|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Musze się zbierać,trzeba jeszcze auto oskrobać...brrrr, jak ja nie cierpię tego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() dam znać na pewno jak będę miała wyniki.. czyli po południu ![]() póki co jakoś tym się az tak nie martwię jak tym ,że na 3 dni musze iść na oddział ginekologiczny ![]() ![]() A ja zaraz zbieram się na zajęcia.. tak mi się nie chce! ![]()
#4293 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeszcze raz dziękuję za komplementy
![]() Ja niedługo do pracy wychodzę i denerwuję się bardzo. Ostatnio moja nerwica wróciła ze zdwojoną siłą ![]()
#4294 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Ja dziś do szkoły ![]() ![]() i zaspałam ![]() Idę dziś z wynikami usg do gina, ciekawe co mi powie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zadomowienie
|
czesc dziewzynki sto lat mnie nie bylo, ech, życie...
jestem wolna: zwolniłam się z pracy i narazie dochodzę do siebie, aczkolwiek już bardzo bym chciała robić coś nowego, ale fajnego i związanego z moim zawodem... Ech... Rany, ile u was nowości, szok ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Matko, Malga na dniach rodzi, Lindsley już w połówce... Tylko ja zostanę bez dzidziusia:/ Ech, czasem sobie myślę, że lepiej byl zostać w pracy i zajść, ale mąż mi wtedy mówi, że głupia jestem i że bym żałowała potem całę życie, że pracy nie zmieniłam... A z kidem byłoby mi się trudniej zdecydować na zmianę... Lindsley, jak się czujesz w ogóle? ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Kretencja- super wyglądasz ![]() ![]() Pomidorka, gratulacje! rany, ale się posypało ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Lindsley: w ogóle to Ci jeszcze raz napiszę: świetnie wyglądasz, jesteś taka zadowolona, uśmiechnięta, spokojna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No nareszcie, już myślałam, że będę musiała ![]() ![]() Cytat:
W sumie ok, męczy mnie zgaga czasem brzuch zaboli... Mały szaleje już na całego ![]() ![]() Mam nadzieję, że już tu zostaniesz!!! ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale z tym zadowolona i spokojna to nie do końca.. To tylko tak na zdjęciiu. W rzeczywistości Tz ma mnie już dość bo ciągle marudzę, wkurzam się, wytykam mu co się da... Ale to chyba już z bezsilności bo nie wiem jak mu przemówić, że czasu już mało a do zrobienia dużo, że ja z każdym dniem będę miała mniej siły... Że będę chciała odpocząć a nie remont robić itd...
![]() |
#4297 |
Zadomowienie
|
Lindsley: A bardzo duży remont? W ogóle jak ci dni mijają?
Jak teraz wygląda Twój zwykły dzień? No staram się wszystrko podczytać, ale jest tego MASA. Ja mówię i mam złe przeczucia, no jakaś zdłowana chodzę. Najgorsze, że wczoraj TŻ miał urodziny i też mu marudziłam...Głupio się tak czuje, jak on pracuje, a ja nie... Chociaż jeszcze jedną wypłatę dostanę... Ale latania miałam już strasznie, strasznie dość:/ Super, że z maluszkeim sobie już gadasz ![]() ![]() Idę jutro na badania kolejny raz do gin:/ Już wszystko robiłam, ale nadal mi się cykle nie chcą uregulować... Może musi minąć więcej czasu???Na lutce cały czas lecę, ale to też średnio reguluje... Kretencja, ty nadal pracujesz tam gdzie kiedyś? W szkole? Masz tyle samo godzin czy troszkę więcej? Czemu nerwica wraca? Biedulka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
O Weruczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zadomowienie
|
Hej Scio
![]() Co u ciebie? Mnie też wkurza, że moj TŻ pali:/ Ukrywal sie strasznie dlugo, ale wyszlo:/Wrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
a nic nowego.
Próbuje pisać prace, ale ciężko mi idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio nie były zwykłe dni bo miałam gości - siostra Tz z narzeczonym i ciągle się coś działo. Teraz wracam do normalności czyli siedzę przed kompem i się nudzę. Trochę posprzątam, zrobię obiadek, posiedzę z Tz. Coraz częściej wpada szwagier z synkiem to się z małym trochę pobawię ![]() Mam nadzieję, że niedługo znajdziesz tę właściwą pracę i weźmiecie się za potomka ![]() ![]()
![]() |
#4302 |
Zadomowienie
|
Scio- na pewno napiszesz, rany, dopiero co rok temu ja się tak z moja meczylam... dobre, że to już za mną. Aczkolwiek robię teraz studia podyplomowe i też z tym robota jest:/
Lindsley: dobrze, że się troszkę ponudzisz, odpoczniesz sobie przed arodzinami. TZ bratowa w listopadzie rodzila i dopiero teraz powoli dochodza z mezem i malym do siebie. Maluszek byl strasznie placzliwy przez te pierwsze 6 tygodni, mial alergie, nie chcial mleka jesc, ale juz sie wszystko uspokoilo. I nawet my sie nim zajmowalismy ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Lindsley, a jeszcze miałam się zapytać: jak szukałaś pracy, to nie miałaś żadnego ubezpieczenia ( jeśli nie rejestrowałaś się jako bezrobotna?? Ja się chyba nie będę rejestrować) |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Przejrzałam sobie nasze wpływy do banku w ciągu 2009roku, uwzględniłam wszystkie dodatki jakie miałam z UP za kursy i zwrot kosztów dojazdu (ale zapomniałam o bonach Tz na święta i nie wiem czy się liczą do dochodu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4304 |
BAN stały
|
dziekuje dziewczyny
![]() ![]() a mnie dzis len dopadl...i sie lenie...hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Wkleję Wam brzusia i dowód, że synuś to synuś
![]()
#4306 |
Rozeznanie
|
A mnie wczoraj i dzis ogarnia wielki głód,, zjadlabym wszystko...
![]() ![]()
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Też tak miałam na początku. Potrafiłam zjeść: sałatkę z chlebkiem, bigos z chlebkiem po czym stwierdzałam, że głodna jestem i jeszcze kanapkę robiłam... Po godzinie od nowa
![]()
#4308 |
Zadomowienie
|
Kurcze, ja to się na tych zdjęciach z usg kompletnie nie znam
![]() Lindsley, to super , że wyjdzie wam wyzsze becikowe ![]() Malga, jak sie czujesz? ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- ja właśnie gotuje zupke pomidorowa,a na drugie kurczaczek z salatka i ziemniaczkami. TŻ leży zdechly i spi, promotor powiedział, że może już za miesiąc bedzie się mógł bronic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam w planie pomidorową ![]() No to super, że wreszcie będzie to miał za sobą. A jak z jego zleceniami? Czy może robi już coś innego?
![]() |
#4310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() weruczek witaj ![]() ![]() ![]() lindsley ja nie wiem nigdy jak się na te zdjęcia z usg patrzy, nigdy tam nic nie widzę i siusiak to dla mnie równie dobrze rączka może być ![]() A ja byłam na wizycie kontrolnej. Pani zbadała oko gruntownie, powiedziała, że wszystko ok. A żeby było śmiesznie to komputerowe badanie wykazuje, że mam wadę +0,3. Co jak co, ale że będę dalekowidzem to bym nie pomyślała ![]() ![]() ![]() ![]() A samochód na razie w naprawie. Mamy o tyle dobrze, że nic nie płacimy, tyle co za części bo mamy własnego mechanika w firmie. Złota rączka ![]() lindsley po głębszym przestudiowaniu zdjęcia dzieciątka obczaiłam główkę i rączki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-01-05 o 13:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Weruczku
![]() ![]() ![]() Co do nerwicy, to nie wiem dokładnie co jest przyczyną tak przykrego nawrotu. Ona sobie po prostu czasem tak wraca, a jak raz i drugi człowieka złapie napad paniki na ulicy, to znów zaczyna się bać jakiegokolwiek wyjścia... Zanim wróciłam z pracy, czaiłam się pół godziny ![]()
RAZEM OD 5.03.2000. ![]() Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 ![]() Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-01-05 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A oko nie boli, ale nie widzę jeszcze za dobrze. Tzn jest dużo lepiej, ale jeszcze nie to co bym chciała. Powinno się w ciągu miesiąca poprawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no witaj wreszcie! ![]() leń się póki możesz bo to pewnie już niedługo ![]()
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Mały na górze znów szaleje
![]() ![]() ![]() Zmykam po Tz-a i połazimy po wyprzedażach w galerii.. Ale coś czuję, że mnie rozkłada, mam wypieki i gorąco mi na twarzy a w resztę zimno... ![]()
#4316 |
Zakorzenienie
|
Melduję się po zajęciach
![]() No tak iść , a w trakcie trwania zadzwonić do ginki i umówić się kiedy.. napisała mi już skierowanie do szpitala więc tylko idę z nim i wyznaczam termin mam wyniki moczu.. i jak na moje oko , anawet "oka" to są całkiem przyjemne ![]() ![]() weruczku witaj po dłuuugiej przerwie ![]() kurcze skasowałam niechcący czesc wypowiedzi , do szpitala mam isc po @ ![]()
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-01-05 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Malga jeszcze sie okaze, ze ja urodze wczesniej niz Ty
![]() Ollliwko bardzo dobrze, ze pojdziesz na oddzial - przynajmniej zrobia Ci kompleksowe badania. ![]() Weruczku welcome back ![]() Tity ![]() ![]() Abz oczywiscie nadal sie nie spakowalam ![]() Olliwko wynik masz ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
aldii ale to typowe bóle dla nerek co mam.. poza tym jednak chyba trochę tych leukocytów jest w moczu...jakieś pojedyńcze
![]() ![]()
#4320 |
Zakorzenienie
|
Byłam u gina. I ten wynik usg jest zły. Jestem załamana. Te pęcherzyki na jajnikach świadczą, ze to może być zespół policystycznych jajników - to dla mnie jest jak wyrok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.