Kozaki EMU - zbiorczy - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-03, 15:04   #4261
sinsinsin
Rozeznanie

Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy

Dziewczyny, ratujcie Bo zgłupiałam.
Zakupiłam Bronte Hi Sand i teraz sie bardzo zastanawiam, czy impregnować czy nie i czy kupować ten zestaw Emu do pielęgnacji?
Gdzieś tu, któraś pisała, że jej się Sand odbarwiły Czy to było po czyszczeniu preparatami Emu czy jakimi?
Cholera, bo wziełam taki kolor dość niebezpieczny, ale w mocnym postanowieniu, że będe dbać i czyścić i nie wiem sama teraz?
sinsinsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:06   #4262
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shaqui Pokaż wiadomość
Mam nowe Bronte Emu Wool i po zaimpregnowaniu nie przeciekają, chodzi się w nich bardzo dobrze i w te mrozy jest cieplutko, jednakże podeszwa nie jest zbyt przyczepna i bywa, że się ślizgam wchodząc na płytki z mokrego śniegu.
To moje pierwsze Emu i bałam się inwestować w Stingery, ale już myślę o takich niższych kremowych.
Dziękuję za odpowiedź Na starą podeszwę zupełnie nie mogę narzekać, więc chyba jednak zainwestuję w te stingery, bo nie zamierzam się ślizgać

A jeszcze chciałam zapytać, czy któraś z Was zamawiała może bronte z tego sklepu www.natureshop.co.nz? Bo na zdjęciach są ze starą podeszwą i nie wiem, czy nie aktualizowali zdjęć, czy sprzedają stary model

Edytowane przez tajik girl
Czas edycji: 2010-12-03 o 15:11 Powód: dodatkowe pytanie :)
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:56   #4263
anior
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Zamierzam zamówić na shaffashoes moje pierwsze buty emu. I właśnie zastanawiam się czy wybrać bronte hi, czy wallaby. Wiem, że te drugie teoretycznie są dziecięce, ale i tak noszę rozmiar 36 więc załapałabym się. Przekonuje mnie do nich to, że mają antypoślizgową podeszwę(jestem w 8 miesiącu ciązy!!!!) i usztywniona pięte. Co myślicie o tym modelu i czy powinnam zamówić rozmiar 36, czy tak jak w przypadku bronte 35? Najlepsze dla mnie pewnie byłyby Stingery, ale ta cena... Błagam pomóżcie, bo już sama nie wiem czy bronte, czy wallaby, pozdrawiam
anior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 17:39   #4264
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sinsinsin Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ratujcie Bo zgłupiałam.
Zakupiłam Bronte Hi Sand i teraz sie bardzo zastanawiam, czy impregnować czy nie i czy kupować ten zestaw Emu do pielęgnacji?
Gdzieś tu, któraś pisała, że jej się Sand odbarwiły Czy to było po czyszczeniu preparatami Emu czy jakimi?
Cholera, bo wziełam taki kolor dość niebezpieczny, ale w mocnym postanowieniu, że będe dbać i czyścić i nie wiem sama teraz?
ja nie polecam zestawu do pielęgnacji emu. kupiłam w zeszłym roku i zrobił mi tragedię z butów (miałam wtedy bronte hi w odcieniu red earth). chciałam je wypsikać tym sprejem i zanim to zrobiłam postanowiłam, że je trochę odświeżę tym płynem. postąpiłam zgodnie z instrukcją, rano patrzę a tam całe buty w smugach i gdzieniegdzie odbarwione! (chodzi głownie o cholewkę). już ich nawet nie psikałam. później strasznie zniszczyły mi się od soli. nawet ta szczoteczka z zestawu emu była jakaś dziwna, źle czesała nie mówiąc już o tej białej gumce była fatalna jakbym pisała kredą po bucie! wtedy ratowałam swoje emu zwykłym czyścikiem do zamszu z baty dodanym gratis do butów pomogło i czyściłam pianką z daichmana. ale byłam zła wydałam na ten zestaw chyba 90zł a emu wyglądały straszne do tego zrobiły się strasznie szorstkie w dotyku!

obecnie mam emu stinger lo chocolate. jak myślicie, chciałabym kupić jakiś sprej przeciwko soli, jaki? zauważyłam dzisiaj drobne kropeczki właśnie po soli, a boję się ich tknąć czymś niesprawdzonym. na pewno zestawu z emu nie użyję na nich nigdy!
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 17:40   #4265
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
no jest ta metka, ale z tylu pisze ze raz na sezon czyms popsikac, kurcze sama nie wiem, mowisz ze nic z nimi nie robiłas?
Ja swoje spryskałam impregnatem w sprayu do skóry i zamszu. Nie kupowałam żadnych specjalnych, użyłam pryskadła które miałam już wcześniej, zakupione wraz z zamszowymi butami w Bacie. Nic złego im się nie stało, a uznałam, że skoro na metce piszą wyraźnie by zaimpregnować je raz na sezon lub nawet częściej jeśli zachodzi taka potrzeba, to do tego się zastosowałam.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 17:48   #4266
natasza2007
Raczkowanie

...naprawdę się dziwię niektórym dziewczynom wypowiadajacym sie na tym wątku...zastanawia mnie również to czy ja akurat mam takiego pecha czy tutaj same takie znawczynie jak ja...
kupiłam jakis czas temu swoją pierwszą pare stingerów (ogólnie mam 4 inne modele emu ale ze skóry bydlęcej) u pani z allegro- ForLessThanEver.
jakoś mnie dzis podkusiło żeby wejść do venezii popatrzeć na emu- akurat u mnie jest -10 % z okazji mikołajek...
z całą pewnościa mogę to stwierdzić, że emu kupione u tej allegrowiczki to zwykłe szmaciane podróby jakich pełno za 50 zł na allegro... róznia sie tylko wszywkami emu.
juz poddawałam pod wątpliwość oryginalność moich butów na tym wątku.
moje "stingery" z kożucha maja tylko wkładkę a reszta to syntetyczne futerko nabite na materiał, który się wypycha... moja rada jest taka- omijajcie dziwne okazje cenowe z allegro bo podejrzewam ,że to wszystko działa na tej samej zasadzie...coś jak te kurtki z zary z wyciętą metką- że niby sprzedaż pozasalonowa a prawda taka że to zwykłe podróby....
pozdrawiam wszystkie oszukane
natasza2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 18:02   #4267
carmelable
Przyczajenie

Może ktoś już o tym pisał, ale nie mogę się doszukać ; )
Mam emu hipper brązowe, zaimpregnowałam je. Kiedy chodzę po śniegu na powierzchni buta mam śnieg, który po wejściu do domu się rozpuszcza. Buty nie przemakają, ale nie wiem jak na to skóra moich emu
I tutaj nasuwa się moje pytanie czy położyć je na grzejniku, przetrzeć ściereczką a może nic nie robić? odp.
carmelable jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 18:26   #4268
natasza2007
Raczkowanie

też mam takie emu hipper
napewno nie kładz ich na grzejnik
postaraj się ściągnąc śnieg i niech sobie stoją- nie zapominaj tylko o systematycznym impregnowaniu a będą ci długo służyć
Stary 2010-12-03, 18:49   #4269
nikapet
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy

A co robicie z śladami po soli?
nikapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 19:08   #4270
jagnam
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mała_jaba Pokaż wiadomość
Witam,
Mam problem ze swoimi Stingerami! Zaimpregnowałam je płynem do impregnacji Emu i po którymś wyjściu przy podeszwie pojawiły się brązowe ciemne miejsca, tam gdzie śnieg je pomoczył ale nie przemoczył. Jak się do nich dobrałam i chciałam zmyć to lekko mówiąc nawet było gorzej!! Nie wiem czy za dużo impregnatu popryskałam czy źle myłam (w zestawie z impregnatem był też płyn do mycia)? Co mi doradzacie? Wyprać w pralce żeby ewentualnie impregnat wyprać? Zła jestem bo mogłam nic z nimi nie robić
Mam ten sam problem, mam stingery charcoal, na początku ich nie impregnowałam, po wyjściu, tam, gdzie się zamoczyły, zostały po wyschnięciu plamy - jakby dalej były mokre. Po czyszczeniu wodą i wysuszeniu plamy się tylko przemieszczały i dalej były. W końcu udało mi się jakoś ujednolicić w miarę kolor (kilka myć gąbką zmoczoną czystą wodą). Wtedy je już zaimpregnowałam. I niestety po ostatnim spacerze cała sytuacja się powtórzyła. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym można zrobić?
jagnam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 20:39   #4271
sinsinsin
Rozeznanie

natasza2007, ależ mnie zmartwilas. Ja wlasnie swoje kliknęłam na allegro, ale za cene raczej normalną. Miał ktoś do czyneinia ze sprzedawcą obuwie_07 ?
Dobrze, ze nie zdecydowalam się na zakup emu od sprzedawcy o którym piszesz, bo się*zastanawiałam. Ech....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 20:48   #4272
natasza2007
Raczkowanie

a jak ja się zmartwiłam... myślałam, że szlag mnie trafi jak dziś dorwałam oryginalne w sklepie...ja już sie nie dam nabrać na dziwne promocyjne ceny na allegro
Stary 2010-12-03, 21:17   #4273
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj kierowana desperacją i prawie odmrożonymi palcami zamówiłam stingery w natureshop. Mam nadzieję, że zdążą dojść przed świetami
Stary 2010-12-03, 21:51   #4274
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Zamawiała któraś z was buty na tej stronie:
http://www.emu-shop.pl/index.php?act...ny&id_strony=3
?
Ta strona współpracuje ze wskrzat.pl czy coś? Bo w regulaminie pojawia się parę razy adres tej strony.
Zarejestrowałam się na emu-shop, ale nie ma tam mojego rozmiaru. Za to na wskrzacie jest i nie wchodzi mi hasło, więc ... nie wiem, ten regulamin to fake?

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Dwa przykładowe punkty z tego samego regulaminu emu-shop

1)
Cytat:
Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych klient sklepu wskrzat.pl wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych jedynie do potrzeb realizacji składanych zamówień. (...)
2.3. Sklep wskrzat.pl może prowadzić wspólne akcje marketingowe z różnymi firmami partnerskimi, nigdy jednak nie udostępnia danych osobowych swoich klientów osobom trzecim.
2)
Cytat:
Zamówienia składa się drogą elektroniczną na stronie sklepu emu-shop.pl. Zamówienia można składać 24 godziny na dobę przez cały rok.
Kto mnie oświeci?
Stary 2010-12-03, 22:12   #4275
alleyezonme
Zakorzenienie

Dziewczyny, a czy któraś z Was posiada może Ugg Cardy?

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 22:13   #4276
natasza2007
Raczkowanie

na wskrzata stronie jest nawet przekierowanie na tą drugą emu-shop.pl...a co do wskrzata to polecam u niego kupować. ja kupowałam u niego emu dla córci i buciki są na pewno oryginalne a sprzedający jest super miły i nie robi problemów z wymiana i takimi tam rzeczami jest normalny paragon i buty napewno ze skóry...
Stary 2010-12-03, 22:13   #4277
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nikapet Pokaż wiadomość
A co robicie z śladami po soli?
Ja moje bronte już chciałam wyrzucać, ale zdesperowana skorzystałam z rady znajomej i zadziałało super! Mieszasz ocet z wodą (tak mniej więcej po połowie) i szmatką przecierasz buty. Ja to zrobiłam raz, wyschły i drugi raz (prawie ociekały tym "roztworem" ) Ale zadziałało Buty tam gdzie była sól delikatnie wyblakły, w sumie dałoby się w nich chodzić, ale psiknęłam impregnatem z brązowym barwnikiem i są idealne Tylko nie wiem jak by to na stingerach wyszło, bo to inna skóra..

anior polecam kolekcję dziecięcą lepsza podeszwa i lepsze futerko to, które niby się mniej ubija..

Edytowane przez tajik girl
Czas edycji: 2010-12-03 o 22:16
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 22:19   #4278
olasia99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natasza2007 Pokaż wiadomość
na wskrzata stronie jest nawet przekierowanie na tą drugą emu-shop.pl...a co do wskrzata to polecam u niego kupować. ja kupowałam u niego emu dla córci i buciki są na pewno oryginalne a sprzedający jest super miły i nie robi problemów z wymiana i takimi tam rzeczami jest normalny paragon i buty napewno ze skóry...
Tak się zastanawiam właśnie nad wskarztem, był tu polecany, a po rewelacjach z allegro boję się tam inwestować. Szkoda, że u mnie w HD nie ma 37 rozmiaru.
Zastanawia mnie tylko jeszcze, dlaczego zdjęcie główne ze zdjęciem dodatkowym Bronte Hi (przed sobą mam stronkę z szarymi) się różnią i które sprzedają
Stary 2010-12-03, 23:02   #4279
scarpetta
Przyczajenie

Mam 39 cm w łydce. Zmieszczę się w buty emu?
scarpetta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 23:40   #4280
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez scarpetta Pokaż wiadomość
Mam 39 cm w łydce. Zmieszczę się w buty emu?
Zależy jaki model, z wysokimi bronte/stinger bym chyba nie zaryzykowała, zresztą były tu podawane obwody, poszukaj wcześniej w wątku.
Ja bym wybrała jakieś niższe, średnie albo krótkie. Ewentualnie może model hipper?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 00:01   #4281
natasza2007
Raczkowanie

ja mam 32 cm w najszerszym miejscu łydki i jak zakładam wysokie emu to już się robi lekko ciasnawo ( oczywiście kiedy mam rurki na nogach) - mówię o modelu który jest wysoki ( zapomniałam nazwy ) i na kolana i za kolanami można wywinąc takie języki i związać tasiemką ( boże jaki profesjonalny opis hihi)- ten model w miejscu nie ruchomym na wysokości pod kolanem ma jakies 35 cm ( z tym że akurat moje mierzenia może mijac się z prawdą). troszke szersze są bronte hi- ale maja około 37 cm ( pierwsze buty rozm 38 a drugie 39) ogólnie polecam albo modele lo albo te przewiązywane wstązeczką lub zapinane...a napewno nie polecam się jako mierniczego
Stary 2010-12-04, 08:18   #4282
sinsinsin
Rozeznanie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;23553958]ja nie polecam zestawu do pielęgnacji emu. kupiłam w zeszłym roku i zrobił mi tragedię z butów (miałam wtedy bronte hi w odcieniu red earth). chciałam je wypsikać tym sprejem i zanim to zrobiłam postanowiłam, że je trochę odświeżę tym płynem. postąpiłam zgodnie z instrukcją, rano patrzę a tam całe buty w smugach i gdzieniegdzie odbarwione! (chodzi głownie o cholewkę). już ich nawet nie psikałam. później strasznie zniszczyły mi się od soli. nawet ta szczoteczka z zestawu emu była jakaś dziwna, źle czesała nie mówiąc już o tej białej gumce była fatalna jakbym pisała kredą po bucie! wtedy ratowałam swoje emu zwykłym czyścikiem do zamszu z baty dodanym gratis do butów pomogło i czyściłam pianką z daichmana. ale byłam zła wydałam na ten zestaw chyba 90zł a emu wyglądały straszne do tego zrobiły się strasznie szorstkie w dotyku!

obecnie mam emu stinger lo chocolate. jak myślicie, chciałabym kupić jakiś sprej przeciwko soli, jaki? zauważyłam dzisiaj drobne kropeczki właśnie po soli, a boję się ich tknąć czymś niesprawdzonym. na pewno zestawu z emu nie użyję na nich nigdy![/QUOTE]

Dziękuje bardzo, czyli na pewno nie kupię tego zestawu!

Ponowie swoje pytanie.
JAk myślicie czy ten sprzedawca jest wiarygodny?
Daje jedną*z jego aukcji :
http://allegro.pl/buty-emu-bronte-hi...348941165.html
Myślę, że ceny są standardowe, ani jednego negatywa, ponad 2000 pozytywów. Ale na tyle zmartwiła mnie wczorajsza dyskusja o podróbkach, że teraz sie troche obawiam czy i ja jakiegoś*szajsu nie kliknęłam
Właściwie to jedyny sensowny sprzedawca (tak mi się wydaje przynajmniej), który mial Bronte Hi w kolorze Sand. Strasznie licho z nimi, widziałyście gdzieś w ogóle w stacjonarnych?

A co do dziecięcych. Jaki macie rozmiar stopy i jaki rozmair dziecięcy jest na Was dobry?
Stary 2010-12-04, 10:40   #4283
anior
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Ja moje bronte już chciałam wyrzucać, ale zdesperowana skorzystałam z rady znajomej i zadziałało super! Mieszasz ocet z wodą (tak mniej więcej po połowie) i szmatką przecierasz buty. Ja to zrobiłam raz, wyschły i drugi raz (prawie ociekały tym "roztworem" ) Ale zadziałało Buty tam gdzie była sól delikatnie wyblakły, w sumie dałoby się w nich chodzić, ale psiknęłam impregnatem z brązowym barwnikiem i są idealne Tylko nie wiem jak by to na stingerach wyszło, bo to inna skóra..

anior polecam kolekcję dziecięcą lepsza podeszwa i lepsze futerko to, które niby się mniej ubija..
Dzięki za odpowiedź , coraz bardziej przekonuję się, żeby zamówić Wallaby hi, zamiast Bronte. Wiesz może coś więcej na temat ich wymiarów? To, że mają wkładkę tej samej długości to wiem, ale zastanawia mnie, czy są tej samej szerokości w stopie i przede wszystkim w cholewce(chodzi mi o obwód na samej górze) No i skoro mniej się ubijają lepiej chyba zamówić swój normalny numer(36)??? Pozdrawiam
anior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 11:18   #4284
vespertine_
Zadomowienie

Mnie sie zabrudziły od soli, jak pewnie wszystkim teraz... Ja umyłam wodą z mydłem poprostu, tyle ze pozadnie. Wszystko ok.

będzie sam koń
vespertine_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 11:31   #4285
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vespertine_ Pokaż wiadomość
Mnie sie zabrudziły od soli, jak pewnie wszystkim teraz... Ja umyłam wodą z mydłem poprostu, tyle ze pozadnie. Wszystko ok.
wystarczy po prostu umyc je czysta gabka i soli nie widac .Ja z czarnych spokojnie domywam .
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 13:48   #4286
scarpetta
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Zależy jaki model, z wysokimi bronte/stinger bym chyba nie zaryzykowała, zresztą były tu podawane obwody, poszukaj wcześniej w wątku.
Ja bym wybrała jakieś niższe, średnie albo krótkie. Ewentualnie może model hipper?
Dziękuję za podpowiedź, hipper też mi się podobają
scarpetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 14:24   #4287
patii89
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy

Cześć dziewczyny!
Planuje zakup pierwszych emu z usztywnianą pięta. Czytałam z zaciekawieniem wiekszą czesc tego wątku. Myśle o emu stinger, alba lub paddington.
Pisałam do sprzedawcy z allegro :forlessthanever i dostałam odpowiedz ze wszytkie buty z serii Premium maja usztywnianą pięte. Czy wiecie coś o tym?
Pisał mi tez ze powinno brac swój rozmiar buta. A tu czytam i apropo np stingerow każdy mowi co innego.
Mam 25,5 cm - czyli normalnie rozm 40 lub 39.
A tu psikus na różnych aukcjach tych samych butów chodzi mi tu o stingery jest rozm 39- 25,5 cm, a na innych 39 to 25cm.
Zgłupiałam całkowicie. Czy któraś z was nosi te buty juz jakis dłuższy czas niz 1 miesiac i moze powiedziec jak jest na prawdę?
Pottrzebuje pomocy bo marzne stasznie w moich "skórzanych" butach, które tak grzeją jak wyłączone grzejniki w domu;/

wiec proszę o info od osó posaidające któryś z tych modelów :stinger, alba lub paddington.
Stary 2010-12-04, 14:51   #4288
sinsinsin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patii89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Planuje zakup pierwszych emu z usztywnianą pięta. Czytałam z zaciekawieniem wiekszą czesc tego wątku. Myśle o emu stinger, alba lub paddington.
Pisałam do sprzedawcy z allegro :forlessthanever i dostałam odpowiedz ze wszytkie buty z serii Premium maja usztywnianą pięte. Czy wiecie coś o tym?
Pisał mi tez ze powinno brac swój rozmiar buta. A tu czytam i apropo np stingerow każdy mowi co innego.
Mam 25,5 cm - czyli normalnie rozm 40 lub 39.
A tu psikus na różnych aukcjach tych samych butów chodzi mi tu o stingery jest rozm 39- 25,5 cm, a na innych 39 to 25cm.
Zgłupiałam całkowicie. Czy któraś z was nosi te buty juz jakis dłuższy czas niz 1 miesiac i moze powiedziec jak jest na prawdę?
Pottrzebuje pomocy bo marzne stasznie w moich "skórzanych" butach, które tak grzeją jak wyłączone grzejniki w domu;/

wiec proszę o info od osó posaidające któryś z tych modelów :stinger, alba lub paddington.
Czytaj pare postów wyżej

Nie ryzykowałabym kupna od tego sprzedawcy, chyba, że nie przeszkadza Ci, że istnieje ewentualność, iż Twoje emu to fejki
Stary 2010-12-04, 15:04   #4289
olasia99
Zakorzenienie

A od którego sprzedawcy polecacie kupić?
Wskrzat mi napisał, że czarnych Bronte HI 37 nie będzie już w tym roku Może ewentualnie brązowe, ale nie podoba mi się ten brąz akurat, bo wygląda, jakby wyblakł.
Stary 2010-12-04, 15:20   #4290
patii89
Raczkowanie

Smile Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez sinsinsin Pokaż wiadomość
Czytaj pare postów wyżej

Nie ryzykowałabym kupna od tego sprzedawcy, chyba, że nie przeszkadza Ci, że istnieje ewentualność, iż Twoje emu to fejki
właśnie czytałam, ale zanim dotarłam do ostatnich stron to wczesniej wysłalam meila do tego sprzedawcy i tu chciałam poznać wasze opinie odnośnie tego co oni mi napisali
Wcześniej dziewczyny mowiły, że oni sprzedają orginały, za czym też przemawiają pozytywy na allegro;/
Ale pomijając tego konkretnego sprzedawce były tam pytania, na które mam nadzieje, że jakaś Emuholiczka mi odpowie

Pozdrawiam

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości