|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak samo :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Też polecam, jest super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Wtajemniczenie
|
Apropos włosów...to ja polecam tą maskę z rossmana..działa cuda i przepięknie pachnie
![]() Co do pierwszych porodów to ja obstawiam, że będziemy szczęśliwym wątkiem i rozpakowywanie rozpocznie się od planowanych cesarek ![]()
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A słyszałaś może o kryształach do włosów? Raz fryzjerka u mnie zastosowała - cudo! Sporo kosztują, bo koło 80zł za buteleczkę, ale warto. Ja też! Marcówki tak szalały i pewnie u nas też tak będzie. U mnie kicha. Dobrze, że wszystko już mam przygotowane bo krocze nie daje mi normalnie się poruszać. Już było w miarę normalnie, to znowu się popierniczyło :/
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Moniczki a jak hybrydy sciagasz?
Tabaska po porodzie wyleca wlosy, te co teraz sie trzymaja... A do nawilzenia proponuje maske z kallosa latte
#4268 |
Rozeznanie
|
Ja też obstawiam że jeszcze max 2 tyg i będą na swiecie pierwsze kwietniowe (marcowe) :-P maluchy, ja mam przeczucie że urodze jakoś w okolicy świat.
Jestem nieprzytomna po nocy ale jak teraz się przespie to kolejną noc mam z głowy :-\ Co do dolegliwości to końcówka daje nam popalić. Też mam cofke okropoenstwo, a najgorzej jak po jedzeniu nie chce mi sie odbić i tak mi ciężko na żołądku, niedobrze i wymiotować się chcę. Pogoda U mnie zimy nie widać, wiosny też nie. Całą noc strasznie padał deszcz i pada nadal. Skurcze przepowiadajace Ja nie wiem czy je mam, spina mi sie brzuch cały, twardnieje, nie boli tylko tak ciągnie jakby do dołu. A te przepowiadajace to bolesne? annihilate Szkoda że już do końca ciąży nie poprowadzi Ci ta Twoja gin. Ale już dużo nie zostało ważne że masz już kogoś w zastępstwie. Agnesssa ryż z mlekiem i cukrem koszmar mojego dziecinstwa.. bleee... :-P Kropcia zazdroszczę energii i siły żeby to wszystko porobić ![]()
#4269 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Raczkowanie
|
Wróciłam do domu ugotowałam obiad. W końcu zjem coś nie szpitalnego.
U mnie sypalo dwie noce. A teraz jest ciepło i to wszystko pływa. Co do teściowej moja jest super nie narzekam. Ogólnie mam super rodzine. We wszystkim pomagaja jak trzeba. Ale ja też sama proszę nie każe się domyślać. Mówię z czym mam problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś byłam w przychodni wchodzą do gabinetu a położna się mnie pyta czy już się coś dzieje? Mowie jej ,że jeszcze nie bo dziś dopiero 34+3 . więc jeszcze czas. No ale popatrzeć na mój brzuch to aby porodowka ![]()
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby nie ![]() Maz był u chirurga. Ma sie zglosic w maju i bedzie miał operacje. Teraz ze względu na mnie i fakt, ze po cc ja bede potrzebować troche pomocy nie mozemy we dwójkę byc "uziemieni" moze teraz ćwiczyć troxhe, ale jak boli to ma przestać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie straszcie! Ja tam do kwietnia nie zamierzam ![]() Cytat:
Szkoda meza.. Macie racje, zeby teraz sobie odpuścić, bedzie na poczatku ciezko, potem na spokojnie bedziesz mogła mu pomoc. ![]() Lece sie ogarniać na SR, strasznie jestem ciekawa co mnie tam czeka ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Pytam bo podobno aceton nie zalecany w ciazy.... a przynajmniej tak kiedys slyszalam
#4277 |
Zadomowienie
|
Dzis sie tak ciulowo czuje, rano śniadanie poszlo w kibel a teraz znowu mi sie unosi.. Tak juz bym chciała zobaczyć i utulić tego szkraba co siedzi w brzuchu, ale jakos wytrzymam jeszcze miesiąc.. Musze.
Jeszcze mąż mnie zalamal, kolega z pracy idzie w kwietniu na operacje i będzie ciężko żeby on tez dostal jakiś urlop ![]() ![]()
#4278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przesiadywanie w smrodzie z acetonem owszem, ale nie sciaganie hybryd ![]() Gosiaczek...przybij piatke, tez mam dosyc. Szkoda meza ale dobrze ze nie bedziecie oboje uziemieni ![]() Tabaska...ja tez sie czuje dzis fatalnie. Trudno powiedziec dlaczego konkretnie, ale jest beznadzieja. Wszyscy mnie pocieszaja ze ostatni miesiac zawsze tak wyglada..ale patrzac na niektore dziewczyny to chyba nie maja racji ![]() Gadalam z polozna i na 99% bede miec cesarke....1 kwietnia ![]()
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
U marcówek pierwsza urodziła juz 2 lutego wiec tak jakby u nas jutro ktoras
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
oby tylko go bardzo nie bolało przez ten czas Cytat:
![]() o natur vital też slyszałam, że jest spoko, to ta z aloesem? Cytat:
dobrze że maż szybciutko Ci kogoś znalazł, w sumie to już tylko jedna, dwie wizyty ale z pewnoscią trudno jest zmieniać lekarza pod koniec Cytat:
![]() torba nadal nawet nie wysłana, już nawet napisałam do babki o co chodzi, bo ile można czekać... ![]() zobaczysz ze jeszcze Młoda się odwróci ![]() Cytat:
![]() tez całe szczeście nie mam pojęcia czym jest zgaga ![]() a brzuszek u mnie teraz chyba nawet mniej się spina niż miesiąc czy dwa wczesniej Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
u mnie z wypadaniem odwrotnie, na początku prawie nic, a teraz dość sporo musze poszukać gdzieś promo na wcierkę z czarnej rzepy Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Rozeznanie
|
Kejka moze to taki zarcik
![]() ![]() Gosiulka nie kracz kobieto! Nikt jutro sie nie rozpakuje!🙃 Dziewczyny to chyba taki dzien, ja tez jakas taka niemrawa jestem.. A suszy mnie jakbym kaca miala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Wtajemniczenie
|
Kejka będziesz miala prima aprilisowe dziecko
![]() Ta pogoda chyba odbija sie na samopoczuciu ja tez sie kiepsko czuje najchętniej bym lezala albo spala ale tak sie nie da. Ale cieszę sie bo od piatku tz ma juz wolne:p Jeju cora do mnie gada a ja nie wiem o co jej chodzi. Przekreca wyrazy ze szok na niebieski mowi neny zielony to jendy ale po angielsku prawidlowo. Zbieram sie do lekarza a tak mi sie nie chce.... Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, czyli wizyta w czwartek - witaj w klubie bo ja też ![]() Ciiiiiicho z tym rozpakowywaniem ![]() ![]() ![]() A widzisz ![]() Cytat:
![]() No następna ![]() Cytat:
![]() ![]() Fuj, tż mi kupił kalarepe którą uwielbiam, a ona mi zajeżdża jakąś benzyną... Mam w gębie jak w baku, bleeeeh |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Kejka te piramidki normalnie są w ofercie stoją na lodówkach z mrożonkami. Kupuje zawsze ta do rosołu a daje nawet do gulaszu
![]() Szukałam na YT ćwiczeń na odwrócenie i cos tam sobie kombinuje zeby pomoc malutkiej buntowniczce ![]() To urodzisz w moim terminie ![]()
#4287 |
Zadomowienie
|
Kejka Ty chociaz masz jakiś pewny termin, przyjmujesz nadal luteine? 1 kwietnia to taka łatwa data do zapamiętania
![]() Kropcia trzymam kciukasy żeby ćwiczenia pomigly i Maja się odwróciła. Mój się tak kokosi ze kocham te ruchy z każdym dniem bardziej, ciezko będzie po porodzie sie od tego odzwyczaić ![]()
![]() |
#4288 |
Wtajemniczenie
|
Jestem po wizycie znaczy juz bylam ok 12 , ale zajechalam do domu i 2 h spalam a potem musialam jeszcze ugotowac i odzywam sie teraz
![]() ![]() ![]() ![]()
#4289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że moje bóle w bożenie nie będą miały tego samego efektu, wizyta jutro. Dobrze że gin cię uspokoila i z msluszkiem wszystko ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zadomowienie
|
Ducha no to się porobiło, juz aż 3cm? Jakie dokladnie masz te bole?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.