|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
rehab, 1 klasa LO, na nk ma wpisane, że 70, więc chyba nie będzie pedofilii, w razie czego nie wiedziałam ile ma naprawdę lat
![]()
#4292 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdzieś tu BeaS cytowałam chyba, ale mi ją wcieło... btw. nie wiem czemu cały czas wkręcam sobie, że Ty Basia nie Beata xd *** Cześć Żbiczaki ![]() Dzień... no: oddali maturki z matmy i z niemieckiego i ku mojemu zaskoczeniu - b. dobrze mi poszło:} Tylko... wczoraj wieczorem byłam jeszcze pewna, że chcę zdawać angielski a dziś po tych maturach znów o niemieckim myślę... i masz :/ Pan dyrektor i nauczyciele jacyś tacy ostatnio inni w stosunku do naszej klasy, zawsze jedno wielkie eh ah oh a teraz mówią, że odwalamy - kurde, tylko właśnie my ostatnio aż nadto dobrze się zachowujemy, tylko kłótnie w klasie się nasiliły. Cóż, u nas nigdy się wszyscy wzajemnie nie kochali. Pisze do mnie były (pozdrawiam, bo pewnie nadal śledzisz moje pisanie tutaj:d). Nigdy nie sądziłam, że jest taki jakim teraz się okazuje być. Właśnie poblokowaliśmy się na gadu, mam nadzieję, że raz na zawsze (pozdro jeszcze raz!). Miłego wieczoru ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj było o tym, że Marek i paula wzieli urlopy w tym samym czasie "od zaraz" i Ulka już sobie wkręcała, ze pewnie razem jadą gdzieś. aleeeeeeee Piotra Ulka zbywa, a Ania z Mackiem w bajere lecą ![]() pozdro dla tej cip.ki ! ![]()
![]() |
#4294 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z nami na ławce siedziało dwóch kolegów z klasy, znienawidzili ten biedny serial przez nas, bo ciągle go opowiadamy. Jeden mówi, że niedługo się skończy i nie będziemy miały o czym rozmawiać. Ja mówię, że jeszcze zostaje "Klan" "pierwsza miłość" i po namyśle dodaję "...chociaż mogliby puścić powtórki Brzyduli" chłopaki normalnie w jednej chwili "o Boooooooże". Normalnie tak się zsynchronizowali, że się popłakałam ze śmiechu. Tym bardziej, że obaj byli zaspani, a po moich słowach się nagle rozbudzili ![]() A ja tak nie lubię tego Piotra... Taki pantofel mi się wydaje. A jak Ulka nie chce Marka, to ja go mogę przygarnąć ![]() napaliłam się na kalendarz "dżentelmeni 2010" ale jest za drogi na moją kieszeń jak na razie ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-12-09 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Robiłam kiełbaskę i szlaczek mnie trafia. Nie mogę go już.
![]() Siądę do chemii, porelaksuję się. ![]() Przyszłam, żeby wydrukować jakieś gó.wno na wok, bo drukarka się na mnie wcześniej sfochała i nie chciała mi wydrukować, wredna. ![]() Cytat:
![]() ![]() Do byłego Kamili: żal.pl ( ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() może TŻ kupi Ci na gwiazdkę ![]() ![]() ja pamiętam jak w ostatnim Cosmo była taki kalendarz "uhmm.." ![]() ![]() już sobie wyobrażam minę TŻ jakby zobaczył ten kalendarz u mnie na ścianie ![]() Cytat:
![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-12-09 o 20:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez przesady ![]() jego zdjęcie już widziałam wcześniej na stronie szkoły ![]() a dzisiaj sprawdziłam czy dobrze usłyszałam jak powiedział w jakiej jest klasie ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- korki z seksu się zaczęły. oglądacie to ? ![]() polecam. tvn style poniedziałek 23:05 lub powtórka w środę o 21:30
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale film ogladałam "Mum & Dad" po prostu mam teraz zryta psychikę czuję to.... Mówie wam strzeżcie sie, ten film to mistrz dewiacji i w ogole wszystkiego co obrzydza... ale bohaterka jest Polka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazywali narządy jak wyglądają kiedy się nabawimy choroby wenerycznej. przy rzeżączce myślałam, że zwrócę treść żołądkową. ble. tak samo syfilis.. fuj. idę spać ;* dobrej nocy ;** edit: no i zapomniałam ! jeszcze Viola się z Arturem rozstała ![]() no i Ula jej powiedziała, żeby nie popełniła takiego błędu.. no i Viola się nie zgodziła, a Artur ją nazwał płytką idiotką ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-12-09 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odnośnie BrzydUli xD dziś na niemcu opisywaliśmy ludzi (wygląd zewn.) no i podzieliła nas na grupy i każda gr. wybierała nr od 1 do 7 i dostawała jakąś znaną osobę do opisania. no to ja numerek 5 wzięłam, a tam zdjęcie Filipa Bobka xD i w śmiech ![]() ![]() ![]() jutrzejszy odcinek będzie niezły ![]() ![]()
![]() |
#4301 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobryyy ;* czuję się jak flak;] już z rana. nie wyspałam się . a jeszcze pierwsza historia. kur.... miłego dnia !! ;* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15771605]
dzien dobryyy ;* czuję się jak flak;] już z rana. nie wyspałam się . a jeszcze pierwsza historia. kur.... miłego dnia !! ;*[/QUOTE] demotywująca pierwsza historia u mnie dwie matmy, równie demotywujące. z tym, że na drugiej chyba mnie nie będzie ![]() ![]() miłego dnia ;*
#4303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() historia ![]() ![]() zycze Wam milszego dnia niż mój ![]() ;*
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Riddim, mamy wspólną znajomą
![]() ![]()
#4305 |
Konto usunięte
|
czesc.
zmęczona, bez humoru i z myślą że mam naprawdę poje.baną klasę. przepraszam , ale tyle na dzisiaj. idę spac. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15777039]czesc.
zmęczona, bez humoru i z myślą że mam naprawdę poje.baną klasę. przepraszam , ale tyle na dzisiaj. idę spac.[/QUOTE] u mnie podobnie. jutro mam sprawdzian z matmy ![]() idę chyba się prześpię... bo padam.
#4307 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Nie napisałyście nic konstruktywnego. ( ![]() ![]() Opowiem Wam coś śmiesznego, haha. ![]() Wczoraj kolega odpowiada na polskim (Martyna, wiesz o kogo chodzi, na M. ![]() ![]() ![]() Idę się połuczyć chemii, a potem idę do mojej O. oglądać film. Miłego popołudnia i wieczora. ![]()
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
nie poszłam spać
![]() reklama w przerwie :" nastolatki, które się tną.. rozmowy w toku 31 października" ... i tak myślę.. "kurna.. grudzień czy październik jest?" ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- widziałyście? ![]() ![]() buuu, a Piotr jest głupi i brzydki.
#4309 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Heeej żbiki
![]() napiszę coś, bo dawno nie pisałam ![]() mam dziś okrpny dzień ( ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie jest luzik, pan coś gada, jedni słuchają inni nie, można podyskutować, zgodzić sie lub nie. on nam przedstawia po prostu to, co mówi kościól i tyle. Cytat:
![]() hm, czy Ty kiedykolwiek dostajesz jakies złe oceny, czy z góry do dołu same 7 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zgodzisz się na teges teges następnym razem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z byłego Twojego, to fajny człowiek ![]() Cytat:
![]() (ostatnio ciągle po 21 usypiam oglądając coś, czytając, ucząc ![]() Cytat:
![]() ale gorszą minę (bo te choroby już kiedyś pokazywali foty) zrobiłam jak pokazywali wsadzanie wziernika (?) przy badaniu ginekologicznym ![]() swoją drogą b. fajne, że pokazują wszystko wszystko wszystko w tym programie, i to na ludziach a nie ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15777039]czesc. zmęczona, bez humoru i z myślą że mam naprawdę poje.baną klasę. przepraszam , ale tyle na dzisiaj. idę spac.[/QUOTE] ![]() witaj w klubie, mam to samo. bardzo bardzo dawno nie miałam takiego złego humoru. ryczec moge na zawołanie. nienawidze polskiego. idę obejrzeć Nigellę na tv style ![]() Maleństwa mi nie zacytowało ![]() pisałam dziewczynom, że nie masz internetu ![]() ![]() a facet to, eech ![]() ale może to i lepiej, jesli uzyl takiego argumentu, to tak czy siak nie wiadomo czy byłoby dobrze, tak na prawde, kiedykolwiek. nie bede mowiła nie martw się, spróbuj dojrzec jakieś plusy, 4 lata kupa czasu, mam taki sam staż, ale... różnie bywa, a staż o niczym nie świadczy. nie jest to powodem, żeby sobie nie poradzić z tym. wszystko się da. jakoś... |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie w klasie dziewczyny mają teraz manię na to, co na jedynce leci, o ratownikach czy coś takiego ![]() ----- Zdałam matmę na 50 % . ![]() Na jutro nie ma NIC, więc resztę dnia poświęcę biologii i angielskiemu. Wiecie może jak nauczyć się kluczowego myślenia na polski? Koleżanka, która zdała polski R na 85% radziła mi, żeby czytać tekst, a następnie ułożyć do niego klucz, jaki według nas powinien być dobry i porównać z prawdziwym kluczem i w ten sposób wyrobimy sobie tę umiejętność. Chyba zacznę tak robić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 50% to jak na Ciebie źle czy dobrze? a co do polaka, to moja koleżanka chodzi na korki i pani radziła jej układanie swojego klucza na maturze ![]() czyli tak jak mówi Twoja koleżanka, żeby ćwiczyć przed maturą, to tak samo i na maturze zrobić ![]() myśle, że to jest jakis sposob. wczoraj na polaku pisalismy wypr, pani dzis powiedziała, ze wiekszosc jest ladnym jezykiem napisana, poprawna, mądra, ale... nie zgadza się z kluczem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiamy serdecznie ![]() ![]() No nie ![]() Wróciłam z próby poloneza, nie mam siły na nic. Wiecie co mnie zaprosiło na nk, Żeromski, Single na studniówke 2010 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój chłopak jest baaardzo tolerancyjny ![]() kalendarz 2009 kosztował 70 zł, ten pewnie będzie kosztował tyle samo, albo nawet i więcej, bo jest dodatkowo z płytą... Właśnie wróciłam z tego kina. Poszłam na "rewers" i prawdę mówiąc nie wiem za co ta Agata dostała tyle nagród... Film zresztą tez, może nie zrozumiałam głębszego przesłania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kiepski serial. ja mam jutro próbę.. ale bez facetki prowadzącej..czyli wiadomo jak ta próba będzie wyglądała... ;/
![]() |
#4316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mam w weekend o 8 rano ![]() Wyobrażacie to sobie? Bo ja nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe kto to założył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15777039]czesc. zmęczona, bez humoru i z myślą że mam naprawdę poje.baną klasę. przepraszam , ale tyle na dzisiaj. idę spac.[/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A ja nie wiem w czym się lepiej czuje, 50:50, losowanie zrobię o.O __________ Indios bravos w głośnikach i leciem z lekcjami ![]() Babka od matmy chyba odkryła jak mam na imię:X Usłyszałam dziś 'kamila' ze 3 razy xd Padam na twarz;P Zajrzę później ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie z tżtem jeszcze zastanawiamy w której turze zatańczymy (są 3, gdy jedna wychodzi, to pod nią wchodzi druga - te tunele robimy... a po 2 - 3) bo tak wychodzi ze nieciekawe lekcje tracimy. tż 2 matmy z 3 w tyg na R ![]() ![]() ![]() jakiś desperat ![]() Cytat:
![]() ![]() hm, faktycznie w takim wypadku to trochę jak losowanie, nie wiadomo która matura lepiej by Ci poszła, która będzie trudniejsza/łatwiejsza ![]() pewnie nadrabia 2,5 roku niewymawiania Twojego imienia ![]() mama mnie podbudowała, bo jestem dziś taka zła... przez polski przede wszystkim... powiedziała, że i tak i tak zdamy tą maturę i większość pewnie bardzo dobrze, bo jesteśmy zdolni, tylko dużo nerwów nas to kosztuje szarpania się z tą panią... ech. idę, nie marudzę. dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dużo za dużo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dużo ![]() a ja dzisiaj miałam z TŻ "leniwe popołudnie" ahh uwielbiam takie dni ![]() więc ogółem zbyt dużo to ja dzisiaj nie zrobiłam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.