|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
...
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia co się u mnie dzieje. Mam ok 23dc (licząc od tamtego plamienia, ale tak by temperatura pokazywała), a owu nadal brak, ciągle jestem w niskich. Gdzieś w okolicach 14-15 czułam brzuch i piersi, teraz znów nic, ale w 21 śluz był jak białko. A najbardziej wkurza mnie to, że i letrox i ovarin powinny wpłynąć na regulację, a nic się nie poprawia. Tzn wiem, że byłam na takiej mieszance leków, że jest to możliwe, ale kurde. 15 lat regularnych, a teraz nie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna z innego forum robi w Bocianie.
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, podczytuję was po cichu od dwóch może trzech tygodni, nie udzielałam się do tej pory, ponieważ "oficjalne" starania planujemy z partnerem w nowym roku. Mimo to tabletki anty przestałam brać już 22 września po 5 latach stosowania, miałam dość skutków ubocznych, poza tym rzuciłam po to aby wyregulować odpowiednio gosp. hormonalną. Pisałam już o tym na wątku antyschizowym. Tak więc oficjalnie chcieliśmy czekać, aż sytuacja z covidem się poprawi, ponadto straciłam poprzednią pracę i w grudniu zaczynam nową na etapie próbnym. Drugim powodem dla którego chcemy poczekać jest konieczność podreperowania mojego zdrowia, wykonania badań, ewentualnych szczepień itp. Wiadomo, pierw solidne fundamenty potem reszta domku
![]() ![]() Sorka, że tak się rozpisałam, ten typ tak ma :ups: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej ![]() ![]() Tym bardziej, że niedawno odstawiłaś tabletki, dlatego też może być tak, że organizm dalej „dochodzi do siebie” i musi się nastawić na cykle wolne od tabletek. Pamietam, że ja jak X lat temu przestałam brać to „wróciłam” do stanu normalnego bez tabletek tak coś w granicach czwartego cyklu po odstawieniu chyba. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4296 |
Raczkowanie
|
Racja, organizm kobiety to skomplikowana i nieobliczalna maszyna, zapomniałam o tym
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mysle, ze w tym 9dc byla szansa jesli ciut sie owulacja przesunela, a plemniki partnera postanowily poczekac ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No coś w tym jest. Co organizm to inny przypadek ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4299 | |
...
|
Cytat:
Ja mam cykle 29-31 i owu w okolicach 18-20, więc same kalkulatory się nie sprawdzają ![]() Moim zdaniem szansa jest, ale nie nakręcałabym się za bardzo (tak, wiem, łatwo mówić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zadomowienie
|
A właśnie, dziewczyny. Czy Wy wszystkie bierzecie kwas ?
![]() Ja nawet jakbym chciała nie mogę, bo go nie mam w domu, a z domu wyjść nie mogę jeszcze ten cały tydzień ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale z tego co wyczytałam na internecie może jeden miesiąc przed też wystarczy. Jak nie możesz wyjść to może zamówić online? Ja obecnie mam suplement pregna start. W składzie różne witaminy i kwas foliowy Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez xflamesxx Czas edycji: 2020-11-16 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Rozeznanie
|
Ja bralam prenatal uno kilka miesiecy wczesniej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No u nas tych „starań” nie ma więc nawet o tym nie pomyślałam ![]() Z Młodą też zaczęłam brać dopiero jak się dowiedziałam o ciąży ale to szybko dosyć, bo zaskoczeniem była ta ciąża trochę - bo jak to w pierwszym cyklu? ![]() Pamietam tez, że kiedyś jedna gin mi powiedziała, że nie ma potrzeby zażywać kwasu wcześniej przed ciążą bo on się nie magazynuje w organizmie itd. i można dopiero zacząć brać po potwierdzonym teście ![]() ![]() Ale jak wyjdę z domowego więzienia to skocze do apteki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie umiem podwójnie cytować na telefonie - okres powinien wypaść w sobotę. Dodam, że dziś zrobiłam ob, morfologię i mocz, w czwartek idę na pakiet tarczycowy, zawczasu się przygotuję na te konkretne starania, które i tak mogą zająć trochę czasu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez czarovnicaa Czas edycji: 2020-11-16 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zadomowienie
|
Melduję, że odetchnęłam z ulgą. Usłyszałam i zobaczyłam piękne Serduszeńko
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Anielka gratulacje!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje! ![]() ![]() Cudowne wieści ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż mam nadzieję nie czekać już długo. Według ostatniej poważnej rozmowy (wrześniowej) to ma być ostatni cykl bez starań 🥺 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Dziękuję ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | ||||
...
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My tu wszystkie takie mądre, dopóki nie zbliża się @ i nagle wszystkie mamy objawy ciążowe ![]() ![]() Badania Ci się przydadzą niezależnie czy się udało czy nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mąż mnie dzisiaj zabije... Wydaliśmy prawie tysiaka na zakupach, łącznie z kilkoma nowymi garnkami, chlebakiem i dwoma patelniami, a mnie najbardziej cieszy malutka palemka za 6,90 ![]() W ogóle ostatnio mieliśmy kiepskie czasy, ale w sobotę byłam na tym winie z koleżankami z pracy. Pierwszy raz nam się udało tak spotkać, chociaż sądziłam, że skończy się na jakiś dwóch-trzech butelkach i każda pojedzie do domu, bo facet koleżanki miał wrócić o 20. No cóż, pomyliłam się o ponad 10 butelek, mąż przyjechał po mnie o 3 i już o 6.30 byliśmy w domu. On wcześnie wstaje, więc już nie zasnął, więc upiekł bułki i zrobił mi rosołek na kaca. Ogólnie od piątku jakoś dobrze się dogadywaliśmy i chyba potrzebowałam takiego resetu, żeby znów zobaczyć jakiego cudownego faceta mam obok siebie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4314 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To prawda, czasami potrzebny jest taki reset. Super się zachował, kochany mąż. I super, że spotkanie się udało ![]() Dzień dobry dziewczyny! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4316 |
Rozeznanie
|
Wiecie co... Tak patrzę na te swoje testy i chyba przegapiłam owulke 🤦☠♀️ a ten test co wam ostatnio wyslalam to chyba jednak pozytyw był, bo później te kreski znacznie słabsze były...
Albo testy do dupy, nie wiem już sama ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale tak czy siak coś „działaliście” ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witam Was ponownie dziewczyny ![]() ![]() Frezjan, gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Biorę już od czerwca, ostatnio braliśmy Pregnacare him&her conception, suplement dla obojga. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]()
![]() |
#4320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.