|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4261 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 251
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;2755414 9]a co s±dzisz o takiej? http://www.profryzury.pl/files/images/4.jpg
My¶lê, i¿ masz podobne rysy do tej Pani. [/QUOTE]podoba siê ![]() dziêki |
|
|
|
#4262 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 112
|
Dot.: Jaka fryzura bêdzie mi pasowaæ ? -w±tek zbiorczy
Planowa³am zmianê fryzury w wakacje
Zastanawiam siê czy pasowa³oby mi ¶ciêcie w³osów do ramion, podobnie jak na wcze¶niej za³±czonym zdjêciu Evy Longorii(http://4.bp.blogspot.com/_yNjTLrE2bP...a-Longoria.jpg) ? Nie chcê, aby by³y ¶ciête prosto, chcia³abym je jako¶ wycieniowaæ. Na razie zapuszczam grzywkê, chyba najlepiej wygl±da³aby bêd±c d³ugo¶ci równej z w³osami, ale nie wiem co zrobiæ z ni± teraz. A mo¿e grzywka równie¿ bêdzie pasowa³a do takiej fryzury? Poni¿ej za³±czy³am zdjêcie z grzywk± i bez .
|
#4263 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 115
|
Hej. Mam pytanie. Czy pasowa³aby mi taka grzywka jak ma j± dziewczyna w filmiku? Chcia³abym sobie tak± zrobiæ, ale nie mam pojêcia czy by mi pasowa³a, a nie chcê robiæ niczego pochopnie. U mnie w mie¶cie nie ma dobrego fryzjera ¿ebym mog³a siê poradziæ:/
filmik: http://www.youtube.com/watch?v=S5cl8...&feature=feedu
|
#4264 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Fryzura do Mojego kszta³tu :]
Cze¶æ Wam !
Ogólnie tak jak w temacie mam pytanie jaka fryzurka bêdzie pasowaæ do mojej twarzy,d³ugich brwi,du¿ych oczu i ust ? Tak ogólnie do twarzy ;x Poni¿ej zamieszczam dwa zdjêcia Proszê o pomoc i porady
Edytowane przez Ratnamajorce Czas edycji: 2011-06-21 o 20:57 |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 35 290
|
Mysle, ze grzywka bedzie Ci jak najbardziej pasowala
w snach jest zawsze piêknie Ciep³y dom, miejsca do¶æ na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkaæ siê potarmosiæ uszy lub razem na spacer znowu gdzie¶ wyruszyæ Lecz dzi¶ sobie ¶nij Ma³ymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#4266 |
|
Przyczajenie
|
czy do mojej twarzy pasowaly by krotkie wlosy?
Bardzo prosze o pomoc i rade moje zdjecie znajdziecie na moim blogu www.lianarts.blogspot.com (cos mi sie nie chca wklejac zdjecia) - ja to ta "laska" w rozowej bluzeczce (blog jest glownie o moim synku) dodam, ze mysle o dosc radykalnej zmianie
jestem mloda mama i nie mam czasu na "ukladanie" codziennie wlosow i robienie czasochlonnych makijazy
|
|
|
|
#4267 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 065
|
Dot.: czy do mojej twarzy pasowaly by krotkie wlosy?
Widzê ¿e masz do¶æ grube w³osy - ja na Twoim miejscu nie zdecydowa³abym siê na krótkie ciêcie - niestety przy gêstych w³osach krótka fryzura mo¿e siê ró¿nie zachowywaæ. Ja kiedy¶ obciê³am i to by³ najwiêkszy b³±d mojego ¿ycia
Ka¿dego ranka w³osy by³y w nie³adzie, nic nie pomaga³o nawet najmocniejsze lakiery i ¿ele. Robi³y siê gniazda i nie wygl±da³o to najlepiej.
|
|
|
|
#4268 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki za odpowied¼ ka¿da wypowied¼ ma dla mnie znaczenie. Wygl±dam tak samo od chyba 10 ciu lat i mam troche do¶æ wiêc mo¿e jaki¶ inny kolor? Porad¼cie!!!
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 35 290
|
Cytat:
no ¶liczny!A ja na Twoim miejscu bym ciacha³a w³osy! I to w³a¶nie po to aby ¿y³y sobie w swoim takim nie³adzie. Uwa¿am, ¿e przez t± fryzurê, któr± masz teraz tracisz. Ujmuje Ci na urodzie i odbiera wyrazisto¶ci. I ten kolor... na pewno bym na Twoim miejscu wybra³a co¶ ja¶niejszego. ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Teraz Twoje w³osy s± takie oklapniête i ta grzywka. I nie zgadzam siê ze stwierdzeniem, ¿e przy grubych czy gêstych w³osach krótka fryzura to k³opot. Zalezy od w³osa. Maj±c krótkie ciêcie, wstajesz rano, przeczesujesz wlosy placami, troche lakieru i wychodzisz, zostawiaj±c je wlasnie w takim fajnym nie³adzie
w snach jest zawsze piêknie Ciep³y dom, miejsca do¶æ na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkaæ siê potarmosiæ uszy lub razem na spacer znowu gdzie¶ wyruszyæ Lecz dzi¶ sobie ¶nij Ma³ymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#4270 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 17 646
|
Hej
S±dzê, ¿e pasowa³ by Ci taki kolor: http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...ic2/262000.jpg co o tym s±dzisz?
|
|
|
|
#4271 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 490
|
Dot.: Fryzura do Mojego kszta³tu :]
Co siê z tym ¶wiatem dzieje..faceci zaczynaj± panienkowaæ i stawaæ przed lustrem.
Moim zdaniem jak by¶ siê opitoli³ na zapa³kê wygl±da³by¶ o wiele lepiej.. |
|
|
|
#4272 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 155
|
A mi siê podoba tak jak jest , a szczególnie 2 zdjêcie
|
#4273 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Witam.
W przysz³ym tygodniu zamierzam i¶æ do fryzjera i chce troszeczkê zmieniæ fryzurê, zapuszczam w³osy i podetnê jedynie minimalnie koñcówki,ale chce te¿ co¶ nowego. My¶la³am nad mocnym pocieniowaniem w³osów,moje w³osy nie s± a¿ tak bardzo mocno gêste,ale ma³o tez ich nie jest . Proszê dorad¼cie mi co¶, przesy³am link do mojego photoblogu, tam s± moje zdjêcia , na zdjêciu 3 od góry jestem ja (blondynka) poni¿ej tez s± inne moja zdjêcia. Wysy³am zdjêcie fryzury and, która siê zastanawiam czy uwa¿acie,ze bêdzie mi w niej dobrze ? Dziêkuje za jak±kolwiek pomoc http://www.photoblog.pl/maariiposa to jest mój photoblog http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/images/articles/fzgw/3.jpg fryzura nad, któr± siê zastanawiam Przesy³am jeszcze raz fotkê fryzury nad , któr± siê zastawiam,bo w tamtej wiadomo¶ci link mi siê nie za³adowa³. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-06-26 o 10:37 Powód: post pod postem |
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 194
|
nie gustujê w takich fryzurach u mê¿czyzn, wiêc niestety nie pomogê
|
#4275 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 867
|
2 zdjecie super
|
|
|
|
#4276 |
|
Przyczajenie
|
jak sadzicie bedzie mi pasowac ?
Witam , jestem tu nowa i nawet nie wiecie ile szuka³am na tym foru " jak za³ozyæ nowy w±tek " . Ale wkoñcu siê uda³o i mam do was pytanie . Czy waszym zdaniem dobrze mi bêdzie w prostej grzywce ?
![]() Nie wiem jak sie dodaje zdjêcia wiêc wklejam link na facebooka tam jest moje zdjêcie ;p http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
|
|
|
#4277 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 700
|
Nie ma co wydziwiaæ. Fryzurkê masz zgrabn± i pasuj±c± do rysów twarzy. Po co zmieniaæ co¶ na si³ê co wygl±da dobrze ;]
|
|
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 251
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Administrator
Wiadomo¶ci: 5 828
|
Dot.: jak sadzicie bedzie mi pasowac ?
Pomogê ze zdjêciami
![]() Odpowiedz ( lub edycja) -> dodatkowe opcje -> zarz±dzaj za³±cznikami -> zobacz za³±cznik. Po wstawieniu zdjecia zamknij okienko z za³±cznikiem i "wy¶lij odpowiedz" Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 16:19 |
|
|
|
#4280 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witam
Potrzebujê porady na temat dobrania odpowiedniej fryzury do moiej twarzy. (twarz mam okr±g³±), jestem osoba przy ko¶ci . Chcia³abym jak±¶ krótk± fryzurê. Porad¼cie co¶ proszê!
Edytowane przez Monisia0_2007 Czas edycji: 2011-06-28 o 13:58 |
|
|
|
#4281 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 17 646
|
Bez zdjêcia bêdzie trudno dobraæ odpowiedni± fryzurê
|
|
|
|
#4282 |
|
Przyczajenie
|
A mi nikt nie pomoze?
|
|
|
|
#4283 |
|
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Jesli masz bardzo proste wlosy to mozesz sobie pozwolic na taka fryzure co wkleilas.Ale moim zdanie nie bedzie pasowac do Ciebie
Zalaczam propozycje. |
|
|
|
#4284 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
grzywka dla w³osów z wyciêtym bokiem.
chcia³a bym ¶ci±æ grzywkê, ale k³opot w tym, ¿e jaki¶ czas tem wygoli³am sobie pó³ g³owy na ³yso. W ka¿dym b±d¼ razie ju¿ mi odros³y troche, ale nie wiem jaka grzywka by do nich pasowa³a. Z drugiej strony mam w³osy do brody. macie jakie¶ pomys³y.
|
|
|
|
#4285 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Polecam Wam dzik± szczotkê!
Ja mam taka szczotke z naturalnego wlosia z dzika ale ja mam juz bardzo dlugo i powiem jedynym slowem jest rewelacyjna
|
|
|
|
#4286 |
|
Przyczajenie
|
dziêki za rady,ale krótkiej grzywki nie chce, bo mia³am ja przez prawie ca³e swoje ¿ycie i uwa¿am,ze do mnie nie pasuje
|
|
|
|
#4287 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
Dziewczyny, a co zrobiæ, by w³osy by³y jakby zaczesane do ty³u tak, by nigdzie nie by³o przedzia³ka, ale by ich nie tapirowaæ? Czy konieczny jest jaki¶ ¿el i ulizane w³osy?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4288 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Dorad¼cie mi proszê! Czy bêdzie do mnie pasowaæ krótka fryzura? ( moje foto w zal±czniku )
Edytowane przez amarenaa Czas edycji: 2011-07-02 o 17:59 |
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Chodzi mi mniej wiecej o tak± fryzurê
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

[/QUOTE]

.
Tak ogólnie do twarzy ;x
Proszê o pomoc i porady