|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4292 |
po prostu Em :)
|
Taaak, pamietam, nawet dałam się wtedy nabrać.
![]() To było jakoś tuż przed jej wizytą u TŻ w Anglii i dlatego tak się zdziwiłam. ![]()
![]() |
#4293 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I złożyłam w końcu zamówienie w Eskulapie - wzięłam nowego Effaclara Duo z żelem i 2 zestawy miniaturek Galenica Aquapulp - jeden do suchej cery, a drugi do normalnej i mieszanej. Zrezygnowałam na razie z maseczki Dolivy i zapasu Cleanace, więc możecie być ze mnie dumne ![]() Przyszedł mój zegarek. Iiii... mam problema, jeden to taki, że ten bolec, który zapina paseczek jest nie z tej strony co trzeba (da się to zamienić pewnie, ale na razie nie tykam), a drugi to taki, że spodziewałam się zupełnie innego koloru paska. Powiedzcie proszę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
|
MagJa, dałam 60 zł za parę.
![]() A co do paska, to według mnie jest ciemnobrązowy.
![]() |
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (a jaki jest "na żywo" ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-24 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
To jeszcze nie tak źle jak za soczewki Cooper Vision.
Cytat:
A kto wie, niech się nie odzywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po dokładnym przetestowaniu miniatur Galenica doszłam jednak do wniosku że tylko jeden produkt mi się spodobał a reszta zupełnie mi nie służyła, żeby nie powiedzieć że zaszkodziła... Takie zestawy powinny się pokazywać częściej(chodzi mi właśnie o firmy apteczne) bo bardzo pomagają w sytuacji gdy ktoś napali się na pełnowymiarowe opakowanie a potem okazuje się nie było warto. Cytat:
![]()
![]() |
#4298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Znaczy, że nie podoba ci się? Ja w poniedziałek miałam przygodę z pikaniem i pierwszy raz w życiu musiałam wywrócić torebkę przy ochroniarzu- w NewYorkerze ![]() ![]() A tak w ogóle to rozłożyło mnei choróbsko totalnie, wszystko mnei boli i wyglądam tak: ![]() Ale przynajumniej poustalałam terminy egzaminów i przynajmniej to mam z głowy ![]()
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
![]() Jak dobrze, że dziś piątek. Jestem taka zmęczona tym tygodniem, że szok. A nawet nie miałam dużo roboty, ale mimo wszystko zaczynam chyba odczuwać powoli jesienną deprechę ![]() Jutro na 16.30 muszę jechać na uczelnię do promotorki a tak mi się nie chce ![]() Magju ja mam ten zegarek ![]() ![]() ![]() ![]()
#4300 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja zaczynam czuć jesień. Wcale nie jest fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wirusy chyba przez net latają bo od dwóch dni boli mnie gardło. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4302 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ja niestety poznałam po ostatnich szaleństwach zakupowych
![]() na szczęście wreszcie coś drgnęło w zużywaniu, poszło masło Farmony karmel&cynamon i micel Biodermy ![]() do grudnia muszę wszystko na serio ogarnąć ![]() Idę dziś na obiad do Babci TŻ ![]()
![]() |
#4304 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
rzyrafko, dobrze, że zdrowiejesz.
![]() ![]() nosku, dzięki za opinię o Glorii. ![]() MagJa, na zdjęcu to taki miedziany brąz, ale skoro zdjęcia są bardzo przekłamane, to obstawiam taką metaliczną śliwkę. ![]() ![]() Em, a co Ci nie odpowiada w waniliowej wanilii? ![]() ![]() ![]() Jak już pisałam wyżej, przeziębienie dopadło i mnie. ![]() ![]() Nie dociera do mnie, że od poniedziałku zaczynam zajęcia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba zaraz zasnę
![]()
#4306 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie zaszalałam wczoraj kosmetycznie, ale pyszny koktajl owocowy z Dziewczynami ![]() ![]() Skusiłam się tylko na małe masełko morelowe z TBSu, ale zastanawiam się jeszcze nad tym żelem jagodopodobnym ![]() Liczę, że za czas jakiś będzie jakaś malutka promocja ![]() Sleepy dostałam wczoraj podkład, b. Ci dziękuję i czekam aż będę mogła się odwdzięczyć ![]() Nosku miłego obiadu ![]() Zrobiłam sobie dziś pół dnia wolnego i chyba się położę spać, bo spałam dziś całe 4 godz. ![]() ![]() Wszystkim chorowitkom ślę dużo energii ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-09-25 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Przyjaciółka KWC
|
Witam się i ja po kilku dniach przerwy
![]() pobuszowałam sobie dzisiaj chwilkę po wizażystce i chyba dorobię się tej jesieni pierwszej swojej piątki Diora: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1253881333 ta po lewej wydaje mi się stworzona dla mnie ![]() ![]() ![]() Poza tym muszę kupić krem do twarzy i nie mam jakoś pomysłu. Kusi Nuxe Nirvanesque Enrichie ale nie bardzo teraz mam na niego fundusz, wolałabym coś połowę tańszego. Ktoś coś poleci dla sucharka? ![]()
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
Wracam z małych zakupów w Naturze
![]() No a teraz pora na relaks, bo jutro mnie czeka wyprawa na uczelnię ![]()
#4312 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zrobiłam lekki przegląd kosmetyczny i doszłam do wniosku, że w październiku wolno mi kupić tylko: żel/piankę do golenia, płyn do higieny intymnej i jakieś masło do ciała (bo została mi już tylko jakaś połowa Ziai). No i może jakieś perfumy, ale to inna kategoria ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Chętna któraś na peeling bursztynowy z BU?
![]() ![]() http://www.biochemiaurody.com/sklep/peelamber.html
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Położyłam się i film mi się urwał na 4 godz... Z przerwą na 3 tel, z których nic nie pamiętam, a widzę po czasie rozmów, że trwały po kilka min.
![]() Ciekawe co takiego mówiłam ![]() Cytat:
![]() Miodlę biorę na 100%, jak tylko będę miała okazję pojawić się w Centrum ![]() A z peelingiem się wstrzymuję, na razie nie narzekam na cerę, więc aż tak mnie nie pili ![]() ![]() Nosku wrzuciłabyś swoją pielęgnację włosową(albo chociaż wypisała), może mnie natchniesz ![]() A mnie nic nie zainteresowało wczoraj z perfum ![]() ![]() ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-09-25 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | ||
|
Cytat:
- Stapiz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html (cholera jasna! to jest naprawdę cudo, po niczym innym włosy mi tak nie błyszczały i nie były takie miękkie "jak kaczuszka" ![]() - Gloria https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html (solidna dawka nawilżenia, włosy elastyczne, sprężyste i megagładkie) - Wax L'Biotica do suchych i zniszczonych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...szczonych.html (pełna regeneracja, odżywienie, włosy mięsiste i idealne do głaskania ![]() Mam jeszcze Kallosa Latte, ale użyłam dopiero raz i to w duecie z inną maską więc niewiele mogę powiedzieć. Ale w niedzielę planuję użyć i dam znać ![]() Ogólnie jestem w totalnym szoku, bo do niedawna myślałam, że na porządną pielęgnację włosów trzeba sporo wydać, a tu za cenę jednej profesjonalnej maski L'Oreala mam 3 ![]() Co do szamponu to używam Fitomedu do suchych (bomba! i chyba już się nie rozstaniemy), ale to cudo już znasz ![]() Poza tym kupiłam jeszcze olej kokosowy i olej ze słodkich migdałów i mam w planach poszaleć z nimi jak znowu będę mieszkać sama, bo teraz nie mam warunków ![]() Cytat:
![]() A właśnie Warszawianki! Może któraś z Was ma ochotę na wspólne zakupy w Inermisie? Powyżej 150zł przesyłka jest gratis, a mają tam sporo fajnych zabawek ![]() ![]()
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-09-25 o 20:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dziś, po prawie tygodniu, przywrócili mi internet ![]() Początkowo nie mogłam w to uwierzyć, cudowne uczucie ![]() Nadrobiłam wątek, ale niestety nie jestem w stanie zacytować wszystkiego, dlatego tylko tak z pamięci: - MagJu, bardzo Cię przepraszam, że tak znikłam, akurat jak pytałaś o Ghoulish Glow, ale rozumiesz, siła wyższa ![]() ![]() ![]() - Basiu, nie narzekaj na teatry w Białymstoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłaś tam Basiu, polecasz którąś sztukę? Ja widziałam tę o Ilji i Bóg Niżyński. Ta druga bardzo trudna, pierwszą jestem zauroczona, fascynuje mnie historia tego proroka. W ogóle jestem zakochana w Supraślu, uwielbiam tam jeździć i zawsze wyciągam ciocię, jak odwiedzam ją w Białym ![]() A tak wracając do kosmetyków... ![]() ![]() ![]() jeszcze raz dziękuję Ci, Elu ![]() ![]() Jutro mam wesele, a twarz cała w jakiś grudkach, nie wiem, skąd się to wzięło, ale wyglądam strasznie ![]() ![]() ![]()
#4317 | ||||
Zakorzenienie
|
hej wszystkim
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A teatrów to wcale nie mamy dużo, raptem trzy. Tak bardzo na nie nie narzekam bo rzeczywiście co jakiś czas pojawia się coś ciekawego. W tym supraskim nie byłam. Jeszcze ![]()
![]() |
#4318 | ||||||||
Zakorzenienie
|
A dziękuję, dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś rano byłam pewna, że odrzucam drzemkę w telefonie, a tu się okazało, że odebrałam telefon od mamy. Półprzytomna nasłuchuję, słyszę mamę, rozglądam się, nie ma jej w pokoju... I dopiero po chwili się kapnęłam, że głos dobiega z telefonu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pasek jest SREBRNY ![]() ![]() ![]() Ok, zegarek jest ładny, podoba mi się i go sobie zostawię, ale nie zmienia to faktu, że pierwsze wrażenie to było mega rozczarowanie... Także jednak to nie jest ten model, na który chorowałam kiedyś, bo tamten z całą pewnością miał ciemnobrązowy (albo nawet i czarny) pasek, ale zostaje. Niemniej jednak nie omieszkam wyskrobać stosownego maila do sprzedawcy ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-09-25 o 21:46 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Mag: srebrny?? Skoro jesteś pewna że w katalogach był inny, to moze został wymieniony?
![]()
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.