Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-22, 10:22   #4291
malymaczek
Przyczajenie

Wink Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Hej dziewczyny jako fajny prezent dla ukochanego i przy okazji dla siebie jest wykupienie sesji w salonie masażu dla par. Wtedy lezycie kolo siebie i was masuja z tym ze chyba przeważnie tak jest że dziewczyne masuje chlopak a ukochanego pani masazystka wiec jak ktos jest zazdrosny to nie polecam
malymaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 11:04   #4292
Dedlit
Przyczajenie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Dziewczyny słyszałyście może o czekoladowym telegramie? Chcialabym coś takiego wykombinować:P ale wolałabym to kupić w sklepie a nie przez neta;/ wie któraś z was czy może we wro gdzieś taki kupię? Pozdrawiam was cieplutko

To stronka sklepu internetowego

http://chocolissimo.pl/do/chocotelegram
Stary 2009-09-22, 11:15   #4293
lucky woman
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Doradziłybyście mi co mogę kupić/zrobić tż na dzień chłopaka?
wiem że jest naprawde wielkim fanem m. jacksona i kibicem f1. Chciałabym podpasować prezent pod jego gusta ale zupełnie nie wiem co zrobić
Ja swojemu TŻ, również kibicowi F1, kupiłam miniaturę bolidu Kubicy, są dostępne na stacjach shell w przystępnej cenie a poza tym jest to prezent wiele wart ponieważ jak wiemy bmw sauber po tym sezonie nie będzie już w F1. Do tego jakaś własnoręcznie wykonana karteczka z życzeniami i podpisem tylko dla Niego i prezent gotowy.
lucky woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 12:14   #4294
Kahlan84
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kahlan84 Pokaż wiadomość
Zbliża mi się rocznica ślubu i tak się zastanawiałam nad grą erotyczną, opisałam dwie, które mi się podobają w tym blogu. Mogłybyście zerknąć i zobaczyć która lepsza i czy to dobry pomysł? Tu nie kopiuję, bo za długi tekst, dzięki za opinie i sugestie
Jednak się zdecydowałam na grę "Kochankowie" na rocznicę, już doszła, całkiem dobrze się zapowiada kiedy dokładnie jest dzień chłopaka?
Może ten filmik zrobię

Edytowane przez Kahlan84
Czas edycji: 2009-09-22 o 12:16
Kahlan84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 12:24   #4295
ajasiaga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k4rotk4 Pokaż wiadomość
zwykły movie maker jest chyba najlatwiejszy w tworzeniu tego typu filmików. Jeśli chce Ci się w tym bawić i masz zdolności to polecam sony vegas.
Dziękuję za pomoc bo pewnie sama długo bym szukała tych programików Ja już się zdecydowałam zrobię mojemu TŻ-towi taki filmik na pewno się ucieszy, bo zrobię go sama, a faceci podobno lubią jak dziewczyna coś sama zrobi a nie kupi gotowe:P dziękuję dziewczynki i Trzymajcie kciuki żebym cooś umiała wycudować bo dziś dopiero się będę uczyła obsługi programu
Stary 2009-09-22, 14:04   #4296
PaulineczkaMr
Przyczajenie

GG do PaulineczkaMr

Jak myślicie dobrym pomysłem jest na dzień chłopaka dyplom: tytuł najcudowniejszego chłopaka na świecie przyznano w dniu 30 września 2009 roku -imie i nazwisko mojego chłopaka- za: (tu coś miłego wymyśle) przyznała: i tu moje zdjęcie i dymplom ten włożyłabym do antyramy? czy lepsza byłaby np poduszka z moim zdjęciem i podpis na dole: dla najcudowniejszego chłopaka?
A tak marginesie to chciałabym się z wami przywitać bo to mój pierwszy post
Stary 2009-09-22, 14:34   #4297
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dedlit Pokaż wiadomość
Dziewczyny słyszałyście może o czekoladowym telegramie? Chcialabym coś takiego wykombinować:P ale wolałabym to kupić w sklepie a nie przez neta;/ wie któraś z was czy może we wro gdzieś taki kupię? Pozdrawiam was cieplutko

To stronka sklepu internetowego

http://chocolissimo.pl/do/chocotelegram
Ja takie coś dostałam,ale wiem że było zamawiane przez neta. Wygląda świetnie. Ja nie zjadłam jeszcze bo aż szkoda
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 15:38   #4298
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajasiaga Pokaż wiadomość
karoolecka dzięki bardzo za pomysł Kiedyś na 2 latka zrobiłam antyramkę z naszymi fotkami od najstarszego zdjęcia i wydarzenia do najmłodszego Zastanawiam się nad tym filmikiem, ale zupełnie niewiem jak to zrobić w jakim programie i jak później podpiąć efekt dźwiękowy? jestem zielona... Karoolecka mimo że jesteśmy ze sobą niecałe 4 latka to potrafimy siebie nawzajem zaskakiwać a miłość kwitnie

oo to zazdroszczę zazwyczaj wysłuchuje narzekania kolezanek, ze do ich związku wkrada się monotonia juz nawet po roku (!) i ze nie wiedzą jak zaskoczyć swojego Tz itp..

a co do programu to jak ajasiaga już wspomniała windows media makover chyba bd najlepszy i najłatwiejszy w obsłudze.
powodzenia
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 16:44   #4299
suzyyy
Raczkowanie

To i ja się podziele moim pomyslem w sklepie internetowym zamówiłam dla chłopaka Kubek Pakera to jest z serii tych śmiesznych kubeczków, SerioQubki bodajże... Moj kochany ma bzika na punkcie siłowni wiec napewno mu sie spodoba pozatym planuje kupic jakies fajne bokserki i do opakowania włozyc karteczke z napisem: ''koniecznie chce zobaczyc jak leza'' czy cos w tym stylu co o tym sadzicie?
suzyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 17:29   #4300
significant
Rozeznanie

A ja na ,,dzień chłopaka", który jest już tuż tuż- zamówiłam czarny t-shirt z napisem ,,Ręce Precz" i wpisałam swoje imię (tak jak na załączonym obrazku )
significant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:14   #4301
LaurenLC
Raczkowanie

Hej dziewczynki podpowiedzcie coś z prezentem dla TŻta ale interesuje mnie coś poważniejszego a nie jakies cukierki, ramki czy filmiki...
Proszę o pomoc
Z góry dziękuje
LaurenLC jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 20:32   #4302
olaaaa199111
Zakorzenienie

Coś poważnego... hmm...kolacja romantyczna, koszula, portfel, krawat, pasek skórzany... mozliwosci jest mnostwo
Stary 2009-09-23, 08:26   #4303
martynika78
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez PaulineczkaMr Pokaż wiadomość
Jak myślicie dobrym pomysłem jest na dzień chłopaka dyplom: tytuł najcudowniejszego chłopaka na świecie przyznano w dniu 30 września 2009 roku -imie i nazwisko mojego chłopaka- za: (tu coś miłego wymyśle) przyznała: i tu moje zdjęcie i dymplom ten włożyłabym do antyramy? czy lepsza byłaby np poduszka z moim zdjęciem i podpis na dole: dla najcudowniejszego chłopaka?

Myślę, że jeżeli myślisz o tego typu prezencie to możesz na przykład nazwać gwiazdę jego imieniem i wręczyć mu certyfikat. Oryginalny pomysł moim zdaniem.
martynika78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 11:59   #4304
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez k4rotk4 Pokaż wiadomość
zwykły movie maker jest chyba najlatwiejszy w tworzeniu tego typu filmików.
oooo tak? Dobrze wiedzieć...się wykorzysta ten patent

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 12:59   #4305
Martyna^^
Raczkowanie

A ja dzisiaj wpadłam na pomysł, by zlecić komuś do narysowania Karykaturę. Znalazłam nawet człowieka, który to robi, jednak nie posiada już terminów wolnych na najbliższy tydzień.
Chodzi o to,że wysłałabym mu mailowo zdjęcia (moje i tż'ta), a On wykonałby karykaturę. Sama wybieram płutno, tematykę itd...
Niestety będę musiała odłożyć to na inną okazję. Chyba, że ktoś zna takiego człowieka w Warszawie?
Martyna^^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 15:13   #4306
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martyna^^ Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj wpadłam na pomysł, by zlecić komuś do narysowania Karykaturę. Znalazłam nawet człowieka, który to robi, jednak nie posiada już terminów wolnych na najbliższy tydzień.
Chodzi o to,że wysłałabym mu mailowo zdjęcia (moje i tż'ta), a On wykonałby karykaturę. Sama wybieram płutno, tematykę itd...
Niestety będę musiała odłożyć to na inną okazję. Chyba, że ktoś zna takiego człowieka w Warszawie?
to bardzo fajny pomysł, mój TŻ dostał naszą wspólną karykaturę rok temu, był bardzo zaskoczony i zadowolony na allegro jest dużo artystów, szukałaś tam? może znajdziesz kogoś kto zdąży na ten termin.
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-23, 17:37   #4307
PaulineczkaMr
Przyczajenie

GG do PaulineczkaMr

Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł na dzień chłopaka żeby kupić jakieś ładne bokserki i napisać na nich mazakiem do tkanin jakiś tekst w stylu: nie dotykać własność Pauliny, te bokserki należą do najcudowniejszego chłopaka na świecie, najfajniejszy chłopak pod słońcem, kochany chłopak jest ze mnie itp. Co o tym pomyśle sądzicie?
Stary 2009-09-23, 20:31   #4308
gaga111
Raczkowanie

Talking Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez suzyyy Pokaż wiadomość
To i ja się podziele moim pomyslem w sklepie internetowym zamówiłam dla chłopaka Kubek Pakera to jest z serii tych śmiesznych kubeczków, SerioQubki bodajże... Moj kochany ma bzika na punkcie siłowni wiec napewno mu sie spodoba pozatym planuje kupic jakies fajne bokserki i do opakowania włozyc karteczke z napisem: ''koniecznie chce zobaczyc jak leza'' czy cos w tym stylu co o tym sadzicie?
dałam kiedys taki kubek bratu ale sie smial

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulineczkaMr Pokaż wiadomość
tez myslalam o zrobieniu takiego dyplomu gdyz widzialam bardzo fajne na allegro i postanowilam sie nimi zainspirowac
Stary 2009-09-23, 21:51   #4309
karoolecka
Zadomowienie

tu są fajne koszulki http://www.prezencik.sklep.pl/index....atalog&k_id=34

ale na dzień chłopaka to chyba już zapoźno żeby zamówić..
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 10:40   #4310
andziuleczyka
Raczkowanie

A ja wpadłam na pewien pomysł niespodzianki z okazji 23 urodzin Tż-ta Otóz z uwagi na fakt iz jest zagorzalym kibicem pilki noznej mam zamiar zorganizowac mu cos w rodzaju przyjecia urodzinowego niespodzianki dla dwojga ale w dosc nietypowym miejscu... otóż w kawiarence która miesci na stadionie jego ulubionej druzyny, wiecie widok na murawe itp :P Musze sie tylko dowiedziec czy cos takiego dalo by rade tam zorganizowac
Do tego tort w ksztalcie pilki noznej no i oczywiscie prezent niespodzianka w postaci artykuly na 1 str gazety pt "Chodzacy ideal konczy 23 lata..." do tego drobny upominek - brelok-otwieracz z motywem pilki (swiecacy )

I co o tym myslicie kochane ?
andziuleczyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:21   #4311
PaulineczkaMr
Przyczajenie

GG do PaulineczkaMr

Cytat:
Napisane przez andziuleczyka Pokaż wiadomość
A ja wpadłam na pewien pomysł niespodzianki z okazji 23 urodzin Tż-ta Otóz z uwagi na fakt iz jest zagorzalym kibicem pilki noznej mam zamiar zorganizowac mu cos w rodzaju przyjecia urodzinowego niespodzianki dla dwojga ale w dosc nietypowym miejscu... otóż w kawiarence która miesci na stadionie jego ulubionej druzyny, wiecie widok na murawe itp :P Musze sie tylko dowiedziec czy cos takiego dalo by rade tam zorganizowac
Do tego tort w ksztalcie pilki noznej no i oczywiscie prezent niespodzianka w postaci artykuly na 1 str gazety pt "Chodzacy ideal konczy 23 lata..." do tego drobny upominek - brelok-otwieracz z motywem pilki (swiecacy )

Według mnie świetny pomysł

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
tu są fajne koszulki http://www.prezencik.sklep.pl/index....atalog&k_id=34

ale na dzień chłopaka to chyba już zapoźno żeby zamówić..
te koszulki też mi się podobają dlatego mam zamiar ściągnąć jedną aplikacje z którejś z tych koszulek i namalować ją na bokserkach farbami do tkanin na tej stronie jest chyba coś takiego jak przesyłka ekspresowa więc może doszłaby Ci ta koszulka przed dniem chłopaka
Stary 2009-09-24, 11:37   #4312
andziuleczyka
Raczkowanie

[QUOTE=PaulineczkaMr;14411 228]Według mnie świetny pomysł

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

ciesze sie w takim razie postaram sie go zrealizowac
andziuleczyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 13:31   #4313
Brydzia_
Zakorzenienie

ciekawy prezent
http://www.twoja-gazeta.pl/
tylko drogi ;/ moze skorzystam na rocznice :P

edit://
w porównaniu z zagranicznymi to i tak tanio
http://www.newspapersremembered.co.uk/
http://www.historische-zeitungen.de/
http://www.historia.net/bzonline/startseite.html
http://www.historicnewspaper.com/
http://www.hnarchive.com/
http://www.paperworld.com.au/

Edytowane przez Brydzia_
Czas edycji: 2009-09-24 o 13:38
Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 15:55   #4314
dwudziestolatka
Zakorzenienie

a ja dzisiaj wymyśliłam, że TŻ oprócz kubka dostanie ode mnie wielką czerwoną kartkę własnoręcznie zrobioną, a w środku zamiast życzeń wypiszę wszystkie jego cechy czyli, że jest romantyczny, dobry, skromny kochany itp itp. A to dlatego, że często mu mówię/piszę ahh Ty to jesteś, po czym on zawsze pyta "no jaki jaki?" I zwykle zaczynam wymieniać, ale to tylko kilka cech a teraz zgromadzę mu wszyściutkie
dwudziestolatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 16:22   #4315
Brydzia_
Zakorzenienie

http://wehiko.pl/
a tutaj mozna wpisac date i dowiedziec sie co działo sięw tym dniu (np urodziny, rocznica etc)
alternatywa jesli ktos chcialby sam zrobic taka gazete

Stary 2009-09-24, 18:24   #4316
weraa11
Zadomowienie

ile tu fajnych pomyslow tak czytam ten temat i czytam...dopiero jestem na jakiejs 30 stronie...mam nadzieje ze wytrwam do konca :P
Ja tez szukam prezentu dla mojego chlopaka ale chyba kupie mu takie cos na wizytowki jego klientow bo ma ich pelno w samochodzie i jak hamuje to wsyztsko mu sie rozsypuje i musi biedak zbierac :P tylko dzis chodzilam i nic ladnego nie znalzlam...chcialabym takie skorzane znalezc...

Do tego niedlugo tez mamy juz 3 rocznice..planujemy wyjechac no i chcialabym cos wymyslic co mozemy robic :P szczegolnie w nocy :P moze jakis stroj zamowie na allegro..:P np.uczennica:P
i do tego by sie przydala jakas sexy sukienka na jakas wspolna kolacje
moze tez macie jeszcze jakies pomysly?

Ok czytam dalej :P

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

a moze ja tez sie jeszcze z Wami podziele co ogolnie moj chlopak ode mnie dostal ale raczej nic takiego 'wow' :P
+oczywiscie kilka par bokserek
+perfum
+magiczny kubek(przy wrzatku pojawia sie ansze zdjecie)
+t-shirty
+sweterek
+moje fotki oraz ramke
+plyty z muzyka
+paski skorzane do spodni
+kiedys przgotowalam-chyba na walentynki-wszytskie potrawy ktore on uwielbia, kupilam tez peeeelno swieczek(tych podgrzewaczy-ok.50sztuk) i wsyztskie zapalone rozstawilam po calym pokoju
+zabralam go na takie samochodziki, nie pamietam jak to sie nazywa:p gokarty czy jakos tak :P

yy....chyba reszte zapomnialam bo na pewno bylo tego jeszcze troche :P niektore prezenty sie powtarzaly dlatego stweirdzilam ze musze chyba zaczac troche szukac :P no i powiem wam szczerze ze czytajac to forum robie sobie juz liste pomyslow i troche tego juz jest :P

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 19:33   #4317
gandzinka
Przyczajenie

a ja chyba stworzę kompozycję z takich czekoladek http://www.sowa-cukiernia.com.pl/ w pudełeczku a na wierzchu włożę karteczkę z życzeniami zawsze to smakowe i ładnie wygląda i może w końcu przez żołądek do serca

chyba że ktoś wie gdzie oprócz chocco... coś tam można kupić czekoladowy telegram ???
gandzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 21:00   #4318
31cd44234e3b64b5566b843e41ac0604b692cf23
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez andziuleczyka Pokaż wiadomość

Genialny pomysł ..naprawdę! ..Chłopak będzie zachwycony

PS. Macie naprawdę świetne pomysły ..i podziwiam za odwagę dwudziestolatka osobiście nie odważyłabym się stworzyć czegoś w stylu kartki na daną okazję ;D..yh, brak talentu ;D

..tak w ogóle to ja swojemu TŻ kupiłam ogroooomniasty album na zdjęcia (koszt ok.160zł), wypełniłam pierwszą stronę naszymi zdjęciami (koszt ok. 5zł) i na stronie głównej napisałam jak bardzo go kocham Dodam,że TŻ interesuje się fotografią, więc mam nadzieję,że prezent mu się spodoba, tym bardziej,że jest troszkę sentymentalny
31cd44234e3b64b5566b843e41ac0604b692cf23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 21:35   #4319
BigGirlsDontCry2
Rozeznanie

[QUOTE=-Moniczka-;174418]witam moje kochane wizazystki!!!

dziś zaglądam na tę cześć forum gdyz mam kolejny ważny problem!!!
juz nie raz pomogłyście mi swoimi radami wiec mam nadzieje ze tym razem też sie mogę na was liczyć

otóz problem tkwi w tym ze mam chłopaka jest cudowny itp

i on ma urodziny ale nie mam zielonego pojecia co mogłabym mu kupic...
ma 23lata jest bardzo wesołym,inteligentnym męzczyzna i do tego otacza sie rzeczami dośC drogimi i eleganckimi...
a mi chodzi o to zeby kupic u coś co go poruszy i totalnie zaskoczy...
mam nadzieje ze poddacie mi jakies pomysły-błagam o pomoc!!![QUOTE]

ja wymyslilam ze dam w urodzinki mojemu TZ kalendarz z moimi zdjeciami. wlasciwie w malym neglizu. zdjecia mozesz dac do obrobki na allegro ok 2 zl bedzie Cie kosztowalo jedno a efekt nie do ocenienia kalendarz tez znajdziesz na all wystarczy wyslac te zdjecia a gotowy piekny kalenarz trafi prosto do niego. plusem jest jeszcze ze na czerwono mozesz sobie w nim zaznaczyc date np 1 spotkania, 1 pocalunku, 1 razu
podrawiam

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=693962
BigGirlsDontCry2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-24, 22:30   #4320
Brydzia_
Zakorzenienie

a gdzie można kupić taka miniaturke alkoholu ? zaciekawiłaś mnie :P
znalazłam tylko zagraniczne sklepy

edit://
znalazlam

Edytowane przez Brydzia_
Czas edycji: 2009-09-24 o 22:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości