Formuła 1 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-18, 16:24   #4291
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara
Dot.: Formuła 1

za remis

Lunka co za rozwiązania
Ja chyba nie wierzę ani w pokebole, ani w kapsuły już
nie możemy się po prostu z racji naszej długoletniej znajomości dzielić naszymi zdobyczami? akurat ja to się nie mam czym dzielić bo mojego upolowanego Jensona i Nelsona porozdawałam, moich ciężko zarobionych masażystów udostępniłam Kasi, która jak widzę posłała ich dalej
Na szczęście mój jedyny, wierny i niedostępny dla nikogo poza mną Kimi mi się został. Jego to będę bronić własną piersią, a uwierzcie jest to kawał broni.

A tak btw kapsuł to Wisełki mi nie ukradniesz, zaraz pójdę na R22 i zamknę na kłódkę wszystkie drzwi i klucz połknę ]:-> Ponieważ jestem rodowitą krakowianką i mam nawet szacowną piłkę z autografami takich osobistości jak Mauro Cantoro czy z zamierzchłych czasów przecudnej gry piłkarskiej Kamil Kosowski to jest to jakiś dowód mojej wierności wobec nich nieprawdaż? A to że nie udzielałam się na mundialowym to inna sprawa, jak dla mnie za dużo tam było ludzi i straszny chaos

Ciekawe co na kapsuły Kaś - władczyni pokebolów

Lunkaaa do Holandii ja też chce Jeszcze myślałam nad Belgią. Ale co studiów byś nie skończyła?
Bo ja w sumie nie wiem czy tam są jakieś uczelnie godne mojej uwagi, bo chciałabym studiować za granicą ale chyba z rokiem zerowym, coby podszkolić jezyka..
Kurcze no to teraz czeka Cię rok bez przyjemności, bo na alkohol dużo pieniędzy idzie, a Ty oszczędzasz

Ależ się naprodukowałam, obiad gotowy, zjedzony, wyruszam na podbój Krakowskich Galerii tudzież lumpków sasasa
Stary 2008-08-18, 16:42   #4292
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
za remis

Lunka co za rozwiązania
Ja chyba nie wierzę ani w pokebole, ani w kapsuły już
nie możemy się po prostu z racji naszej długoletniej znajomości dzielić naszymi zdobyczami? akurat ja to się nie mam czym dzielić bo mojego upolowanego Jensona i Nelsona porozdawałam, moich ciężko zarobionych masażystów udostępniłam Kasi, która jak widzę posłała ich dalej
Na szczęście mój jedyny, wierny i niedostępny dla nikogo poza mną Kimi mi się został. Jego to będę bronić własną piersią, a uwierzcie jest to kawał broni.

A tak btw kapsuł to Wisełki mi nie ukradniesz, zaraz pójdę na R22 i zamknę na kłódkę wszystkie drzwi i klucz połknę ]:-> Ponieważ jestem rodowitą krakowianką i mam nawet szacowną piłkę z autografami takich osobistości jak Mauro Cantoro czy z zamierzchłych czasów przecudnej gry piłkarskiej Kamil Kosowski to jest to jakiś dowód mojej wierności wobec nich nieprawdaż? A to że nie udzielałam się na mundialowym to inna sprawa, jak dla mnie za dużo tam było ludzi i straszny chaos

Lunkaaa do Holandii ja też chce Jeszcze myślałam nad Belgią. Ale co studiów byś nie skończyła?
Bo ja w sumie nie wiem czy tam są jakieś uczelnie godne mojej uwagi, bo chciałabym studiować za granicą ale chyba z rokiem zerowym, coby podszkolić jezyka..
Kurcze no to teraz czeka Cię rok bez przyjemności, bo na alkohol dużo pieniędzy idzie, a Ty oszczędzasz

Ależ się naprodukowałam, obiad gotowy, zjedzony, wyruszam na podbój Krakowskich Galerii tudzież lumpków sasasa

raz sie zyje !

dlatego sie wstrzymałam z pakowaniem Wisełki do kapsuł bo wiedziałam że mamy równe prawa
wiesz, ja bym sie mogła podzielić wszystkim co mam (oprócz Heikkiego) ale co, my sie dzielimy a Kaś dalej taka pazerna i nikogo nie daje ? jak sie dzielić to wszystkimi i ze wszystkimi
także wiesz, krakowsko wisełkowe kapsuły mozemy mieć wspólne w imie dawnej( czy nadal istnieje) Finn love
a mundial to zamierzchłe czasy

ale nie mam takie piłki znowu czuje sie niedociumana

mam gdzieś pokebole

nie wiem, jak mi sie życie ułozy nosi mnie, czuje że musze wyjechać, nie wiem czy zrobie sobie roczną przerwe czy wyjade po licencjacie czy dopiero po magisterce, ale coś wymyśle

zacisne pasa, dam rade ale zawsze ktoś mi może alko postawić
ale chce jak najwięcej odłożyć kasy żeby sie później nie martwić że z tym co mam to mi na bilet nawet nie starczy

udanych zakupów
Stary 2008-08-18, 18:06   #4293
Oana
Zakorzenienie

Co się dzieje? Co się stało?
Stary 2008-08-18, 18:14   #4294
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Oana Pokaż wiadomość
Co się dzieje? Co się stało?
a co sie ma dziać ja testuje swe kapsuły, dobrze sie sprawują, chyba wprowadzimy je na stałe z Heikkim a pozatym wsjo dobrze
Stary 2008-08-18, 18:29   #4295
Oana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
a co sie ma dziać ja testuje swe kapsuły, dobrze sie sprawują, chyba wprowadzimy je na stałe z Heikkim a pozatym wsjo dobrze
A nie wiem. Ja zrobiłam dziś z TŻ-etem 35 km rowerem... Super uczucie. Jutro tenis i basenik, jak starczy czasu to rower też. D*pa jutro do pracy chyba... Ech ;[
Stary 2008-08-18, 18:31   #4296
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
A nie wiem. Ja zrobiłam dziś z TŻ-etem 35 km rowerem... Super uczucie. Jutro tenis i basenik, jak starczy czasu to rower też. D*pa jutro do pracy chyba... Ech ;[
to sie dużo dzieje u Ciebie a gdzie pracujesz bo mi pamięć szwankuje
Stary 2008-08-18, 18:34   #4297
Oana
Zakorzenienie

Cytat:
to sie dużo dzieje u Ciebie a gdzie pracujesz bo mi pamięć szwankuje
A chyba nie pisałam, więc nie szwankuje. W agencji reklamowej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-18, 18:36   #4298
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
A chyba nie pisałam, więc nie szwankuje. W agencji reklamowej.
oj zapewniam że szwankuje łał, ale Ci fajnie a co dokładnie robisz ?
Stary 2008-08-18, 18:42   #4299
Oana
Zakorzenienie

Cytat:
oj zapewniam że szwankuje łał, ale Ci fajnie a co dokładnie robisz ?
Hemn. Ja mam dopiero 19 lat, nie mam dużego doświadczenia, odpowiedniej szkoły, więc mi się bardzo udało. (nie mam znajomości, heh, a szkoda :P) Wiesz... ja to robię coś takiego, że rzucam jakieś pomysły, a ktoś bardziej doświadczony je realizuje. Czasem robię coś w Photoshopie, ktoś to poprawia, albo ja poprawiam czasem po kimś, albo doradzam coś. Szef stwierdził, że jako młoda jestem kreatywna i pomysłowa. Czasem coś się robi w kompie, czasem nawet ręcznie muszę coś naszkicować, jak popadnie. Mam o tyle dobrze, że w biurze pojawiam się maksymalnie 3 razy w tyg. bo projekty idą, albo mailem, albo kurierem, albo ktoś przychodzi po nie. Czasem może być tak, że dziś siedzę w domu, dzwoni szef i mówi- "Pani Adrianno, może pani przyjść na jakieś 2 godzinki?" I taka moja praca.
Stary 2008-08-18, 18:47   #4300
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Hemn. Ja mam dopiero 19 lat, nie mam dużego doświadczenia, odpowiedniej szkoły, więc mi się bardzo udało. (nie mam znajomości, heh, a szkoda :P) Wiesz... ja to robię coś takiego, że rzucam jakieś pomysły, a ktoś bardziej doświadczony je realizuje. Czasem robię coś w Photoshopie, ktoś to poprawia, albo ja poprawiam czasem po kimś, albo doradzam coś. Szef stwierdził, że jako młoda jestem kreatywna i pomysłowa. Czasem coś się robi w kompie, czasem nawet ręcznie muszę coś naszkicować, jak popadnie. Mam o tyle dobrze, że w biurze pojawiam się maksymalnie 3 razy w tyg. bo projekty idą, albo mailem, albo kurierem, albo ktoś przychodzi po nie. Czasem może być tak, że dziś siedzę w domu, dzwoni szef i mówi- "Pani Adrianno, może pani przyjść na jakieś 2 godzinki?" I taka moja praca.
kurcze, świetnie na serio Ci zazdroszcze przynajmniej masz coś swojego ja mam teraz taki okres w życiu że wydaje mi sie że jestem życiowym zerem ... bo ani nie mam faceta, więc nie zanosi sie na ślub i dziecko, ani pracy, studia dopiero zaczęte, najchętniej bym wyjechała ale teraz mnie nie puszczą, dlatego ciłułam kase żeby najzwyczajniej stąd uciec ... mam te 20 lat i niczego w życiu nie dokonałam, przeraża mnie to

Ty masz chociaż taki talent który da Ci prace
jak mi już całkiem w życiu nie wyjdzie to wezme sie za pisanie wierszy, narazie pisze tak do szuflady, mam już ich sterte, w tym dwa po angielsku hehe chciałam nawet na polonistyke iść ale dostałam sie już wtedy na angielski to nie kombinowałam bardziej
w planach była też teologia ale mi znajomi zabronili
Stary 2008-08-18, 19:39   #4301
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
udanych ( cokolwiek kupujesz) zakupów
Kupiłam plecak czerwony w białe hawajskie kwiaty (hula hula, tany tany banany ) i zeszyty (w tym kilka z Travisem Pastraną i kilka z Kubkiem).

Cytat:
ekhem, ekhem prosze o uwage ! jako że w życiu trzeba spróbować wszystkiego, wspólnie z Heikkim ustaliliśmy że musimy coś w naszym życiu zmienić
i tak - wprowadzam kapsuły ( gdyż pokebole są mocno przereklamowane) i zamykam w niej Ksysia i Baszcza - tak na początek by sprawdzić jak to będzie działało
Cytat:
Ja tam zostanę przy pokebolach, w końcu miał je Asz Keczap, więc muszą działać niezawodnie. Zresztą moi chłopcy wolą przebywać ze mną i masować mi stopy niż siedzieć w pokebolach, więc też się za bardzo nie przydają.

Cytat:
Jak to posłałam? Przecież właśnie posta do Was piszą, a ja im dyktuję.

Cytat:
Co mi kupiłaś?

Cytat:
wiesz, ja bym sie mogła podzielić wszystkim co mam (oprócz Heikkiego) ale co, my sie dzielimy a Kaś dalej taka pazerna i nikogo nie daje ? jak sie dzielić to wszystkimi i ze wszystkimi
Pazerność to w moim przypadku pojęcie dyskusyjne. Ostatnimi czasy zajmuję się głównie Brandonem Folwersem, więc reszta mojego dobytku jest do wypożyczenia. /Oczywiście poza Ikerem bo on się trzyma mocno mojej spódnicy i nie daje się wypożyczać. / Reszta po uzgodnieniu terminu i długości wizyty może być wypożyczana, wyposażona w GPS i pas cnoty. Widzicie, nie jestem taka zła.

Cytat:
ja mam teraz taki okres w życiu że wydaje mi sie że jestem życiowym zerem ... bo ani nie mam faceta, więc nie zanosi sie na ślub i dziecko, ani pracy, studia dopiero zaczęte, najchętniej bym wyjechała ale teraz mnie nie puszczą, dlatego ciłułam kase żeby najzwyczajniej stąd uciec ... mam te 20 lat i niczego w życiu nie dokonałam, przeraża mnie to
Masz racje - wydaje Ci się.
I przestań gadać takie głupoty bo Ci Kasiak skopie tyłasa.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-18, 20:05   #4302
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Kupiłam plecak czerwony w białe hawajskie kwiaty (hula hula, tany tany banany ) i zeszyty (w tym kilka z Travisem Pastraną i kilka z Kubkiem).

Ja tam zostanę przy pokebolach, w końcu miał je Asz Keczap, więc muszą działać niezawodnie. Zresztą moi chłopcy wolą przebywać ze mną i masować mi stopy niż siedzieć w pokebolach, więc też się za bardzo nie przydają.

Pazerność to w moim przypadku pojęcie dyskusyjne. Ostatnimi czasy zajmuję się głównie Brandonem Folwersem, więc reszta mojego dobytku jest do wypożyczenia. /Oczywiście poza Ikerem bo on się trzyma mocno mojej spódnicy i nie daje się wypożyczać. / Reszta po uzgodnieniu terminu i długości wizyty może być wypożyczana, wyposażona w GPS i pas cnoty. Widzicie, nie jestem taka zła.

Masz racje - wydaje Ci się.
I przestań gadać takie głupoty bo Ci Kasiak skopie tyłasa.
zazdroszczuje ja mam jednego zeszyta, musze iść sie zaopatrzyć niedługo

jak kto woli

kurna, to chyba rzeczywiście oni pisali a nie Ty po głębszym zastanowieniu sie decydujem sie na małą wymiane

bo tak jest ale dzieki że próbujesz mi wmówić że tak nie jest

jako że kapsuły spisują sie znakomicie, zamykam Marka Plawgo i Leszka Blanika i jeszcze Szymona Borczuka, reportera z TVP1
Stary 2008-08-18, 20:25   #4303
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
dlatego sie wstrzymałam z pakowaniem Wisełki do kapsuł bo wiedziałam że mamy równe prawa
także wiesz, krakowsko wisełkowe kapsuły mozemy mieć wspólne w imie dawnej( czy nadal istnieje) Finn love
a mundial to zamierzchłe czasy
oczywiście, że Finn love nadal istnieje, a jakżeszby inaczej, takiego braterstwa krwi nie da się przełamać Lunusiusiuniu

Cytat:
ale nie mam takie piłki znowu czuje sie niedociumana
bo jak byłam mała to codziennie łaziłam na R22 oglądać jak trenują i raz wziłęłam ze sobą mini zeszycik i piłke do nogi i poszłam po autografy tamtejszej kadry Białej Gwiazdy wtedy jeszcze grał Kosowski, Jop i te inne gady, niewielu z tych co mam autografy nadal grają w Wiśle

Cytat:
nie wiem, jak mi sie życie ułozy nosi mnie, czuje że musze wyjechać, nie wiem czy zrobie sobie roczną przerwe czy wyjade po licencjacie czy dopiero po magisterce, ale coś wymyśle
kombinujesz ale pozytywnie, mam nadzieje, że wypali, bo będziesz mnie musiała potem tam ściągnąć, otworzymy firme i wiesz, jakoś to będzie.
w najgorszym wypadku otworzymy dom publiczny.

Cytat:
witam (bo chyba oficjalnie nam sobie nie przedstawiono jeszcze hehe)
masz śliczne imie mówią na Ciebie Ada? czy jakoś? jaki jest skrót od Adrianna?
w ogóle masz świetną prace i to w tak młodym wieku, ale Ci zazdroszcze, też bym chciała coś takiego robić, generalnie nie wiem na czym polegają takie projekty, i w ogóle nie mam kompletnie żadnej smykałki do biznesu, ale uwielbiam rysować, szkicować, szkice przestrzenne i bawić się perspektywą. więc tym bardziej Ci zazdroszcze. fajnie, że się Ci tak układa a praca widze też nie obciążająca aż tak

Cytat:
eee to takie zakupy.. odstąpisz mi jakiś zeszyt z Kubkiem? mnie na takie nie stać, ja kupiłam cztery zeszyty w Tesco () i jeden z jakimś motórem, drugi z pontiac'iem, jeden z żabami i jeden w żółwie.

Cytat:
to tak jak w pokahontaz - równowaga "miażdżę spacjami jak Asz Keczap pokemonami"

Cytat:
Co mi kupiłaś?
Nic. Zasłużyłaś?!

(kupiłam sobie tylko popielaty stanik w h&m i wyczytałam że jest z ekologicznej bawełny która rośnie bez nawozów i pestycydów i sprzyja środowisku i ludziom ją uprawiającym. jaka mięciutka a pozatym bierzcie ze mnie przykład, robię dobrze środowisku
a jutro jadę po musztardowy sweterek do c&a bo tak cholernie żałuje że go dziś nie kupiłam że jutro muszę jechać. )

w ogóle co tu taki pesymizm na wątku Lunciaro-lumpiaro kochana

ej mośki miałyśmy zrobić zjazd w te wakacje
Stary 2008-08-18, 20:38   #4304
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
oczywiście, że Finn love nadal istnieje, a jakżeszby inaczej, takiego braterstwa krwi nie da się przełamać Lunusiusiuniu

bo jak byłam mała to codziennie łaziłam na R22 oglądać jak trenują i raz wziłęłam ze sobą mini zeszycik i piłke do nogi i poszłam po autografy tamtejszej kadry Białej Gwiazdy wtedy jeszcze grał Kosowski, Jop i te inne gady, niewielu z tych co mam autografy nadal grają w Wiśle

kombinujesz ale pozytywnie, mam nadzieje, że wypali, bo będziesz mnie musiała potem tam ściągnąć, otworzymy firme i wiesz, jakoś to będzie.
w najgorszym wypadku otworzymy dom publiczny.

eee to takie zakupy.. odstąpisz mi jakiś zeszyt z Kubkiem? mnie na takie nie stać, ja kupiłam cztery zeszyty w Tesco () i jeden z jakimś motórem, drugi z pontiac'iem, jeden z żabami i jeden w żółwie.

to tak jak w pokahontaz - równowaga "miażdżę spacjami jak Asz Keczap pokemonami"

(kupiłam sobie tylko popielaty stanik w h&m i wyczytałam że jest z ekologicznej bawełny która rośnie bez nawozów i pestycydów i sprzyja środowisku i ludziom ją uprawiającym. jaka mięciutka a pozatym bierzcie ze mnie przykład, robię dobrze środowisku
a jutro jadę po musztardowy sweterek do c&a bo tak cholernie żałuje że go dziś nie kupiłam że jutro muszę jechać. )

w ogóle co tu taki pesymizm na wątku Lunciaro-lumpiaro kochana

ej mośki miałyśmy zrobić zjazd w te wakacje

to dobrze jak Ty ładnie do mnie mówisz

ja kocham całą Wisełke, nawet Dudu który kiedyś tam grał

co ma nie wypalić, musi będzie byznes jak sie patrzy

chyba oglądałaś W11 dziś bo se pomyślałam że jak całkiem zostane na lodzie to zostane tancerką

też zazdroszczuje

a co to ten asz bo nie czaje

jestem z Ciebie dumna że jesteś taka eko

aj bo tak jest

no, i nie wyszło

edit: zmykam na dowody zbrodni, Heikkuś uwielbia je oglądać
Stary 2008-08-18, 21:30   #4305
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cytat:
witam, witam i o zdrowie pytam.
A tak sobie, głowa boli
Witaj dzióbek po brejku
Wiecie, że niestety urlop się kończy i będę już w czwartek musiała iść do pracy
Ale jutro jeszcze odwiedzę kumpelę i może nowe foto mi trzaśnie ze synkiem...

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-19, 08:04   #4306
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
A tak sobie, głowa boli
Witaj dzióbek po brejku
każde wakacje sie kiedyś kończą tylko bezrobotnego nie
Stary 2008-08-19, 08:47   #4307
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
kurna, to chyba rzeczywiście oni pisali a nie Ty po głębszym zastanowieniu sie decydujem sie na małą wymiane
Wiedziałam, że Cię przekonam, jak tylko roztoczę mój urok osobisty.

Cytat:
jako że kapsuły spisują sie znakomicie, zamykam Marka Plawgo i Leszka Blanika i jeszcze Szymona Borczuka, reportera z TVP1
Zlustruję tych fagasów, ale teraz mi się nie chce. Wstałam dopiero i jestem zmęczona.

Cytat:
Jasne. Zresztą, wkurzyłam się trochę bo zeszyty z Kubkiem były prawie takie same jak rok temu , tylko jeden był inny, taki że Kubek zasiada na bolidzie.

Cytat:
Mieli przyjechać do mnie na rynek na koncert, ale to było wtedy jak tak strasznie lało i burze przewracały domy, więc sobie odpuściłyśmy z koleżanką. W końcu nie wiem czy przyjechali. Z resztą kilka lat temu też mieli być i nie przyjechali.

Cytat:
Nic. Zasłużyłaś?!
Ejjj no heloŁ Jasne, że zasłużyłam.

Cytat:
A ja nie stosują plastikowych reklamówek, tylko eko torbiszcze. Ze mnie też jesteście dumne?

Cytat:
Ja też uwielbiam.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 08:54   #4308
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Wiedziałam, że Cię przekonam, jak tylko roztoczę mój urok osobisty.

Zlustruję tych fagasów, ale teraz mi się nie chce. Wstałam dopiero i jestem zmęczona.

A ja nie stosują plastikowych reklamówek, tylko eko torbiszcze. Ze mnie też jesteście dumne?

Ja też uwielbiam.
ważne żeby targu dobić

tylko nie fagasów dobrze ? fagasów to Ty masz

ja jestem dumna

wczoraj był czasy rokc&rollu, chciałabym w sumie w takich żyć
Stary 2008-08-19, 09:25   #4309
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
to dobrze jak Ty ładnie do mnie mówisz

chyba oglądałaś W11 dziś bo se pomyślałam że jak całkiem zostane na lodzie to zostane tancerką

jestem z Ciebie dumna że jesteś taka eko

no, należy Ci się przecież jakiś szacunek Luneczeczenko
ja uwielbiam przekręcać i wymyślać jakieś dziwactwa a Twoje Luna jest do tego takie idealne

no Ty całkiem byś mogła być tancerką, ale taką extreme, bo się wprawiasz przy przełażeniu przez bramy niczym tańce na rurach

ale nadal używam tych zrywek jednorazówek z hipermarketów
ale kupie sobie jeszcze ekomajtki i się wyrówna może.

też lubie, ale wczoraj oglądaliśmy sobie Testosteron na jutjubie z Kimikatorem

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
A tak sobie, głowa boli
Witaj dzióbek po brejku
hejo
mnie też bolała wczoraj, mój chomiczek w mózgu miał chyba apopleksje
nam też się wakacje kończąą
z Twoim synkiem?

Cytat:
Jasne. Zresztą, wkurzyłam się trochę bo zeszyty z Kubkiem były prawie takie same jak rok temu , tylko jeden był inny, taki że Kubek zasiada na bolidzie.

Mieli przyjechać do mnie na rynek na koncert, ale to było wtedy jak tak strasznie lało i burze przewracały domy, więc sobie odpuściłyśmy z koleżanką. W końcu nie wiem czy przyjechali. Z resztą kilka lat temu też mieli być i nie przyjechali.

Ejjj no heloŁ Jasne, że zasłużyłam.

A co Ty myślisz, że espeszjaliti for ju wyprodukują nowe z bananem Robcia i w ogóle dedykacją "for ju kaś"? Projektantów zeszytów jeszcze nie masz w swoim haremie, nie ma tak łatwo!

to Tylko ja nie wiem, nie ma u mnie żadnych pieprzonych koncertów (a tak naprawde to bym chciała taki jeden jakiś mega ekstra inne jakoś mi się nie chce). weś zazdroszcze, uwielbiam ich

to w takim razie czym sobie zasłużyłaś? 10 przykładów

jesteśmy, jesteśmy ale używasz tych foliowych eko, co udawane są że są eko czy te prawdziwe eko? ja mam taką prawdziwą eko ale zawsze zapominam ją ze sobą wziąść jak idę na zakupy
Cytat:
tylko nie fagasów dobrze ? fagasów to Ty masz
Stary 2008-08-19, 10:16   #4310
tass822
Zadomowienie

cześć Plot
gdzie Ty była jak Cię nie było?

to ja może trochę spóźnione, ale zdrówko!
tass822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 13:09   #4311
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Napisane przez tass822 Pokaż wiadomość
cześć Plot
gdzie Ty była jak Cię nie było?

to ja może trochę spóźnione, ale zdrówko!

ojj długa historia.. UFO mnie porwało

Stary 2008-08-19, 13:15   #4312
Oana
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, świetnie na serio Ci zazdroszcze przynajmniej masz coś swojego ja mam teraz taki okres w życiu że wydaje mi sie że jestem życiowym zerem ... bo ani nie mam faceta, więc nie zanosi sie na ślub i dziecko, ani pracy, studia dopiero zaczęte, najchętniej bym wyjechała ale teraz mnie nie puszczą, dlatego ciłułam kase żeby najzwyczajniej stąd uciec ... mam te 20 lat i niczego w życiu nie dokonałam, przeraża mnie to

Ty masz chociaż taki talent który da Ci prace
jak mi już całkiem w życiu nie wyjdzie to wezme sie za pisanie wierszy, narazie pisze tak do szuflady, mam już ich sterte, w tym dwa po angielsku hehe chciałam nawet na polonistyke iść ale dostałam sie już wtedy na angielski to nie kombinowałam bardziej
w planach była też teologia ale mi znajomi zabronili
Wcale nie jesteś "życiowym zerem", jak napisałaś. Zobacz, ilu ludzi nawet liceum nie skończyło i matury nie ma... A Ty jesteś na studiach Na pewno znajdziesz dobrą pracę i się w życiu Ci ułoży. Ja mimo pozorów też lekko nie mam. Nie biorę kasy od rodziców, musi mi te 2500 zł (+ premie czasem) wystarczyć na miesiąc. Po za tym jestem w mieście 500 km od domu... Daję radę jakoś, a mam dopiero 19 lat.
Stary 2008-08-19, 15:20   #4313
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
no, należy Ci się przecież jakiś szacunek Luneczeczenko
ja uwielbiam przekręcać i wymyślać jakieś dziwactwa a Twoje Luna jest do tego takie idealne

no Ty całkiem byś mogła być tancerką, ale taką extreme, bo się wprawiasz przy przełażeniu przez bramy niczym tańce na rurach

ale nadal używam tych zrywek jednorazówek z hipermarketów
ale kupie sobie jeszcze ekomajtki i się wyrówna może.

też lubie, ale wczoraj oglądaliśmy sobie Testosteron na jutjubie z Kimikatorem

A co Ty myślisz, że espeszjaliti for ju wyprodukują nowe z bananem Robcia i w ogóle dedykacją "for ju kaś"? Projektantów zeszytów jeszcze nie masz w swoim haremie, nie ma tak łatwo!

a mów se jak chcesz

oj tak jestem w tym dobra, chyba najlepsza na tym wątku

no no, kup sobie ekomajtki to Ci pomnik postawie

a to Kimi takie kino lubi ?

o dobrze mówisz

a Ty co sie śmiejesz

Cytat:

a zrobili Ci operacje na mózgu ?

Cytat:
Wcale nie jesteś "życiowym zerem", jak napisałaś. Zobacz, ilu ludzi nawet liceum nie skończyło i matury nie ma... A Ty jesteś na studiach Na pewno znajdziesz dobrą pracę i się w życiu Ci ułoży. Ja mimo pozorów też lekko nie mam. Nie biorę kasy od rodziców, musi mi te 2500 zł (+ premie czasem) wystarczyć na miesiąc. Po za tym jestem w mieście 500 km od domu... Daję radę jakoś, a mam dopiero 19 lat.
no i masz wspaniały start w dorosłe życie

dziś do kapsuł zamykam team szczypiorków i Bogusia Wente ( chociaż ten to by mógł sobie tą bródke odpuścić ) biegacza Claudio, skoczka Silnova i rzucacza dyskiem Mario Pestano
Stary 2008-08-19, 15:26   #4314
tass822
Zadomowienie

Cytat:

szkoda, że razem z Tobą nie porwało Twoich chłopów
wiesz co tu się działo?

a tak serio to fajnie, że jesteś.
za karę, że na tak długo nas opuściłaś żądam nowej pracy artystycznej

a teraz po piwku
Stary 2008-08-19, 15:29   #4315
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
szkoda, że razem z Tobą nie porwało Twoich chłopów
wiesz co tu się działo?

a tak serio to fajnie, że jesteś.
za karę, że na tak długo nas opuściłaś żądam nowej pracy artystycznej

a teraz po piwku
Tass, walisz z grubej rury

a co sie działo bo mie znowu pamięć zawodzi

to ja też łykne

mamy srebro w dyskobolii
Stary 2008-08-19, 15:32   #4316
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Tass, walisz z grubej rury

a co sie działo bo mie znowu pamięć zawodzi

to ja też łykne
czasem tak trza

ta? dlaczego Ty zawsze świętoszką udajesz?
żartuję oczywiście nasza Lunka grzeczna dziewczynka, tylko czasem wypić lubi
Stary 2008-08-19, 15:34   #4317
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
czasem tak trza

ta? dlaczego Ty zawsze świętoszką udajesz?
żartuję oczywiście nasza Lunka grzeczna dziewczynka, tylko czasem wypić lubi
jeju przecież to z daleka widać że ja jestem aniołek

a pokaż tu taką która wypić nie lubi
Stary 2008-08-19, 15:37   #4318
tass822
Zadomowienie

Cytat:
jeju przecież to z daleka widać że ja jestem aniołek

a pokaż tu taką która wypić nie lubi
no tak, tak, tylko aureolki Ci brakuje ale niedługo pewnie i to będziesz miała

no... ... chyba nie pokażę
Stary 2008-08-19, 15:40   #4319
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
no tak, tak, tylko aureolki Ci brakuje ale niedługo pewnie i to będziesz miała

no... ... chyba nie pokażę
no jak aż tak nalegasz to sobie z tektury zrobie

ja tylko moge na nieletnie wskazać
Stary 2008-08-19, 15:43   #4320
tass822
Zadomowienie

Cytat:
no jak aż tak nalegasz to sobie z tektury zrobie

ja tylko moge na nieletnie wskazać
albo odbierz Plot fuchę i Ty zajmij się pracą artystyczną nad przerabianiem zdjęć
i zrobisz sobie aureolę

no tak, ale i takie małolaty to teraz tak piją, że głowa mała! czasem się boję, jak pomyślę co się będzie działo w czasach, jak ja już swoje dzieci będę miała
tragedia....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości