![]() |
#4231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() Miałam pocytowane wczoraj, ale padłam i zasnelam. Może dziś wieczorem sie uda. W ten weekend uczelnia, ale tylko troche zajęć. Cytat:
Reszta później ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meneq - a wlasnie, bo pisalas ze macie dlugi weekend... jakies swieto/a teraz macie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jesteś hardkorem :O jak moja mama, ale wiesz, moja mama to już taki wiek, że jej wiecznie zimno,no ale Ty... ![]() co do kubka... a bo Ola umie pić ze szklanki, z pstryczka załapała od razu tylko czasem się zapomina i przechyla go do góry no i tak myślę czy to dobrze tak jej mącić, tyle ją uczyłam, że kubeczek trzeba do góry, a teraz jej każe trzymać nisko ![]() no i lovi wydaje mi się, że już jest takie bardzo zbliżone do picia ze szklanki. a no i z pstryczka czasem leci jak nie zakryty, a słomce coś zostanie. Ale dużym plusem jest, że jest taki higieniczny ![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Illusion: Dzinsową wezmę bardzo chętnie!
Co do sweterka w paski - mam dokładnie identyczny - tylko rozmiar 6-9 i jeszcze jest dobry ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Wtajemniczenie
|
Plac zabaw
![]() http://www.youtube.com/watch?v=zRlmt...hr92lIQKsTZtNg
#4236 |
Zakorzenienie
|
Darie dwa razy przeczysciło
![]() Wysłane z mojego GT-I8160
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny - my nadal nie mamy nic na wiosnę, wiosennej kurtki. Pomożecie mi? Nie chcę wydawać dużo $ - kurtka za stówę to dla mnie za dużo teraz, jak Tż się martwi o pracę. Myślę nad: Która ładniejsza? ---------- Co do ubierania w ogóle: mama wzięła dziś Amelkę na spacer i tak mi opowiada potem.. chyba za grubo ją ubiera. A jak jej powiedziałam, że ee... chyba za grubo..to ona, że przecież to małe dziecko - roczniak, a nie taki 2, 3, 4 latek.... Mama ją ubrała : bodziak z długim, spodnie długie jeansy + rajstopy pod spód + "cienki sweterek;/" + płaszczyk, taki z polaru.. Dla porównania dodam, że wczoraj ja sama wypuściłam ją na spacer w bluzie - z bodziakiem pod spodem, w samych spodniach bez rajstop... bez płaszcza. Która przegięła, ona czy ja? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zadomowienie
|
Katar ma i kicha to chyba jednak przeziębienie. Mam nadzieję, że na tym się skończy
![]() Bo angażuje mięśnie twarzy, a przy niekapku picie po prostu wlatuje do buzi. Powiedziała, że niekapki robią więcej złego niż dobrego (wady wymowy), chyba Nawijka kiedyś też o tym pisała ![]() Debrah jeśli u Was tak ciepło jak u nas to mama zdecydowanie przegięła. I jak dla mnie ten jasny płaszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi się wydawało, że przegięła, ale ona się podparła tym, że nie była spocona, poza tym w p-lu pracuje i rodzice sami im zwracają uwagę, żeby ciepło ubierały dzieci.. że Amelka ma roczek, jest mała...W sumie co ja się będę wtryniac w co ją ubrała skoro nie był to kombinezon zimowy i ugotować się nie ugotowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() U nas był dziś dzień płaczu z powodu ostatniej czwórki. Dolna przebiła się wczoraj, górna chyba właśnie idzie. Ależ płakała, Malizna moja. I tak była dzielna, bo jak przestawało boleć, to i po bułeczki ze mną poszła, i krótki spacer we trójkę zaliczyliśmy. Miałam dziś pójść na rower, ale Mała taka do mnie przyklejona, to nie miałam serca jej zostawiać. Sylwietta - w ogóle miałam już kiedyś pisać - uwielbiam Twoje poczucie humoru! Dobrze, że jesteś ![]() Little - bardzo mi przykro z powodu pracy ![]() ![]() Gochaa - co do urlopu w Turcji: wg mnie w sierpniu za ciepło jeszcze. Byłam tam dwa razy latem - w południe nie dało się funkcjonować, no ale oczywiście co kto lubi. Bokeh - bardzo fajna strona!!! Hope - buziak dla Dadola. Moja dziś też miała bliskie spotkanie z uchwytem szuflady i ślad jest. Ellmi - super, że pogadaliście z tz ![]() Meneq - fajnie z tą randką ![]() Illusion - no daje Młody radę ![]() Silver - tak, częste kupsztale na zęby jak najbardziej. U nas teraz przy tych czwórkach nieszczęsnych to kilka razy dziennie są. Debrah - co do kurtek, to ja bym wzięła jaśniejszą. Choć ta w kwiatki też spoko ![]() Ufff, to chyba tyle... Idę zrobić coś niepożytecznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
![]() Za nami okropna noc. Blanka miała znowu gorączkę, nie mogła spać, leki nie pomagały ![]() ![]() Dzień nie był lepszy, nie chciała jeść, bawić się, cały czas siedziała wtulona w mamę lub w tatę ![]() Przed wieczorem troszkę Jej przeszło, to złapała taki apetyt, że nie nadążałam jedzenie robić, bo tylko "am am am" ![]() Bokeh super strona! Mogę mieć sugestię? Brakuje mi tam odnośnika "kulinaria: ![]() A emelków nie mogę wymienić, bo mądry sprzedawca nie odbiera telefonu ![]() Illusion pięknie Igorek sobie radzi! ![]() ![]() Yellow nie chcę Cię martwić, ale to że Blanka zaczęła chodzić, wcale nie sprawiło, że dłużej śpi. Fakt, w dzień drzemki sie unormowały, są dwie (0,5h i 1,5h) albo jedna 1,5h. Ale wstaje nadal przed 6. ![]() Little trzymam mocno kciuki, aby się wszystko ułożyło! Hope nie smuć się, to niestety nie ostatni upadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Yellow: u nas odkąd chodzi to krócej jeszcze rano śpi bo..wstaje i sobie idzie :d
Nie zatrzymam w łóżku. I woła mnie bardzo głośno, dobitnie ![]() Fewciu: zdrówka dla Blanusi ![]() ![]() Ultra: Dzielna Malizna ![]() Moja zasnęła przed kąpielą, bez kolacji, innej niż mleko, bez mycia.. nie wiem o co ho, ale ostatnio była w nocy tugeza, może odsypia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja Blanka była dzisiaj w body bez rękawów, bluzka z długim rękawem bawełniana, kurtka , apaszka, cienka czapeczka, spodnie, skarpetki i butki. wiesz trudno powiedzieć kto przegiął. Mi się wydaje że z jednej strony to na samą bluzę to zbyt zdradliwa pogoda, natomiast z drugiej strony widizałam dzisiaj w pełnym słońcu dziecko w zimowym kombinezonie, czapce zimowej, przykryte grubym kocem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jeśli się wypuszczę z lekkim ubiorem to zabieram ze sobą coś do założenia gdyby wiało/było chłodniej niż sądziłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW, czekam na wpis na blogu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam już coś skrobać, mam jakiś szkic. Zalinkuję Wam jak będzie, zobaczę czy uda się dziś. Muszę obudzić bloga i jakiś wpis podsumowujący chyba zrobię, po roczku, żeby już się nie cofać.
Miło mi jest, że pamiętasz o blogu mimo TAKIEJ przerwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się cały czas zbieram do podsumowania roku, ale jakoś nie mogę się zebrać, za dużo mam na głowie ostatnio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Debrah mi się podoba ta ciemniejsza ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4250 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
granatowa! śliczna jest ![]() ![]() Wg mnie ona ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też dzisiaj ostatnia 4 wyszła, a więc mamy 12 zEMbów ![]() Uwaga, uwaga! rano poszłam pobiegać! ![]() a wieczorem Agatka mnie wpieniła, pomadką ochronną wymazała cały stół i pomazała ścianę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to sama nie możesz gotować zupek bez marchewki i brać ze sobą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Znowu gorączka,39,5st. Dziki płacz był już trzy razy.
Idę spać bo wypadałoby przespać się dzisiaj choć z godzinę. Buziaki dla Was! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Wtajemniczenie
|
fewciu - kurde biedna Blanka
![]() ![]() Debrah - ja głosuję na granatową ![]() nomen widzę Cię! Co u Was?
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-03-22 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45706597]pewnie, że może
![]() granatowa! śliczna jest ![]() ![]() Wg mnie ona ![]() ![]() skoro taki apetyt wrócił, to obstawiam tę 4 ![]() U nas też dzisiaj ostatnia 4 wyszła, a więc mamy 12 zEMbów ![]() Uwaga, uwaga! rano poszłam pobiegać! ![]() a wieczorem Agatka mnie wpieniła, pomadką ochronną wymazała cały stół i pomazała ścianę ![]() ![]() A z ciekawości :jak ty na takie sytuacje reagujesz, jak to wymazanie stołu pomadką? co mówisz Agacie? Co do kurtki : doczytałam, że granatowa ma jakieś małe zaciągnięcie - napisałam do babeczki z prośbą o real foto tego. Zobaczymy, ale nadal żem niezdecydowała..;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
heja...u nas łosoś..śledzik i grefrutówka z mężem...
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Blanka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Konto usunięte
|
Debrah, zapytałam, do czego pomadka służy - no wie, do czego, i zwyczajnie karnie zabrałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Tak, szklanko, dobrze pamietasz.
To ja pisalam, ze logopeda poleca picie ze slomki lub kubeczka ![]() Kubeczek usnal sam ![]() Lezelismy na lozku, wtulil sie pleckami we mnie i po kilku chwilach odplynal. Ostatnio kilka razy mu sie to zdarzylo, moze jest jednak jakas nadzieja na zasypianie bez uu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.