![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
Isana lub protex. Uzywam obu, oba dają radę. Bardzo dobrze myl tez cytrynowy zel z biedry za3zl ale teraz chyba go nie ma
#4262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. jak to było jak się zamawia z rosmanna online to jeśli zamówię produkt na sklep to biorą go ze sklepu czy z magazynu?? Ktoś coś tu pisał o tym ale nie mogę znaleźć teraz Edytowane przez majcia2 Czas edycji: 2017-04-26 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Wtajemniczenie
|
Stawilam sie na otwarcie ross o 9 i powitała mnie pełna półka tm n1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Rozeznanie
|
Który korektor rozswietlajacy maybelline lumi jest najjsznijszy ? 01 czu 02?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Czy dostawy sa wszędzie w ten sam dzień? Wczoraj byłam to były pełne szafy, a jeszcze w czwartek ma być dostawa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Tak, to pewnie ta baza. Wrzucałam jej skład w analizator kosmetyków i wyszło, że może zapychać i że skład gorszy od bazy Lirene. Lirene się lekko błyszczy (ma takie srebrne drobinki), więc nie każdemu pasuje, ale nie zapycha tak, jak ta z AA. Także niedoskonałości to pewnie wina tej bazy.
![]()
#4267 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4268 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Nie ma, bo nie we wszystkich Rossmannach dostępne są kosmetyki naturalne i dermokosmetyki. Podobnie jak w internetowym nie ma szafy Provoke.
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, póki jeszcze jest promocja w rossmanie , chciałam się was poradzić jaki polecacie błyszczyk do ust, żeby nie sklejał ust , a ładnie błyszczał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Na pewno Insta Dri Sally Hansen. O ile jeszcze jest dostępny. KillyS też ponoć ok.
#4277 |
Smakowita ;)
|
Mialam ostatnio w rossku nielada dylemat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj dostałam próbkę podkładu z Bielendy Matt i nawet fajnie wygląda na twarzy. Teraz mam zagwozdkę czy sobie nie kupić ale z drugiej strony po co mi trzy podkłady
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- A, i pomalowałam dzisiaj brwi tą pomadą i bardzo dobrze się nią pracuje. Ten pędzelek mały też nienajgorszy. Z ręki nie chcę zjeść więc wierzę w jej trwałość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
hakuna matata
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem na ile wystarczy
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Zamiast pomady można też spróbować używać tego cienia http://www.rossmann.pl/Produkt/Bell-...zt,400041,7162
Ja mam taki z limitki z Biedronki nazywały się Wanted i jako pomada bardzo zbliżona do Inglotowej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Bourj...ml,115017,7174 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Rozeznanie
|
Dziękuje
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś polazłm drugi raz, spokojniej niż pierwszego dnia
![]() ![]() I oprócz rzeczy na zdjeciach wziełam jeszcze dwa zmywacze zielone z Isany ![]() Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2017-04-26 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Makeup challenge winner
|
Czy mi się wydaje, czy Loreal True Match był najczęściej kupowanym kosmetykiem na tej promocji?
#4284 |
Zadomowienie
|
Chyba tak, bo większości pasuje. Nawet wczoraj koleżanka się pytała, bo zapomniała o promocji, jaki podkład wziąć do normalnej cery, to mówię jej, że true match
![]() Ale jedno mnie zastanawia. Ja go wcześniej używałam w starej wersji. Ogólnie ok, oprócz zostawania wszędzie. Wykończenie było satynowe, a teraz wydaje mi się, że ten nowy jest rozświetlający trochę? Czy mam zwidy jakieś? W każdym razie mi już nie pasuje. Moje zakupy w Rosku skończone, skończyło się skromnie, a podkład fit me kupiła mi koleżanka przy okazji. W sumie w tym roku byłam tylko odebrać paczkę i zero chodzenia. Czego nie udało mi się kupić? To jakiegoś pudru, który nadawałby się pod oczy. I jeśli chodzi o Roska nie mam pomysłu. Ten banana nieosiągalny u mnie ![]() ![]()
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znalazłam pozytywną stronę inwazji macaczek. Przekonałam się patrząc na opakowania jak miałkie i delikatne są produkty prasowane L'oreal i stwierdziłam, że raczej się nie skuszę na coś tak delikatnego bo nie przetrwa noszenia w torebce. W sumie nie potrzebowałam kolejnej pomadki, ale umyśliłam sobie, że do pracy chciałabym akurat tą konkretną, polowałam na nią od początku tej promocji no to jak dowieźli czy odnaleźli w otchłani magazynu to wzięłam. Zerkałam na kredki do ust, ale były tylko takie do strugania, a wolałabym automatyczną. No to kolorowe dokupię gdzieś indziej.
![]() |
#4287 |
Raczkowanie
|
Widzę że bardzo chwalicie podkłąd Loreal True Match ,ale czy on jest nada dla cery tłustej i mieszanej z tendencją do świecenia się czy może lepiej infallible matte 24 ? Który będzie lepiej matowił i pozostawał na dłużej na cerze ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Jest kilka. Ja najczęściej korzystam z tego na stronie kosmetologia.com.pl Chwilowo teraz niedostępny bo pewnie Polki, które go znają sprawdzają przez promocję rossmanna składy. I pewnie serwer przeciążony. Ale są różne anglojęzyczne, są nawet apki na telefon, ale płatne. ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Polacy zrobili taką apkę, ale tej jeszcze nie testowałam: http://cosmeticscan.tech/ ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Tu opis korzystania krok po kroku z mojego ulubionego analizatora: http://mojaosobistosc.blogspot.com/2...osmetykow.html
![]() |
#4290 | |
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
![]() A co do True Match to nie używałam,ale koleżanka z cerą tłustą narzekała,że sie szybko świeci i ściera.
![]() Edytowane przez merryem Czas edycji: 2017-04-26 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.