|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
O kurcze Aniiu... To faktycznie przesada jakaś ! ;/
Jeszcze z niemieckiego mieć taką nauczycielkę to porażka jakaś .;O Nie dość że to [w.g mnie ofc.] głupi przedmiot to jeszcze taka nauczycielka... A z majcy to tez wspolczuje. Ja mam na szczescie wychowawczynią od matematyki i dzięki niej pokochałam ten przedmiot. A wiesz z tą biologią to w sumie młoda babka , bo po 20 ma i teraz jest w ciazy i nie chodzila do szkoly , wiec moze dlatego podwyzała ![]() ![]() Tak czy siak , boję się ze w LO nie bedzie juz tak wspaniałych nauczycieli... Moze uznacie mnie za dziwna , ale najbardziej bede tesknic nie za uczniami , a za nauczycielami własnie ^^. Świetni są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
♥
|
w gimnazjum rowniez miałam świetnych nauczycieli , mozna było porozmawiac , wogóle jacys tacy bardziej wyrozumiali byli , bardziej sprawiedliwiej oceniali a teraz tragedia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Ech... może dlatego że traktują Was jako dorosłych i chcą dobrze ?
Bo wiesz u nas w gimnazjum to kogo lubią lub kogo znają to lepsze oceny dają ... W liceum chyba tak nie ma. Ale tam gdzie się wybieram to wszyscy uczniowie mowia ze nauczyciele sa duużo lepsi niż w gimnazjum , także jak się dostanę to będzie dobrze ![]() A szanse coraz mniejsze bo już jest prawie 200 chętnych na mój profil ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
♥
|
w takim razie jak dostaniesz sie do swojego LO to w twoim przypadku moze nie bedzie tak źle z nauczycielami. mnie pociesza tylko fakt ze bardzo dobre wyniki z matur uczniowie osiagaja przy tych nauczycielach co mnie ucza.
Jak szkoła jest dobra to jest bardzo duzo chetnych ale nie ma co sie martwic bo czesto duzo osób słabych równiez składa do lepszych szkół. |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja w prawdzie też się boję, że mogę mic z tym mały kłopot, bo w pobliskim mieście jest tylko jedne liceum o moim profilu.. i, kurczę, muszę się naprawdę dobrze uczyc w 3 kl bo skoro to jeszcze na psychologa to dużo osób idzie, w tym roku dwie pierwsze klasy były więc trzeba się starać ; ) dzień w biegu, byłam z koleżanką na zakupach w pobliskim mieście, teraz chwila relaksu na komputerze i idę wziąć jeszcze bardziej relaksującą, gorącą kąpiel ![]() ![]() w szkole dziś nam wybuchła gaśnica, zadyma bo poszło na jednego z moich znajomych, jeden wydał że to on, dostał płaskiego po twarzy od o rok młodszej dziewczyny ^^ i jeszcze większa zadyma, ale cóż, zasługiwał.. mama jeszcze przygotowywuje moje ul. mięsko na jutro na obiad, a już mi tak pachnie że nie mogę wytrzymać ;D to żem się rozpisała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie ze nie po komentuję, ale jakoś już sił mi brakło
![]() widzę ze narzekacie na szkołę, ale nie martwcie się, już wakacje prawie, a jak skończycie szkołę to już będzie tylko gorzej ![]() Spędziłam dziś 5 godzin w bibliotece nad poprawkami pracy, później biegiem na angielski a po angielskim nauka na piątkowe zaliczenie (z przerwą na YCD of kors ![]() jak juz minie piątek to będę prze szczęśliwa ![]() dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zadomowienie
|
Jestem z okolic Poznania, a dzisiaj naszczęście pogoda słoneczna nawet
![]() Dziewczynki szkoła się kończy wakacjie przecież idą, więc nie zawracjcie sobie głowy nauczycielami bo szkoda waszych nerwów ![]() Anniaa- widze, że chyba chemia to twoja mocna strona. Ja nigdy nie nawidziłam chemi, bo w liceu byłam na profilu z rozszeżoną chemią i biologią(bilogie uwielbiam) Na początku wogóle mi nie szło z chemi na półrocze miałam ledwo 2 ![]() ![]() ![]() Witajcie ![]() Wczoraj już o 5.30 byłam na nogach, a dzisiaj to o mały włos nie spóźniłam się do pracy, bo z wyra nie mogłam wstać. Chyba wczoraj za poźno poszliśmy spać z Tż, bo jeszcze znajomi siedzieli u nas do północy ![]() No nic wracaam do pracy Pozdrawiam laseczki |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry i milego dnia wszystkim
![]() uciekam bo pozna,poczytam potembo nie mam az tyle czasu teraz ![]()
#4299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to Ty w końcu mieszkasz z TŻ-em czy tak przypadkiem u Ciebie nocował? ![]() miłego Agolku ![]() Dzień dobry ![]() Jakimś cudem udało mi się wyspać i już prawie gotowa zaraz opuszczam mieszkanie ![]() ![]() miłego dnia Kobietki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zadomowienie
|
Ewusia_marchew- Można tak to nazwać że mój Tż mieszka już u mnie, bo codziennie po pracy przyjeżdża do mnie, a na rano ja jade do pracy i on no i tak wygląda nasz dzień. Biedak ma troche km do mnie bo ok 25km- a pracuje u taty bo mają własną firme trasport drzewa, więc tak czy siak jest u siebie co dziennie też
![]() A co studiujesz i na jaki temat piszesz tą prace? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Rozeznanie
|
Dzien doberek
![]() Orzeszek-naprawde świetnie wygladasz, juz przystopuj z tym odchudzaniem na serio, i oczywiscie mozesz walić śmiało na pw co Cie gryzie ![]() ![]() Iza_Wiosenna oczywisćie jak po ogien wpadła i zaraz wypadła, tu to by się spora bitka w pupke przydała: ![]() ![]() Aniaa jakas wariatka ta nauczycielka ![]() Ewuś minie minie szybciutko-juz jutro ![]() ![]() ![]() ![]() Agolek miłego dnia! Ewelka ale fajnie ze idziesz na koncert, tez bym se poszła,oby Ci nic nie stanęło na przeszkodzie ![]() Mała Lejdi wow-o 5:30! chciałabym tak umiec wczesnie wstawac, ale nie umiem, bo ja lubie spać do ostatniej chwili, a potem biegac po całym domu, w gorączce ze się spóznie... ![]() No to moze powiem co u mnie, dziś był ten egzamin koncowy na wychowawce, oczywiście zdałam ![]() ![]() No i fajnie ![]() ![]() No i wysprzątałam dziś cały dom od stóp do głow ![]() ![]() Aaa i wymyśliłam ze zmienie nick, tak ze chyba nastepnym razem tu przyjde jako coś innego, ale wpierw poszukam hasła do starego, bo ten Tarantulek mi się znudził, pozatym on miał byc tylko na chwile ![]() ![]() No ale najpierw ide cos zjeśc ![]() A tak na marginesie?Czy ktoś tu lubi twórczośc Amy Winehouse?Ja się zakochałam w jej głosie, piosenkach... ![]() No no to miłego popołudnia! u mnie pogoda jest deszczowo, słoneczno, zimno-chmurzasta-czyli nic przyjemnego ![]()
#4302 |
Wtajemniczenie
|
wszystko się posypało, nigdzie nie poszłam, siedzę zaryczana w domu i pijąc herbatę zastanawiam się ile jeszcze tak będzie..
![]() mialam isc do lekarza z nogą bo ledwo co na nią staje, ale niee, oczywiście dopiero w poniedziałek mama ze mną pójdzie.. eh znów muszę wszystko sobie poukładac w tej zepsutej głowie ![]()
#4303 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
witajcie, ja w pracy jesczez ale juz zaraz wychodze. Mielismy dzis prawie nic do roboty i pol dnia zeszlo na gadaniu i plotkowaniu i smianiu sie i naprawde fajny dzien byl dzis ![]() teraz pojade do sklepu po zakupy(od 2 dni nie moge salaty nigdzie znalezc ![]() ![]() jutro mam wielkie wyjscie firmowe i juz sie nie moge doczekac,zapowiada sie fajnie. ![]() ![]() ![]() no to smigam i zycze wam milego wieczorka ![]()
![]() |
#4304 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak już pisałam ( ![]() a piszę o powieści starożytnej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam mega beznadziejny dzień dziś. Nie będę szczegółowo opisywać ale zdarzyło się tak ze niesprawiedliwie w sumie odholowali mi auto (bo niby zastawiłam bramę, a nie zastawiłam na pewno i na dodatek parkingowa mi normalnie pobrała opłatę za parking, a później drugie auto zastawiło tą bramę całkowicie a odholowali moje:/) jak poszłam na uczelnię. Teraz nie mogę go odzyskać. Jeździłam dziś, próbowałam załatwiać, ale nie udało mi się znaleźć tego parkingu, gdzie są holowane auta, bo on jest na jakimś mega zadupiu, godzinę go szukałam chodząc na nogach oczywiście po jakiś polach.... nawet się nie miałam kogo spytać o drogę ![]() ![]() ![]() w ogóle w zwiazku z tym się nic nie uczyłam i nie wiem czy zdązę ze wszystkim ... być moze będę musiała zdawac tylko połowę jutro ![]() non i ogólnie do d**y idę się uczyć ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-06-04 o 17:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ewus,trzymaj sie i nie dawaj ![]() Ja bylam dzis w szkole,potem z psem,potem na zakupach,potem na siłowni,potem znowu z psem i teraz sobie na tyłku usiadlam dopiero ![]() Sasiadka nam dała ,tzn mi dała ![]() ![]() A sama chcialam miec psa ![]() Normalnie jutro nie mam szkoły,ale odrabiamy wolny wtorek ktory byl i jutro musze isc do szkoły,a w sobote umowilam sie z kolega,ktory jest moim partnerem do ustnego egzaminu zeby sie spotkac i pocwiczyc mowienie,czy sie rozumiemy nawzajem itd. Tzn on wyskoczyl z taka propozycja,nie ja ![]() ![]() Dziewczyny,ja nic nie schudlam ![]() ![]()
![]() |
#4306 |
♥
|
u mnie prawie oceny wystawione została tylko biologia i polski - z ocen jestem zadowolona
![]() Malalejdi tak chemie lubie- równiez profil z rosz chemia. a ja znowu mam wychowawce od chemi - kazda wolna chwila to chemia ![]() Ewus ulala to troche kiepsko, mam nadzieje ze szybko znajdziesz samochód. wogóle dzisiaj katowice były jedna wielka tragedia. do centrum jechałam godzine wysiadajac z autobusów na ulicy bo takie korki były= światła, ulice zamkniete, tunel zamkniety ![]() orzeszku patrz na wymiary a nie na wage. ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-06-04 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
#4308 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() A mi dzień minął bardzo szybko i bardzo przyjemnie ![]() "Wpadłam na 2 h do szkoły o 10 , po czym stwierdziłam ,że jest nudno i poszłam do domu ![]() I wkoncu moge powiedzieć że mam WAKACJE ![]() ![]() No i jutro do Warszawy ![]() ![]() ![]() orzeszek01: A ten piesek to jakiś rasowy? Ewusia_marchew: O mamo ![]() ![]() agolek: Z tymi węglami w truskawkach to nie przesadzaj aż tak ! Co innego gdyby to były jakieś słodycze , a nie truskawki. Ja żyłam w niewiedzy , jadłam wegle na kolacje i schudlam 30 kg. Także na te wegle patrze z przymrózeniem oka. Tobie też radzę ![]() Swoją drogą zjadłabym truskawki ![]() Miłego dnia jutro życzę i koniecznie zdaj relację ![]() EwelkaaS: ![]() ![]() Ja też ostatnio nie mogę się z mamą dogadać , bo o babce to już wogóle nie wspominam gdyż tyle smutnych chwil było ![]() A na profil to marze o dziennikarskim ![]() ![]() ![]() Tarantulek: Gratulacje ! ![]() ![]() Co do tej Amy to nie słucham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() walsnei sie wykapalm, zrobilam pedi i manicure i pojde chyba poogladac film. jak super,ze juz piatek jutro! ![]() milego wieczorka kochane ![]()
![]() |
#4310 |
Rozeznanie
|
Ja wpadłam zyczyc dobrej nocy!
A tego nika to sie nie przejmujjcie bo jak zmienie to cos np takiego jak Mercyś albo cos podobnego takiego, nie jakies nowe zwymyslane ![]() A co do tej Amy, mi jej szkoda, mogłaby wyjsc na prostą, ale ja raczej skupiam sie na jej piosenkach niz na zyciu osobistym ![]() Ewuś kurcze współczuje ![]() Baby gratuluje sredniej ![]() Ewelka wspołczuje, ale pamietaj ze wszystko da się naprawić ![]() Dobranoc ![]()
#4311 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochane za pocieszenie
![]() idę spać bo padam ![]() dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zadomowienie
|
Baby14 - wielkie gratulacjie malutka
![]() ![]() Tarantulek- to czekamy na nowego nika, ciekawe czym nas zaskoczysz ![]() Ewusia_marchew- to naprawde miałaś pechowy dzień, ale wszystko będzie dobrze, głowa do góry. Tak to jest nieraz...życie różne niespodzianki dla nas szykuje.... A tak poza tym to ty późno chodzisz spać ![]() Witajcie ![]() No i wkońcu piątek i weekend hi hi ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() piateeeek ![]() ![]() ![]() no i mam wyjscie dzis ![]() ![]() jakie macie plany na weekend? kto baluje tez dzis? ![]() milego dzionka !
![]() |
#4314 |
Wtajemniczenie
|
Jak mus to mus i trzeba będzie się postarać w trzeciej kl, żeby później robić to na co się ma ochotę, a nie coś zupełnie innego
![]() dziś już lepiej, mama jak zwykle po dniu przestała się rzucac i jest normalna.. ![]() chyba wezmę się za jakieś sprzątanie jeszcze, przestawianie czy coś w tym stylu bo kompletnie nie ma nic do roboty, a na miasto z dziewczynami dopiero po południu ![]() miłego dnia dziewczynkii ![]() ![]()
#4315 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj ide z Tż i naszą paczką gdzieś na piwko a jutro na imprezke uderzamy
![]() ![]() A jakie wy macie plany na weekend? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Melduję ze żyję i mam auto. Niestety suma opłat to ponad 400 złotych ![]() ![]() zaliczenia niestety nie zdałam, jak i większość osób które dziś do niego podchodziły, profesor był nie w humorze ![]() Na szczęście zaraz będzie u mnie TŻ i będzie mnie odstresowywał ![]() miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale chamstwo ![]() Cytat:
![]() mimo wszystko dobrze, że auto się odnalazło, bo te opłaty są tragiczne ![]() ![]() A my z TŻtem wczoraj spontanicznie wybralismy sie na piwko i grilla. Troche zmarzlismy, bo pojechalismy prosto z pracy, a nie bylismy uzbrojeni w jakieś cieplejsze ciuchy. Ale jak wracalismy rozgrzalismy sie podjezdzajac pod gorki, wiec nie bylo tak zle ![]() ![]() ![]() ![]() Udanego weekendu ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2009-06-05 o 20:00 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No idę spac kolorowych snów słoneczka! ![]()
![]() |
#4319 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja.. wczoraj też trochę z przyjaciółmi się poszlajałam po mieście, a dziś chyba do nich nie wyjdę.. szkoda gadac ![]() Cytat:
![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#4320 |
♥
|
orzeszku mówie ci dorzuc siłowy widocznie twoj organizm juz przyzwyczaił sie do aerobów. w wyniku jak dołozysz siłowy zwiekszyc kalorie i bedzie to szok dla twojego organizmu i znow powinnas chudnac
![]() Baby jeszcze raz wieeelkie dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.