![]() |
#4291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Eloska fajne zakupy, szczególnie ta bluza szara w cętki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba sobie też dzisiaj podetnę moją grzywkę
![]() No i przede wszystkim nałożę waxa i zrobię manicure i pedicure ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wysyłam link
![]() |
#4294 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Raczkowanie
|
ok jak wroce z treningu to sie obfotkuje i wkleję
![]() ![]()
#4296 |
Zakorzenienie
|
Eloska - to Gok miał kiedyś problemy z wagą i samooceną?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Ale się podbudowałam
![]() http://www.youtube.com/watch?v=uTCVW...eature=related
#4298 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Byłam po Waxa,ale nie było, pani powiedziała mi,że jutro mam przyjść bo zamówiła ![]() Przypomniało mi się też, że jak byłam mała i włosy mi wypadały po anemii garściami mama wcierała mi naftę kosmetyczną we włosy.. muszę z nią pogadać czy przynosiło to efekty,bo nie pamiętam ![]() Kupiłam sobie za to najpotrzebniejsze rzeczy,kóre mi się pokończyły, w ciemno kupiłam tylko tonik Garniera do skóry wrażliwej. Krem z tej serii na dzień mam i uwielbiam mam nadzieję,ze tonik będzie równie dobry ![]() a u mnie dziś chłodnawo,tzn grzeje słoneczko,ale moooocno wieje,przez co wydaje się,że jest sporo chłodniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Wtajemniczenie
|
Gok Wan podbił serca pań na całym świecie. Kobiety pokochały go za jego wielkodusznośc i zrozumienie, którym wykazał się podczas nagrywania programu Jak dobrze wyglądać nago. Dzięki niemu wiele otyłych pań zaakceptowało swoje ciała. Uczył je, jak pokochać swoje niedoskonałości. Nikt tak dobrze nie rozumiał kobiet jak Gok. Teraz już wiadomo, dlaczego tak łatwo mu to przychodziło. Gok Wan w młodości ważył 130 kg! Jednak on nie próbował i nie chciał zaakceptować swojego wyglądu.
Czasy szkolne były dla mnie koszmarem. Byłem tłusty, wyglądałem inaczej niż inne dzieci, po prostu do nich nie pasowałem - mówił stylista. Gok nie próbował ukrywać swoich niedoskonałości pod dobrze dopasowanymi ubraniami. Po prostu podjął walkę z chorobą i wygrał! Teraz nagra o tym program, by pomóc otyłym nastolatkom. Myśli samobójcze, patrzenie w lustro i nienawidzenie siebie to koszmar - mówił dla The Daily Mirror Wan. Traumatyczne wspomnienia z dzieciństwa zainspirowały go do nagrania programu. Too Fat Too Young ma pomóc chorym na otyłość nastolatkom. Swoją drogą ciekawe, co na to bohaterki programu Jak dobrze wyglądać nago? plejada.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4302 |
Zadomowienie
|
to tez jest dobre
![]() to po prawej to fotka dody z baru, bez makijażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
Eloska o tym Goku też tego nie wiedziałam
![]() teraz jest tak pewny siebie, ma osobowość, charakter jest medialny ![]() kto by pomyślał idę wieczorem do koleżanki więc nad tym naszym logo na nk posiedzę wieczorkiem/w nocy albo jutro rano ![]() mam już kilka pomysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Raczkowanie
|
heej ! ja niedawno wrociła z mojego ukochanego sklepu zielarskiego. nakupiłam sobie duuuzo roznych rzeczy .. wydalam troche kasy i bede testowac zaraz
![]() oczywiscie w koncu kupiłam wax (480g za 23.40 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Wtajemniczenie
|
Eloska super zakupy!
Mess na czym polegają te wymachy ? Doda w barze wogóle wyglądałainaczej kilka kg więcej ,włosy,cera i ciuchy teraz to już się troche wyrobiła jedyne co w niej lubie to samocene ja mam z tym problem więc podziwiam ludzi którzy kochają siebie ![]()
#4306 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja dopiero wróciłam po pracy... szukałam jeszcze buitów jakis wysokich ale nic nie znalazłam ![]() w pt jade na weekend do wrocka, moze tam cos bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zadomowienie
|
YeM to masło ujędrniające z ziaji o którym piszesz jest dostępne tylko w aptekach??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Honey - stajesz ,przed sobą masz krzesło, chwytasz krzesło jedną rękę i wymachujesz nogami
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Wtajemniczenie
|
może i ja muszę spróbować
![]() i muszę Wam powiedzieć, ze jak tak oglądam wasze fotki na nk to naprawdę każda jest piękna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
Tak zdecydowanie przewaga ciemnych, każda ma w sobie coś co spodoba się innej - przynajmniej tak jest w moim przypadku, chociaż szczerze Wam powiem, że gdyby dali mi układankę z Waszymi zdjęciami i nikami, to miałabym nielada problem, żeby odpowiednio przypasować
![]() Siedzę, a przede mną sterta książek i zeszytów, zaczyna się. Dziewczyny kochane, macie jakieś nałogi ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim największym nałogiem jest wizaż
![]() |
#4312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moim nałogiem jest wizaz.pl ![]() ![]()
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie widziałam profilu utworzonego na naszej-klasie... raczej dlatego, że nie posiadam n-k i mogę podglądać tylko z konta kolegi.
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ja poproszę linka do nk, to może jakieś zdjęcia wstawie Mess ja mam kilka nałogów, ale wszystkie sprawiają mi przyjemność, wiec nie mam zamiaru sie ich pozbywać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
internet
sex (chwilowy brak z powodu braku tZ ![]() papierosy (własnowolne ograniczenie ![]() zakupoholizm (kosmetyczny, ubraniowy i dodatkowy:P ) wiecej [póki co nie pamietam albo nie zdaje sobie sprawy.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za uwagi
![]() Dodalam jeszcze kilka osob ktore wyslaly zaproszenia jak mnie nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Moimi nałogami jest/są :
wizaż przede wszystkim, uwielbienie do zakupów w szczególności ciuchów, kosmetyków do ciała, lakierów i moim najgorszym nałogiem jest perfekcjonizm. Nie mogę skupić się na nauce kiedy np. mam odpryśnięty lakier na paznokciach, czuję się zaniedbana i jak najszybciej muszę to zamalować, albo najlepiej od początku zrobić manicure, zawsze muszę być wydepilowana i zrobiona na picuś-glancuś. Czasami to jest trochę męczące, a nawet bardzo. Co najgorsza to ciuchy mam poukładane tak, że można byłoby przyłożyć linijkę, a w szafie wiszą posegregowane sweterki do sweterków itd. ![]() haha macie mnie teraz pewnie za jakiegoś psychola? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Oj Dziewczyny, ja nałogów mam tyle,że aż sama boje się wyliczac.
![]() Ale nie mam,że tak powiem złych nawyków; tzn. nie palę, rzadko piję ![]() Moim głownym nałogiem jest jedzenie! Uwielbiam jeść,tej przyjemnosci sobie nigdy nie odmówie, dobrze,że nie dotyczy mnie problem tycia,bo byłoby gorzej:P Wizaż.pl - nie trzeba komentować, każda sama wie ![]() Zakupy! Jakiekolwiek:P Dzisiaj zakup toniku,żelu i pellingu mnie nawet ucieszył:p |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Raczkowanie
|
Mess i tak cie lubimy i nie mamy za psyhola na pewno
![]() A i przypomniało mi sie, że nie moge wytrzymać bez muzyki ![]() Chyba musze wybrać sie do fryzjera ![]() Edytowane przez aga808 Czas edycji: 2009-04-14 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ksiazki na polkach ukladam z pomoca linijki zeby rowno staly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.