![]() |
#4291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
za remis
![]() Lunka co za rozwiązania ![]() Ja chyba nie wierzę ani w pokebole, ani w kapsuły już ![]() nie możemy się po prostu z racji naszej długoletniej znajomości dzielić naszymi zdobyczami? ![]() ![]() Na szczęście mój jedyny, wierny i niedostępny dla nikogo poza mną Kimi mi się został. Jego to będę bronić własną piersią, a uwierzcie jest to kawał broni. ![]() A tak btw kapsuł to Wisełki mi nie ukradniesz, zaraz pójdę na R22 i zamknę na kłódkę wszystkie drzwi i klucz połknę ]:-> Ponieważ jestem rodowitą krakowianką i mam nawet szacowną piłkę z autografami takich osobistości jak Mauro Cantoro czy z zamierzchłych czasów przecudnej gry piłkarskiej Kamil Kosowski ![]() ![]() ![]() Ciekawe co na kapsuły Kaś - władczyni pokebolów ![]() Lunkaaa do Holandii ja też chce ![]() Bo ja w sumie nie wiem czy tam są jakieś uczelnie godne mojej uwagi, bo chciałabym studiować za granicą ale chyba z rokiem zerowym, coby podszkolić jezyka.. Kurcze no to teraz czeka Cię rok bez przyjemności, bo na alkohol dużo pieniędzy idzie, a Ty oszczędzasz ![]() Ależ się naprodukowałam, obiad gotowy, zjedzony, wyruszam na podbój Krakowskich Galerii tudzież lumpków sasasa ![]()
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz sie zyje ! ![]() dlatego sie wstrzymałam z pakowaniem Wisełki do kapsuł bo wiedziałam że mamy równe prawa ![]() wiesz, ja bym sie mogła podzielić wszystkim co mam (oprócz Heikkiego) ale co, my sie dzielimy a Kaś dalej taka pazerna i nikogo nie daje ? jak sie dzielić to wszystkimi i ze wszystkimi ![]() także wiesz, krakowsko wisełkowe kapsuły mozemy mieć wspólne w imie dawnej( czy nadal istnieje) Finn love ![]() a mundial to zamierzchłe czasy ![]() ale nie mam takie piłki ![]() ![]() mam gdzieś pokebole ![]() nie wiem, jak mi sie życie ułozy ![]() ![]() zacisne pasa, dam rade ![]() ![]() ale chce jak najwięcej odłożyć kasy żeby sie później nie martwić że z tym co mam to mi na bilet nawet nie starczy ![]() udanych zakupów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Co się dzieje? Co się stało?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
a co sie ma dziać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
A nie wiem. Ja zrobiłam dziś z TŻ-etem 35 km rowerem... Super uczucie. Jutro tenis i basenik, jak starczy czasu to rower też. D*pa jutro do pracy chyba... Ech ;[
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
A chyba nie pisałam, więc nie szwankuje. W agencji reklamowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
oj zapewniam że szwankuje
![]() ![]()
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Hemn. Ja mam dopiero 19 lat, nie mam dużego doświadczenia, odpowiedniej szkoły, więc mi się bardzo udało. (nie mam znajomości, heh, a szkoda :P) Wiesz... ja to robię coś takiego, że rzucam jakieś pomysły, a ktoś bardziej doświadczony je realizuje. Czasem robię coś w Photoshopie, ktoś to poprawia, albo ja poprawiam czasem po kimś, albo doradzam coś. Szef stwierdził, że jako młoda jestem kreatywna i pomysłowa. Czasem coś się robi w kompie, czasem nawet ręcznie muszę coś naszkicować, jak popadnie. Mam o tyle dobrze, że w biurze pojawiam się maksymalnie 3 razy w tyg. bo projekty idą, albo mailem, albo kurierem, albo ktoś przychodzi po nie. Czasem może być tak, że dziś siedzę w domu, dzwoni szef i mówi- "Pani Adrianno, może pani przyjść na jakieś 2 godzinki?" I taka moja praca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ty masz chociaż taki talent który da Ci prace ![]() jak mi już całkiem w życiu nie wyjdzie to wezme sie za pisanie wierszy, narazie pisze tak do szuflady, mam już ich sterte, w tym dwa po angielsku ![]() ![]() w planach była też teologia ale mi znajomi zabronili ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |||||
Zakorzenienie
|
Kupiłam plecak czerwony w białe hawajskie kwiaty (hula hula, tany tany banany
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
I przestań gadać takie głupoty bo Ci Kasiak skopie tyłasa. ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak kto woli ![]() kurna, to chyba rzeczywiście oni pisali a nie Ty ![]() ![]() bo tak jest ![]() ![]() jako że kapsuły spisują sie znakomicie, zamykam Marka Plawgo i Leszka Blanika ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() bo jak byłam mała to codziennie łaziłam na R22 oglądać jak trenują i raz wziłęłam ze sobą mini zeszycik i piłke do nogi i poszłam po autografy tamtejszej kadry Białej Gwiazdy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w najgorszym wypadku otworzymy dom publiczny. ![]() Cytat:
![]() ![]() masz śliczne imie ![]() ![]() w ogóle masz świetną prace i to w tak młodym wieku, ale Ci zazdroszcze, też bym chciała coś takiego robić, generalnie nie wiem na czym polegają takie projekty, i w ogóle nie mam kompletnie żadnej smykałki do biznesu, ale uwielbiam rysować, szkicować, szkice przestrzenne ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nic. Zasłużyłaś?! (kupiłam sobie tylko popielaty stanik w h&m i wyczytałam że jest z ekologicznej bawełny która rośnie bez nawozów i pestycydów i sprzyja środowisku i ludziom ją uprawiającym. jaka mięciutka ![]() ![]() a jutro jadę po musztardowy sweterek do c&a bo tak cholernie żałuje że go dziś nie kupiłam że jutro muszę jechać. ![]() w ogóle co tu taki pesymizm na wątku Lunciaro-lumpiaro kochana ![]() ![]() ej mośki miałyśmy zrobić zjazd w te wakacje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ja kocham całą Wisełke, nawet Dudu który kiedyś tam grał ![]() co ma nie wypalić, musi ![]() ![]() chyba oglądałaś W11 dziś bo se pomyślałam że jak całkiem zostane na lodzie to zostane tancerką ![]() też zazdroszczuje ![]() a co to ten asz bo nie czaje ![]() jestem z Ciebie dumna że jesteś taka eko ![]() aj bo tak jest ![]() no, i nie wyszło ![]() edit: zmykam na dowody zbrodni, Heikkuś uwielbia je oglądać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
A tak sobie, głowa boli
![]() Witaj dzióbek po brejku ![]() Wiecie, że niestety urlop się kończy i będę już w czwartek musiała iść do pracy ![]() Ale jutro jeszcze odwiedzę kumpelę i może nowe foto mi trzaśnie ze synkiem...
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ejjj no heloŁ ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też uwielbiam. ![]()
![]() |
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nie fagasów dobrze ? ![]() ![]() ja jestem dumna ![]() wczoraj był czasy rokc&rollu, chciałabym w sumie w takich żyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja uwielbiam przekręcać i wymyślać jakieś dziwactwa ![]() ![]() no Ty całkiem byś mogła być tancerką, ale taką extreme, bo się wprawiasz przy przełażeniu przez bramy niczym tańce na rurach ![]() ale nadal używam tych zrywek jednorazówek z hipermarketów ![]() ale kupie sobie jeszcze ekomajtki i się wyrówna może. ![]() też lubie, ale wczoraj oglądaliśmy sobie Testosteron na jutjubie z Kimikatorem ![]() Cytat:
![]() mnie też bolała wczoraj, mój chomiczek w mózgu miał chyba apopleksje ![]() nam też się wakacje kończąą ![]() z Twoim synkiem? ![]() ![]() Cytat:
![]() to Tylko ja nie wiem, nie ma u mnie żadnych pieprzonych koncertów (a tak naprawde to bym chciała taki jeden jakiś mega ekstra inne jakoś mi się nie chce). weś zazdroszcze, uwielbiam ich ![]() to w takim razie czym sobie zasłużyłaś? 10 przykładów ![]() jesteśmy, jesteśmy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
cześć Plot
![]() gdzie Ty była jak Cię nie było? ![]() to ja może trochę spóźnione, ale zdrówko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ojj długa historia.. UFO mnie porwało ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tak ![]() ![]() no no, kup sobie ekomajtki to Ci pomnik postawie ![]() a to Kimi takie kino lubi ? ![]() o dobrze mówisz ![]() ![]() a Ty co sie śmiejesz ![]() a zrobili Ci operacje na mózgu ? ![]() Cytat:
![]() dziś do kapsuł zamykam team szczypiorków i Bogusia Wente ( chociaż ten to by mógł sobie tą bródke odpuścić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co sie działo bo mie znowu pamięć zawodzi ![]() to ja też łykne ![]() mamy srebro w dyskobolii ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pokaż tu taką która wypić nie lubi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko moge na nieletnie wskazać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i zrobisz sobie aureolę ![]() no tak, ale i takie małolaty to teraz tak piją, że głowa mała! ![]() ![]() tragedia.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.