![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
![]() ![]() I moj TŻ zadowolony, bo pracuje od 6 do 14 , wiec nie bedziemy sie mijać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4292 |
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki! Wlasnie wrocilam do domu. Jestem juz zonka
![]() ![]() Musze teraz nadrobic zaleglosci i przeczytac wszystko co w tym czasie napisalyscie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Wtajemniczenie
|
Zottel gratuluję!
Napisz nam jak to jest, bo my jeszcze takie nieuświadomione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4297 | |||||
Zakorzenienie
|
kurde normalnie widac ze weekend dobiega konca bo nagle tyle osob na wizazu i dyskusja wre
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No a mi dzis nareszcie nie jest slodko, ale za to tak sie obzarlam ze zaraz padne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
Dziekuje wszystkim za gratulacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A o posadzie bibliotekarki marzę cały czas ![]() ![]() Wiem, że praca bibliotekarki kojarzy się wielu ludziom z nudą, ale dla mnie to cos całkiem innego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My nauki kończymy jutro wizytą w poradni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Długi weekend dobiegł końca... Ale się wybyczyłam z TŻem, mnóstwo czasu spędziliśmy razem ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
Samba, ja napisałam tak ogólnie
![]() ![]() Z tego, co wiem, to jakis czas temu weszło takie zarządzenie, według którego teraz juz mozna zatrudniać w bibliotekach ludzi, wykształconych po tej właśnie linii. Faktem jest, że to naprawdę wkurzające, że ktos sobie skończył stosunki międzynarodowe i siedzi w bibliotece zabierając w ten sposób miejsce prawdziwym bibliotekarzom. No, a ile jest takich osób... |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Przejzalam tylko ostatnich pare stron.
![]() Do wspolnego odchudzania i ja chetnie sie dopisze, bo znow na siebie patrzec nie moge, mimo, ze schudlam te 6 kg i waga stoi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro jade do Wawy na badania kontrolne... ![]() ![]() Zyc mi sie odechciewa normalnie przez te buzujace hormony... Od wczoraj jeszcze TZ mnie doluje... Chial wyjsc ze mna na impreze, w sumie tez chcialam. Umalowalam sie, TZ sie wyszykowal a ja zaczelam wyciagac ciuchy, w ktorych moglabym wyjsc na impreze... I co? I skonczylo sie to zewnym placzem, bo okazalo sie, ze nie mam nic, co mogabym zalozyc... Tzn mam, ale makabrycznie w tym wygladam... A nie pojde do ludzi w czyms w czym sie zle czuje, mimo, ze bardzo mi sie to podoba... Ogladam stare zdjecia i wyje. Dzis wstalam z zapuchnietymi oczami i podmimowana, to TZ wieczorem chcial mi je poprawic i zabral na zakupy. Mordka mi sie na chwile rozesmiala, ale tylko na chwile - do czasu az tz powiedzial, ze wg niego zle sie ubieram, ze dziwnie, ze mu sie moj styl wogole nie podoba i wogole i w szczegole... Juz mi sie zakupow odechcialo... Zachodzilam do kazdego sklepu po kolei i nie widzialm nic co moglabym zalozyc... Jak juz mi sie spodobalo to TZ kazal to odkladac, bo jemu sie nie podobalo... A jak poprosilam by sam pokazal w czym chce mnie widziec to tym bardziej sie zalamalam, bo pokazywal ciuchy, ktore nadaja sie tylko i wylacznie dla osob szczuplych a nie z odstajacym brzuchem jak u mnie... (falbanki, marszczenia i koronki na brzuchu!) W efekcie jesdno jest obrazone na drugiego. Pozniej TZ zaczal sie tlumaczyc, ze nie chodzilo mu o to, ze zle sie ubieram tylko o to, ze ciagle chodze w tym samym. A jak mam nie chodzic w tym samym, jak mam pelna szafe ciuchow, w ktore wogole sie nie mieszcze, bo przytylam! I to przez niego! Kuzwa, niech szybciej przychodzi ta ciota bo wykoncze sie psychicznie... ![]()
#4304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | |||
Zakorzenienie
|
to ty bedziesz walczyc o przytycie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
od jutra zaczynamy dietke i zobaczymy ktora z nas pierwsza odpadnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki!!!
Zottel serdecznie gratuluje i czekam na zdjecia ![]() widze ze wam wszystkim weekend majowy sie udal mi niestety nie dzisiaj mielismy piekny wypadek moj tz prowdzil rabnal zebami w kierownice az ja wygial wargi ma spuchniete ze wyglada caly czas jakby mial sie rozplakac no ale co zostalam bez samochodu za to z bolem szyji od pasow i strachem czy moj tz jeszcze oddycha bo zle sie czul a bylismy na pogotowiu no ale moj tz uparty jak osiol i w szpitalu nie chcial zostac a ja czuwam i sprawdzam czy wogole oddycha i rycze bo sie o niego boje ale caly czas leze kolo niego . Ach wiec to jest moje podsumowanie zajefajnego majowego weekendu ![]()
#4308 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
przykro miz powodu wypakdu i jego konsekwencji ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-05 o 21:16 Powód: post pod postem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Hej! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Jeśli nie to się przypominam.
![]() Cytat:
![]() U mnie wszystko po staremu. Data ta sama, narzeczony ten sam. W tym tygodniu mamy zamiar zaklepać kamerzystę. Byłam w jednym studiu - zdjęcia mieli super (na pewno będą stamtąd - jeszcze nie wiem plener czy studio - trochę drogo, ale są śliczne) - najlepiej by było wsiąść i stamtąd kamerzystę, ale jak byliśmy to akurat nie mieli płytki, bo wszystkie wydali. Powiedzieli, żeby przyjść po świętach. Co do sali - tu mam wielki problem. Salą zajmuje się moja mama. Była na rozmowie z właścicielką. Coś tam się dogadały. Ale nic mi nie chce powiedzieć. Mówi, żebym się nie martwiła, że wszystko jest ok i że to nie mój problem i żebym się nie interesowała. To chyba jakiś odwet za to, że na początku trochę za jej plecami działałam. Dziewczyny pomóżcie jak mam dotrzeć do mojej mamy. Do księdza wybieramy się w okolicy września, ale myślę, że i tak karze nam przyjść później. W mojej niewielkiej parafii, jakoś nieczęsto są śluby. Oj rozpisałam się tak z rana. Miłego dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
ale dlaczego twoja mama sie sama salą zajmuje i czemu z tego jakąs tajemnice robi. a co jesli ci sie nie spodoba?? ja bym pogadala otwarcie z mamą
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzymam mocno kciuki ze i tobie sie niedlugo uda ![]() Cytat:
![]() jaga niemartw sie... napewno nie mial nic zlego na mysli.. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() pogadaj z mama... bo co jesli z ta sala jest cos nie tak, a mama chce ci oszczedzic przykrosic? hmm ja bym z sameko zaciekawienia niemogla spac... i jej wiercila dziure w brzuchy... ano wlansie... potem inne moga byc zajete i co wtedy?
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
tym bardziej, ze z salami na 2009 rok jest juz dawno duzy problem, wiec trzeba sie spieszyć
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Z salą na pewno jest dobrze. Miałam iść razem z mamą (salę wybraliśmy z TZ) , ale się rozchorowałam, mama była trochę zła, bo umówiłam ją trochę za jej plecami (tzn. myślałam, że się dogadałyśmy, a tu jednak nie). No i moja mama poszła sama. I nie chcę mi teraz powiedzieć o czym rozmawiała, co ustaliła. Wysłałam nawet TZ na przeszpiegi i nic. Wydaje mi się to trochę chore. No ale cóż moja mama jest hmm.. trudnym człowiekiem.
Próbowałam z nią porozmawiać, ale nic to nie daje. Nie wiem już jakich argumentów używać. Mam wrażenie, że robi mi na złość. Przez to odechciewa mi się całego tego wesela. I oczywiście wpływa to też na mnie i TZ, wyładowuję się na nim. |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
to powiedz mamie, ze w takim razie sami tam pójdziecie i ustalicie wszytsko . ja bym poszła do tej sali i sie wypytała
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Zottel!!!!!!!!!! Gratulacje ogromne! I najlepsze życzenia na nowej drodze życia!!!!!!!!!! Czekam na zdjęcia i relacje!!!!!
Mała- trzymaj się! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Choć strach to pewnie ogromny! Dziewczyny! A ja mam znów problem. wczoraj byliśmy posłuchać "naszego" zespołu. poleciła nam znajoma i strasznie zachwalała. W sumie po jej zapewnieniach to byliśmy prawie zdecydowanie, to wczorajsze przesłuchanie to miałabyś tylko formalność i potem podpisanie umowy. A teraz to nie wiem co robić. Obdzwoniliśmy jeszcze kilka wczoraj zespołów, ale chyba tylko 1 miał wolne- i też nie bardzo wiadomo jak gra.I teraz to już nie wiemy co robić. puściłam wśród znajomych wici - może jeszcze sie coś znajdzie. A może te zespoły to wszystkie na podobnym poziomie są -tylko nam sie wydaje że na coś lepszego trafimy? Co radzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Wtajemniczenie
|
Dlatego wybrałam Dja, bo oryginalne wykonania nie mogą nic zepsuć. A Dj jest też wodzirejem więc nie rezygnuje się też z zabaw.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
mala kochanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.