Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-08, 07:12   #4261
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość

Rozumiem, że reklama L'oreala, ale żeby przyklejać sztuczne rzęsy przed tuszowaniem i udawać, że to efekt tego tuszu...
Na zdjęciach to norma, ale na filmie jednak trochę słabo..
Zgadzam się, zabieg bardzo niesmaczny I wydaje mi się też, że kolor podkładu został dobrany na chybił-trafił, przy nakładaniu widać, że bardzo różni się od koloru skóry i podejrzewam, że wygląda to potem dobrze tylko dlatego, że została nim pomalowana cała szyja. Nie bardzo też kumam, czemu najpierw maluje eyelinerem (po łysej powiece z korektorem, przecież to jest niewygodne ) i dopiero potem maluje resztę - cień przecież zazwyczaj się osypuje. Nie powiedziałabym, żeby to była dobra instrukcja dla niewprawionych osób.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:09   #4262
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
z tego co się orientuję, takie brwi są szalenie modne wśród azjatek. Okropność. Czemu kobiety robią sobie taką krzywdę...
Azjatkom akurat pasuje Wschodnim oczywiście.
Zauważyłam właśnie nawiązanie do ich trendów przez ten pomarańcz i charakterystyczny odcień różu na ustach. Mnie tak bardzo boli, że coś co super wygląda na koleżankach ze wschodu u nas wygląda karykaturalnie ;C Dlatego zazdroszczę AC tego typu urody co jakby z mangi się wziął. Może sobie walnąć pomarańczowy róż na nos, róż na powieki i szminkowe ombre na ustach i nadal wygląda ładnie : )

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość

Dlatego ja ignoruje takie 'reklamy'. Ewentualnie klikam, zeby sprawdzić kto to i w przyszłośći omijać
Też nie klikam Ale przez dzień wrednego hejtera nabrałam odwagi by wyłuszczyć autorce co mnie irytuje.

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A ja nie wiem, co jest złego we wrzucaniu linków do swoich filmów na wątku... Cudze można, ale swoich nie? Przecież wszystko się zgadza z tematem. Fakt, można by było podpisać albo dodać komentarz "To mój film, ale poza tym nie widzę w tym nic niewłaściwego.
Bo to darmowa reklama? I spam? Co innego jakby jeszcze z nami dyskutowała i od czasu do czasu w wiadomościach dowaliła taki link. Ale jak ona wchodzi tylko w tym celu to dla mnie jest nie na miejscu i zwykła reklama niezgodna z regulaminem.
Ale to moje zdanie, jestem właśnie ciekawa jak wy to widzicie. Bo może się okazać, że na tym wątku toleruje się takie zachowanie i będę siedzieć cicho, choć w środku będzie mnie skręcać.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Q & A u Angeliki

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Nie mam... ale to ładne jest...
Ja także bym chciała, ale już widzę jak mi to kot demoluje ;C
Ktoś ma cotton balls i kota i oba żyją w harmonii?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:15   #4263
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ana416 Pokaż wiadomość
Cześć!
Jestem nowa na tym wątku, ale czytam was i chciałabym się przyłączyć do tego heaterowania

W dodatku tusz zawdzięcza piękny zapach olejkowi arganowemu.
Jak dla mnie czysty olej arganowy śmierdzi kozą
Cześć!

Żal.pl, wstydu by sobie nie robili tymi sztucznymi rzęsami. A olej arganowy to wypisz wymaluj smród suszonych pestek śliwek, taki słodko-stęchły, daleko mu do przyjemnego zapachu.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:16   #4264
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość

Bo to darmowa reklama? I spam? Co innego jakby jeszcze z nami dyskutowała i od czasu do czasu w wiadomościach dowaliła taki link. Ale jak ona wchodzi tylko w tym celu to dla mnie jest nie na miejscu i zwykła reklama niezgodna z regulaminem.
Ale to moje zdanie, jestem właśnie ciekawa jak wy to widzicie. Bo może się okazać, że na tym wątku toleruje się takie zachowanie i będę siedzieć cicho, choć w środku będzie mnie skręcać.
Darmową reklamę Youtuberkom to robimy my same Wymieniamy się linkami, napędzamy widownię i na koniec i tak jesteśmy najgorsze, najbrzydsze i nudne.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:22   #4265
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Darmową reklamę Youtuberkom to robimy my same Wymieniamy się linkami, napędzamy widownię i na koniec i tak jesteśmy najgorsze, najbrzydsze i nudne.
dokładnie, sama już nie wiem ile kanałów zasubskrybowałam odkąd tu trafiłam
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:23   #4266
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
Sorry, że jeszcze do tego wracam, ale spójrz na jej szczotkę.
Widzialam
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:24   #4267
ktsw
Zakorzenienie

a co do reklamowania swoich własnych linków, no cóż... to nie takie proste zauważyłam, że jak ktoś obcy wstawia cos takiego to jest tu po prostu ignorowany , więc dla mnie problemu nie ma

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-08, 08:59   #4268
SympatycznyAtrament
Nie-rudy lis

Cytat:
Napisane przez kiciakasia Pokaż wiadomość
dziewczyny, a wie któraś, czemu szusz i ten jej chop to lew i słoń??
jezu, już sobie przeczytałam niepopolsku i oburzyłam się w głowie, czemu nazywasz go czopem

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
prawie jak to lotnisko > Heathrow
haha, tak samo to sobie przeczytałam i trochę dziwny mi się ten tekst wydał D

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
mi tez Radzka sie kojarzy z rudymi wlosami
Dla mnie też miała jakieś rudawe tony na głowie.

Cytat:
Co do pogrubionego? A autor Polimatów nie kusi cię do zakupu książki? Wychodzi w październiku. Ma w niej obalić 60 mitów. Myślałam, że temat będzie nieco inny ale też brzmi ciekawie. O ile połowy z tych mitów nie znam już od dawna w wersji "obalonej". Radek Kotarski, to jeden z tych, których kocham słuchać i chętnie poczytam <3
Bardzo ciekawa jestem tej książki

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
a co do reklamowania swoich własnych linków, no cóż... to nie takie proste zauważyłam, że jak ktoś obcy wstawia cos takiego to jest tu po prostu ignorowany , więc dla mnie problemu nie ma
O to, to. Dziewczyny dużo lepiej wyszły by z tym linkowaniem, gdyby wypowiadały się tu na bieżąco i od czasu do czasu podrzuciły link.

Nawiasem, nadrobić Was ostatnio to mega wysiłek
Dziś raczej nie wpadnę, bo umarłem.
SympatycznyAtrament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 09:06   #4269
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Wcale nie, może nie ma aż takiego szumu, ale ja osobiście wchodzę i sprawdzam,czasem skomentuję. Wydaje mi się,że gdyby te osoby udzielały się tutaj trochę więcej to też byłoby inaczej. Na suby jednak trzeba sobie jakoś zapracować, nie wystarczy wrzucić linka do kanału, trzeba złapać kontakt z widzami.

Stary 2015-09-08, 09:10   #4270
Princesska22
Zadomowienie

Po obejrzeniu najnowszego filmu Oleski, stwierdzam że ubiera się jak 13 letni chłopak...
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 09:14   #4271
ilciadzaga
Wtajemniczenie

https://youtu.be/Chu_NPNLFzA
Najnowsze Łobuzy. Matko, ja im współczuje tego, że jakieś dzieciaki koczują im pod blokiem, robią zdjęcia, nagrywają snapy, śledzą. Nawet pod Mediakraftem sterczą.
https://youtu.be/5yYr2lZ-p24 Andziaks z zakupami.

Edytowane przez ilciadzaga
Czas edycji: 2015-09-08 o 09:29
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 09:28   #4272
yunis3001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Najnowsze Łobuzy. Matko, ja im współczuje tego, że jakieś dzieciaki koczują im pod blokiem, robią zdjęcia, nagrywają snapy, śledzą. Nawet pod Mediakraftem sterczą.
Cena fejmu

Wysłane z mojego D5103
yunis3001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 09:30   #4273
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Wcale nie, może nie ma aż takiego szumu, ale ja osobiście wchodzę i sprawdzam,czasem skomentuję. Wydaje mi się,że gdyby te osoby udzielały się tutaj trochę więcej to też byłoby inaczej. Na suby jednak trzeba sobie jakoś zapracować, nie wystarczy wrzucić linka do kanału, trzeba złapać kontakt z widzami.
no cóż nie tak łatwo wytrzymać to co się tutaj dzieje jak widać każda krytyczna uwaga jest od razu wytykana od strasznego hejtu... tu się nie da wykasować i udawać że "mam super cudowny kanał" łatwiej jednak wrzucić linka i nie dyskutować szczerze ja wchodzę tylko na takie linki, na temat których wywiąże się jakaś dyskusja, resztę pomijam
Stary 2015-09-08, 09:45   #4274
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
no cóż nie tak łatwo wytrzymać to co się tutaj dzieje jak widać każda krytyczna uwaga jest od razu wytykana od strasznego hejtu... tu się nie da wykasować i udawać że "mam super cudowny kanał" łatwiej jednak wrzucić linka i nie dyskutować szczerze ja wchodzę tylko na takie linki, na temat których wywiąże się jakaś dyskusja, resztę pomijam
Hah, to fakt - nie da się wykasować, no i wtedy trzeba wziąć na klatę ewentualne uwagi i... ewentualny fejm B-)

Stary 2015-09-08, 09:46   #4275
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
https://youtu.be/5yYr2lZ-p24 Andziaks z zakupami.
Oni kiedykolwiek podawali swój adres czy oglądając vlogi można ogarnąć w którym miejscu w Wawie mieszkają? Zastanawiam się skąd te dzieciaki znają ich miejsce zamieszkania.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-08, 09:53   #4276
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Oni kiedykolwiek podawali swój adres czy oglądając vlogi można ogarnąć w którym miejscu w Wawie mieszkają? Zastanawiam się skąd te dzieciaki znają ich miejsce zamieszkania.
Może szli z jakiegoś spożywczaka. Śledzili ich i zobaczyli gdzie wchodzą.
Stary 2015-09-08, 09:58   #4277
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Albo jakaś małoletnia sąsiadka w szkole powiedziała gdzie mieszkają. I poszło dalej.
Stary 2015-09-08, 10:12   #4278
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Azjatkom akurat pasuje Wschodnim oczywiście.
Zauważyłam właśnie nawiązanie do ich trendów przez ten pomarańcz i charakterystyczny odcień różu na ustach. Mnie tak bardzo boli, że coś co super wygląda na koleżankach ze wschodu u nas wygląda karykaturalnie ;C Dlatego zazdroszczę AC tego typu urody co jakby z mangi się wziął. Może sobie walnąć pomarańczowy róż na nos, róż na powieki i szminkowe ombre na ustach i nadal wygląda ładnie : )

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Też nie klikam Ale przez dzień wrednego hejtera nabrałam odwagi by wyłuszczyć autorce co mnie irytuje.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Ja także bym chciała, ale już widzę jak mi to kot demoluje ;C
Ktoś ma cotton balls i kota i oba żyją w harmonii?

Ja! Od ponad roku, kot olewa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 10:17   #4279
carpaibex
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=kdlG...ature=youtu.be dailyvlog u Mammydoriska. Masakra, jaka ona jest wykończona w tym filmiku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-08, 10:42   #4280
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=kdlG...ature=youtu.be dailyvlog u Mammydoriska. Masakra, jaka ona jest wykończona w tym filmiku
No, na początku faktycznie, az mi jej szkoda. Spala tylko 2h, bo Lili ciągle plakala w nocy. Nie dziwie sie jej, ze jest teraz w Polsce, bo tu jej zawsze ktos pomoze przy dzieciach, a w Irlandii mąż dlugo pracuje, a jednak przy dwojce dzieci (i humorkach Lili) jest co robic...
Bardzo ją lubię

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:

Ostatnio oglądałam jakiś starszy filmik Karoliny i pokazywała tam swoją ulicę jak szła, więc zawsze już jakiś trop jest... :-/

Karolina i butowniczka - ładnie jej w takich uniesionych i pofalowanych włosach

KaraKorolla
jeju, jej we wszystkich kolorach włosów jest pięknie

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 10:57   #4281
201607131110
Konto usunięte

Haul u Szusz

gif z dźwiękiem z 14.09 aż się prosi ^^
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 10:59   #4282
ajah
wańka wstańka

Widać, że doriska zmęczona. Z drugiej strony uważam, że wiele stresu i trudności bierze się stąd, że za dużo wymaga od Lili.
To ciągłe 'nie placzemy' drążni mnie straszliwe, podobnie jak teksty typu: oszukujesz, bo mówisz, że nie umiesz założyć butów. Żal mi Lili ogromnie.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Stary 2015-09-08, 11:16   #4283
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
W poszukiwaniu collosal chaotic (kto to wymyslił? ) trafilam na ten film.
https://youtu.be/z9MlqOaKCnY

Najdziwniejszy makijaz brwi jaki widzialam
Ja nie widzę nic dziwnego w tych brwiach No nie są piękne, ale kompletnie nie wiem z czego macie bekę Jak dla mnie zwykle, nie najlepiej pomalowane brwi. I grube, ale że dziewczyna ma dużą twarz, to jeszcze ujdą.

Cytat:
Napisane przez Floresen Pokaż wiadomość
Uwielbiam Tobiasza Kujawę! To była pierwsza osoba, o której pomyślałam, gdy przeczytałam pytanie Ciemnej. Polecam jego artykuły na Fashion Post

Oglądacie kanały poświęcone produkcjom kinowym i serialowym?
Sfilmowani i kinowy ekspress Dema
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

http://trendio.us/2015/09/video-beyo...de-in-america/

Jak Beyonce zmiotła, to się nie dzieje :O jestem psychofanką psychofanek - wszystkie wiemy, ale po tym MIA jestem jeszcze bardziej psycho i jeszcze bardziej fanką - co za perfekcja.
Kto chce, niech klika, potem w pleja i od 1:30 sobie ustawi albo chociaż od 9:50 jesli nie chce spędzać 1 h 30 minut z królową - dobre ciary, dobre doznania.

nie lubię kiedy Beyonce robi te swoje sexy minki, a nagle między jedną, a drugą uśmiecha się do widzów - przeważnie wychodzi jej to tak creepy Fajny pomysł z tymi światłami, ale potem... meh, w kółko to samo. Ok, już się zamykam

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Macadamian Girl
nieeeeee, błagam
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Darek, seeeerio?
słaba jest ta seria - jak zobaczyłam łabędzia z jabłka, to bylam tak zmieszana, że nie miałam siły się śmiać.
Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
Sorry, że jeszcze do tego wracam, ale spójrz na jej szczotkę.
też na nią zwróciłam uwagę

Cytat:
Napisane przez yunis3001 Pokaż wiadomość
Cena fejmu

Wysłane z mojego D5103
chyba głupoty sory, ale śmieszy mnie takie jęczenie. Ok, nie podali dokladnego adresu gdzie mieszskają, ale pamiętam jak jeszcze Karo była sama, to dyskutowałyśmy o tym, że po filmach widać gdzie mieszka, wystarczy znaleźć tylko numer mieszkania w klatce i voila. Wycieczki do Mediakraftu też sami sobie zafundowali - nie raz i nie dwa (i nie tylko na ich kanale) było mówione, że do biura każdy sobie można wejść, zapraszamy, możecie nas spotkać itd.
Drugą kwestią jest to, że tworzą treści atrakcyjne dla młodej widowni i takie osoby ich oglądają. Niech Łobuzy przestaną wciskać kity, że większość ich widzów ma ponad 18 lat Pics or it didn't happen. Szusz też można łatwo namierzyć, a już szczególnie jak siedziała miesiąc na Helu i jakoś nie otaczały ją dzikie hordy dzieci.
Za każdym razem śmieję się w głos jak słyszę to ich miauczenie (czy innych jutuberów tworzących kontent dla dzieci) i zastanawiam się czy serio są na tyle głupi, że nie widzą w tym ŻADNEJ swojej winy?
Ok, nie mają wpływu na te dzieci, jak będą chciał to znowu przyjdą, ale mają wpływ na to jaką widownie sobie budują i co pokazują we vlogach.

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-09-08 o 11:18
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 11:22   #4284
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Ktoś w komentarzu zauważył, że Lili może być zazdrosna o Mię i stąd to marudzenie. Według mnie to całkiem prawdopodobne. One są w Polsce teraz tak? Więc może poza tym, że Mii trzeba poświęcić więcej uwagi (między innymi to wstawanie w nocy), to co i rusz przychodzi ktoś z rodziny i zachwyca się małą.

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość

Karolina i butowniczka - ładnie jej w takich uniesionych i pofalowanych włosach
Ładnie, takie włosy można faktycznie nazwać atutem

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Widać, że doriska zmęczona. Z drugiej strony uważam, że wiele stresu i trudności bierze się stąd, że za dużo wymaga od Lili.
To ciągłe 'nie placzemy' drążni mnie straszliwe, podobnie jak teksty typu: oszukujesz, bo mówisz, że nie umiesz założyć butów. Żal mi Lili ogromnie.

No może to też. Doriska traktuje Lili jak osobę dorosłą ("nie pomagasz mi", "obiecałaś"), z jednej strony dobrze że uczy córkę dobrych zachowań i nie usprawiedliwia jej "to tylko dziecko", z drugiej strony tak mały człowiek jeszcze nie wszystko rozumie.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-09-08 o 11:26
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 11:27   #4285
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość

Mi jest żal Doriski, bo ma typ dziecka, którego ja totalnie nie znoszę Ale zdaję sobie sprawę, że jej charakter może wynikać z tego jak jest wychowywana, poza tym ostatnio w chyba Q&A Doriska powiedziała, że większość czasu poświęca Lili, bo Mia nie wymaga aż tyle uwagi (śpi i je).
Stary 2015-09-08, 11:32   #4286
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Może szli z jakiegoś spożywczaka. Śledzili ich i zobaczyli gdzie wchodzą.

Swojego czasu Karola niekoniecznie dbala o prywatność, tez wiem na jakiej ulicy mieszka, chyba kiedys podala
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 11:33   #4287
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Ja nie widzę nic dziwnego w tych brwiach No nie są piękne, ale kompletnie nie wiem z czego macie bekę Jak dla mnie zwykle, nie najlepiej pomalowane brwi. I grube, ale że dziewczyna ma dużą twarz, to jeszcze ujdą.
2:58, 4:15 - dalej nic dziwnego nie widzisz? xD dziewczyna namalowała sobie zupełnie inny kształt brwi na swoim zupełnie innym kształcie brwi, ma dwie różne pary brwi nachodzące na siebie xD

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-08, 11:34   #4288
201605301111
Konto usunięte

Karola chyba zanim skrytkę zalozyla podawala adres pod filmami, cos mi swita
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 11:39   #4289
201607131110
Konto usunięte

Vlog Mykie z dwóch tygodni NYX Face Awards cz. 1 - już po imprezie, Mykie wygrała.

Stary 2015-09-08, 11:57   #4290
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Swojego czasu Karola niekoniecznie dbala o prywatność, tez wiem na jakiej ulicy mieszka, chyba kiedys podala

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Karola chyba zanim skrytkę zalozyla podawala adres pod filmami, cos mi swita
Nawet nie wiedziałam. Może to też dlatego, że nie bardzo mnie to interesuje. Nawet jakby ytberki wywieszaly kartki z adresami, to mnie to ni ziębi ni grzeje Czy tylko ja mam taki stosunek do tego? Czy tylko mnie dziwi fakt, że ktoś może chcieć wiedzieć, gdzie dana ytberka mieszka... i jeszcze tam sterczec i na nią czekać?? Szaleństwo.
Obejrzałam butowniczkę i muszę powiedzieć, że Karola świetnie wygląda

Edytowane przez ilciadzaga
Czas edycji: 2015-09-08 o 12:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości