![]() |
#4291 | |
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() Bangsa, jak jeszcze Ci Zuziunia nie wysłała to daj maila ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-17 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
BAN stały
|
Biedna Justusia, wciąż zbanowana
![]() ![]() Ja się boję czytać tą książke o zołzach, bo jeszcze się wredniejsza zrobię ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Wtajemniczenie
|
Miśka dzięki
![]() ![]() pasuje Ci ten scigacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Raczkowanie
|
Vadi juz podałam Zuziuni meila
![]() ale dziękuje,wszystkie tu takie pomocne i wogule ![]() może nauczy mnie czegoś ta książka chociaż ja sie podobno i tak wywyższam ![]() biore sie za TW,bo wczoraj nie robiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
*sportaddict*
|
Jeszcze 2 słowa a propos samooceny - jak wiecie elegancko się chlasnęłam nożem. Tak, że po dobie straciłam czucie w palcu, w który się trafiłam, a po 2 dobach zdrętwiała mi ręka po bark. latając po dyżurach lekarskich UMIERAŁAM ze strachu co mi jest, czy nie stracę palca/ręki, czy nie mam jakiegoś zakażenia itp., czy coś mi się nie stanie. Kwestie typu tłuszcz na tyłku czy duży nos wydały mi się tak idiotyczne, tak absurdalnie g* warte, że szkoda gadać. I obiecałam sobie już nigdy nie być niewdzięczną kretynką i jęczeć na temat swojego wyglądu. Nigdy przenigdy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze do niedawna nie miałam z tym problemu - po pierwsze dlatego, że rodzice więcej zarabiali (ojciec jakiś czas temu musiał zrezygnować z pracy i budżet domowy się uszczuplił) a po drugie, byłam małolatą, gówniarą i w ogóle się nad tym nie zastanawiałam... teraz jakoś mnie "wzięło", skończyłam 20 lat, nie wiem, czy uda mi się utrzymać na studiach... grozi mi przerwa (w sensie - za rok będę musiała zacząć na nowo) i zastanawiam się, jakby tutaj odciążyć rodziców. chyba niedługo czeka mnie szukanie pracy ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
BAN stały
|
Cytat:
tak tak Czekoladko prosimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Konto usunięte
|
;- )
może założymy osobny wątek "FC Czekolady"? - nie nabijam się, ja też uwielbiam oglądać jej zdjęcia. przywraca mi to wiarę w sens dbania o siebie, kiedy ją tracę. a co do avataru - chętnie bym zmieniła swój, bo już mi się znudził... ale jakoś nie mogę się przełamać. jest jak wizytówka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
*sportaddict*
|
ale wiecie, w tej książce nie chodzi o bycie arogancką suką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Raczkowanie
|
Na nk nie bo nie mam tam konta
![]() ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11026475];- ) może założymy osobny wątek "FC Czekolady"? - nie nabijam się, ja też uwielbiam oglądać jej zdjęcia. przywraca mi to wiarę w sens dbania o siebie, kiedy ją tracę. a co do avataru - chętnie bym zmieniła swój, bo już mi się znudził... ale jakoś nie mogę się przełamać. jest jak wizytówka.[/QUOTE] Hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Raczkowanie
|
ja tez to niby wiem,tak jak każda z nas pewnie,ale ja np nieraz musze to sobie przeczytac,usłyszeć od kogoś innego żeby do mnie dotarło
![]() chociaz akurat jak chodzi o latanie za facetami to ja bym sie nigdy do tego stopnia nie ponizyła.To oni mają do mnie dzwonić,proponowac cos itp |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | ||
Wtajemniczenie
|
A ja mogę też prosić??
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4307 | ||||||
Zakorzenienie
|
Kciuki
![]() Cytat:
Cytat:
Isa Dora też ma fajny biały cień w paletkach, ale trwałość trochę mniejsza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też mam lenia niesamowitego. Teraz zamiast zmyć makijaż siedze przed kompem, postawilam przed sobą lusterko, ale nie robię demakijażu tylko gapię się jak głupek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiem, że sporo taniej, ale zawsze podejrzewam, że kosmetyki są podrabiane, przeleżane,otwarte, porysowane. Wiem, że tak wcale nie musi być, ale dla mnie zakup na all to już ostateczność.
![]() |
#4309 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz próbuję eksperymentować ze świadomym snem, ale zapominam o tym ![]() Miśka ale seksownie wyglądasz na motorze, koniecznie zrób go na różowo to już w ogóle ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11026475];- ) może założymy osobny wątek "FC Czekolady"? - nie nabijam się, ja też uwielbiam oglądać jej zdjęcia. przywraca mi to wiarę w sens dbania o siebie, kiedy ją tracę. [/quote] hmm.. jestem za! ![]() Czekoladka ma mój ulubiony typ urody - ciemne włosy, oczy skóra i jest ahh i ohh jak dla mnie.. Poza tym podziwiam ją za to, że nawet ze złamaną ręką myśli o swoim wyglądzie ![]() Cytat:
![]() zjadłam dzisiaj pizzę, dużo kanapek z białego chlebka, słodki dżem, zupę i berliso.. ![]() TW, 8min też nie robię, przynajmniej nie tak dużo jak np.2 tyg temu, kiedy miałam ferie.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba na brzuchu zarysowują mi się mięśnie! ![]() Jeszcze kupię skakankę, bo musze nad nogami popracować i tyłkiem.
![]() |
#4311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam że tyle pytań ![]() jakby co to będę jutro Cytat:
![]() ![]() ja uciekam do TŻ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mi sie taaak chce spac . Adzis spalam dlugooo . Nie wiem dlaczego :/ i mnie suszy strasznie .
Czekam niecirpliwie na okress .. !! |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
też się czaje na Everydays Minerals ![]() ![]() ![]() też nie zamawialam na allegro nigdy kosmetyków ,ale juz tak uszczupliłam swoje konto,że masakra hehe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem zachwycona tymi minerałami EDM. Mam też mineralnego Revlona, ale to już nie to samo, jest bardziej suchy, mniej kryjący, nie daje takiego satynowego wykończenia. EDM dają krycie(ja lubię formułe Matte, a teraz zamówię też próbki intensive), mat i jednocześnie świetlistość, tzn buzia nie przetłuszcza się przez wiele godzin, ale nie jest tak sztucznie zmatowiona. Ja mam co prawda chłodną cerę, ale ciało mam w bardzo złocistej, żółtawej tonacji i taką żółtą tonację wybieram w podkładach. Teraz mam jaśniutki beż - sandy fair (jest w kolorze mojej cery, ale ja potrzebuje ciemniejszego odcienia aby wyrównać koloryt cery do ciała). Jeśli chodzi o odcienie to w wątku mineralnym EDM są super zdjęcia i porównania kolorów więc to na pewno będzie bardzo pomocne w wyborze odcienia. Ja zamówiłam pełnowymiarowe opakowanie, zrobilam odsypke z połowy na wymianke, używałam często i sporo i nadal mam polowę! Wydajne są piekielnie. Jeśli chodzi o koszty to nie za bardzo pamiętam, bo prosiłam TŻ żeby mi zamówił, bo ja jestem cienka w takie przelwey, tym bardziej do USA ![]() Ja też ![]() ![]()
![]() |
#4316 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11026194] ![]() jeszcze do niedawna nie miałam z tym problemu - po pierwsze dlatego, że rodzice więcej zarabiali (ojciec jakiś czas temu musiał zrezygnować z pracy i budżet domowy się uszczuplił) a po drugie, byłam małolatą, gówniarą i w ogóle się nad tym nie zastanawiałam... [/quote] Jak byłam na stażu i zarabiałam 600 zł to jakoś stac mnie było na droższe ciuchy, kosmetyki...a teraz muszę każdy grosz oglądac 2 razy, bo mi jakoś nie starcza na wszystko ![]() ![]()
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Milusiu zapomnioalam Ci wczoraj napisac. Olejek rycynowy uzywam ale czasem przez tydzien mi sie nie chce... Nie wiem czy liczyc jeszcze na jakies efekty.Poki co mam gestsze rzesy i minimalnie dluzsze.aA chcialabym zeby jeszcze troche urosly.
Ja mialam dzisiaj od rana dzien paszteta ot tak sobie bez przyczyny...humorki mi sie zaczely zalaczac a popoludniu jeszcze sie nadenerwowalam i niedawno zjadlam pizze na kolacje tylko ze przytylam znowu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Konto usunięte
|
kiiiciiia - ja przez ferie (tydzień) przytyłam chyba z 3kg. boję się ważyć, ale tak czuję. masakra. chociaż i tak jestem szczupła dalej, to nie podoba mi się to, co zaczyna się dziać z moją talią:/ ale za to biustu mi przybyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#4320 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie - co sadzicie o domowych maseczkach do twarzy/ciala? Znalazlam taka stronke z ciekawymi przepisami:
Jest tam tez przepis na peeling kawowy.Wogole ten peeling kawowy to sie kupuje czy robi samemu? Nie wiem tego ![]() ![]() Wkleilam linki ale blokuje dostep wiec usuwam. Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-02-17 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.