Wątek plotkowy perfumowy:) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-08, 05:49   #4261
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)

A orientujecie sie odnoscie przecen czy beda promocje na Mac? Pytalam w watku promocyjnyn to mozliwe ze beda konkretne rzeczy np pomadki a nie ze wszystko �� oczywiscie jak byl black friday to bylam bez kasy wrr.. A puder i korektor mi sie koncza..
Aa promo w Douglasie bo Mac jako Mac to chyba nigdy nie ma..?

I ja mam podobny problem do lejdi.. Kupowac maca czy kupic jakies perfumy? �� z tym ze komoletnie nie wiem jakie.. Od porodu nic na sobie nie czuje kompletnie nic.. Wiec potrzebowalabym czegos mocnego i trwalego..

Edytowane przez ButterflyFlyAway
Czas edycji: 2016-12-08 o 06:42
ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-08, 07:05   #4262
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Ostatnio właśnie wolę jedną porządną rzecz a nie 10 chińskich, ale torebek i perfum mam tyle, że nie wiem czy tak naprawdę potrzebuję takiej drogiej Chociaż taką dużą mam jedną i jest to kwadratowy wór, który mnie wkurza właśnie tym, że jest taki kwadratowy a ta jest ładna prostokątna

No właśnie - na perfumy mi tak nie szkoda jak na coś innego. Miesiąc temu tak rozkminiałam kurtkę za 4 stówy i naprawdę było warto a teraz torebka...

Mam jedną torebkę z Zary, ale kosztowała 90zł, więc nawet jak się za jakiś czas zepsuje to nie będzie mi szkoda

Dokładnie to jest ta KLIK nie wiem czy nie kosztuje tyle bo, to po prostu Zara, ale obszukałam już chyba wszystkie możliwe sklepy i nic w tym stylu w niższej cenie nie ma
Szczerze? Nie podoba mi się i jeśli9 masz dużo innych toreb, to lepiej kup sobie perfumy

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-08, 07:34   #4263
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Jeszcze nie ide jutro
Bez macanka nie ma kupowanka
Cytat:
Napisane przez aniszonekk Pokaż wiadomość
Jeśli nie Jesteś na 100% przekonana i nie jest to zakup pilnie potrzebny, to może poczekaj do przecen? To już niedługo, a wtedy nie Będziesz miała wyrzutów sumienia.
Popieram
Cytat:
Tak czy tak kupilabym ja dopiero w styczniu bo w tym miesiacu nie mam wolnej takiej gotowki ale kto wie, do stycznia moze mi sie jeszcze odwidzi choc torebek nigdy dosc. I gdybym nie miala tak wielkiego portfela jak mam to mialabym tez o wiele wiecej malych torebek ale niestety pierwsze kryterium to "czy zmiesci mi sie portfel"i polowa pieknych, malych torebulek odpada
mam to samo, kupiłam te małe torebki Wittchen w Lidlu i co? Muszę kupić nowy portfel
Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
A orientujecie sie odnoscie przecen czy beda promocje na Mac? Pytalam w watku promocyjnyn to mozliwe ze beda konkretne rzeczy np pomadki a nie ze wszystko �� oczywiscie jak byl black friday to bylam bez kasy wrr.. A puder i korektor mi sie koncza..
Aa promo w Douglasie bo Mac jako Mac to chyba nigdy nie ma..?

I ja mam podobny problem do lejdi.. Kupowac maca czy kupic jakies perfumy? �� z tym ze komoletnie nie wiem jakie.. Od porodu nic na sobie nie czuje kompletnie nic.. Wiec potrzebowalabym czegos mocnego i trwalego..
Wchodzi na MAC kilka razy w roku. Dzisiaj od 19 jest noc zakupów w Douglasie i liczę na to, że kod będzie też na MAC a jak nie to w zeszłym roku w Wigilię wrzucili -30% na szminki, więc i tak będę czaić

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-08, 08:21   #4264
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
Bez macanka nie ma kupowanka

Popieram

mam to samo, kupiłam te małe torebki Wittchen w Lidlu i co? Muszę kupić nowy portfel

Wchodzi na MAC kilka razy w roku. Dzisiaj od 19 jest noc zakupów w Douglasie i liczę na to, że kod będzie też na MAC a jak nie to w zeszłym roku w Wigilię wrzucili -30% na szminki, więc i tak będę czaić
Nie wiedzialam ze jest noc zakupow!!! O boze to czekam

Stary 2016-12-08, 08:24   #4265
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Nie wiedzialam ze jest noc zakupow!!! O boze to czekam
Kod TOP20

Stary 2016-12-08, 08:43   #4266
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Kod TOP20
Jestes kochana!!!!

Stary 2016-12-08, 13:40   #4267
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Jestes kochana!!!!
na co czaisz?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-08, 14:47   #4268
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
na co czaisz?
ekhm.. dobre pytanie.. chce szminke, korektor, puder, bonzer, róż.. ale nie mam tyle kasy i ponadto mam mętlik, bo.. stało się coś strasznego! z głupoty psiknęłam się próbką najbardziej znienawidzonego przeze mnie zapachu czyli Alienem edp i co!? on mi się spodobał! nie wyłazi na mnie jaśmin jak przed ciążą, ale puder.. normalnie czuję miły, przyjemny, pudrowy, kobiecy zapach.. czy jest to w ogóle możliwe? ten paskudny śmierdziel, którym mnie katowała laska w biurze kiedy byłam w I trymestrze i miała mega mdłości!?

i jeszcze wymyśliłam, że może by tak wrócić do Lacoste pour Femme?

tak więc nie wiem na co poluję, jeszcze mam kilka godzin by zdecydować

aaa i czy jest sens ładować kasę w meteoryty? bo to też mnie kusi..

ale mam konkretny budżet, bo 300 zł.. więc albo albo..

Edit. Alien odpada.. Mam migrene jak s☠☠☠☠..... Nie umien go zmyc a to byl 1 psik nawet cif nie zmyl.. ��

Edytowane przez ButterflyFlyAway
Czas edycji: 2016-12-08 o 15:30
Stary 2016-12-08, 16:26   #4269
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
ekhm.. dobre pytanie.. chce szminke, korektor, puder, bonzer, róż.. ale nie mam tyle kasy i ponadto mam mętlik, bo.. stało się coś strasznego! z głupoty psiknęłam się próbką najbardziej znienawidzonego przeze mnie zapachu czyli Alienem edp i co!? on mi się spodobał! nie wyłazi na mnie jaśmin jak przed ciążą, ale puder.. normalnie czuję miły, przyjemny, pudrowy, kobiecy zapach.. czy jest to w ogóle możliwe? ten paskudny śmierdziel, którym mnie katowała laska w biurze kiedy byłam w I trymestrze i miała mega mdłości!?

Edit. Alien odpada.. Mam migrene jak s☠☠☠☠..... Nie umien go zmyc a to byl 1 psik nawet cif nie zmyl.. ��
mam to samo z Alienem i Angelem. I o ile Angel przytłacza mnie i dopada mnie migrena dopiero po godzinie to po Alienie w kilka minut po aplikacji

Rozbieram Pradę Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-08, 17:11   #4270
liv87
Guerlain Lover

Cytat:

Jest fajny sposob w Douglasie
Albo bierzesz na przelew - masz kilkanascie dni na oplacenie, nie pamietam ile, albo tak jak ja ostatnio robie. Zamawiam do stacjonarki z platnoscia w stacjonarce. Tam paczka wg regulaminu moze lezec nawet 21 dni. Moja ostatnio lezala prawie miesiac, bo dzwonilam z prosba, zeby mi jej nie odsylali

Ja chce szminki MAC

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Stary 2016-12-08, 17:14   #4271
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Jest fajny sposob w Douglasie
Albo bierzesz na przelew - masz kilkanascie dni na oplacenie, nie pamietam ile, albo tak jak ja ostatnio robie. Zamawiam do stacjonarki z platnoscia w stacjonarce. Tam paczka wg regulaminu moze lezec nawet 21 dni. Moja ostatnio lezala prawie miesiac, bo dzwonilam z prosba, zeby mi jej nie odsylali

Ja chce szminki MAC

nie bywam już w stacjonarkach odkąd mam synka za daleko i czasu brak, a jego nie chce zabierać w takie zarazki póki jest taki malusi a teraz to już w ogóle tyle ludzi przed świętami, jak wracałam z uczelni i widziałam dzikie tłumy aut, które chcą wjechać do Silesi.. jezus :P jakby za darmo coś rozdawali :P
ale z tym przelewem to sprytne! nie zwiną mi inni moich rzeczy?

jakie kolory szminek?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-08, 17:17   #4272
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
nie bywam już w stacjonarkach odkąd mam synka za daleko i czasu brak, a jego nie chce zabierać w takie zarazki póki jest taki malusi a teraz to już w ogóle tyle ludzi przed świętami, jak wracałam z uczelni i widziałam dzikie tłumy aut, które chcą wjechać do Silesi.. jezusjakby za darmo coś rozdawaliale z tym przelewem to sprytne! nie zwiną mi inni moich rzeczy?

jakie kolory szminek?
Nie zwina, chyba jest kolo 20 dni na oplacenie, ale trzeba cos kolo 17go dnia oplacac, bo moga nie dosatac przelewu na czas
SCC rok temu przed Swietami to byl koszmar ponad godzine szukalam miejsca do zaparkowania, a i tak zaparkowalam kolo pracy

Mysle nad:
Please me
Steady going
Snob
Creme cup
Candy yum yum

Mam juz Angel i Pink Plaid

Stary 2016-12-08, 17:31   #4273
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zwina, chyba jest kolo 20 dni na oplacenie, ale trzeba cos kolo 17go dnia oplacac, bo moga nie dosatac przelewu na czas
SCC rok temu przed Swietami to byl koszmar ponad godzine szukalam miejsca do zaparkowania, a i tak zaparkowalam kolo pracy

Mysle nad:
Please me
Steady going
Snob
Creme cup
Candy yum yum

Mam juz Angel i Pink Plaid

angel mialam - zużyłam, pink plaid mam i to póki co mój nr 1
marze o creme cup i yum yum ale troche zal mi kasy na szminki, bo mam duzo, a puder etc mi sie koncza.. :P
aha i snob mam, jest ok, ale doopy nie urywa bo żółci zęby :P

please me mi nakładały przed ślubem w porównaniu z pink plaid żebym sama wybrała i wybór padł na pink plaid, bardziej do mnie pasuje i jak pisałam to mój nr 1 wśród szminek

ogólnie mam kilka, które leżą jak chcesz to możemy się czymś powymieniać

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

ja sie zastanawiam czy kupowac 2 korektory studio fix czy tylko ten płynny..

Stary 2016-12-08, 21:55   #4274
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
angel mialam - zużyłam, pink plaid mam i to póki co mój nr 1
marze o creme cup i yum yum ale troche zal mi kasy na szminki, bo mam duzo, a puder etc mi sie koncza..aha i snob mam, jest ok, ale doopy nie urywa bo żółci zęby
please me mi nakładały przed ślubem w porównaniu z pink plaid żebym sama wybrała i wybór padł na pink plaid, bardziej do mnie pasuje i jak pisałam to mój nr 1 wśród szminek

ogólnie mam kilka, które leżą jak chcesz to możemy się czymś powymieniać

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

ja sie zastanawiam czy kupowac 2 korektory studio fix czy tylko ten płynny..
Wzielam Steady Going stwierdzilam, ze Please me mocno podoby do Pink Plaid i na pewno jeszcze go wezme Pink Plaid - cudo do pracy, idealny
Okazje jeszcze beda niejedne, wiec na pewno kupie te z listy, moze jeszcze tym roku klikne jak beda jakies wyprzedaze poswiateczne

Kliklas cos?

Stary 2016-12-08, 22:02   #4275
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Wzielam Steady Going stwierdzilam, ze Please me mocno podoby do Pink Plaid i na pewno jeszcze go wezme Pink Plaid - cudo do pracy, idealny
Okazje jeszcze beda niejedne, wiec na pewno kupie te z listy, moze jeszcze tym roku klikne jak beda jakies wyprzedaze poswiateczne

Kliklas cos?

może lepiej nie pisać.. wzięłam wszystko co chciałam.. mąż mnie z domu wyrzuci ale zrobiłam kilka biznesów i wpadło mi trochę kasy więc.. puder studio fix, korektory studio fix (płynny i w słoiczku), bronzer i pomadke Creme Cup (pomadka przez Ciebie :P)
na usprawiedliwie.. wszystkiego używam od kilku lat - codziennie, nawet teraz siedząc w domu się maluje, bo zwyczajnie lepiej się z tym czuję, a wszystko mam na wykończeniu, a starczy na 2 lata jak nie dłużej

doszłam do wniosku, że o ile perfumy upoluje w okazjach tak MAC jednak rzadko bywa na promocji.. przeważnie Douglas dodaje cudny wpis "nie dotyczy Bobbi Brown i Mac" :P

pierwszy raz w życiu tyle kupiłam..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-12-08, 22:04   #4276
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
może lepiej nie pisać.. wzięłam wszystko co chciałam.. mąż mnie z domu wyrzuci ale zrobiłam kilka biznesów i wpadło mi trochę kasy więc.. puder studio fix, korektory studio fix (płynny i w słoiczku), bronzer i pomadke Creme Cup (pomadka przez Ciebie :P)
na usprawiedliwie.. wszystkiego używam od kilku lat - codziennie, nawet teraz siedząc w domu się maluje, bo zwyczajnie lepiej się z tym czuję, a wszystko mam na wykończeniu, a starczy na 2 lata jak nie dłużej

doszłam do wniosku, że o ile perfumy upoluje w okazjach tak MAC jednak rzadko bywa na promocji.. przeważnie Douglas dodaje cudny wpis "nie dotyczy Bobbi Brown i Mac"
pierwszy raz w życiu tyle kupiłam..
ja tez mam wszystkiego w nadmiarze perfumy, pudry, tusze, cienie juz wolalam cie na meteorytki nie namawiac

Stary 2016-12-08, 22:12   #4277
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez mam wszystkiego w nadmiarze perfumy, pudry, tusze, cienie juz wolalam cie na meteorytki nie namawiac

akurat pudrów, korektorów itd. nie mam w nadmiarze, po 1 sztuce te dokończe, ale to kwestia myślę max. 1 msc i będe używać tych co zamówiłam
szminek mam w cholere dużo, a nie używam..
perfumy wyprzedałam i mam aktualnie 3 flakony tzn nie sorry, 3 zapachy.. bo Acqua di gioia mam kilka flakoników na dnie z resztkami, sama nie wiem po co z tym, że 1 zapachu się chyba chce pozbyć
więc zaczynam się powolutku ogarniać..
ach i lakiery do paznokci.. to moje przekleństwo.. już pudełek mi nie starcza.. ale maluję często i kocham więc.. wybaczam sobie
ale ja do minimalizmu raczej nie przejdę nigdy

a w paczkomacie czeka na mnie moje największe spełnienie marzeń Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz! marzyłam o nim od 3 lat.. wymieniłam się i mam, tzn. jutro będe mieć

a co do meteorków.. miałam kiedyś i nie używałam - sprzedałam.. więc tak jakoś się zastanawiam czy jest sens.. kocham je za zapach.. ale nie nawidzę za full brokatu.. mam w domu tańszą wersję z Kobo, muszę je wziąć w obroty i wtedy będę myśleć czy wrócić do meteorów..
ale kiedy ja na nie kasy nazbieram.. skoro teraz wszystkie oszczędności poszły w Douglasie

Stary 2016-12-08, 22:16   #4278
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
akurat pudrów, korektorów itd. nie mam w nadmiarze, po 1 sztuce te dokończe, ale to kwestia myślę max. 1 msc i będe używać tych co zamówiłam
szminek mam w cholere dużo, a nie używam..
perfumy wyprzedałam i mam aktualnie 3 flakony tzn nie sorry, 3 zapachy.. bo Acqua di gioia mam kilka flakoników na dnie z resztkami, sama nie wiem po co z tym, że 1 zapachu się chyba chce pozbyć
więc zaczynam się powolutku ogarniać..
ach i lakiery do paznokci.. to moje przekleństwo.. już pudełek mi nie starcza.. ale maluję często i kocham więc.. wybaczam sobie
ale ja do minimalizmu raczej nie przejdę nigdy

a w paczkomacie czeka na mnie moje największe spełnienie marzeń Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz! marzyłam o nim od 3 lat.. wymieniłam się i mam, tzn. jutro będe mieć

a co do meteorków.. miałam kiedyś i nie używałam - sprzedałam.. więc tak jakoś się zastanawiam czy jest sens.. kocham je za zapach.. ale nie nawidzę za full brokatu.. mam w domu tańszą wersję z Kobo, muszę je wziąć w obroty i wtedy będę myśleć czy wrócić do meteorów..
ale kiedy ja na nie kasy nazbieram.. skoro teraz wszystkie oszczędności poszły w Douglasie
Pink Quartz to ostatnio moja zmora - uzywam codziennie od poltorej roku - dalej trwa i trwa mialam dwa, jednego sie udalo mi pozbyc w zeszlym tygodniu, bo wiedzialam, ze nie bylabym w stanie jeszcze drugie opakowanie uzywac, wiec jak chociaz troche dna zobacze w nim to bede sie za jakims innym rozswietlaczem rozgladac lakierow tez troche mialam, ale porozdawalam, znowu kilka przybylo, ale to przez kolezanke, ktora mi swoje nieuzywane oddala, na dodatek takie abstrakcyjne kolory, ktore uzywa moja siostra ja tam wole klasyki - roze i czerwienie no i obowiazkowy niebieski na wakacje na stopy

Stary 2016-12-08, 22:41   #4279
LeejdiNaati
Zakorzenienie

No i decyzja zapadla kupilam torebke szyta przez Martę z Torebki Niezwykłe jednak prawie 4 stowy to za duzo jak na torebke

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-08, 23:10   #4280
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Pink Quartz to ostatnio moja zmora - uzywam codziennie od poltorej roku - dalej trwa i trwa mialam dwa, jednego sie udalo mi pozbyc w zeszlym tygodniu, bo wiedzialam, ze nie bylabym w stanie jeszcze drugie opakowanie uzywac, wiec jak chociaz troche dna zobacze w nim to bede sie za jakims innym rozswietlaczem rozgladac lakierow tez troche mialam, ale porozdawalam, znowu kilka przybylo, ale to przez kolezanke, ktora mi swoje nieuzywane oddala, na dodatek takie abstrakcyjne kolory, ktore uzywa moja siostra ja tam wole klasyki - roze i czerwienie no i obowiazkowy niebieski na wakacje na stopy

Hehe twoja zmora a moje marzenie. Od 3 lat snilam po nocach ale musialoby mnie pogiac zeby dac za niego 200 zl.. Probowalam wszystkiego. Maca, mary lou, tansze zamienniki, inne odpowiedniki.. A pq nadal mi sie snil i niczym nie umialam uzyskax takiego efektu.. 😄 ale w koncu bedzie 😍
W sumie to bardziej by sie oplacalo dac raz 200 bo jakby podliczyc te co testowalam to moze i wiecej by wyszlo 😄 gorzej jak sie rozczaruje.. No ale coz 😜
Tak ja z lakierow tak samo czerwien, roz. Ale ostatnio lubuje sie w brazie, granacie i fiolecie 😍 80% mojej kolekcji to czerwienie w pierdylionie odcieni 😄
Jeszcze musze 1.lakier kupic i bede spelniona.
Ogolnie to ostatnio zaczynam sie czuc zaspokojna w temacie kosmetykow i perfum. Z perfum po swietach chcialabym jeszcze tylko jimmy choo edp dorwac i finisz. Ciekawe tylko na jak dlugo. 😊 tydzien? Ahahaha

Stary 2016-12-08, 23:19   #4281
sand
Zakorzenienie

Cytat:
No i decyzja zapadla kupilam torebke szyta przez Martę z Torebki Niezwykłe jednak prawie 4 stowy to za duzo jak na torebke

Dzięki wyszukałam te torebki i teraz wybieram akurat szukam prostej i niedużej w przyzwoitej cenie Wszystko przeliczam teraz na wyposażenie mieszkania więc nie mogę zaszaleć ani kosmetycznie ani perfumowo a kusi mnie kilka flaszek

sand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-08, 23:42   #4282
sylwia989
Zadomowienie

Mam pytanie do znawczyń Diora, a głównie Addictów i ich reformulacji Znalazłam na Allegro aukcję - sprzedawca sprawdzony, wystawia 100ml Addicta, wizualnie flakon wg mnie jest starszą wersją, ale wg świeżomierza data wskazuje rok 2013 Niby jest adnotacja, że kody powtarzają się co 10 lat, ale jaka jest szansa, że to rzeczywiście starsza wersja? Zależy mi na tej z 2002 roku, bo mam prawie pełny 100ml flakon z 2014 roku i nie chcę kupić praktycznie tego samego
Wklejam link do aukcji, może ktoś oceni fachowym okiem http://allegro.pl/dior-addict-woman-...634865119.html
sylwia989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 01:24   #4283
robinson
Zadomowienie

Dziewczyny przez Waszą dyskusję o pomadkach Maca napaliłam się na nie jak szczerbaty na suchary. Przetrząsnęłam internet w poszukiwaniu koloru a jak już znalazłam taki który mi się spodobał to okazało się że go w D. nie ma (upatrzyłam sobie Really Me) i dooopa....
Utwierdziłam się w przekonaniu, że co flaszka to flaszka
Stary 2016-12-09, 03:11   #4284
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez robinson Pokaż wiadomość
Dziewczyny przez Waszą dyskusję o pomadkach Maca napaliłam się na nie jak szczerbaty na suchary. Przetrząsnęłam internet w poszukiwaniu koloru a jak już znalazłam taki który mi się spodobał to okazało się że go w D. nie ma (upatrzyłam sobie Really Me) i dooopa....
Ale ze wykupiony cz w ogole nie ma? Bo mac wypuszczs jeszcze limitki niestety 😞

Stary 2016-12-09, 04:53   #4285
Małgosia791
spin doctor

Mnie na szczęście cuda kolorówkowe nie ruszają. Za to znowu kupiłam perfumy-zachciało mi się starej, dobrej, klasycznej Daisy na dni, kiedy nie mam ochoty na moje słodkie ukochane zapachy.
Stary 2016-12-09, 08:02   #4286
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Hehe twoja zmora a moje marzenie. Od 3 lat snilam po nocach ale musialoby mnie pogiac zeby dac za niego 200 zl.. Probowalam wszystkiego. Maca, mary lou, tansze zamienniki, inne odpowiedniki.. A pq nadal mi sie snil i niczym nie umialam uzyskax takiego efektu.. 😄 ale w koncu bedzie 😍
W sumie to bardziej by sie oplacalo dac raz 200 bo jakby podliczyc te co testowalam to moze i wiecej by wyszlo 😄 gorzej jak sie rozczaruje.. No ale coz 😜
Tak ja z lakierow tak samo czerwien, roz. Ale ostatnio lubuje sie w brazie, granacie i fiolecie 😍 80% mojej kolekcji to czerwienie w pierdylionie odcieni 😄
Jeszcze musze 1.lakier kupic i bede spelniona.
Ogolnie to ostatnio zaczynam sie czuc zaspokojna w temacie kosmetykow i perfum. Z perfum po swietach chcialabym jeszcze tylko jimmy choo edp dorwac i finisz. Ciekawe tylko na jak dlugo. 😊 tydzien? Ahahaha
Obawiam się tego właśnie, że szukając czegoś innego i tak wrócę do Pink Quartz
Cytat:
Napisane przez sylwia989 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do znawczyń Diora, a głównie Addictów i ich reformulacji Znalazłam na Allegro aukcję - sprzedawca sprawdzony, wystawia 100ml Addicta, wizualnie flakon wg mnie jest starszą wersją, ale wg świeżomierza data wskazuje rok 2013 Niby jest adnotacja, że kody powtarzają się co 10 lat, ale jaka jest szansa, że to rzeczywiście starsza wersja? Zależy mi na tej z 2002 roku, bo mam prawie pełny 100ml flakon z 2014 roku i nie chcę kupić praktycznie tego samego
Wklejam link do aukcji, może ktoś oceni fachowym okiem http://allegro.pl/dior-addict-woman-...634865119.html
Nie mam pojęcia, ja tylko odlewkę starego Addicta mam jak się skończy, kupuję flakon nowej wersji, bo dalej mi się podoba
może zapytaj w wątku Diorowym?
Cytat:
Napisane przez robinson Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Mnie na szczęście cuda kolorówkowe nie ruszają. Za to znowu kupiłam perfumy-zachciało mi się starej, dobrej, klasycznej Daisy na dni, kiedy nie mam ochoty na moje słodkie ukochane zapachy.

Stary 2016-12-09, 08:31   #4287
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia989 Pokaż wiadomość
To starsza od najnowszej ale to nie jest ta stara pierwotna wersja tak porządana i poszukiwana . Nie warto, jeżeli trafisz na nowszą a tańszą to bierz tańszą
Pierwsza wersja nie ma żadnego paska metalowego na górze a najnowsza ma już tradycyjny zdejmowany korek.

Edytowane przez Asiuuuuula
Czas edycji: 2016-12-09 o 08:32
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 09:53   #4288
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Powoli wszyscy w domu zdrowieją, więc może w końcu zaczniemy żyć normalnie:/.
Dziś doleci do mnie Coco Noir i La Nuit Tresor-już zacieram rączki. \
Nabyłam też w ciemno Far Away Bella Sunset, bo zawsze byłam go ciekawa, a nadarzyła się okazja cenowa.

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 11:14   #4289
sylwia989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
To starsza od najnowszej ale to nie jest ta stara pierwotna wersja tak porządana i poszukiwana . Nie warto, jeżeli trafisz na nowszą a tańszą to bierz tańszą
Pierwsza wersja nie ma żadnego paska metalowego na górze a najnowsza ma już tradycyjny zdejmowany korek.
Dziękuję Najnowszą wersję mam i na tę chwilę jest moim ulubionym zapachem a naczytałam się, że ta najstarsza jest jeszcze lepsza, a z kolei ta pośrednia (czyli wychodzi na to, że ta z aukcji) jest najmniej udana

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Nie mam pojęcia, ja tylko odlewkę starego Addicta mam jak się skończy, kupuję flakon nowej wersji, bo dalej mi się podoba
może zapytaj w wątku Diorowym?
A jak byś oceniła starego Addicta w porównaniu do wersji z 2014? Nie było mi dane poznać pierwowzoru, a 2014 uwielbiam Jeśli ta najstarsza wersja jest jeszcze lepsza ty chyba zacznę porządniej szukać
sylwia989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 11:37   #4290
zania
Matka buldoga

Dziewczyny, chce kupic Ange ou Demon Le secret, dokladnie takie, chodzi mi o taka butelke, bo widze, ze sa przerozne. Psiknelam sie nimiw Hebe, wczoraj, a do dzis mi sweter pachnie! Podobaja mi sie. Ale pytanie, tylko 100ml jest w postaci testera? Bo tanie one nie sa. Wiec capne moze 30-tke, bo i tak za duzo kasy juz wydalam.
Czym sie rozni wersja elixir?

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości