|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4232 |
|
po prostu Em :)
|
No właśnie z tego względu musiałam pójść dobrać sobie nowe soczewki, z innego tworzywa. Mam teraz dużo droższe niż te które nosiłam wcześniej, ale i tak muszę ograniczyć do minimum ich noszenie - max. 8-10h dziennie i częściowo przestawić się na okulary. Powinno się cofnąć i mam chodzić na kontrole.
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja mam ostatnio sądne tygodnie, chodzę tak zestresowanaprzez pracę i sprawy domowe że już nie daję rady. W pracy taki nawał że nie wychodzę do wieczora, w domu dziwne problemy, już mi ręce opadają i wczoraj sie rozryczałam z bezsilności. A końca nie widać ..... Rzyrafko, czy ty pytałaś o linię Wella Forte ? Nie polecam, miałam i lakier i piankę do włosów o średniej długości i nie robiły dosłownie nic, nic a nic także nie polecam
|
#4234 |
|
|
Vibesko,
Pytałam wcześniej już, ale pewnie nie doczytałaś. Co testowałaś z My Secret?
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Welli- podpytywałam tylko bo na użycie czeka juz lakier do włosów długich. Jestem niereformowalna, oglądam właśnie 19 odc 9 serii CSI- a miałam zostawić ja całą na później ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- A dostałam dziś kilową paczkę z pastą do zębów ze Strt.comu
|
|
#4236 |
|
|
rzyrafka, ile tam masz tych past do zębów?
Ja parę dni temu dostałam z akcji Winiary 20 torebek zup.
|
|
#4238 |
|
|
A co to w ogóle za pasty? Coś kojarzę że wypełniałam ankietę do tej akcji.
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesiu
Przesyłam trochę wirtualnej mocy ![]() Ale się obżeram ostatnio, od wesela ciągle jem A miałam trzymać dietę...coś mi to nie wychodzi. Czuję się gruba
|
#4240 |
|
|
Ja mam tak, że jednego dnia obżeram się strasznie, a następnego nie mogę nic w siebie wmusić i w ogóle nie jestem głodna. Nie wiem od czego to zależy.
To strasznie niezdrowe, ale przynajmniej się jakoś równoważy.
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie rano w domu zjadam kromkę samego chleba i wypijam łyk soku, potem jogurt Activia lub Danio(tuż po przyjściu do pracy), potem w pracy zjadam jedną kanapkę z wędlinką i jedną z twarożkiem. Do tego w ciągu dnia podjadam mini-sucharki i zjadam 1 paczuszkę(4 sztuki) ciasteczek Lu-Go(pyszne są ).Czasem biorę jeszcze jakiś owoc(jabłko lub brzoskwinię). Piję w pracy codziennie jakieś 2 kubki herbaty i ze 2 duże szklanki wody, czasem też wypiję pu-erh, ale i tak czuję się obżarta. W domu zjadam obiad o 17 i potem jeszcze wieczór jakąś kanapkę a co drugi dzień jak jadę do sklepu z tatą kupuję sobie loda w polewie czekoladowej W domu piję właściwie tylko wodę.Mimo to czuję się ociężała, wydaje mi się, że jem strasznie dużo i zbyt wiele tego podjadania jest Choć z drugiej strony ja mam taki żołądek, że muszę jeść często i w małych ilościach.Idę się trochę porolniczyć - zafunduję włoskom Waxa dla blondynek A potem wieczorek z Dr. Housem ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-09-23 o 18:50 |
|
|
|
|
#4242 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
![]() Dzisiaj chyba sobie zrobię Kallosa na włosy, cały dzień byłam w kurzu i pyle i mam teraz masakrę na głowie
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem gruba ;(
Tzn. taka sie czuję ![]() Wogóle czuję się ocieżała, brzydka, mam brzydką cerę,brzydkie włosy i wogóle cała jestem fuj ![]() Też dzisiaj wtarłam latte we włosy ale przed myciem w suche włosy, potem umyłam szamponem oczyszczającym i teraz nałożyłam odżywkę nadającą objętość z Herbala.
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-09-23 o 18:56 |
|
|
|
#4244 |
|
|
Vibesko, doczekam się Twojej opinii na temat MS?
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Widziałyście? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...frodyzjak.html
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Isa, ja też właśnie od wesela sie strasznie obżeram, a przed weselem nawet nieźle mi szła mini-dietka
Teraz jestem gruba Cytat:
chętnie bym kupiła, ale nie widziałam nigdzie tego ![]() Em, ja mam 2 lakiery z My secret, jeśli to by Cie interesowalo ![]() wzięłam antybiotyk i choroba mi w miarę ustąpiła, tylko kaszlę jeszcze... No i nawet mnie bardzo nie wypryszczyło przed okresem, żadnych gul tylko parę małych krostek w malo widocznych miejscach(na twarzy oczywiście) Dziś znów prowadziłam lekcję i wyszło w miarę ok. Robię dzieciom takie zabawy-krzyżówki, wykreślanki, szyfry ![]() No i dziś dowiedzialam się, że mam pierwszy zjazd 10.października, jak zobaczyłam plan, to aż się przeraziłam, bo w tym roku mamy samych strasznych prowadzących, aż się wracać nie chce! Dziewczyny, może wiecie co się robi na seminarium magisterskim na 4 roku? dodam, że mam studia 5-letnie.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-09-23 o 19:33 |
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie się wymyślało temat i pisało rozdział teoretyczny; ew. można było rozpisać metodę. Na piątym roku ew. metoda plus badanie, wyniki i ich dyskusja.
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podczas ostatniego pobytu w Katowicach dosłownie rzuciłam się na ich szafę, zakupiłam cienie pojedyncze kredki do oczu, dwa lakiery do paznokci i z niczego nie jestem zadowolona. Cienie są bardzo słabo napigmentowane i nie dają praktycznie żadnego koloru na powiece, kredki szybko się ścierają i znikają z oka, po 2 godzinach już są wogóle nie widoczne. I lakiery też słabe, matowe, bez połysku kiepska jakość, długo schną i szybko pękają, w sensie że schodzą płatami z paznokcia.
|
|
#4248 |
|
|
A cienie masz z której serii?
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Em, nie śledzę oferty MS z racji tego że praktycznie nie mam do nich dostępu, no tyle co w Katowicach jestem.
Ale cienie mam takie same jak na ich głównej stronie, pojedyncze, okrągłe, z przezroczystym wieczkiem. Teraz spojrzałam - mam te z serii MAT
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-09-23 o 21:14 |
|
|
|
#4250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko ciekawe gdzie to kupić
|
|||||
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś miałam pisać, ale zapomniałam A już wiem, mnie kusi ta nowa seria Farmony, którą rzyrafka wkleiła na nowościach kosmetycznych Wracając do żarcia i grubości - jak tylko skończy mi się okres biorę się za siebie, muszę zrezygnować z ciągłego podjadania i dać sobie szlaban na słodycze Będę jeść tylko gorzką czekoladę jak mnie będzie ciągło na coś słodkiego, a że gorzkiej nie lubię za bardzo to pewnie szybko odechce mi się w ogóle jedzenia takich rzeczy.
|
|
#4252 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Nie wiem czemu, bo w sumie mnie nie ciągnęło do tego. Może mi odwaliło, jak zobaczyłam, że ważę mniej niż przed zeszłorocznym wyjazdem do Grecji. Też biorę się za siebie jeszcze bardziej, bo fajne efekty teraz przychodzą. No i rozważam na co się zapisać - na basen czy siłownię. ![]() Bo na fitness już chodzę. |
|
|
|
|
#4253 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
chociaż nie wiem, czy się jeszcze skuszę na niego ![]() nie mam pojęcia na jakie kwasy się zdecydować jesienią może dorwę gdzieś ten osławiony Lysanel ![]() cudeńka! Cytat:
|
|
#4254 |
|
BAN stały
|
ja mam swoje stałe kosmetyki których używam,
Lirene, kremy iwostin. Jesli widze gdzieś zatanistyczną ofertę kupna któregoś z tych produktów nie zastanawiam się dłużej
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Vibeska
Cytat:
|
|
#4256 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() Nie ma mnie tu ostatnio, bo mam ostatnio problemy z internetem - od soboty go nie ma, upc sobie w kulki leci Mamy zamiar z nich zrezygnować, więc muszę szukać jakiejś lepszej firmy... Także nie wiem, ile potrwa ta moja zsyłka W dodatku nie mogę robić przelewów, więc mnie plus straszy, że odłączą mi komórkę![]() Teraz się łączę przez komórkę, więc wybaczcie, ale nie nadrobiłam wątku ![]() Kosmetycznie szaleję w umiarze Byłam ostatnio w tbs i widziałam, że jest już nowa "kolekcja" Kupiłam tylko odżywkę bananową, włosy pachną po niej tak Wąchałam też masło, które mi przywiozła kochana Lizzie (![]() Z tego braku internetu jest tylko jeden plus - zajęłam się wreszcie obliczeniami do pracy No to ja już kończę, pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję, że uda mi się tu niedługo wrócić ![]() Warszawianki, jeśli jest dzisiaj spotkanie (oby było ), to napiszcie mi smsa, proooszę
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze strony wynika, że tam 50ml są koło £5 super, wreszcie można będzie przetestować zapach bez kupowania wielkiego opakowania
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna cytowanie mi nie działa
![]() Elu boskie łowy! Zazdraszczam szczególnie Aussie Organzza no właśnie wczoraj z ciekawości pomacałam ten peeling Galenica i faktycznie tych drobinek to tam chyba wcale nie ma ![]() Iza ![]() Warszawianki ja bym była chętna na spotkanie, humor mam fatalny, oberwało się niesłusznie TŻtowi przez to, ale fizycznie czuję się już lepiej i chętnie pojechałabym po miodlę i obwąchała te nowości w TBS na pocieszenie
|
#4259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Też jakby co jestem chętna na spotkanie. Madziarra, Estella, Organzza, możecie dzisiaj?
|
|
#4260 |
|
|
MagJa, wiesz co, wydaje mi się, że wizyta z "przymierzaniem" soczewek jest trochę droższa. Ja generalnie mam wytrzymałe oko, i przez całe życie których soczewek nie założyłam było ok
, więc pogadałam z facetem nt. materiału z którego mają być zrobione, długości noszenia, mocach i cenie i wybrał dla mnie Frequency Aspheric. Kupiłam od razu dwie, założył mi, kazał pójść na spacer i wrócić, sprawdził czy nie mam reakcji alergicznej i czy wszystko z nawilżaniem soczewki łzami przy mruganiu jest ok i tyle.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

i muszę szukać innych współokatorów 
Mam cudowne nowe soczewki na oczach i są naprawdę super wygodne. No ale będę musiała ograniczyć jak się będzie dało długość ich noszenia, więc czeka mnie jeszcze wyprawa po nowe okulary. 

Przesyłam trochę wirtualnej mocy 
To strasznie niezdrowe, ale przynajmniej się jakoś równoważy.
).

dodam, że mam studia 5-letnie.
Tylko ciekawe gdzie to kupić
Będę jeść tylko gorzką czekoladę jak mnie będzie ciągło na coś słodkiego, a że gorzkiej nie lubię za bardzo to pewnie szybko odechce mi się w ogóle jedzenia takich rzeczy. 

Mamy zamiar z nich zrezygnować, więc muszę szukać jakiejś lepszej firmy... Także nie wiem, ile potrwa ta moja zsyłka