Marcowe Mamy 2015 cz. X - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-30, 14:10   #4261
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. X

złożyłam zamówienie w h&m, nie dostałam jeszcze żadnego kuponu rabatowego.

newslettera zamówiłam ale nie kliknęłam "potwierdź swoje zamówienie" - czy to może być powodem?

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
Smv - u mnie na badaniu też często było dużo osób. Najgorsze było jak pewno dnia moja była sąsiadka uczestniczyła, bo akurat się złożyło, że miała staż na ginekologii..

Czy wasze dzieci też tak ulewają? Antoś pomimo odbicia i tak ulewa
też ulewa ale później leżąc i to najgorsze bo mała przewraca się już sama na plecki jak śpi

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Hejo

Wyślę ktoś mi zaproszenie ns fb ?

Nam właśnie odpadł pępuszek ( 16 dzien )
u nas w 7 dniu po wypisie, jeszcze co nieco ma strupeczków bo to jeszcze krwawi lekko
Stary 2015-03-30, 14:11   #4262
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Hej

Crystal, smv - nie ociągać się Już mnie ręce bolą od trzymania kciuków

Ja już zrobiłam pranie, prasowanie, sobie drugie śniadanie, obejrzałam 2 odcinki "Mai w ogrodzie", podszykowałam obiad i czekam, aż mi się dziecko obudzi. Na szczęście zaczął spać, w nocy zasnął ok. 20.00 a obudził się dopiero po trzeciej na pierwsze karmienie i około szóstej na drugie karmienie. Potem trochę pomarudził i od ósmej z przerwami na jedzenie i zmianę pieluchy śpi aż do teraz. Pewnie zaraz się obudzi, bo zawsze jak tylko włączę komputer to się budzi.

Nouvelle - jak ja Ci zazdroszczę "urlopu w świetlicy"... Co ja bym dała za pół godzinki spokoju, bez ciągłego słuchania, dnie płacze Czyżbyś uczyła się do egzaminów na aplikację?

Poszłabym na spacer, ale u nas od 2 dni pada i wieje. Już nie mogę się doczekać wyjścia na długi spacer...

Ach, no i dziś zarejestrowałam się do chirurga-onkologa na badanie pieprzyka, który mi nagle zaczął zmieniać kształt.
Jeszcze nauki nie zaczęłam, planuje tak od połowy maja mam nadzieje, ze sporo zapamiętałam z zeszłego roku i w tym będzie mi się lepiej uczyło. jak będzie ładna pogoda, idź chociaż do ogrodu na 20 minut odpocząć ja dziś jestem bez małej, latam po urzędach i dobrze mi tak na chwile wyrwać się z domu..

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 14:26   #4263
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

czym można smarować buźkę dzidziusiowi, moja ma 3 tygodnie skończone. tylko oliwka?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

kupon rabatowy z H&M mam - pytanie już nieaktualne
Stary 2015-03-30, 14:28   #4264
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Magnifica - trzymam kciuki

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

piszecie o ulewaniu - mój nie ulewa, za to się zasikuje. Musiałam mu zmienić pieluchy na większe (pampers 2) i jest o niebo lepiej. Wcześniej przebierałam go kilka razy dziennie, najgorzej było w nocy bo mi się wybudzał. Mój mąż przyznał, że jednak nie mamy za dużo ubranek. Ja piorę co drugi dzień i mam zawsze pełną pralkę dziecięcych ciuszków.

Dzisiaj przestawiłam młodego na rozmiar 62, a mniejsze ciuszki ( w większości nieużywane) spakowałam do pudła. A ma skubaniec nieco ponad 2 tygodnie i już taki wielki
Ja tez juz kilka ubranek musiałam odłożyć. Najbardziej szkoda pajacy z nexta, że juz za małe
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 14:30   #4265
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:
Smv - u mnie na badaniu też często było dużo osób. Najgorsze było jak pewno dnia moja była sąsiadka uczestniczyła, bo akurat się złożyło, że miała staż na ginekologii..

Czy wasze dzieci też tak ulewają? Antoś pomimo odbicia i tak ulewa
jeszcze o tym ulewaniu
mojej przez sen się cofa w gardełku bo tak mocno "zakaszlnie" już raz myślałam że chora, ale nie ma takich oznak
Stary 2015-03-30, 14:31   #4266
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez KasiaKasiaWiki Pokaż wiadomość
czym można smarować buźkę dzidziusiowi, moja ma 3 tygodnie skończone. tylko oliwka?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Ja smaruje kremem pielęgnacyjnym babydream extra srnsitive z olejem migdałowym.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 14:49   #4267
crystal25
Zakorzenienie

ciekawe jak tam magnifica

ewka5891
dziekuje przydadza sie kazde kciuki i modlitwy w was jest sila
kasia_adm wlasnie sie troche uspokoily, wczoraj tez o tej samej godzinie, troche lzej bylo, a tz juz dwa razy pytal czy jednak pojedziemy jak mnie zobaczyl i liczyl skurcze. ale podczas skurczow czuje delikatne parcie tam na to normalne? chcialabym urodzic dzis, albo w nocy, bez wywolywania jutrzejszego
antoxa ladnie ja swoje bede musiala zrzucic bo to bylby cud jakbym zobaczyla taka sama wage jak przed ciaza, albo mniejsza
zona marcina 3mac kciuki za nas juz coraz blizej ten pieprzyk oby to nic nie bylo, do wyciecia i po sprawie!

mordka1985 planuje jechac, jak poczuje ze nie daje sobie rady z bolami, obym zdazyla, i oby nie za wczesnie, bo nie chce tam przelezec dnia i nocy a z porodu nici ale taki porod to super, przyjade a tu juz spore rozwarcie ja wlasnie jem pizze, bo nie jestem w stanie gotowac przy skurczach, a tz powiedzial ze zrobi obiad to kupil pizze mrozona juz kolejny dzien tak mi robi obiad

jak ktos sie mnie kiedys zapyta ile godzin rodzilam to rozstrzelam obiecuje wiem ze te skurcze nie zaliczaja sie do porodu, ale za te pytanie zabije

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2015-03-30 o 14:50
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 14:54   #4268
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Witam się z Wami Dziewczyny
Podczytuje Was w miarę regularnie, ale nie mam czasu już żeby cokolwiek skrobnąć. Olek rośnie, jest głównie na cycku, ale raz na jakiś czas dokarmiamy Go mm. Noc odpukać przesypia ładnie, chodzi spać ok 21-22, pierwsza pobudka o 12-1, następna o 4-5, chwile polulam i dosyć ładnie zasypia.
Dziewczyny! Gdybyście kiedyś miały jakiś problem z zastojem ratujcie się kapustą Ja od wczoraj miałam zastój pierwsze w prawej, a później w lewej piersi. Czuje, że to od biustonosza. Zainwestowałam w gada 70 zł, ale ma fiszbiny i chyba od nich ten zastój Naprawdę, okłady z kapusty odblokowały mi kanaliki i mleko poleciało jak z wodospadu
Co do ulewania, Oluś też dość sporo ulewa, chociaż mam wrażenie, że troszeczkę mniej niż na początku. I tez mimo odbicia.
Gratuluje nowym mamuśkom, trzymam kciuki za oczekujące i w trakcie porodu
a myślałam że okłady z zimnej kapusty są na zatrzymanie nawału pokarmowego, a Ty piszesz odwrotnie, że na odblokowanie... ale też zimny okład?

Cytat:
Dziewczyny hit sezonu Weszłam dzisiaj na wagę i mam 2 kg mniej od początkowej wagi w ciąży 9 dni po porodzie
ja mam jeszcze 2kg do zrzucenia i będzie początkowa waga ciąży, a tak poza tym to jeszcze chciałabym 7kg zrzucić, bo przed ciążą sobie przytyłam czyli razem 9kg...

Dziewczynki Crystal25, Magnifica,Smv trzymam za Was mocno kciuki by się ładnie wszystko rozwijało w odpowiednim kierunku!!!!

Ja mam dziś debiut - 1 dzień sama z Helenką, tż wrócił do pracy po 2tyg opiece nad nami. Bałam się tego dnia, ale póki co jakoś sobie radzę. Rano nawet mała zasnęła i spokojnie prysznic wzięłam. A teraz czekam na położną.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

tak się zastanawiam co tam u Nusiekowej... dawno nie pisała
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 14:57   #4269
Magnifica
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za kciuki u mnie nuda, skurcze ustaly. A były juz takie ładne co 7 minut po 30 sekund... Zobaczymy, co będzie dalej

Crystal, smv szkoda, że nie leżymy na jednej porordówce. Byłoby raźniej
A tak myślę Crystal, ze z Twoimi skurczami to Ty z nas urodzisz jako pierwsza
Stary 2015-03-30, 15:04   #4270
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Jestem padnieta! Mloda obudzila sie chwile przed 4 i dopiero zasnela. Tak ja meczyly baczki. Dopiero rurka pomogla ide spac poki drzemie mala
moja tez tak się budzi na karmienie i niekoniecznie chce spać bo już wyspana
Stary 2015-03-30, 15:13   #4271
crystal25
Zakorzenienie

edithS Nusiekowa dawno nie pisala u mnie sie rozwija nie rozwija i tak na zmiane sama nie wiem co powinnam z tym zrobic, czy czekac jak glupia krowa dziekuje za kciuki Dalas rade a niedlugo tz skonczy prace i znow bedziecie razem

magnifica moglybysmy na jednej lezec w trojke byloby smiesznie moje skurcze sa dziwne raz sa raz nie ma, a teraz co 5 minut, a nie bylo przez 20, tylko one cos sie nie staraja wogole gdyby byly regularne i mocniejsze to pewnie pojechalabym do kliniki
a mowili tobie cos o oxy? czy cokolwiek? bo jak wody odeszly to beda wywolywac skurcze jesli nic nie rusza? )))

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-30, 15:13   #4272
irish cream
Raczkowanie

EdithS tak, zimna rozbita kapusta. No to teraz sama nie wiem, ale rękę sobie dam odciąć, że to po kapuście taka poprawa
irish cream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 15:21   #4273
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Co do wagi to mam jeszcze +2kg nie może mi się ruszyć waga w dół za chiny. A planuję jeszcze z 6-7 kg zrzucić tego co było przed ciążą.
ja też chcę jeszcze tyle zrzucić ale ja się nie ważę bo będę ćwiczyć a mięśnie są cięższe od sadełka
Stary 2015-03-30, 15:32   #4274
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
edithS Nusiekowa dawno nie pisala u mnie sie rozwija nie rozwija i tak na zmiane sama nie wiem co powinnam z tym zrobic, czy czekac jak glupia krowa dziekuje za kciuki Dalas rade a niedlugo tz skonczy prace i znow bedziecie razem

magnifica moglybysmy na jednej lezec w trojke byloby smiesznie moje skurcze sa dziwne raz sa raz nie ma, a teraz co 5 minut, a nie bylo przez 20, tylko one cos sie nie staraja wogole gdyby byly regularne i mocniejsze to pewnie pojechalabym do kliniki
a mowili tobie cos o oxy? czy cokolwiek? bo jak wody odeszly to beda wywolywac skurcze jesli nic nie rusza? )))
To ja mam podobnie z tymi skurczami. Takie były ladne,a potem nic. Teraz niby znów wracają, ale nieregularne i polozna mosi, ze to nie to jeszcze. O oxy nic nie mowia na razie. Póki z dzieckiem ok to każą czekać...
Stary 2015-03-30, 15:39   #4275
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
No to teraz ruszy z kopyta

A no to faktycznie, Nadia jest wam niezbędna robiłam 5 osobnych zamówień i każde przyszło w osobnej paczce
Aaa, no bo się właśnie zastanawiałam jak to rozwiązałaś

Jesteśmy po badaniu, Nadiura płakała tylko podczas wyciskania krwi z paluszka (pielęgniarka zrezygnowała z szukania żyły skoro robiłyśmy tylko jedno badanie) a po chwili już był spokój ostatecznie ja się stresowałam jej badaniem i zupełnie niepotrzebnie

Cytat:
Napisane przez agulkat85 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o pobranie moczu to ja juz dwa razy pobralam i polecam mój sposób i to prosto do pojemniczka wzielam wacik i namoczylam go w cieplutkiej wodzie i delikatnie obmywalam malutkiej wargi sromowe i cewke i po chwili malutka siusiala i caly mocz zlapany do pojemnika tylko pojemnik trzymaj cały czas w pogotowiu
A ja zaopatrzyłam się w te woreczki do pobierania moczu. Po przeczesaniu internetu nie wróżyłam sukcesu za pierwszym razem i martwiłam się czy trzy nam wystarczą w ogóle... A udało się za pierwszym razem tylko długo musieliśmy czekać żeby w ogóle się wzięła za sikanie, miała solidny doping od TŻ

Cytat:

Ja smaruję oliwką po kąpieli a w ciągu dnia czasem Linomagiem Bobo A+E

Idealnie wstrzeliłam się z wyjściem na spacer, jak byłyśmy pod domem to zaczynało kropić a po wtarabanieniu się na piętro za oknem była ściana deszczu Teraz znów wychodzi słoneczko
Mam plan wyciągnąć TŻ do Lidla jak skończy pracować
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 16:02   #4276
smv
Zakorzenienie

Dziewczyny umieram. Wzięła mnie pani do badania bo od godziny mam skurcze ja pierd** tak bolało to badanie ze się darlam! Rękę w gardle czułam prawie taki ból. Chyba żart ze ja mam urodzić. Najlepsze ze szyjka na pół opuszka - nic nie ruszyło masakra. Wiec czekam dalej a teraz mam ktg. Ale to dotykanie szyjki to jakaś masakra!!
Stary 2015-03-30, 16:12   #4277
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
złożyłam zamówienie w h&m, nie dostałam jeszcze żadnego kuponu rabatowego.

newslettera zamówiłam ale nie kliknęłam "potwierdź swoje zamówienie" - czy to może być powodem?

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

też ulewa ale później leżąc i to najgorsze bo mała przewraca się już sama na plecki jak śpi

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

u nas w 7 dniu po wypisie, jeszcze co nieco ma strupeczków bo to jeszcze krwawi lekko
dałaś radę z tym h&m czy coś pomóc?

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Dziewczyny umieram. Wzięła mnie pani do badania bo od godziny mam skurcze ja pierd** tak bolało to badanie ze się darlam! Rękę w gardle czułam prawie taki ból. Chyba żart ze ja mam urodzić. Najlepsze ze szyjka na pół opuszka - nic nie ruszyło masakra. Wiec czekam dalej a teraz mam ktg. Ale to dotykanie szyjki to jakaś masakra!!
czyli to ten osławiony masaż szyjki... teraz powinno coś ruszyć

Stary 2015-03-30, 16:14   #4278
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Może teraz się coś ruszy
Stary 2015-03-30, 16:29   #4279
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Wow zazdroszczę

U mnie na wadze 58 kg, co daje 5 na plusie. Jak dojde do 55kg to bede zadowolona, bo szybciej wazylam za mało.
Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość

Antoxa- o ja cie ale masz tempo chudniecia. Tylko jedz, żebys za dużo nie zrzuciła.
Spokojnie mi schudnięcie nie zaszkodzi bo mam sporą nadwagę jeszcze jakieś 10-15 kg i będę szczęśliwa

Antoni ma dzisiaj dzień kupy już dwa razy musiałam mu wszystko przebierać bo pampersy tego nie wytrzymały dobrze, że 1 dzisiaj nam się skończą i przechodzimy na 2 bo chyba te 1 za małe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-30, 17:12   #4280
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana masaż szyjki jak już są skurcze jest duzo gorszy od samego porodu. Skurcze parte jakoś bardzo nie bolą, a za te głupie teksty, że panią badanie boli, a tędy ma wyjść dziecko położne powinny dostać w łeb. Ja tak usłyszałam teraz przy porodzie, jak powiedziałam, żeby zabrała paluchy

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 17:41   #4281
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
dałaś radę z tym h&m czy coś pomóc?

czyli to ten osławiony masaż szyjki... teraz powinno coś ruszyć
tak tak, mam już wszystko, tj ten rabat
Stary 2015-03-30, 18:03   #4282
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
tak tak, mam już wszystko, tj ten rabat
no to git

Stary 2015-03-30, 18:04   #4283
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
To ja mam podobnie z tymi skurczami. Takie były ladne,a potem nic. Teraz niby znów wracają, ale nieregularne i polozna mosi, ze to nie to jeszcze. O oxy nic nie mowia na razie. Póki z dzieckiem ok to każą czekać...
ja pospalam z dwie godziny ale co 10, 20 minut sie budzilam przy skurczach, zawsze to cos, i znowu zaczelam je liczyc. zglupiec mozna to moze z rana podadza oxy jak mi?

smv masaz szyjki ci zrobila jesli az tak bolalo to na rozkrecenie skurczy i rozwarcia chyba ze zwykle sprawdzenie ciebie bolalo, bo ja to oczy na wierzch wywalam jak mi sprawdzaja szyjke Mi sprawdzala szyjke na ostrym skurczu to przestala i ponownie wlozyla reke, bo widziala jak bolalo.
Stary 2015-03-30, 18:11   #4284
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Nouvelle, jak tam gacie z Lidla? Warto jechać?
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 18:20   #4285
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
ja pospalam z dwie godziny ale co 10, 20 minut sie budzilam przy skurczach, zawsze to cos, i znowu zaczelam je liczyc. zglupiec mozna to moze z rana podadza oxy jak mi?
No położna mowila, że czekamy do jutra i że lepiej jak się samo ruszy i tylko dodadza oxy niż podawać oxy "na sucho", bo dłużej trwa i bardziej boli...
Stary 2015-03-30, 18:34   #4286
emily863
Zadomowienie

magnifica, crystal, smv wyprzedzilam was. Moj synek przyszedl na swiat dzisiaj o 11:09 z waga 3150 g i dlugoscia 52 cm.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 18:37   #4287
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
No położna mowila, że czekamy do jutra i że lepiej jak się samo ruszy i tylko dodadza oxy niż podawać oxy "na sucho", bo dłużej trwa i bardziej boli...
pewnie ze tak, tylko niech cos zadziala dzisiejszej nocy 3mam kciuki Jestem ciekawa czy dotrwam do rana, i od czego zaczna przy takich skurczach.... dwa dni i bedziemy tulic nasze malenstwa.....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-30, 18:48   #4288
Alunia79
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny.
Smv,współczuję Ci kochana tego bólu. Jak sobie przypomnę,to aż mnie ciarki przechodzą. Trzymam kciuki.

A my przerabiamy jakiś skok rozwojowy chyba weekend mielismy wyjęty z życiorysu..Nic tylko krzyk. W ciągu dnia spała może ze 3 godz.łącznie. Masakra jakaś.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Magnifica,Crystal za was dziewczyny też kciuki zaciskam
Emily gratulacje mamusiu
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-30, 18:49   #4289
aaakarolina
Wtajemniczenie

Ehhh komputer mi się rozwalił i jestem skazana tylko na komórkę :/

Emily wielkie gratulacje!!

Smv, crystal, magnifica kciuki!! Jutro już wszystkie będziecie tulić maleństwa

Ja juz po przeglądzie wszystko jest dobrze, chociaż badanie tak bolało, że myślałam, że wyskoczę z fotela :P macica obkurczona, blizna ladnie sie goi. Dostałam receptę na tabletki, ale jeszcze nie wykupiłam, bo cały czas sie zastanawiam czy chcę je brać...jeśli nie ma krwawienia mogę już uskuteczniać lamę z ćwiczeniami mam poczekać do końca połogu czyli jeszcze 2 tygodnie. Dostałam skierowanie na badania krwi a za pół roku cytologia. Aaa i jeszcze jedno- ale trafiłam na przystojnego lekarza aż mi było głupio nogi na fotelu rozkładać :P
Stary 2015-03-30, 19:12   #4290
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
magnifica, crystal, smv wyprzedzilam was. Moj synek przyszedl na swiat dzisiaj o 11:09 z waga 3150 g i dlugoscia 52 cm.
No pięknie ładnie to tak bez zapowiedzi? Gratulacje

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Przed chwilą był obchód i hak przez noc nic sie nie ruszy to o 6 rano podadzą oxy. Oj niech się samo zacznie
Crystal Ty masz szczęście, że mozesz być w domu. Ha to chyba będę miała dość szpitali do końca życia, a to dopiero pierwszy dzień

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości