American girls cz. VIII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-17, 17:53   #4291
Zuziunia
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
nie wiecie moze czy ta książka jest gdzieś w wersji elektronicznej ?? chętnie bym ją przeczytała,chociaz i bez tego jestem chyab straszną zołzą,ale jak trzeba to zrobie sie jescze gorsza
Zuziunia laska z ciebie jak ta lala ,śliczne masz foty na nk a te jak masz 4 lata normalnie świetne jest,przypomniało mi bajke o "jasiu i małgosi"
i ja bym cie widziała w blond jakims balejażu (czy jak to sie pisze) wtedy bys tak słodko wyglądała, chociaz w takich brązowych też ładnie ci było ,bo wyglądałaś poważniej. Nooo ładnemu we wszytkim ładnie
Ja mam teraz blond balejaż... tylko że delikatny
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:58   #4292
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
poszło na priv

a co do kolegi...to jakaś porażka totalna, on milczy, ja tym bardziej nie mam zamiaru sie odzywać i włazić mu w du......
po przeczytaniu "czemu mężczyźni kochają zołzy" (za***iste to jest) zauważyłam ze robiłam z siebie cierpiętnice i sierotkę Marysię, dość tego, za fajna że mnie laska żeby za facetami latać, niech oni latają
jak stawia ta sytuacje tak jak stawia...to nie ma to sensu.
umieram z dumy

Bangsa, jak jeszcze Ci Zuziunia nie wysłała to daj maila

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-17 o 18:01
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:58   #4293
Miśka84
BAN stały

Biedna Justusia, wciąż zbanowana

Ja się boję czytać tą książke o zołzach, bo jeszcze się wredniejsza zrobię

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-17 o 17:59
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:59   #4294
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

Miśka dzięki
pasuje Ci ten scigacz posmigałabym takim...
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:01   #4295
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
umieram z dumy

Bangsa, jak jeszcze Ci Zuziunia nie wysłała to daj maila
no wiesz ratujesz mi mój honor tą książką
dam tym facetom małpiszonom popalic
Stary 2009-02-17, 18:01   #4296
bangsa
Raczkowanie

Vadi juz podałam Zuziuni meila
ale dziękuje,wszystkie tu takie pomocne i wogule
może nauczy mnie czegoś ta książka chociaż ja sie podobno i tak wywyższam buahah
biore sie za TW,bo wczoraj nie robiłam.
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:02   #4297
vadi
*sportaddict*

Jeszcze 2 słowa a propos samooceny
- jak wiecie elegancko się chlasnęłam nożem. Tak, że po dobie straciłam czucie w palcu, w który się trafiłam, a po 2 dobach zdrętwiała mi ręka po bark. latając po dyżurach lekarskich UMIERAŁAM ze strachu co mi jest, czy nie stracę palca/ręki, czy nie mam jakiegoś zakażenia itp., czy coś mi się nie stanie. Kwestie typu tłuszcz na tyłku czy duży nos wydały mi się tak idiotyczne, tak absurdalnie g* warte, że szkoda gadać. I obiecałam sobie już nigdy nie być niewdzięczną kretynką i jęczeć na temat swojego wyglądu. Nigdy przenigdy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 18:02   #4298
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Piękny jest ten ostatni make'up
Muszę w końcu kupić ten czarny cień, bo też chce sobie taki zrobić Ale na all strasznie cieżko znaleźć czarny cień
dopiero jak przeczytałam, że to Kim, to zwróciłam uwagę, że skądś znam tę twarz... makijaż totalnie mnie oczarował myślałam, że to jakaś reklama IsaDory, często pojawiają się w zimie kosmetyki do takich make up'ów.

Cytat:
No właśnie denerwuja nie takie pytania I tak jak Agula napisała to chyba sprawa prywatna każdego Ale odpowiedź jest raczej prosta - głównie to prezenty na gwiazdkę, urodziny, imieniny, walentynki itp.
Poza tym jak ktoś nie pracuje to nie znaczy, że nie kombinuje i nie ma żadnych swoich pieniedzy
No i ja należę do osób, które kupią w cenie 1 ciucha 5
mnie kiedyś ktoś zapytał, skąd mam kasę na ciuchy, kosmetyki, na imprezy, skoro nie zarabiam? - i szczerze mówiąc do tej pory nie umiem odpowiedzieć na to pytanie; kasa skądś się bierze.
jeszcze do niedawna nie miałam z tym problemu - po pierwsze dlatego, że rodzice więcej zarabiali (ojciec jakiś czas temu musiał zrezygnować z pracy i budżet domowy się uszczuplił) a po drugie, byłam małolatą, gówniarą i w ogóle się nad tym nie zastanawiałam...

teraz jakoś mnie "wzięło", skończyłam 20 lat, nie wiem, czy uda mi się utrzymać na studiach... grozi mi przerwa (w sensie - za rok będę musiała zacząć na nowo) i zastanawiam się, jakby tutaj odciążyć rodziców.
chyba niedługo czeka mnie szukanie pracy

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Wrr własnie sie dowiedziałąm ze mi ktos wpisał niezaliczony WF ;/ A przecież chodziłam zamiast na zwykłe zajęcia to na sekcję pływacką . Bozeee co za tempaki . Musze to wyjasniac teraz . Mam nadizeje ze sie da telefonicznie bo nie mam zamiaru specjalnie jechac do Krk po to . Mam teraz wolny tydzien więc siedze w domu . Oby sie to tylko wyjasniło .
kiedyś myślałam, że tylko u mnie na wydziale jest taki bałagan.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:04   #4299
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
nie pokaze bo to fotki w staniku inaczej wygladam.. nie wiem czemu, sweiatlo moze..
Ok, a pokazesz fotke z avka w pelnej rozdzielczosci?
LadyAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:13   #4300
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Jeszcze 2 słowa a propos samooceny
- jak wiecie elegancko się chlasnęłam nożem. Tak, że po dobie straciłam czucie w palcu, w który się trafiłam, a po 2 dobach zdrętwiała mi ręka po bark. latając po dyżurach lekarskich UMIERAŁAM ze strachu co mi jest, czy nie stracę palca/ręki, czy nie mam jakiegoś zakażenia itp., czy coś mi się nie stanie. Kwestie typu tłuszcz na tyłku czy duży nos wydały mi się tak idiotyczne, tak absurdalnie g* warte, że szkoda gadać. I obiecałam sobie już nigdy nie być niewdzięczną kretynką i jęczeć na temat swojego wyglądu. Nigdy przenigdy.
Ja tam tak mocno wygladem sie nie przejmuje wazniejsze jest zdrowie mam problem z jajnikami, wiec zima nie chodze w stringach, nie siadam na zimne, nie mam bluzek zbyt krótkich, po prostu dbam o siebie bardziej niz kiedys, w piątek znowu jade do gina...ale jestem nadal nie doleczona...

Cytat:
Napisane przez LadyAnne Pokaż wiadomość
Ok, a pokazesz fotke z avka w pelnej rozdzielczosci?
tak tak Czekoladko prosimy dodaj na nk jak nie chcesz tutaj
Stary 2009-02-17, 18:17   #4301
Konto usunięte

;- )

może założymy osobny wątek "FC Czekolady"? - nie nabijam się, ja też uwielbiam oglądać jej zdjęcia. przywraca mi to wiarę w sens dbania o siebie, kiedy ją tracę.

a co do avataru - chętnie bym zmieniła swój, bo już mi się znudził... ale jakoś nie mogę się przełamać. jest jak wizytówka.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 18:20   #4302
vadi
*sportaddict*

ale wiecie, w tej książce nie chodzi o bycie arogancką suką tylko o pamiętanie o tym, że to SIEBIE powinnyśmy kochać i szanowac najbardziej i że chęć posiadania faceta za wszelką cenę nie da nam nigdy szczęścia
Stary 2009-02-17, 18:21   #4303
Miśka84
BAN stały

Cytat:
ale wiecie, w tej książce nie chodzi o bycie arogancką suką tylko o pamiętanie o tym, że to SIEBIE powinnyśmy kochać i szanowac najbardziej i że chęć posiadania faceta za wszelką cenę nie da nam nigdy szczęścia
Eeeeeee... to zawsze wiedziałam hehe
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:24   #4304
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
tak tak Czekoladko prosimy dodaj na nk jak nie chcesz tutaj
Na nk nie bo nie mam tam konta Dlatego prosze tutaj

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11026475];- )

może założymy osobny wątek "FC Czekolady"? - nie nabijam się, ja też uwielbiam oglądać jej zdjęcia. przywraca mi to wiarę w sens dbania o siebie, kiedy ją tracę.

a co do avataru - chętnie bym zmieniła swój, bo już mi się znudził... ale jakoś nie mogę się przełamać. jest jak wizytówka.[/QUOTE]

Hehe Widze ze nie jestem jedyna ktora podziwia urode Czekolady Powaznie, Czekolada, jestes bardzo ladna dziewczyna Masz w sobie cos co przyciaga uwage. Fajnie by bylo poogladac Twoje fotki
Stary 2009-02-17, 18:26   #4305
bangsa
Raczkowanie

ja tez to niby wiem,tak jak każda z nas pewnie,ale ja np nieraz musze to sobie przeczytac,usłyszeć od kogoś innego żeby do mnie dotarło
chociaz akurat jak chodzi o latanie za facetami to ja bym sie nigdy do tego stopnia nie ponizyła.To oni mają do mnie dzwonić,proponowac cos itp
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:29   #4306
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
poszło na priv
A ja mogę też prosić??

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
nie wiecie moze czy ta książka jest gdzieś w wersji elektronicznej ?? chętnie bym ją przeczytała,chociaz i bez tego jestem chyab straszną zołzą,ale jak trzeba to zrobie sie jescze gorsza
Zuziunia laska z ciebie jak ta lala ,śliczne masz foty na nk a te jak masz 4 lata normalnie świetne jest,przypomniało mi bajke o "jasiu i małgosi"
i ja bym cie widziała w blond jakims balejażu (czy jak to sie pisze) wtedy bys tak słodko wyglądała, chociaz w takich brązowych też ładnie ci było ,bo wyglądałaś poważniej. Nooo ładnemu we wszytkim ładnie
Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
a co to za ksiazka ?? masz ja do wyslania na maila??

ide sie malen i do chirurga idziemy

miska za***iscie)
Ja też mam tą książkę, więc jeśli jeszcze ktoś chce to mogę wysłać

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:36   #4307
maja55
Zakorzenienie

Cytat:

No i od dzis sie odchdzam Trzymajcie kciuki
Kciuki

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
dziewczyny używała któraś z Was pudru mineralnego z Essence?
na KWC ma super opinie, ale nie wiem czy taki tani nie będzie do d*** wiem że kosztuje tylko 10zł, ale nawet tych 10zł mi szkoda na jakiś szajs
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...&produkt=21125
Ja używam minerałów Everydays Minerals - są fantastyczne! Kryją jak Double Wear EL, wyglądaja tak ładnie na buzi jak Sisley, a kosztują znacznie mniej. Muszę zamówić kolejne, bo już mi się konczy.

Cytat:
a zdradź jakiego cienia używasz do rozświetlenia powieki pod łukiem brwiowym bo ja narazie szukam idealnego, a jakoś nic mi się nie podoba i używam kuleczek vollare takich lekko złotych - z braku laku dobry kit ale to nie to co chciałabym uzyskać...
Mogę Ci polecić biały i cytrynową biel z paletek podwójnych Clinique. Cienie są mocno nabłyszczające, świetnie rozświetlają i trzymają się caluteńki dzień.
Isa Dora też ma fajny biały cień w paletkach, ale trwałość trochę mniejsza.

Cytat:
Mi sie wydaje, ze na uniwerku to już wogóle ciezko się zatrudnić, tam to każdy ma pracę tylko po znajomości...
A ja bym tak bardzo chciała na uniwerku pracować.....Ale raczej wszystkie etaty obsadzone i nie sądzę, że nagle będą potrzebowali kogoś do prowadzenia ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
hej dziewuszki
ja wróćiłam już pare dni temu ale czasu brak na wszystko...i lenia mam przeogromnego...na wszystko..
więc wybaczcie ale nie nadrobie tych ok 70 stron które nabazgrałyście jak mnie nie było
a co do perfumów ja zakupiłam ostatnio 50 ml lolitki ale już mi chyba nie podchodzi...a tak się nią zachwycałam...a ubóstwiam dior addic i addict 2 i euphorie i narciso rodriguez for her

i zamiast się uczyć to sie peelinguje, maseczkuje i robie wszystko inne
Hej Lil
Ja też mam lenia niesamowitego. Teraz zamiast zmyć makijaż siedze przed kompem, postawilam przed sobą lusterko, ale nie robię demakijażu tylko gapię się jak głupek
Cytat:

Od dziś ścigacz już jest nasz I mamy go u TŻ w garażu Wklejam foto, z 2 strony wygląda lepiej, bo ma wielką srebrna rure hehe
ps. nie patrzcie na mój brak make up'a
:
Misia fajny ten ścigacz Choć nie ukrywam, że różowy podobałby mi się bardziej

Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość

dziewczyny często zamawiacie kosmetyki z all ? i jestescie z reguły zadowolone? bo własnie przymierzam sie do tego !! bo w ostatnim czasie wydałam juz dużo za dużo w sephorze i douglasie no a na allegro zawsze taniej
Ja nie znosze zamawiać czegokolwiek na allegro, a zwłaszcza kosmetyków
Wiem, że sporo taniej, ale zawsze podejrzewam, że kosmetyki są podrabiane, przeleżane,otwarte, porysowane.
Wiem, że tak wcale nie musi być, ale dla mnie zakup na all to już ostateczność.
Stary 2009-02-17, 18:37   #4308
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Ja też poproszę o książkę maila posłałam

ale ja czasami i tak jestem taka zołza, chociaż słyszałam też, że księżniczka
Stary 2009-02-17, 18:38   #4309
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
U mnie też pełna akcja w snach. Czasami nawet śni mi się "odcinkami", jak w prawdziwym serialu.
też tak mam i to dla mnie jest straszne np.uciekam, chowam się gdzieś, budzę się i po kilku miesiącach śni mi się ciąg dalszy..
teraz próbuję eksperymentować ze świadomym snem, ale zapominam o tym

Miśka ale seksownie wyglądasz na motorze, koniecznie zrób go na różowo to już w ogóle

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11026475];- ) może założymy osobny wątek "FC Czekolady"? - nie nabijam się, ja też uwielbiam oglądać jej zdjęcia. przywraca mi to wiarę w sens dbania o siebie, kiedy ją tracę. [/quote]
hmm.. jestem za!
Czekoladka ma mój ulubiony typ urody - ciemne włosy, oczy skóra i jest ahh i ohh jak dla mnie.. Poza tym podziwiam ją za to, że nawet ze złamaną ręką myśli o swoim wyglądzie A i w ogóle to, że ma Gabrysię, taką małą AG i nie stała się zaniedbaną matką..

Cytat:
to SIEBIE powinnyśmy kochać i szanowac najbardziej i że chęć posiadania faceta za wszelką cenę nie da nam nigdy szczęścia
dokładnie

zjadłam dzisiaj pizzę, dużo kanapek z białego chlebka, słodki dżem, zupę i berliso..
TW, 8min też nie robię, przynajmniej nie tak dużo jak np.2 tyg temu, kiedy miałam ferie..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 18:49   #4310
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
[FONT=Georgia][COLOR=DarkOrchid]też tak mam i to dla mnie jest straszne np.uciekam, chowam się gdzieś, budzę się i po kilku miesiącach śni mi się ciąg dalszy..
teraz próbuję eksperymentować ze świadomym snem, ale zapominam o tym
Ja właśnie też lubię taką świadome kierowanie snem

Chyba na brzuchu zarysowują mi się mięśnie!Nigdy nie miałam większych problemów z brzuchem, ale o mięśniach to mogłam tylko marzyć.A teraz w końcu widzę jakieś takie wypukłości i linie. Nie wiem czy nie wyglądam przez to masywniej, może robię jakoś źle te brzuszki, ale i tak cieszę się, że coś mi się zaczyna rysować.
Jeszcze kupię skakankę, bo musze nad nogami popracować i tyłkiem.
Stary 2009-02-17, 18:57   #4311
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Ja używam minerałów Everydays Minerals - są fantastyczne! Kryją jak Double Wear EL, wyglądaja tak ładnie na buzi jak Sisley, a kosztują znacznie mniej. Muszę zamówić kolejne, bo już mi się konczy.
Maju jestem na etapie zamawiania dopiero próbek, czy możesz polecić konkretne formuły, albo najlepiej sprawdzone kolory? opłaca w ogóle kupować tam pełnowymiarowe opakowania? ile tak ok wychodzi Ci jak zamawiasz podkład, czy bardziej opłacele jestbranie od razu jakoś hurtowo?
przepraszam że tyle pytań
jakby co to będę jutro
Cytat:
Mogę Ci polecić biały i cytrynową biel z paletek podwójnych Clinique. Cienie są mocno nabłyszczające, świetnie rozświetlają i trzymają się caluteńki dzień.
biały mam, ale wydaje mi się zbyt biały bardziej myslalam o jakimś cielistym, łososiowym sama nie wiem - bo jeszcze takiego nie spotkałam

ja uciekam do TŻ
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 19:01   #4312
verzara
Wtajemniczenie

Dziewczyny mi sie taaak chce spac . Adzis spalam dlugooo . Nie wiem dlaczego :/ i mnie suszy strasznie .

Czekam niecirpliwie na okress .. !!
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 19:05   #4313
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Dziewczyny mi sie taaak chce spac . Adzis spalam dlugooo . Nie wiem dlaczego :/ i mnie suszy strasznie .

Czekam niecirpliwie na okress .. !!
Ja tez mam senny dzień, w robocie to myślałam ze zapałki sobie powkładam.

A @ niech przychodzi skoro powinna
Stary 2009-02-17, 19:12   #4314
natasza87
Rozeznanie

Cytat:

Ja nie znosze zamawiać czegokolwiek na allegro, a zwłaszcza kosmetyków
Wiem, że sporo taniej, ale zawsze podejrzewam, że kosmetyki są podrabiane, przeleżane,otwarte, porysowane.
Wiem, że tak wcale nie musi być, ale dla mnie zakup na all to już ostateczność.

też się czaje na Everydays Minerals a patrząc na Twoją twarz to jesteś żywą reklama kupiłam sobie wczoraj artdeco mineral powder i jestem bardzo zadowolona i to mnie skołniło to jakis nowych zakupów

też nie zamawialam na allegro nigdy kosmetyków ,ale juz tak uszczupliłam swoje konto,że masakra hehe i teraz rozważam taką opcje
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 19:19   #4315
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Maju jestem na etapie zamawiania dopiero próbek, czy możesz polecić konkretne formuły, albo najlepiej sprawdzone kolory? opłaca w ogóle kupować tam pełnowymiarowe opakowania? ile tak ok wychodzi Ci jak zamawiasz podkład, czy bardziej opłacele jestbranie od razu jakoś hurtowo?
przepraszam że tyle pytań
jakby co to będę jutro

Ja jestem zachwycona tymi minerałami EDM. Mam też mineralnego Revlona, ale to już nie to samo, jest bardziej suchy, mniej kryjący, nie daje takiego satynowego wykończenia. EDM dają krycie(ja lubię formułe Matte, a teraz zamówię też próbki intensive), mat i jednocześnie świetlistość, tzn buzia nie przetłuszcza się przez wiele godzin, ale nie jest tak sztucznie zmatowiona. Ja mam co prawda chłodną cerę, ale ciało mam w bardzo złocistej, żółtawej tonacji i taką żółtą tonację wybieram w podkładach. Teraz mam jaśniutki beż - sandy fair (jest w kolorze mojej cery, ale ja potrzebuje ciemniejszego odcienia aby wyrównać koloryt cery do ciała). Jeśli chodzi o odcienie to w wątku mineralnym EDM są super zdjęcia i porównania kolorów więc to na pewno będzie bardzo pomocne w wyborze odcienia.

Ja zamówiłam pełnowymiarowe opakowanie, zrobilam odsypke z połowy na wymianke, używałam często i sporo i nadal mam polowę! Wydajne są piekielnie.
Jeśli chodzi o koszty to nie za bardzo pamiętam, bo prosiłam TŻ żeby mi zamówił, bo ja jestem cienka w takie przelwey, tym bardziej do USA Ale wtedy, dolar kosztował niewiele i kupiłam ten podkład za grosze. Teraz kupię cały zestaw, z pędlem, korektorem etc. tak chyba bardziej się opłaca.

Cytat:
ja uciekam do TŻ
Ja też bo dzwonił, że już jedzie do domku i że ma dla mnie gifta - ciekawe co to za gift! nie moge się doczekać
Stary 2009-02-17, 19:36   #4316
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
moja koleżanka tez ma problem ze znalezieniem pracy, wszędzie ponoć pytają sie czy jest hajtnieta, jak długo jest po ślubie, czy zamierza miec dzieci, a jest starsza odemnie tylko o rok
na takie pytania nie ma obowiązku odpowiadania...

Cytat:

Od dziś ścigacz już jest nasz I mamy go u TŻ w garażu Wklejam foto, z 2 strony wygląda lepiej, bo ma wielką srebrna rure hehe
ps. nie patrzcie na mój brak make up'a
piękny mojemu Tżtowi bardzo by się sopodobał...ale na razie to on zbiera modele motorów z MotoGP

Cytat:

Ja się boję czytać tą książke o zołzach, bo jeszcze się wredniejsza zrobię
mój Tż stwierdził, ze on taką zołzę, jaką opisali w tej książce, wyrzuciłby na zbity pysk z domu i że to się nie sprawdza.

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11026194]

mnie kiedyś ktoś zapytał, skąd mam kasę na ciuchy, kosmetyki, na imprezy, skoro nie zarabiam? - i szczerze mówiąc do tej pory nie umiem odpowiedzieć na to pytanie; kasa skądś się bierze.
jeszcze do niedawna nie miałam z tym problemu - po pierwsze dlatego, że rodzice więcej zarabiali (ojciec jakiś czas temu musiał zrezygnować z pracy i budżet domowy się uszczuplił) a po drugie, byłam małolatą, gówniarą i w ogóle się nad tym nie zastanawiałam...
[/quote]
Jak byłam na stażu i zarabiałam 600 zł to jakoś stac mnie było na droższe ciuchy, kosmetyki...a teraz muszę każdy grosz oglądac 2 razy, bo mi jakoś nie starcza na wszystko
Stary 2009-02-17, 19:38   #4317
kiiiciiia
Zakorzenienie

Milusiu zapomnioalam Ci wczoraj napisac. Olejek rycynowy uzywam ale czasem przez tydzien mi sie nie chce... Nie wiem czy liczyc jeszcze na jakies efekty.Poki co mam gestsze rzesy i minimalnie dluzsze.aA chcialabym zeby jeszcze troche urosly.

Ja mialam dzisiaj od rana dzien paszteta ot tak sobie bez przyczyny...humorki mi sie zaczely zalaczac a popoludniu jeszcze sie nadenerwowalam i niedawno zjadlam pizze na kolacje
tylko ze przytylam znowu zreszta nie ma co sie dziwic ciagle cos jem i siedze na d** ;/ przed studniowka mialam motywacje schudnac do studniowki a teraz wydaje mi sie ze do lata tak daleko wrrr

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 19:48   #4318
Konto usunięte

kiiiciiia - ja przez ferie (tydzień) przytyłam chyba z 3kg. boję się ważyć, ale tak czuję. masakra. chociaż i tak jestem szczupła dalej, to nie podoba mi się to, co zaczyna się dziać z moją talią:/ ale za to biustu mi przybyło chyba dzięki tabletkom anty.
Stary 2009-02-17, 19:50   #4319
kma1982
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6a00e54ee286eb883400e55470da568834-800wi.jpg (35,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9818_large.jpg (34,3 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 60854164---Christina_Milian.jpg (55,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Celebrities+Arriving+Jessica+Stroup+Brithday+H3MOrnGf1lql.jpg (30,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg christina milian striped top mini chanel shoes.jpg (31,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg christina_milian.jpg (38,1 KB, 39 załadowań)
Stary 2009-02-17, 19:51   #4320
LadyAnne
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie - co sadzicie o domowych maseczkach do twarzy/ciala? Znalazlam taka stronke z ciekawymi przepisami:

Jest tam tez przepis na peeling kawowy.Wogole ten peeling kawowy to sie kupuje czy robi samemu? Nie wiem tego

Wkleilam linki ale blokuje dostep wiec usuwam.

Edytowane przez LadyAnne
Czas edycji: 2009-02-17 o 19:53
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości