Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-07, 17:50   #4171
201705230905
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

https://www.youtube.com/watch?v=deuVd3CV-Bs

Bułeczki serowo czosnkowe u Ogińskiego

Ale bym jadła
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 17:51   #4172
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Jaki macie stosunek do Radzki? Tu na wizażu chyba mało komentowana. Oglądałam ją z czasów długowłosej, rudej dziewczyny, potem miałam wrażenie, że trochę się zachłysnęła fejmem, identyczne stylizacje przez dłuższy czas, powiewało nudą, odsubskrybowałam i dzisiaj przez przypadek trafiłam ponownie.
Oczarowana! Kolor i ścięcie włosów, odświeżenie wizerunku, miłe dla oka stylizacje, ładny montaż.
Stylizacje strasznie podobne do siebie, ale uwielbiam za serię o ikonach, sylwetkach i wszystkie filmiki gdzie przekazuje jakąś wiedzę

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
[COLOR=Silver]Chciałam jeszcze raz nawiązac do pytania o redaktora voga. Jedynym blogerem, którego widziałabym na tym stanowisku to:

https://www.facebook.com/FreestyleVoguing?fref=nf

Odnoszę wrażenie, że facet ma ogromne pojęcie o modzie, biznesie modowym, tworzeniu ubrań/materiałów/dodatków jak i trafnie potrafi wyśmiać cały ten światek. I swoja pozycję już ma w świecie mody. Bywa na ważnych pokazach itp.

Może jest więcej takich ludzi wśród blogerów? Ale ja znam tylko jego i Woga w jego wykonaniu bym z ciekawości przejrzała a może nawet kupiła jeden na pamiątkę.
Zgadzam się w 100%. Albo FV albo Sokołowska. Chociaż Zosia Śotała chwaliła się kiedyś, że miała staż chyba we włoskim Vogue i skończyła studia zwiazane z modą. Gdyby patrzyli na doświadczenie to mogliby waśnie ją wybrać
Ewentualnie, któraś z poslkich modelek znanych na świecie, w momencie kiedy chciałyby skończyć karierę. Anja Rubik miałąby spore szanse, bo już długo jest w świecie mody i sporo razy była na okłądkch Vogue

Cytat:
Ok, rozumiem, że gdy pyta o radę można jej darować. Ale ona już nawet nie pyta tylko reklamuje "filmik na temat x, zapraszam". To tak jakby Radzka, Nissiax, Stylizacje czy ktokolwiek nam tu wchodził i "działał jak subskrypcja" przypominając o swoim kanale. Dla mnie to żenujące i ewidentnie nastawione na wyświetlenia a nie rady i pomoc.
Nie wiem jak tu ale na innych wątkach to naprawdę było tępione, bo wielu tu na wizażu takich, co tylko by zapraszali do swoich wpisów/vlogów a nic więcej od siebie do dyskusji nie dodadzą.
Dlatego ja ignoruje takie 'reklamy'. Ewentualnie klikam, zeby sprawdzić kto to i w przyszłośći omijać

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Vogue ma sie pojawić w Polsce?
Nie, to tylko takie gdybanie
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 18:00   #4173
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Dlatego ja ignoruje takie 'reklamy'. Ewentualnie klikam, zeby sprawdzić kto to i w przyszłośći omijać

A ja nie wiem, co jest złego we wrzucaniu linków do swoich filmów na wątku... Cudze można, ale swoich nie? Przecież wszystko się zgadza z tematem. Fakt, można by było podpisać albo dodać komentarz "To mój film, ale poza tym nie widzę w tym nic niewłaściwego.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 18:03   #4174
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Boję się tych brwi.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
z tego co się orientuję, takie brwi są szalenie modne wśród azjatek. Okropność. Czemu kobiety robią sobie taką krzywdę...
Ja jeszcze mam pytanko skoro ksztalt i tak jest od czapy i zyje wlasnym zyciem to te wloski sa zostawione z jakiegos konkretnego powodu? nie znam sie ale to wyglada jakby miala rozszczepienie brwi troche wlasnych samopas i troche domalowanych
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 18:06   #4175
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A ja nie wiem, co jest złego we wrzucaniu linków do swoich filmów na wątku... Cudze można, ale swoich nie? Przecież wszystko się zgadza z tematem. Fakt, można by było podpisać albo dodać komentarz "To mój film, ale poza tym nie widzę w tym nic niewłaściwego.
Mnie mimo wszystko jakoś razi takie pojawianie się tylko żeby się reklamować. Inaczej to odbieram jak ktoś się udziela i np w podpisie ma link do kanału, to jest mniej nachalne
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 18:08   #4176
Munkaa
Zakorzenienie

OTO JESTEM!
I zanim zacytuję dzisiątki postów (po 2 bitych godzinach nadrabiania, po 2 godzinach stresujących jazd i po 8 godzinach ohydnego dnia w pracy) zapytam:

gdzie dziołszki kupię torbę do 100 złotych, fajną, z ługim paskiem (zauważyłam, że chyba odchodzi się od długich ;(). W H&M kupowałam lata, ale już wszystko leci po 150 ziko, w ogóle się tam drogo zrobiło fest.

I jeszcze jedno - widzę, że dalej ktoś cytuje LENĘ <3 myslałam, że jakiegoś zbiorowego ignora trzasniemy, bo to, co ja pacze czasem, kiedy ona się udziela, to już przechodzi pojęcie ludzkie i nieludzkie też.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 18:09   #4177
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja jeszcze mam pytanko skoro ksztalt i tak jest od czapy i zyje wlasnym zyciem to te wloski sa zostawione z jakiegos konkretnego powodu? nie znam sie ale to wyglada jakby miala rozszczepienie brwi troche wlasnych samopas i troche domalowanych
http://beautikon.com/blog/makijaz-w-koreanskim-stylu - tu jest trochę o brwiach napisane. Ma być naturalnie
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 18:09   #4178
TheDocha
Dossisława I

Fifi zostawiła też komentarz u Zuzanki.

https://www.youtube.com/watch?v=n2LO7_9mYP8
Stary 2015-09-07, 18:09   #4179
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 18:10   #4180
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie, co więcej - myślę, że to fajne miejsce dla dziewczyn, które zaczynają na YT, mogą się podzielić, podkręcić sobie wyświetlenia, zapytać szerszej publiczności o odczucia tejże ()
Stary 2015-09-07, 18:11   #4181
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Balea http://m.9gag.com/gag/aMQmeA6?ref=android
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 18:11   #4182
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
OTO JESTEM!
I zanim zacytuję dzisiątki postów (po 2 bitych godzinach nadrabiania, po 2 godzinach stresujących jazd i po 8 godzinach ohydnego dnia w pracy) zapytam:

gdzie dziołszki kupię torbę do 100 złotych, fajną, z ługim paskiem (zauważyłam, że chyba odchodzi się od długich ;(). W H&M kupowałam lata, ale już wszystko leci po 150 ziko, w ogóle się tam drogo zrobiło fest.

I jeszcze jedno - widzę, że dalej ktoś cytuje LENĘ <3 myslałam, że jakiegoś zbiorowego ignora trzasniemy, bo to, co ja pacze czasem, kiedy ona się udziela, to już przechodzi pojęcie ludzkie i nieludzkie też.

Sprawdź na szafomani. Są tam torebki a la MK i mają właśnie dłuższe rączki.
Stary 2015-09-07, 18:18   #4183
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Millionail wróciła
Tylko czemu film prywatny?

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
https://youtu.be/_8aAeg5JyKg
Nie wiem czy mi umknęło, czy nie było Hanii z makijażem w stylu Kylie Jenner
Cudo

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
munke, kurę domową która wszystkim wmawia jaka to ona nie wykształcona a ja mam znajomosci i wiem, ze zadnych studiuw niema i jest na urzymaniu meza budowlańca, i oczywiscie sikix ( salix) ktora tak namięnie krytykuje twoję makijarze Bogusiu, a sama nic nie umie, krytykuje cie za ubiur a przecież każdy widzi na stronie olx.pl jak ona się ubiera! Pozdrawiam kochana Bogusiu!"
Aaaahahahahahahaha <3 troll, ale pięknie popłynęło, wręczyłabym Złotą Trollinę.

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
munce mąż budowlaniec bedzie bloki stawiał, szczęściara
I będą Twoje dzieci zwidzać osiedla Munsenów, zobaczysz. Bo w to, że dzieci narodzisz całą gromadę nie wątpię, w końcu jestes kobietą.

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Jaki macie stosunek do Radzki? Tu na wizażu chyba mało komentowana. Oglądałam ją z czasów długowłosej, rudej dziewczyny, potem miałam wrażenie, że trochę się zachłysnęła fejmem, identyczne stylizacje przez dłuższy czas, powiewało nudą, odsubskrybowałam i dzisiaj przez przypadek trafiłam ponownie.
Oczarowana! Kolor i ścięcie włosów, odświeżenie wizerunku, miłe dla oka stylizacje, ładny montaż.
Radzka jest PRZE ŚLI CZNA.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Vlog u Łobuzów.

Munia! Sztuczne ognie Cię zdradziły - byłaś na urodzinach Asi, z Łobuzami i Mediakraftem
Ja sączyłam Perełkę na Bulwarach Wiślanych, czyli po drugiej stronie Wisłacza - #zawszepodprąd #podrugiejstroniebarykady
Stary 2015-09-07, 18:19   #4184
Floresen
Przyczajenie

Cytat:
[COLOR=Silver]Chciałam jeszcze raz nawiązac do pytania o redaktora voga. Jedynym blogerem, którego widziałabym na tym stanowisku to:

https://www.facebook.com/FreestyleVoguing?fref=nf

Odnoszę wrażenie, że facet ma ogromne pojęcie o modzie, biznesie modowym, tworzeniu ubrań/materiałów/dodatków jak i trafnie potrafi wyśmiać cały ten światek. I swoja pozycję już ma w świecie mody. Bywa na ważnych pokazach itp.
Uwielbiam Tobiasza Kujawę! To była pierwsza osoba, o której pomyślałam, gdy przeczytałam pytanie Ciemnej. Polecam jego artykuły na Fashion Post

Oglądacie kanały poświęcone produkcjom kinowym i serialowym?
Floresen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 18:23   #4185
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thebierdonka Pokaż wiadomość
czy ktoras z was tak jak ja sie cieszy z nowego sezonu voice of poland? ogladalyscie wczoraj? spodobal wam sie ktos?
mam tu kandydata na chlopaka dla olfy https://www.youtube.com/watch?v=mKni7trAGfg
na mnie wrazenie zrobila weronika, wyczuwam troche kolejna sarse https://www.youtube.com/watch?v=wJsxd0r4xKM
dziewczyna ma kanal z coverami https://www.youtube.com/watch?v=2nsHa92Yu7w fajnie spiewa

Od kiedy nie mam telewizorni, a raczej odpalam wyłącznie w celu grania na xboxie, to nie śledzę tego programu, ALE przyznać muszę, że choć nie wiem, kto to Sarsa i choć ta maniera wydaje się być mocno powtarzalna, to dziewczyna śpiewa cudnie, a Riptide w jej wykonaniu wyprzedziło Baszakowy wykon dla mnie. Ładny angielski, ciekawa barwa.
Nooo plus - uwielbiam Prayer in C <3

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Ja to już w spontan w takich programach nie wierzę.

Ja też nie, ani trochę.
Stary 2015-09-07, 18:23   #4186
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Fifi zostawiła też komentarz u Zuzanki.

https://www.youtube.com/watch?v=n2LO7_9mYP8
Ooo rany taki wywód na temat marszczenia czoła? Podsumowując - kobity! Chcecie mieć piękne czoło jak Fifi? To go nie maszcie!
Stary 2015-09-07, 18:37   #4187
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

żony hollywood to nic - ja oglądam kto poślubi mojego syna

Michał też ogląda <3
https://instagram.com/p/7SYy1ND2ZT/?...y=michalpirog\

Widziałam go kilka dni temu, słodziak totalny

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;52670399]No cóż, w XVIII wieku mycie włosów było niemodne, za to lubiono pudrować peruki, widać historia zatacza koło. Czekam, aż w ulubieńcach kosmetycznych pojawią się młoteczki na wszy <3[/QUOTE]

HAHAHAHAHAHA CO?

Swoją dorą - wiecie (z serii 'ciekawostki'), że wszy najchętniej skaczą na czyste głowy?

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

dalszy ciąg komcia:
" Wszelkie problemy i złe myśli zabiera morze! Kocham to"
zabiera razem z ortografią i przypadkami ;-;
Hahahahahahahahhahaha <3 <3 <3

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Shirrley Pokaż wiadomość
aniolnaresorach@seathuum wiesz dla mnie morze o plaża zawsze są piękne... zawsze czekam na ten moment gdy zobaczę może, usłyszę szum fal i oddam się temu w 100%.

Zakładam, że to już się nie zmieni.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Munia w Wawie, a tu taka sława ją omija.
Już nie w Wawie

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Munka- czy doszła Ci moja pw?
Nie Niczego nie dostałam!

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

http://trendio.us/2015/09/video-beyo...de-in-america/

Jak Beyonce zmiotła, to się nie dzieje :O jestem psychofanką psychofanek - wszystkie wiemy, ale po tym MIA jestem jeszcze bardziej psycho i jeszcze bardziej fanką - co za perfekcja.
Kto chce, niech klika, potem w pleja i od 1:30 sobie ustawi albo chociaż od 9:50 jesli nie chce spędzać 1 h 30 minut z królową - dobre ciary, dobre doznania.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-09-07 o 18:51
Stary 2015-09-07, 18:51   #4188
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko, o ile ta osoba pisze, że to jej film i prosi o opinie. Bo tak incognito to trochę nie halo.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 18:52   #4189
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ja nie mam nic przeciwko, o ile ta osoba pisze, że to jej film i prosi o opinie. Bo tak incognito to trochę nie halo.

Incognito to by było, jakby nigdy nic wcześniej o sobie nie napisała, nie miała buzi w avku, kanału w podpisie, tyko wparowała "Hej, znacie świetną vlogerkę Siarkę? Kto ogląda jej filmy? Są takie interesujące! Oto jej najnowszy!".
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 18:59   #4190
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

GRWM z Gins

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 19:02   #4191
Arissable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Melevis jakie oleje polecasz do włosów wysokoporowatych ale delikatnych?

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
No jak to się nie da. Da się! Potem smugi można doklepać brudnym Beuty Blenderem, lub inną gabką
Kiedyś na zajęciach podczas wymiany zdań o gąbkach, pędzlach itd jedna laska z grupy pochwaliła się faktem,że BB ma już 6m i UWAGA nigdy go nie umyła serio!

Edytowane przez Arissable
Czas edycji: 2015-09-07 o 19:21
Arissable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 19:13   #4192
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Nareszcie nowy filmik na kanale Marcy Shan - Życie w Dubaju

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 19:19   #4193
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Beyonce zmiotła, to się nie dzieje :O jestem psychofanką psychofanek - wszystkie wiemy, ale po tym MIA jestem jeszcze bardziej psycho i jeszcze bardziej fanką - co za perfekcja.
Kto chce, niech klika, potem w pleja i od 1:30 sobie ustawi albo chociaż od 9:50 jesli nie chce spędzać 1 h 30 minut z królową - dobre ciary, dobre doznania.
Ja tyż kocham Bijons, do tego stopnia że udaję, że nią jestem Dzięki za link, proszę o więcej

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 19:19   #4194
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:

Przepraszam, ale Radzka nigdy nie była ruda
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 19:20   #4195
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Nareszcie nowy filmik na kanale Marcy Shan - Życie w Dubaju

Też się ucieszyłam na jej powrót i mam nadzieję, że na stałe
Chociaż pierwszy filmik po przerwie strasznie nudny
Stary 2015-09-07, 19:21   #4196
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
lubię ją, szczególnie po Q&A, które zrobiła z okazji... urodzin kanału chyba? takie podzielone na dwie części - podobała mi się zarówno część "osobista" jak i ta dotycząca mody. Myślę, że dziewczyna ma poukładane w głowie, ale też widać, że chce osiągnąć jeszcze więcej niż teraz, mam nadzieję, że sodówka jej nie uderzy do głowy jak zostanie redaktorką polskiego Vouge'a
Oglądałyście ostatni odcinek "Ikony mody"? Kogo byście widzieli jako redaktora naczelnego gdyby powstało polskie wydanie Vouge'a? Tak pytam z ciekawości, ja czytelniczką nie jestem, znawczynią mody też nie, ciekawi mnie kogo byście wymieniły

[/COLOR]
Macadamian Girl
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 19:22   #4197
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ja tyż kocham Bijons, do tego stopnia że udaję, że nią jestem Dzięki za link, proszę o więcej

Oglądam to i nie wierzę, że może być tak dobrze, że można tak ogarnąć 1,5 h ze swoimi największymi dziełami w otoczce totalnie perfekcyjnej, zatańczonej idealnie, zaśpiewanej genialnie, wyglądając nieziemsko i jeszcze pozwalając sobie na luz i niesamowity kontakt z publicznością. Z każdym jej nowym występem mam wrażenie, że lepiej być nie może, ale z nią tak się nie da. Miazga.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-09-07 o 19:27

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 19:29   #4198
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Zmalowana wrzuciła makijaże z warsztatów. Jestem przerażona, zwłaszcza pierwszym. Totalnie nieudany, nie dla tej pani, wygląda karykaturalnie

https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater
https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater
Zmalowana ma duza tendencje do tego zeby malowac na dolej powiece zbyt geube kreski i to niestety niszczy makijaz.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 19:37   #4199
RudeOne
Użyszkodniczka

Obejrzałam właśnie (uj że do połowy, bo dalej nie dałam rady) makijaż do kawy u Szuszszszsz, bardzo mnie bawi moment 0:10-0:15, ten seksapil, ta mjuzik budująca nastrój, coś przepięknego

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2015-09-07 o 19:38
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 19:37   #4200
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądam to i nie wierzę, że może być tak dobrze, że można tak ogarnąć 1,5 h ze swoimi największymi dziełami w otoczce totalnie perfekcyjnej, zatańczonej idealnie, zaśpiewanej genialnie, wyglądając nieziemsko i jeszcze pozwalając sobie na luz i niesamowity kontakt z publicznością. Z każdym jej nowym występem mam wrażenie, że lepiej być nie może, ale z nią tak się nie da. Miazga.
Jedno słowo: FLAWLESS.
Uwielbiam ją oglądać, uwielbiam jej teledyski, pamiętam jak za dzieciaka tańcowałam do Crazy in love puszczanego w MTV czy Vivie, marząc o takich butach jak ma na sobie w klipie w początkowych scenach. Od tamtej pory kocham ją i nie potrafię złego słowa powiedzieć, wkurza mnie jak piszą o niej coś złego - dla mnie jest idealna

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości