|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29715264]Kolejne z serii "Orlicowy TŻ" Kiedyś hodowałam węże i ptaszniki i ostatnio coś mnie naszło, żeby sprawić sobie znowu jakiegoś gada... Ja - Kochanie, wiesz, myślę nad kupnem węża... On - Spoko, ale obiecaj, że zdechnie zanim zamieszkamy razem. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Konto usunięte
|
Jakiś czas temu zorganizowalismy ognisko, na którym każdy z uczestników miał się za coś przebrać.
Kolega: Powiem mojej lubej, żeby przebrała się za Śpiącą Królewnę. Będę próbował ją obudzic na wszystkie sposoby, a na końcu zbudzę ją pocałunkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos ![]() Podczas głupawki z TŻem: TŻ: gdzie jest mój pendrak? (pendrajw) ja (wskazując na boskerki TŻa): tutaaaaj ![]() TŻ: ten to ma 3 teramajty pojemności!
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
Czytam czytam i cały czas sie śmieje
![]() ![]() Śpimy ostatnio z TŻ nagle dzwoni jego telefon a ze zawsze ma głośno dzwonek to i ja sie przebudziłam. On sie podrywa, ja czekam mając nadzieje ze szybko odbierze i dalej sobie zasnę, słysze ze telefon caly czas dzwoni a on łazi po łóżku... ![]() ja: kto to byl? TŻ: ojciec ja: to czemu z nim nie rozmawiales? TŻ: bo zamiast odebrać to go rozłączyłem ![]() Na drugi dzien przypomnialo mi sie to i pytam go bylam zaspana i nie wiem czy dobrze mi sie wydawalo ja: czy jak zadzwonil tel to Ty zamiast odebrac to kręciłeś sie po łóżku?? tż na to: nie wydawalo Ci sie bo tak bylo ja: a dlaczego tak? tż: bo nie wiedzialem co sie dzieje i chcialem wyjść przez ściane ![]() Biedak chodził po łóżku jak jakaś sierotka szukająca drogi wyjścia ![]()
#4295 |
Raczkowanie
|
Jeden z tych dni kiedy dopada mnie dół,nienawidzę siebie i wszystkiego dookoła. Płacz,ryk,narzekanie itp.
Zapłakanym dramatycznym głosem pytam TŻta: - A Ty lubisz siebie? Tak naprawdę lubisz,akceptujesz?? - No oczywiście kochanie. - A za co? - No na przykład dłonie mam takie gładkie,mięciutkie. ![]()
#4296 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł do mnie TŻ i bezceremonialnie rozwalił się na łóżku, chciałam je pościelić więc mówię:
- Skarbie, weź, suń dupsko ![]() TŻ (ze świętym oburzeniem w głosie): - Myszko! Pupeczkę! Jak Ty do nie mówisz?! Dodam, że facet jest słusznego wzrostu i słusznej wagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ jest chory. Wiadomo jak to z facetami
![]() Wstaje rano i narzeka: Chory jestem, umieram, zdycham jak bura suka! ![]()
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ideał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
in love with life
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4304 |
Zadomowienie
|
Leżymy sobie dzisiaj rano, TŻ odkrywa mnie i przykrywa i tak na zmianę.Nagle mówi:
TŻ: ale masz jeżozwierza!!! Ja: ![]() TŻ: no gęsią skórkę ![]()
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mój TŻ jak mówi do mnie np. że boli go głowa to zaraz dodaje: to już końcówka będę umierał albo przyjdziesz mnie na cmentarz odwiedzić? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Oglądamy z tŻtem "jak się pozbyć cellulitu". Jest scena w spa:
Ja: A wiesz że w takich spa się chodzi cały czas w szlafroczku? TŻ: mhmmm Ja: A wiesz co one mają pod tymi szlafroczkami? TŻ: [pewny siebie] celulit. |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
jestę wieszczę
|
Oglądamy z ojcem mecz. Jego ulubiony klub grał. Jeden z piłkarzy przepuścił świetną okazję.
Ja: Jaaaaki cienias. Ojciec (zdegustowany) : Chyba twój stary. Ja: ![]() Generalnie on uwielbia używać tekstów, których nie rozumie ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zadomowienie
|
Przekomarzam się z TŻ i pytam:
Ja: No, przyznaj, o czym jeszcze nie wiem? TŻ: O niczym! Chodziło mu o to, że wiem o wszystkim, ale trochę mu nie wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -Kochanie jakie dupsko!? Ja mam sexy dupke Taaaa szafe trzydrzwiową by tym tylkiem zaslonil ![]() Cytat:
![]() Ciagle slysze: -Kochaaaaanie umieram, zrób mi herbatki, z cytrynką, z miodzikiem i przynieś do lozka -Kochanie przynies zimny oklad na czółko -Kochanie a o ktorej mam te tabletki wziąć ? Podaj mi je (Taa i najlepiej jeszcze zjedz je za mnie) ![]() Znajomy ostatnio na GG: - Sam juz niewiem czy lepiej by bylo wziać Cie w obroty czy przyjarać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4311 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie ostatnio na lekcji: Pozdrów Kazię, a jak się uda, to i Robin Hooda. ![]()
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
szkolny ,,humor"
![]() ,,i dziewczęta zapatrzone w kolorowe magazyny chcące wyglądac jak modelki jedzą trawę, i żeby to jakoś żartem zakończyc, i runo leśne" |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Raczkowanie
|
Kot przegląda się w lustrze.
- Dlaczego ja ciągle tyję? Przecież tak mało jem! - No właśnie dlatego,mało jesz i organizm magazynuje Ci tłuszcz bo nie wie kiedy dostanie kolejny posiłek. Musisz regularnie jeść. - Jak to nie wie? Przecież zawsze mu mówię że jutro zjem!
I'm waking up to ash and dust, I wipe my brow and I sweat my rust I'm breathing in the chemicals... I'm breaking in, shaping up, checking out on the prison bus... This is it, the apocalypse. Edytowane przez Whisper5 Czas edycji: 2011-10-09 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
wczoraj TŻ dowalił mi tzw. komplement roku
Opowiada wrażena z wjazdu służbowgo (Dania, Szwecja) i min: - wiesz faceci tam mają jakieś dziwne upodobania: noszą takie paskudne wąsy i brody. I takie kłaczyska jak Ty ![]() (niby się tłumaczył, ze chodzilo o określona dlugosc ![]()
![]() |
#4316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - wszystkie teksty boskie
![]() Mój TŻ kupuje buty. Generalnie rozmiar 44 pasował, ale bez takiego luzu (no wiecie nie?) a większych już nie było z tego modelu, co mu sie podobał. Więc mu mówię że niech weźmie, najwyżej rozchodzi. Na to TŻ : ale ja muszę mieć luz ![]() ![]() Taaa... Na pewno... ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ...................... Jakaś głupia gadka wieczorem i w pewnym momencie TŻ mówi: Wywiesimy ogłoszenie? "Poszukujemy chętnych do zbiorowego samobójstwa. Wypłata po robocie" ![]()
#4318 |
Konto usunięte
|
Mój mi wczoraj cudnym komplementem znowu zarzucił...
Mam poważną anemię i czasem się po prostu bardzo słabo czuję, wczoraj właśnie tak było. - Kochanie, mów do mnie, bo wyglądasz jakbyś nie żyła już od roku, a chcę mieć pewność, że tak nie jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Orlica -
![]() ![]()
#4320 |
Rozeznanie
|
To wszystko - genialne! Jak tylko coś sobie przypomnę, to tu dopiszę.
Ale uśmiałam się, że starczy mi na resztę wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.