Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-01, 12:49   #4261
patulinka94
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Tez myślę że szybciej pojawia się pierwsze dzieciaki niz za 3 tygodnie
Ja zaciskam nogi i zakazałam Zosi wychodzić wcześniej niż początek kwietnia ☺
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:50   #4262
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:

Ja obstawiam, że do połowy marca już się ktoś rozpakuje
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:51   #4263
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Ja tak samo :P
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:59   #4264
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
Stapizu sleek line repair& shine jest super
Też polecam, jest super Jeszcze fajna jest maska z natur vital I z drogeryjnych maski i odżywki z fructisa też dają radę na zniszczone włosy.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:04   #4265
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Apropos włosów...to ja polecam maskę z rossmana..działa cuda i przepięknie pachnie

Co do pierwszych porodów to ja obstawiam, że będziemy szczęśliwym wątkiem i rozpakowywanie rozpocznie się od planowanych cesarek

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:08   #4266
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Tabaska jeżeli masz suche i zniszczone to szampon tu mało pomoże ale fajny jest np. Matrix Oil wonders on fajnie nawilża a jeżeli chcesz taki ze sklepu to moja siostra używa shauma taka różowa to jest dla nastolatek niby ale jest fajny. Bardziej skupilabym się na masce jakiejś na suche i zniszczone i taka mogę Ci polecić ze Stapizu sleek line repair& shine jest super
Kejka tez mam zgagi ale wieczorami i mi na szczęście jeszcze Renata pomaga..
Velika mój od dzisiaj już post
Iwoncia a no to mam te skurcze. .
Serum
Ma w sobie silikony.. fakt włosy fajnie wyglądają ale mocno tez wysuszaja włosy niestety. . No i ten silikon nic nie daje bo on obkleja włosy a przy myciu się zmywa wiec to tylko chwilowo ładnie wygląda. . Polecam stosować olejki. . Dla mnie najlepsze są z Matrixa... wypróbowałam juz naprawdę wiele. .
Kurde zazdroszczę Wam rannego wstawania. . Ja mam problem bo wstaje 11-12. . juz mnie to wkurza. . Dzisiaj od 7 u sąsiadki się tluka jakiś remont no i co wstałam włączyłam suszarkę żeby nie było słychać i poszłam spać dalej. . I tak z mężem wstalismy o 12.. on ma pretensje ze przeze mnie też tak długo śpi a tyle już by zrobił. . Ehhh. .
Dużo bym dała żeby tyle pospać
A słyszałaś może o kryształach do włosów? Raz fryzjerka u mnie zastosowała - cudo! Sporo kosztują, bo koło 80zł za buteleczkę, ale warto.

Cytat:
Ja też! Marcówki tak szalały i pewnie u nas też tak będzie.

U mnie kicha. Dobrze, że wszystko już mam przygotowane bo krocze nie daje mi normalnie się poruszać. Już było w miarę normalnie, to znowu się popierniczyło :/

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:15   #4267
Kayira
Zakorzenienie

Moniczki a jak hybrydy sciagasz?

Tabaska po porodzie wyleca wlosy, te co teraz sie trzymaja...
A do nawilzenia proponuje maske z kallosa latte

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 13:17   #4268
akinomka03
Rozeznanie

Ja też obstawiam że jeszcze max 2 tyg i będą na swiecie pierwsze kwietniowe (marcowe) :-P maluchy, ja mam przeczucie że urodze jakoś w okolicy świat.

Jestem nieprzytomna po nocy ale jak teraz się przespie to kolejną noc mam z głowy :-\

Co do dolegliwości to końcówka daje nam popalić.
Też mam cofke okropoenstwo, a najgorzej jak po jedzeniu nie chce mi sie odbić i tak mi ciężko na żołądku, niedobrze i wymiotować się chcę.

Pogoda
U mnie zimy nie widać, wiosny też nie. Całą noc strasznie padał deszcz i pada nadal.

Skurcze przepowiadajace
Ja nie wiem czy je mam, spina mi sie brzuch cały, twardnieje, nie boli tylko tak ciągnie jakby do dołu. A te przepowiadajace to bolesne?

annihilate
Szkoda że już do końca ciąży nie poprowadzi Ci ta Twoja gin. Ale już dużo nie zostało ważne że masz już kogoś w zastępstwie.

Agnesssa
ryż z mlekiem i cukrem koszmar mojego dziecinstwa.. bleee... :-P

Kropcia
zazdroszczę energii i siły żeby to wszystko porobić
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:22   #4269
Moniczki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kayira Pokaż wiadomość
Aceton na wacik i przykładam na jakieś 15-20 min, później zeskrobuje patyczkiem drewnianym.
Moniczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:29   #4270
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moniczki Pokaż wiadomość
Podchwycę tę radę i dziś skoczę do apteki bo właśnie kończy mi się Rennie, którego używam w sumie od połowy II trym. i on nie zachwyca mnie swoim działaniem, więc jeśli rzeczywiście Gaviscon jest lepszy, to Cię ozłocę!
Tylko kup zawiesinę, nie tabletki.
Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
O matko ale się zestresowałam! Dzwoni do mnie córka mojej gin (jej jest sekretarką), że zamykają gabinet bo pani doktor źle się czuję i już nie daje rady (choruje na raka). Miałam mieć wizytę 9.03. Strasznie mi szkoda tej gin bo naprawdę jest super lekarzem i moją poprzednią ciąże już prowadziła, no i dużo już wie o mnie. Wiadomo już końcówka ciąży to mnie stresuje zmiana lekarza Mój Tż kochany już podzwonił i umówił nas w piątek 4.03 tam gdzie mieliśmy prenatalne. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Współczuję nerwów. Niby do końca zostało kilka wizyt ale jednak tamtą gin znałaś i miałaś do niej zaufanie. Powodzenia z nowym lekarzem.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:33   #4271
NetaC
Raczkowanie

Wróciłam do domu ugotowałam obiad. W końcu zjem coś nie szpitalnego.

U mnie sypalo dwie noce. A teraz jest ciepło i to wszystko pływa.

Co do teściowej moja jest super nie narzekam. Ogólnie mam super rodzine. We wszystkim pomagaja jak trzeba. Ale ja też sama proszę nie każe się domyślać. Mówię z czym mam problem.
NetaC jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 13:59   #4272
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:

Tabaska po porodzie wyleca wlosy, te co teraz sie trzymaja...
A do nawilzenia proponuje maske z kallosa latte

A mi wyrosło tyle nowych zakola mam obrośnięte jak goryl
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 14:06   #4273
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NetaC Pokaż wiadomość
Wróciłam do domu ugotowałam obiad. W końcu zjem coś nie szpitalnego.

U mnie sypalo dwie noce. A teraz jest ciepło i to wszystko pływa.

Co do teściowej moja jest super nie narzekam. Ogólnie mam super rodzine. We wszystkim pomagaja jak trzeba. Ale ja też sama proszę nie każe się domyślać. Mówię z czym mam problem.
Super że już w domu!

Dziś byłam w przychodni wchodzą do gabinetu a położna się mnie pyta czy już się coś dzieje? Mowie jej ,że jeszcze nie bo dziś dopiero 34+3 . więc jeszcze czas.
No ale popatrzeć na mój brzuch to aby porodowka
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 14:21   #4274
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Apropos włosów...to ja polecam maskę z rossmana..działa cuda i przepięknie pachnie

Co do pierwszych porodów to ja obstawiam, że będziemy szczęśliwym wątkiem i rozpakowywanie rozpocznie się od planowanych cesarek
Te nam wszystkim tego życzę aczkolwiek mam juz tak dość tej ciazy, ze głowa mała

Cytat:
Oby nie mam nadzieje, ze to nie bedzie żadna reguła, chociaż czytając marcowki, gdzie 11 czy 12 rozpakowało sie w lutym...

Maz był u chirurga. Ma sie zglosic w maju i bedzie miał operacje. Teraz ze względu na mnie i fakt, ze po cc ja bede potrzebować troche pomocy nie mozemy we dwójkę byc "uziemieni" moze teraz ćwiczyć troxhe, ale jak boli to ma przestać.
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 14:55   #4275
kopycio
Rozeznanie

Cytat:

Odburkuje jej za mnie albo tak jak ja puszcza mimo uszu. Zna ją całe swoje życie i wie że to wariat, który "niby" taki już jest. Ale co to za wytłumaczenie? "Nie słuchaj, to nie złośliwe, ona już taka jest." No i co mnie to do chole*y obchodzi? Ja się hamuję, to niech i ona zacznie
Oj ja bym swojemu powiedziała, ze mnie to wkurza i tam po prostu nie jeździła. Kiedys tez teściowa jakos takie dziwne odzywki miała i tż z nia gadał, obstal za mna i ona przestała

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Ja tak samo :P
Nie straszcie! Ja tam do kwietnia nie zamierzam

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość

Maz był u chirurga. Ma sie zglosic w maju i bedzie miał operacje. Teraz ze względu na mnie i fakt, ze po cc ja bede potrzebować troche pomocy nie mozemy we dwójkę byc "uziemieni" moze teraz ćwiczyć troxhe, ale jak boli to ma przestać.

Szkoda meza.. Macie racje, zeby teraz sobie odpuścić, bedzie na poczatku ciezko, potem na spokojnie bedziesz mogła mu pomoc.

Lece sie ogarniać na SR, strasznie jestem ciekawa co mnie tam czeka
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 15:00   #4276
Kayira
Zakorzenienie

Cytat:
Aceton na wacik i przykładam na jakieś 15-20 min, później zeskrobuje patyczkiem drewnianym.
Pytam bo podobno aceton nie zalecany w ciazy.... a przynajmniej tak kiedys slyszalam

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 15:08   #4277
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Dzis sie tak ciulowo czuje, rano śniadanie poszlo w kibel a teraz znowu mi sie unosi.. Tak juz bym chciała zobaczyć i utulić tego szkraba co siedzi w brzuchu, ale jakos wytrzymam jeszcze miesiąc.. Musze.

Jeszcze mąż mnie zalamal, kolega z pracy idzie w kwietniu na operacje i będzie ciężko żeby on tez dostal jakiś urlop boje sie ze zostanę ze wszystkim sama
Stary 2016-03-01, 15:48   #4278
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Pytam bo podobno aceton nie zalecany w ciazy.... a przynajmniej tak kiedys slyszalam

Przesiadywanie w smrodzie z acetonem owszem, ale nie sciaganie hybryd

Gosiaczek...przybij piatke, tez mam dosyc. Szkoda meza ale dobrze ze nie bedziecie oboje uziemieni

Tabaska...ja tez sie czuje dzis fatalnie. Trudno powiedziec dlaczego konkretnie, ale jest beznadzieja. Wszyscy mnie pocieszaja ze ostatni miesiac zawsze tak wyglada..ale patrzac na niektore dziewczyny to chyba nie maja racji

Gadalam z polozna i na 99% bede miec cesarke....1 kwietniarowny miesiac i bede tulic mojego szkraba. Oby miala racje..

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 15:50   #4279
gosiulka22
Wtajemniczenie

U marcówek pierwsza urodziła juz 2 lutego wiec tak jakby u nas jutro ktoras
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 15:54   #4280
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość

to w sumie nawet dobre wieści w tej całej sytuacji bo gdyby operacja była na juz byłoby Wam cięzko
oby tylko go bardzo nie bolało przez ten czas

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Też polecam, jest super Jeszcze fajna jest maska z natur vital I z drogeryjnych maski i odżywki z fructisa też dają radę na zniszczone włosy.
zólty garnier fructis jest mega i do tego ten zapach
o natur vital też slyszałam, że jest spoko, to ta z aloesem?

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
O matko ale się zestresowałam! Dzwoni do mnie córka mojej gin (jej jest sekretarką), że zamykają gabinet bo pani doktor źle się czuję i już nie daje rady (choruje na raka). Miałam mieć wizytę 9.03. Strasznie mi szkoda tej gin bo naprawdę jest super lekarzem i moją poprzednią ciąże już prowadziła, no i dużo już wie o mnie. Wiadomo już końcówka ciąży to mnie stresuje zmiana lekarza Mój Tż kochany już podzwonił i umówił nas w piątek 4.03 tam gdzie mieliśmy prenatalne. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
o kurczę, przykra sytuacja
dobrze że maż szybciutko Ci kogoś znalazł, w sumie to już tylko jedna, dwie wizyty ale z pewnoscią trudno jest zmieniać lekarza pod koniec
Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Siła wiZazu jest taka ze wczoraj pisaliście o rosole i co robię rosół hehe
Kostek nie używam tylko takie piramidki jak herbata z ziołami i przyprawami w środku z Lidla

W piekarniku zawijaski z ciasta francuskiego z plasterkiem jabłka śliwki posypane cynamonem i miodem

Dostaliście juz swoje bagme? Moja wczoraj przyszła

Gosiaczek jeżeli u mnie bedzie CC to 23 marca bo u mnie w środy są planowane śle póki co nam jeszcze nadzieje i będę robiła te ćwiczenia na odwrócenie- potęga podświadomości niech sie tez dołączy

Godzina 11 a ja juz byłam na krwi na zakupach i gotuje rosół gulasz i pieke ciastka

Zrobiłam tez sos w thermomisiu w 5 min - łyżka masła klarowanego 3 żabki czosnku podgrzalam 3 minuty 100 st dodałam szpinak całe opakowanie świeżego 5 pomidorów suszonych ze słoika 3 minuty 100 stopni zmieliłam i stu do makaronu i posypałam pestkami do sałatek
te piramidki są normalnie w sprzedaży czy to z jakiegoś tygodnia tematycznego? bo brzmi ciekawie

torba nadal nawet nie wysłana, już nawet napisałam do babki o co chodzi, bo ile można czekać...

zobaczysz ze jeszcze Młoda się odwróci

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Witam

Dzisiaj odziwo sama sie obudziłam, tzn lekki ból pleców Wstałam, umyłam głowę, chciałam wrócić do łóżka a tam zaścielone i okno otwarte No to zebrałam pranie z linek i zabrałam się za porządkowanie szuflad Martynki i sortowanie za małych ubrań. Teraz popijam Inkę i zagruzam ciaseteczkiem owsianym

Dzwoniła babka ze szpitala. Mam wizytę w piątek o 10.30 Szybko mi załatwili. Teraz tylko się modlić,żeby było wszystko ok

Zgaga

Nie wiem co to takiego, nigdy nie miałam i nie mam,ale szczerze wspóczuję.

skurcze przepowiadające

To jest włąśnie spinanie się brzucha, czasami bolesne. Mój się czasem spina, ale jakoś nie zwracam uwagi

annihilate

Wspóczuję lekarce. Zmiana lekarza nie jest zła, tym bardziej przy końcu. Ja tutaj za każdym razem trafiam do kogoś innego
będzie dobrze

tez całe szczeście nie mam pojęcia czym jest zgaga

a brzuszek u mnie teraz chyba nawet mniej się spina niż miesiąc czy dwa wczesniej
Cytat:
A ja się właśnie przebudziłam z 2h "drzemki" i czuję się jak nowo narodzona a mój maluszek to nawet chyba jeszcze śpi bo sie nie kotłuje <3. Miałam się zdrzemnąć rano po śniadaniu ale czekam na kuriera z nowymi kolorami hybryd. Myślałam, że właśnie rano będzie a tu d*ppa . Ani widu ani słychu... Ja to zawsze wyczekuję tych kurierów jak prezentów po wigilii xD
co do pogrubionego to ja to samo teraz mam tydzień oczekiwania na kurierów

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Patryska dzieki, będę jeszcze olejowac tym kokosem, niby nie wskazany przy wysokoporowych ale mam po nim bardzo ładne włosy, takze będę stosować. W ogóle jestem w szoku bo na poczatku ciąży mi wypadaly a teraz od kilku miesięcy nawet przy rozczesywaniu malo co na szczotce zostaje boje sie ze po ciąży będzie hardcore wiec wole je odzywic teraz konkretnie
skoro kokos Ci podpasował to nie ma co kombinowac i spokojnie nadal stosuj
u mnie z wypadaniem odwrotnie, na początku prawie nic, a teraz dość sporo
musze poszukać gdzieś promo na wcierkę z czarnej rzepy

Cytat:
ja obstawiam jakieś 2 tygodnie i powitamy pierwsze maleństwo
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 15:55   #4281
kopycio
Rozeznanie

Kejka moze to taki zarcik 1 kwietnia, super data

Gosiulka nie kracz kobieto! Nikt jutro sie nie rozpakuje!🙃

Dziewczyny to chyba taki dzien, ja tez jakas taka niemrawa jestem.. A suszy mnie jakbym kaca miala
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 15:55   #4282
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
weź paniki nie siej
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 15:57   #4283
Smarrita
Wtajemniczenie

Kejka będziesz miala prima aprilisowe dziecko
Ta pogoda chyba odbija sie na samopoczuciu ja tez sie kiepsko czuje najchętniej bym lezala albo spala ale tak sie nie da. Ale cieszę sie bo od piatku tz ma juz wolne:p
Jeju cora do mnie gada a ja nie wiem o co jej chodzi. Przekreca wyrazy ze szok na niebieski mowi neny zielony to jendy ale po angielsku prawidlowo.
Zbieram sie do lekarza a tak mi sie nie chce....

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 15:59   #4284
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Lepiej nie :p
Stary 2016-03-01, 16:03   #4285
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Odebrałam dzisiaj wyniki i nie ma białka w moczu Za to są liczne bakterie, więc pewnie znowu jakaś infekcja. Ale najważniejsze, że białka nie ma Gina dzisiaj znowu nie ma, więc wizyta dopiero w czwartek, o ile wtedy będzie.
Pogoda u nas okropna, pada śnieg z deszczem, okropna ciapa.

Zaczął się marzec, a to znaczy, że już w tym miesiącu powitamy pierwsze maluszki
No to super że białka brak
A, czyli wizyta w czwartek - witaj w klubie bo ja też

Ciiiiiicho z tym rozpakowywaniem

Cytat:
Iwoncia a no to mam te skurcze. .
A widzisz

Cytat:
Ciiiiiiichoooooo

Cytat:
No następna

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
No i tego sie trzymajmy

Fuj, tż mi kupił kalarepe którą uwielbiam, a ona mi zajeżdża jakąś benzyną...
Mam w gębie jak w baku, bleeeeh
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 16:03   #4286
kropcia007
Wtajemniczenie

Mamusie kwietniowe - część V :-)

Kejka te piramidki normalnie są w ofercie stoją na lodówkach z mrożonkami. Kupuje zawsze ta do rosołu a daje nawet do gulaszu

Szukałam na YT ćwiczeń na odwrócenie i cos tam sobie kombinuje zeby pomoc malutkiej buntowniczce

To urodzisz w moim terminie

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 16:06   #4287
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Kejka Ty chociaz masz jakiś pewny termin, przyjmujesz nadal luteine? 1 kwietnia to taka łatwa data do zapamiętania

Kropcia trzymam kciukasy żeby ćwiczenia pomigly i Maja się odwróciła.

Mój się tak kokosi ze kocham te ruchy z każdym dniem bardziej, ciezko będzie po porodzie sie od tego odzwyczaić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 16:13   #4288
duchaa123
Wtajemniczenie

Jestem po wizycie znaczy juz bylam ok 12 , ale zajechalam do domu i 2 h spalam a potem musialam jeszcze ugotowac i odzywam sie teraz . Mam 3 cm rozwarcia ! Szok dlatego te bole mam bo szyjka sie rozciaga . Nie jest nisko wiec mige byc spokojna , jak by sie bardzo skrocila i to rozwarcie wtedy juz nieciekawie by bylo jakto powiedzial gin . Mialam racje gbs pozytywny :/ , mam sie nie martwic bo teraz podobno sa lepsze antybiotyki ochronne . Usg mi nie robil wiec nie wiem ile mala wazy , wykryto mi liczne bakterie w moczu i dostalam skierowanie na posiew jak dalej bd taki wynik gin da mi jakies leki zeby sie wyleczyc do porodu z infekcji . Sluchalismy dzisiaj tetna maluszka jak to pieknie brzmi wszystko w porzadku w tej kwestii serduszko pieknie bije . Teraz mam wizyte za 2 tyg i umowilismy sie na ktg

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 16:20   #4289
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie znaczy juz bylam ok 12 , ale zajechalam do domu i 2 h spalam a potem musialam jeszcze ugotowac i odzywam sie teraz . Mam 3 cm rozwarcia ! Szok dlatego te bole mam bo szyjka sie rozciaga . Nie jest nisko wiec mige byc spokojna , jak by sie bardzo skrocila i to rozwarcie wtedy juz nieciekawie by bylo jakto powiedzial gin . Mialam racje gbs pozytywny :/ , mam sie nie martwic bo teraz podobno sa lepsze antybiotyki ochronne . Usg mi nie robil wiec nie wiem ile mala wazy , wykryto mi liczne bakterie w moczu i dostalam skierowanie na posiew jak dalej bd taki wynik gin da mi jakies leki zeby sie wyleczyc do porodu z infekcji . Sluchalismy dzisiaj tetna maluszka jak to pieknie brzmi wszystko w porzadku w tej kwestii serduszko pieknie bije . Teraz mam wizyte za 2 tyg i umowilismy sie na ktg
Co 3 cm???? O kurcze.
Mam nadzieję że moje bóle w bożenie nie będą miały tego samego efektu, wizyta jutro.
Dobrze że gin cię uspokoila i z msluszkiem wszystko ok
Stary 2016-03-01, 16:22   #4290
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Ducha no to się porobiło, juz aż 3cm? Jakie dokladnie masz te bole?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości