Kozaki EMU - zbiorczy - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-04, 16:22   #4291
joasia_08
Rozeznanie

Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez natasza2007 Pokaż wiadomość
...naprawdę się dziwię niektórym dziewczynom wypowiadajacym sie na tym wątku...zastanawia mnie również to czy ja akurat mam takiego pecha czy tutaj same takie znawczynie jak ja...
kupiłam jakis czas temu swoją pierwszą pare stingerów (ogólnie mam 4 inne modele emu ale ze skóry bydlęcej) u pani z allegro- ForLessThanEver.
jakoś mnie dzis podkusiło żeby wejść do venezii popatrzeć na emu- akurat u mnie jest -10 % z okazji mikołajek...
z całą pewnościa mogę to stwierdzić, że emu kupione u tej allegrowiczki to zwykłe szmaciane podróby jakich pełno za 50 zł na allegro... róznia sie tylko wszywkami emu.
juz poddawałam pod wątpliwość oryginalność moich butów na tym wątku.
moje "stingery" z kożucha maja tylko wkładkę a reszta to syntetyczne futerko nabite na materiał, który się wypycha... moja rada jest taka- omijajcie dziwne okazje cenowe z allegro bo podejrzewam ,że to wszystko działa na tej samej zasadzie...coś jak te kurtki z zary z wyciętą metką- że niby sprzedaż pozasalonowa a prawda taka że to zwykłe podróby....
pozdrawiam wszystkie oszukane
Dziwne, kupowałam u tego samego sprzedawcy i w środę doszły mi oryginalne paddingtony...
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 20:15   #4292
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anior Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź , coraz bardziej przekonuję się, żeby zamówić Wallaby hi, zamiast Bronte. Wiesz może coś więcej na temat ich wymiarów? To, że mają wkładkę tej samej długości to wiem, ale zastanawia mnie, czy są tej samej szerokości w stopie i przede wszystkim w cholewce(chodzi mi o obwód na samej górze) No i skoro mniej się ubijają lepiej chyba zamówić swój normalny numer(36)??? Pozdrawiam
Ja sama mam dużą stopę, ale moje dwie koleżanki, które mają 36 noszą swój normalny rozmiar wallaby i obie są zadowolone Co prawda nie wiem jak z tym obwodem o góry, może w jakimś sklepie internetowym znajdziesz informacje do porównania, ale można zawsze wysłać im maila z pytaniem Sama w zeszłym roku pracowałam w sklepie z emu i zachęcałam klientki do dziecięcych, nikt się nie skarżył

Cytat:
Napisane przez scarpetta Pokaż wiadomość
Mam 39 cm w łydce. Zmieszczę się w buty emu?
Przy wysokich uważaj na button hip (te na kołeczki), bo tasiemki od kołeczków niestety nie są przyszywane się odczepiają.. wszystkie inne chyba musisz mierzyć, chociaż ja też mam szeroką łydkę i problem z wieloma kozakami, ale emu spokojnie na spodnie wchodzą
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 20:41   #4293
Cashmir
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez joasia_08 Pokaż wiadomość
Dziwne, kupowałam u tego samego sprzedawcy i w środę doszły mi oryginalne paddingtony...

Ja tez kupowałam u Forlessthanever bronte i mam oryginały. Na 100% bo porównywałam ze bronte ze skelpu stacjonarnego
Cashmir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 21:49   #4294
carmelable
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez natasza2007 Pokaż wiadomość
też mam takie emu hipper
napewno nie kładz ich na grzejnik
postaraj się ściągnąc śnieg i niech sobie stoją- nie zapominaj tylko o systematycznym impregnowaniu a będą ci długo służyć
Dzięki za odp
ale mam jeszcze jedno pytanie czemu nie kłaść ich na grzejnik?
i jak czyścic hippery np. z błota?
carmelable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 22:16   #4295
scarpetta
Przyczajenie

Własnie zamowiłam emu stinger lo na deezee.pl za 415 zł !!!!!!!!!! Mają weekend zniżek 20 % na wszystkie buty, trzeba przy składaniu zamówienia wpisać hasło JOY
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/emu_australia/
Ale jestem happy !!!!
scarpetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 08:50   #4296
konwalia1282
Raczkowanie

a mi to hasło nie działa, musze zobaczyć dzisiaj joya w sklepie, jakie jest to hasło
konwalia1282 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 08:58   #4297
Kate990
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny, trafilam na to forum, ponieważ jestem przed zakupem swoich pierwszych Emu od zawsze mi się podobały jednak nie mogłąm sie na nie zdecydować proszę doradźcie mi, które wybrać

http://moda.allegro.pl/buty-emu-hip-...349113134.html

http://moda.allegro.pl/emu-hipper-pr...346345876.html
Kate990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 09:28   #4298
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Cytat:
Napisane przez Kate990 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, trafilam na to forum, ponieważ jestem przed zakupem swoich pierwszych Emu od zawsze mi się podobały jednak nie mogłąm sie na nie zdecydować proszę doradźcie mi, które wybrać

Kupiłąbym czarne, gdyż wg. mnie brąz w rzeczywistości jest trochę jakby wyblakły i nie podoba mi się inny odcień tego, powiedzmy, sznurka, który owija łydkę.

Jedno ze zdjęć na tej aukcji to: http://img143.imageshack.us/img143/2...ziernik017.jpg
I się zastanawiam, to podeszwa jest z tych, co się tak zdrapuje?
Stary 2010-12-05, 10:25   #4299
tajik girl
Raczkowanie

Kupowałyście może na allegro u sprzedawcy nikeusa?
Zastanawiam się nad tą aukcją http://allegro.pl/emu-australia-hipp...325397249.html
Stary 2010-12-05, 10:54   #4300
kootekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konwalia1282 Pokaż wiadomość
a mi to hasło nie działa, musze zobaczyć dzisiaj joya w sklepie, jakie jest to hasło
to hasło nie działa na przecenione bądź buty z nową ceną
dzwoniłam i pytałam bo chciałm poczekac i kupic w deezee ale sie okazało ze wiekszość emu maja nową cene i wtedy to hasło nie działa

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 11:18   #4301
joasia_08
Rozeznanie

Cytat:

Ja bym brała brązowe, ponieważ są z serii Emu a nie Emu Wool ( która nie wiem w jakim celu została stworzona... ), mają lepszą podeszwę i wełnę zresztą na czarnych podobno bardziej widać ślady soli
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 11:18   #4302
scarpetta
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
to hasło nie działa na przecenione bądź buty z nową ceną
dzwoniłam i pytałam bo chciałm poczekac i kupic w deezee ale sie okazało ze wiekszość emu maja nową cene i wtedy to hasło nie działa
Ale tam większość emu nie jest przeceniona
Ja wpisałam hasło, ale cenę zaktualizował nie od razu w tym samym oknie, ale dopiero jak przeszłam do następnego kroku zamówienia.
Stary 2010-12-05, 11:18   #4303
balance <3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Kupowałyście może na allegro u sprzedawcy nikeusa?
Zastanawiam się nad tą aukcją http://allegro.pl/emu-australia-hipp...325397249.html
Ja kupowałam u tego sprzedawcy, buty są ok Moje są na 99,9999% oryginalne
balance <3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 12:08   #4304
patii89
Raczkowanie

Smile Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy

kurcze ale nie ma długich;/szkoda...

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez scarpetta Pokaż wiadomość
Własnie zamowiłam emu stinger lo na deezee.pl za 415 zł !!!!!!!!!! Mają weekend zniżek 20 % na wszystkie buty, trzeba przy składaniu zamówienia wpisać hasło JOY
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/emu_australia/
Ale jestem happy !!!!
a kiedy pokazalo Ci, że uznają rabat?po wpisaniu, czy juz po wpisaniu wszytkich swoich danych?

Edytowane przez patii89
Czas edycji: 2010-12-05 o 11:35
patii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 12:30   #4305
konwalia1282
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez konwalia1282 Pokaż wiadomość
zamówiłam, nie działało, bo wpisałam YOJ zamiast JOY blondynka

kupiłam czekoladowe buttony
hasło działa, po dodaniu butów, wpisaniu i enter
sis dokupiła sobie szpile i tenisówki
konwalia1282 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:46   #4306
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez balance <3 Pokaż wiadomość
Ja kupowałam u tego sprzedawcy, buty są ok Moje są na 99,9999% oryginalne
dziękuję za odpowiedź to chyba się skuszę i zamówię
Stary 2010-12-05, 14:07   #4307
Kate990
Przyczajenie

Dziękuje za odpowiedzi nie wiem na które sie zdecydować Nie wiecie może czy znajde gdzieś Emu Premium Hipper w czarnym kolorze?
Kate990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 15:06   #4308
black butterfly
Przyczajenie

kupiiiłaam moje pierwsze emu caly dzien chodzilam za nimi po rzeszowie ale kupilam w koncu Emu bronte lo czarne dzis je zaimpregnuje i mam nadzieje ze bede z nich zadowolona
black butterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 15:11   #4309
scarpetta
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez patii89 Pokaż wiadomość
kurcze ale nie ma długich;/szkoda...

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

a kiedy pokazalo Ci, że uznają rabat?po wpisaniu, czy juz po wpisaniu wszytkich swoich danych?
cena zaktualizowała się po wpisaniu wszystkich moich danych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 17:05   #4310
Tolusiaa_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jagnam Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem, mam stingery charcoal, na początku ich nie impregnowałam, po wyjściu, tam, gdzie się zamoczyły, zostały po wyschnięciu plamy - jakby dalej były mokre. Po czyszczeniu wodą i wysuszeniu plamy się tylko przemieszczały i dalej były. W końcu udało mi się jakoś ujednolicić w miarę kolor (kilka myć gąbką zmoczoną czystą wodą). Wtedy je już zaimpregnowałam. I niestety po ostatnim spacerze cała sytuacja się powtórzyła. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym można zrobić?
też tak miałam...
U mnie wystarczyło jak potarłam taką chrapowatą szczotką o emu. ;D
Ale nie wiem jak u cb..
W sumie to i tak bezsensu to czyścić bo i tak po następnym spacerze będzie tak samoo xD
Tolusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:51   #4311
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

witam
poczytałam trochę watek. Ale mozecie mi powiedziec czy to oryginalne emu?? zamierzam kupic i chciałabym wiedziec. http://allegro.pl/emu-wool-australia...351202231.html
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 18:06   #4312
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Przydałoby się zrobić jakąś zbiorczą listę sprawdzonych i polecanych sprzedawców... Mogłabym ją wrzucić w pierwszy post, to by może trochę wątpliwości rozjaśniało

Naszła mnie ta myśl po ostatnim poście krytykującym sprzedającą forlessthanever, chciałam u niej kupić buty a teraz naszła mnie fala wątpliwości
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 18:40   #4313
tissai
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Przydałoby się zrobić jakąś zbiorczą listę sprawdzonych i polecanych sprzedawców... Mogłabym ją wrzucić w pierwszy post, to by może trochę wątpliwości rozjaśniało

Naszła mnie ta myśl po ostatnim poście krytykującym sprzedającą forlessthanever, chciałam u niej kupić buty a teraz naszła mnie fala wątpliwości
świetny pomysł
Stary 2010-12-05, 18:42   #4314
candace1
Zakorzenienie

Cytat:

Szczerze to to jest świetny pomysł
Przydałoby się do emu dołączyć też sprzedawców, którzy mają oryginalne ugg (o ile tacy w ogóle są)

candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 18:44   #4315
plly
Przyczajenie

Szczerze dziwi mnie opinia, że forlessthanever sprzedaje podróby, moje stingery są w 100% oryginalne z tym, że ciut za duże. Po wyjęciu z kartonu od razu czuć było, że to skóra a nie szmaciana podróbka. Woda zatrzymuje się na bucie, nie wsiąka a buty nie były przeze mnie impregnowane.
plly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 18:48   #4316
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:

super pomysł, na pewno lista taka będzie bardzo pomocna

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Szczerze to to jest świetny pomysł
Przydałoby się do emu dołączyć też sprzedawców, którzy mają oryginalne ugg (o ile tacy w ogóle są)

własnie , właśnie ja teraz chciałabym uggi kupić więc jestem za

Ma któraś oryginalne ugg i może polecić jakiegoś sprzedawcę?

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 18:54   #4317
packman24
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuje za odpowiedzi nie wiem na które sie zdecydować Nie wiecie może czy znajde gdzieś Emu Premium Hipper w czarnym kolorze?
Niestety Hippery są produkowane tylko w kolorze czekoladowym, orzechowym i piaskowym. Ja też szukałam czarnych, ale nawet na oficjalnej stronie firmy były te trzy kolory. Za to Paddingtony z serii Premium są produkowane w kolorze czarnym.
packman24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 19:42   #4318
sinsinsin
Rozeznanie

Super pomysl z tą listą!
sinsinsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 19:55   #4319
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Raz już o to prosiłam, ale może któaś z Was zrobić zdjęcie czekoladowych Emu? Najlepiej bronte, ale nie pogardzę jakimikolwiek. Tak, aby jak najlepiej zachować kolory
Zdjęcia na allegro różnią się kolorem od emu jakie widziałam na żywo - ten brąz był taki wyblakły, i zastanawiam się, czy tamte były podróbkami czy innym odcieniem.
Stary 2010-12-05, 20:10   #4320
sinsinsin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Raz już o to prosiłam, ale może któaś z Was zrobić zdjęcie czekoladowych Emu? Najlepiej bronte, ale nie pogardzę jakimikolwiek. Tak, aby jak najlepiej zachować kolory
Zdjęcia na allegro różnią się kolorem od emu jakie widziałam na żywo - ten brąz był taki wyblakły, i zastanawiam się, czy tamte były podróbkami czy innym odcieniem.
Ja wprawdzie zdjeciem nie poratuje, ale z tego co widzialam to dla mnie ten czekoladowy kolor jest gleboki, absolutnie nie kojarzy mi się z wyblakłym.
sinsinsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości