... drzemkę miała już o 9.30 ![]() ![]() ![]() Siedziała sobie chyba z godzinę w piaskownicy, latała po podwórku... W ogóle, to mi dziecko juz zaczyna z domu uciekac ![]() ![]() Zostawiałam ja na chwilę, a ona bach przez furtkę do ciotki na podwórko leciała, albo przed dom, do samochodów, albo na balkon przy drzwiach wejściowych (po schodach ani minutę!) - niby taka przyczajka na huśtawkę ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-22 o 20:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Daduś był dziś na roczku kuzyna. Zaproszenie na ostatnią chwilę ale i tak mnie zszokowało
![]() Grzeczny był, chociaż troszkę broił bo jak dopatrzył Dvd w zasięgu ręki ![]() ![]() ewik nie warto oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się ze Twoja mama przegięła z ubiorem, ja dziś ubrałam Amelke w długie body, bluze ale nie ocieplaną i na to bezrękawnik..... ale po chwili jej zdjęłam bo za gorąco. Amelka spi, tzt spi.. esz.. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
moja wstała dzis o 5.50 i drzemka o 8.40 do prawie 10;p później o 14 i o 20kimka na noc Ewik;p obejrzyj sobie polowanie na druhny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-03-22 o 20:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z Poli szogun ![]() To jak mówicie, że nie warto, to się posłucham i grzecznie pójdę spać ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Jaki jaki? ![]() Ja uwielbiam horrory - zawsze w najgorszych momentach zakrywam oczy dłońmi, ale oczywiście patrzę przez palce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
W ogóle, to przez te ostatnie tygodnie wiosenne, to sobie uświadomiłam, jak kocham wieś
![]() Wiadomo, z jednej strony trochę niefajnie tak mieszkać na zadupiu, bo wszedzie daleko, z dzieckiem to w ogóle trzeba planować wyjścia choćby na jakis spacer na zakupy itp... Ale z drugiej strony - jest taaak pięknie, spokój, takie "odgłosy wsi", wiecie: kosiarka, piła, traktor, bizon... ![]() ![]() Przez 9 lat mieszkaliśmy w samiuśkim centrum naszej miejscowości, dom mieliśmy przy samej głownej A4 i niby blisko wszędzie, sklepy, kościół, szkoły, ośrodek - wszystko w promieniu 300 metrów! Ale teraz wiem, że tutaj, gdzie teraz mieszkamy jest naprawdę najlepiej.. Nawet w zimie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Paranormal Activity, dla mnie to był hardcore. Pół roku spałam przy zapalonej lampce i ustawiałam w komputerze czasowy wyłącznik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedulka, kolejna z powodów zębów cierpi ![]() Cytat:
![]() ![]() Obrazek dzisiejszy u sąsiadów: 2,5 dziec siedział calusienkie popołudnie dupskiem na piasku. mokrym. W cieniu. W koszulce z krótkim rękawem. Bez czapki. Przysłowiowy śpik po pas obcierał tą upiaszczoną ręką. Chyba nikt nie zarzuci sąsiedce przegrzewania dziecka ![]() Bartulo biegał za piłka w dresikach, pólbutach, na górze body+cienka bawelniana bluzeczka góra od dresu. Aha i cieniutka czapeczka, taka cienizna ze Warszawe było widac, bo wiaterek był a ja po tych choróbskach ostatnich wole dmuchac na zimne. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45706597] U nas też dzisiaj ostatnia 4 wyszła, a więc mamy 12 zEMbów ![]() Uwaga, uwaga! rano poszłam pobiegać! ![]() a wieczorem Agatka mnie wpieniła, pomadką ochronną wymazała cały stół i pomazała ścianę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() SILVER, jak najbardziej taka biegunkowa kupa jest zębowa, u nas dzis trzy takie/..... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Horror zapisałam w kolejce oczekujących ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Cię, tzn...hmmm..mimo, że jeszcze tak nie mieszkam, no ale już niedługo...będe mieszkać tam gdzie nawet diabeł nie zagląda ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
I u nas dzisiaj w cieniu było 20 stopni, i młoda miała bodziak z krótkim, na to cienką bluzę rozsuniętą, gatki, skarpety i trampy. Na razie wolę jej jeszcze ubierać przynajmniej dwie warstwy na plecki, bo u nas to jednak piździ praktycznie zawsze- na takiej górze mieszkamy
![]() BTW. Ostatnio tz z moją mamą gadał, że powinniśmy sobie na polach za domem kilka wiatraków postawić, żeby z tego prąd robić. I wcale nie żartowali ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-22 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | ||
Zadomowienie
|
EWIK, warto
![]() ![]() ![]() Cytat:
o! to nie doczytałam. dobrze wiedzieć ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() FEWCIU oby noc był lepsza dla Blaneczki i dla Was ![]() HJE, ja nie kocham wsi jako takiej ale za to mozliwosc nieograniczonego pobytu na dworze ![]() Uciekam spac bo poprzednia noc raczej nie sprzyjała odpoczynkowi..... Ehhhh, te zebiszcza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wariatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mocny też dla mnie jest Blair Witch Project....masakra
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej boje sie filmu "Rec". Pierwszy raz bylam na nim w kinie - glupia nie wiedzialam na co ide. Seans na godzine 23, 3 osoby na sali ![]() Drugi raz prawie caly film pod kocem przesiedzialam ![]() Cytat:
![]() Ale ja jestem typowo miastowy zwierz, dziecko cywilizacji - kocham odglosy miasta. Szum na ulicy, gwar, tramwaje, dzwieki aut... ![]() Nawet w wakacje wole nie jechac nad morze czy w gory tylko zwiedzac jakies miasto ![]() Cytat:
![]() Oby dzis lepiej Wam sie spalo ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-22 o 21:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.